Razvan Lucescu

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
invincible

Re: Razvan Lucescu

Δημοσίευση από invincible »

Αυτοί που λέτε ότι δεν φταίει ο Ρασβαν αλλά δεν του φέρανε παίχτες και τον Μποριλ κτλ. Εγώ θα πω πως ένας σοβαρός προπονητής βάζει ρήτρες και εγγυήσεις όταν πάει κάπου. Ο Μπαγεβιτς ζήτησε εγγυήσεις πριν έρθει στον ΠΑΟΚ στις μεταγραφές. Δεν παίρνεις εσύ τα τα λεφτά και λες τι με νοιάζει τι θα μου φέρουν. Ήρθαν στον ΠΑΟΚ παίχτες από Ουκρανία και ζήτησε να μην ανανεωθεί η ομάδα. Κάλυπτε πάντα την διοίκηση στο θέμα μεταγραφών. Άσε τα άλλα κολλήματα του . Δεν γίνεται τώρα να διανοηθείς να σε περάσει ο Γιοβάνοβιτς, ούτε να διανοηθείς να χάσεις τίτλο από τον Γιοβάνοβιτς.
Δεν γίνεται να αφήνεις την ομάδα χωρίς αριστερό μπακ όλο τον χρόνο και να μην ζητάς τερματοφύλακα τον Γενάρη.
Δεν γίνεται να μην δέχεσαι κριτική που άφησες την ομάδα ξεβράκωτη. Εγώ θέλω προπονητή που να μιλάει όχι να παίρνει λεφτά και να λεει θέλουμε μόνο 2-3 μεταγραφές και τέλος. Εσύ το σχεδίασες το ροστερ που κλάταρε.
papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

Dimg4 έγραψε:
papwolf έγραψε:Για να υπάρχει μια βάση συζήτησης, όλοι εσείς που ωρύεστε γιατί δεν λέτε τι ακριβώς θέλετε για το αύριο της ομάδας...?
Θέλετε αλλαγή προπονητή...?
Θέλετε τον ίδιο προπονητή αλλά με άλλη φιλοσοφία και τακτική...?
Μήπως θέλετε κάποιον άλλον συγκεκριμένα για την θέση του προπονητή...?
Τι ακριβώς θέλετε...?
Παικτες και οχι παλαιμαχους
Πολύ ωραία λοιπόν, παίκτες θέλουμε όλοι, αλλά νομίζω ότι άδικα κράζουμε το Λουτσέσκου γι'αυτό. Το γιατί δεν ήρθαν και το αν και τι θα έρθουν είναι ευθύνη άλλου, είναι ευθύνη του ιδιοκτήτη, ο οποίος και πληρώνει. Η πολιτική "λιτότητας" που επιβλήθηκε στην ομάδα μετά το ντάμπλ είναι γραμμή Ιβάν όχι Λουτσέσκου, οπότε πάμε εκεί να κράξουμε.
Και για να μην το κουράζουμε, ο Ιβάν έφερε πέρσι το καλοκαίρι έναν καλό και δοκιμασμένο προπονητή να του φτιάξει ομάδα (να φέρει παίχτες και να τους κάνει ομάδα) με λιγότερα χρήματα από αυτά που έδινε στο παρελθόν. Όταν κατάλαβε ότι αυτό δεν αποδίδει (ο Λουτσέσκου είναι καλός προπονητής αλλά κακός σκάουτερ και γι'αυτό κράτησε τη παλιά φουρνιά, γιατί δεν εμπιστεύεται τον εαυτό του να βρει καινούργιους) έφερε τον Μπότο για να κάνει αυτή τη δουλειά.
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Ότι είπες τα είπα παραπάνω με άλλα λόγια αναλυτικά τις εμμονές του αν είδες!
+μφωνω Ο δε Jovanovic του Βάζελου παίρνει ούτε 200χιλ και έχει και αποδυτήρια και σεβασμό είδες που ήταν και μας έφτασε στη 2η θέση με ανεβοκατεβάσματα που χάναμε κάτι Ιωνικούς δε λεω τα derby γιατι θα εχω να πω πολλά, και Γιανενα και Βολους το 4-4 σε 3 λεπτα πους μας ισοφραρισαν!

Το ξαναλέω δεν διαφωνώ στην ιστορία είναι και θα είναι ο Μεγαλύτερος Προπονητής με επιτυχίες αλλά αυτές οι εμμονές τους και στο ξανά-γυρισμά στην ομάδα και το 1.8 συμβόλαιο ποιο ακριβοπληρωμένος άφησε την ομάδα μη πω ξεβράκωτη αλλά με τα 'ίδια ρούχα λερωμένα΄ και επιμονές είχαμε φάει πόσο καιρό αν κλείσει ο Giovinco κ.α πολλά.
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Εγώ πάντως μετά το ‘τι 2ος τι 4ος κοτζάμ τρύπα στο ταβάνι δεν την βλέπεις;’ περιμένω από Τετάρτη Πέμπτη ‘ενταξει σιγά μωρέ τώρα ένα κύπελλο ένας αγώνας είναι όλα τα αποτελέσματα πιθανά, του χρόνου τα σπουδαία με Λύρα, Τσιγγαρα Σοαρες προετοιμασμένους από Ραζβαν συν τις επιλογές Μποτο’.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

JohnDag έγραψε:Εξωτερικοί παράγοντες και σοβαρές δικαιολογίες υπήρχαν και για τον Γκαρσία πέρσι αλλά το σκίσιμο που έφαγε εδώ μέσα ήταν άνευ προηγούμενου.

Και από μένα, δεν βγάζω την ουρά μου απ' έξω.

Το να θεωρείτε κάποιοι ότι σε μια ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ δεν θα υπάρχει κριτική όταν έχει να κερδίσει ματς 2 μήνες είναι ανεδαφικο.

Και δεν μιλάω για 2-3 γραφικούς που το κάνουν συστηματικά από την αρχή της χρονιάς. Εκεί μαζί σας.

Αλλα δεν μπορείτε να βάζετε σε αυτό το τσουβάλι τον Joshua και τον Parolo πχ, να είμαστε σοβαροί.

Είναι λογικό να υπάρχει προβληματισμος, είναι λογικό να μην αρέσει σε μεγάλη μερίδα του κόσμου αυτό που βλέπει τελευταία.

Τέλος, θεωρώ δεδομένο ότι δεν υπάρχει ούτε 1% ενδεχόμενο αλλαγής προπονητή ακόμα και 4οι να βγούμε και να χάσουμε το κύπελλο.

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ε μα πες τα γιατί θα τρελαθουμε..

Προσωπικά δεν έκανα κανένα ποστ στην κρίση που πέρασε η ομάδα το φθινόπωρο με Δεκέμβριο εντωμεταξυ.

Η ομάδα ισοφαρισε το χειρότερο ρεκόρ από το 1964 και είναι παράλογο να υπάρχει προβληματισμός, ενώ διακυβεύεται και η 2η θέση.

Το χειρότερο είναι ότι το καλοκαίρι λέγαμε ότι θα κάνουμε ταμείο το Μάιο.
Τώρα πλέον λέμε ότι θα κάνουμε ταμείο το Μάιο του 2024.
Μεταβατική χρονιά φέτος, μεταβατική χρονιά του χρόνου, και ίσως αν βολεψει και μεταβατική χρονιά το 23-24, καλά να είμαστε..

Οποιοσδήποτε άλλος προπονητής άμα ήταν δε ξέρω τι θα ακούγαμε από τους υπερασπιστές.. κάποιοι μπορούν να ανατρέξουν και να πάρουν μια ιδέα βέβαια.

Το χειρότερο είναι ότι έχουμε μπει σε μια λουπα που και ο Αντσελοτι να έρθει το 2025 θα τα ακούει στερεοφωνικά. Οπότε Λουτσεσκου για 200 χρόνια κι ότι γίνει.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

Παιδιά το κουράζετε άδικα, το θέμα. Για αυτούς που ήρθαν και για αυτούς που δεν ήρθαν αλλά κι για αυτούς που έμειναν ευθύνεται πρωτίστως η διοίκηση κι όχι ο προπονητής. Παντού, σε όλες τις ομάδες του κόσμου έτσι καταμερίζονται οι ευθύνες για το ρόστερ. Εμείς τώρα θα το αλλάξουμε αυτό γιατι δε γουστάρουμε τον Λουτσέσκου...???
Τρανό παράδειγμα ο αρχηγός που ήθελε να τον διώξει ο Φερέιρα αλλά με ένα τηλεφώνημα τον άδειασε ο Ιβάν και παρέμεινε.
Αν έχετε λοιπόν πρόβλημα με το ρόστερ τρέχατε να κράξετε τον καθ' ύλην αρμόδιο.
pk77

Δημοσίευση από pk77 »

Διαβάζω συνέχεια για εμμονές, ενώ ακολουθεί αγώνας που θα κρίνει την κατάκτηση ενός ακόμη τίτλου τα τελευταία χρόνια και έχει προηγηθεί μια πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη και αρχίζω και πιστεύω ότι όντως υπάρχουν εμμονές.
Το θέμα είναι που οφείλονται
Άβαταρ μέλους
Λεμεσος4

Δημοσίευση από Λεμεσος4 »

Τι θα παθαινες ρε Ραζβαν αν εδινες λιγο περισσοτερο χρονο στα νεαρα παιδια Τσαουση Κουτσια Κωνσταντελια. Θα ειχες πιο φρεσκια την ομαδα και λιγοτερους τραυματισμους. Εκαψε και τον Ζβαμπ και τον Καντουρι και τον Μπισε και τον Βιερινια. Εβαλες χθες τον μικρο στη χειροτερη εδρα σε ματς φιεστα. Γιατι δεν τον εδωσες χρονο σε κυπελλα και μικρα παιχνιδια στην Τουμπα να φυγει το αγχος και να βρει ρυθμο; Ανεξηγητα πραγματα. Ελπιζω στον τελικο να εμφανιστει ο ΠΑΟΚ μας οπως πρεπει και να μιλησει ο εγωισμος των παικταραδων μας.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Άρα λοιπόν κάναμε ενα τεραααααστιο κύκλο και γυρίσαμε πάλι στην κουβέντα του προηγούμενου Αυγούστου.
Ότι δηλαδή με 13-14 συμβόλαια να λήγουν φέτος το καλοκαίρι έπρεπε να πάει και να πει στον Ιβάν πλήρωσε 13-14-15 αποδεσμεύσεις και φέρε καινούργιους παίκτες.
Και ο Ιβάν θα του έλεγε φυσικά....
Τι είναι 13-14-15 αποδεσμεύσεις;;
Κάπως έτσι μαλον θα γινόταν
Οπότε του χρεώνουμε ότι δεν έκανε και αυτό.
pk77

Δημοσίευση από pk77 »

Parolos έγραψε:
JohnDag έγραψε:Εξωτερικοί παράγοντες και σοβαρές δικαιολογίες υπήρχαν και για τον Γκαρσία πέρσι αλλά το σκίσιμο που έφαγε εδώ μέσα ήταν άνευ προηγούμενου.

Το να θεωρείτε κάποιοι ότι σε μια ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ δεν θα υπάρχει κριτική όταν έχει να κερδίσει ματς 2 μήνες είναι ανεδαφικο.

Και δεν μιλάω για 2-3 γραφικούς που το κάνουν συστηματικά από την αρχή της χρονιάς. Εκεί μαζί σας.

Αλλα δεν μπορείτε να βάζετε σε αυτό το τσουβάλι τον Joshua και τον Parolo πχ, να είμαστε σοβαροί.

Είναι λογικό να υπάρχει προβληματισμος, είναι λογικό να μην αρέσει σε μεγάλη μερίδα του κόσμου αυτό που βλέπει τελευταία.

Τέλος, θεωρώ δεδομένο ότι δεν υπάρχει ούτε 1% ενδεχόμενο αλλαγής προπονητή ακόμα και 4οι να βγούμε και να χάσουμε το κύπελλο.

Προσωπικά δεν έκανα κανένα ποστ στην κρίση που πέρασε η ομάδα το φθινόπωρο με Δεκέμβριο εντωμεταξυ.

Η ομάδα ισοφαρισε το χειρότερο ρεκόρ από το 1964 και είναι παράλογο να υπάρχει προβληματισμός, ενώ διακυβεύεται και η 2η θέση.

Μεταβατική χρονιά φέτος, μεταβατική χρονιά του χρόνου, και ίσως αν βολεψει και μεταβατική χρονιά το 23-24, καλά να είμαστε..

Οποιοσδήποτε άλλος προπονητής άμα ήταν δε ξέρω τι θα ακούγαμε από τους υπερασπιστές.. κάποιοι μπορούν να ανατρέξουν και να πάρουν μια ιδέα βέβαια.

Το χειρότερο είναι ότι έχουμε μπει σε μια λουπα που και ο Αντσελοτι να έρθει το 2025 θα τα ακούει στερεοφωνικά. Οπότε Λουτσεσκου για 200 χρόνια κι ότι γίνει.

Τεράστιο διακύβευμα η 2η θέση, ειδικά όταν πριν τον τελικό κυπέλλου, προηγείται ο "τελικός" για την δεύτερη θέση.
Το γέλιο βέβαια είναι ότι πετύχουμε και δεν χαθεί το τεράστιο αυτό διακύβευμα πρώτοι οι ίδιοι θα γράφετε σιγά την δεύτερη θέση.
Α ο Μάιος έχει ακόμη 15 ημέρες και σε 7 μέρες μπορείς να κανείς ταμείο
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Λεμεσος4 έγραψε:Τι θα παθαινες ρε Ραζβαν αν εδινες λιγο περισσοτερο χρονο στα νεαρα παιδια Τσαουση Κουτσια Κωνσταντελια. Θα ειχες πιο φρεσκια την ομαδα και λιγοτερους τραυματισμους. Εκαψε και τον Ζβαμπ και τον Καντουρι και τον Μπισε και τον Βιερινια. Εβαλες χθες τον μικρο στη χειροτερη εδρα σε ματς φιεστα. Γιατι δεν τον εδωσες χρονο σε κυπελλα και μικρα παιχνιδια στην Τουμπα να φυγει το αγχος και να βρει ρυθμο; Ανεξηγητα πραγματα. Ελπιζω στον τελικο να εμφανιστει ο ΠΑΟΚ μας οπως πρεπει και να μιλησει ο εγωισμος των παικταραδων μας.
Καλά χαλαρώστε. Τον Ανδρούτσο είχε απέναντι όχι τον Σαλάχ
Όποιος μπορεί να σταθεί θα σταθεί. Τι έδρες και φιέστες και κλαιν μαιν
Θα πάρει τα παιχνίδια του και ο χρόνος θα δείξει αν μπορεί να σταθεί
papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

Κάποιοι έγραφαν πέρσι ότι ο Ιβάν έφερε τον Λουτσέσκου για αλεξικέραυνο, για ασπίδα. Τότε το θεώρησα σαχλαμάρα, τώρα τείνω να το πιστέψω.
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

το θεμα ειναι η δευτερη θεση και το κυπελλο να θεωρηθουν σαν μεγαλη επιτυχια με αποτελεσμα να μην εχουμε ιδιαιτερες αλλαγες στην ομαδα...2-3 οπως ειπε ο Λουτσε...σου λεει πετυχαμε το ακατορθωτο γιατι να αλλαξω το μεταλλο και την δυναμικη της ομαδας? ναι ρε θελω Μουργκ, τειλορ και σιντγκλει...ας με παρουν και 2-3 παικτες και ολα ειναι καλα εκ του αποτελεσματος...
....τρομος... :roll: :roll:
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

pk77 έγραψε:
Parolos έγραψε:

Τεράστιο διακύβευμα η 2η θέση, ειδικά όταν πριν τον τελικό κυπέλλου, προηγείται ο "τελικός" για την δεύτερη θέση.
Το γέλιο βέβαια είναι ότι πετύχουμε και δεν χαθεί το τεράστιο αυτό διακύβευμα πρώτοι οι ίδιοι θα γράφετε σιγά την δεύτερη θέση.
Α ο Μάιος έχει ακόμη 15 ημέρες και σε 7 μέρες μπορείς να κανείς ταμείο
Θα μπορούσες να πάρεις ένα Χ με ληκι ή Γιάννενο και να είσαι ψιλοκαβαλα με τη 2η θέση. Δεν ήρθε ουρανοκατέβατο το τσαλεντζ ότι θέλουμε νίκη στο τελευταίο παιχνίδι. Χρησιμοποιείς μια δικαιολογία που δημιουργήθηκε, οπότε δεν έχει νόημα.

Όπως και το γαϊτανάκι το "εσείς" δεν έχει κανένα νόημα.
2η θέση και κύπελλο είναι μίνιμουμ και αυτό δεν είναι κάτι που θα το αποφασίσεις ούτε εσύ ούτε εγώ.

Παρομοίως αν επιστρέψουμε το γαϊτανάκι εσείς περισυ τα θεωρούσατε δεδομένα και ζητούσατε κεφάλια στα κοντάρια αν δεν πιάνονταν αυτοί οι στόχοι. Κάνω λάθος? Ξαφνικά ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει να βγει 4ος και δεν τρέχει κάστανο? Πόσο μάλλον αν κρεμομαστε απ'τις ορέξεις του περεα?

Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Πιάσατε μια έκφραση του ραζβαν μετά το ματς από τη Μαρσειγ και την έχετε ξεχειλωσει!

Δηλαδη ένας νοήμων άνθρωπος με διπλό ημιτελικό κυπέλλου με τελικό με πλευ οφ μπροστά του θα έλεγε θέλω 10 μεταγραφές;;

Αν το πει έστω κάποιος δεν έχει μάλλον ιδέα από διαχείριση γενικά!

Μήπως θέλατε να σας αναλύσει και σε ποιες θέσεις θέλετε παίκτες;;

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”