Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Νομίζω ότι θα φέρουμε δύο φορ μετά την πώληση Σβιντερσκι. Πάνω σε αυτό το σκεπτικό ο Ολιβέιρα θαρρώ.
Ας πουλήσουν και τα δοκάρια.
Είναι κάποιες μέρες που έβλεπε σχόλια για Ολιβέιρα, με κάποια από αυτά να εκφράζουν και βεβαιότητα για την προσέγγισή του. Μου ερχόταν εμετός. Μου κάθετε πολύ στραβά το να μην μπορείς να βρεις μια καινούρια αξιόλογη περίπτωση και να ανακυκλώνεις τα ρετάλια της διπλανής πόρτας. Τώρα εντυπωσιαστήκαμε από το καδρόνι με κοιλιακούς. Έπρεπε να είχα πάει για νάνι νωρίτερα απόψε. Τώρα δεν θα κλείνει μάτι.
Είναι κάποιες μέρες που έβλεπε σχόλια για Ολιβέιρα, με κάποια από αυτά να εκφράζουν και βεβαιότητα για την προσέγγισή του. Μου ερχόταν εμετός. Μου κάθετε πολύ στραβά το να μην μπορείς να βρεις μια καινούρια αξιόλογη περίπτωση και να ανακυκλώνεις τα ρετάλια της διπλανής πόρτας. Τώρα εντυπωσιαστήκαμε από το καδρόνι με κοιλιακούς. Έπρεπε να είχα πάει για νάνι νωρίτερα απόψε. Τώρα δεν θα κλείνει μάτι.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Στα βιντεακια φαίνεται τρομεροςΑσπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Επίσης γράφουν γι'αυτόν
https://www.transfermarkt.com/joe-rothw ... ler/183293
Χαχαχα..Είναι απίστευτοι...Ασχολούνται με Ολιβέιρα που είναι 2 κλάσεις χειρότερος από Κουλούρη...Όχι 20.000.000 ούτε 2.000.000 δεν πρόκειται να ξοδευτούν...
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Δηλαδή δεν ασχολήθηκαν σοβαρά με τον Τσέχο και ασχολούνται με το λιμο της χάρτινης?Δε μπορώ να πιστέψω ότι ισχύειlaska4 έγραψε:Σας το είπα για ολιβειρα ...πρωτοσέλιδο φορζα
Πάνω σε κανένα σκεπτικό...Για να ασχολείσαι με Ολιβέιρα, φαντάσου τί άτομα υπάρχουν στην ΠΑΕ που ασχολούνται με το μεταγραφικό σχεδιασμό και το scouting...Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Νομίζω ότι θα φέρουμε δύο φορ μετά την πώληση Σβιντερσκι. Πάνω σε αυτό το σκεπτικό ο Ολιβέιρα θαρρώ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος proedros την Σάβ 26 Ιουν 2021, 00:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αυτά όλα δείχνουν ότι θα επενδυθούν λεφτά αν υπάρξει πώληση τζολη και σβιbill4paok έγραψε:Δηλαδή δεν ασχολήθηκαν σοβαρά με τον Τσέχο και ασχολούνται με το λιμο της χάρτινης?Δε μπορώ να πιστέψω ότι ισχύειlaska4 έγραψε:Σας το είπα για ολιβειρα ...πρωτοσέλιδο φορζα
- FreeWatcher
++++++++++proedros έγραψε:Πάνω σε κανένα σκεπτικό...Για να ασχολείσαι με Ολιβέιρα, φαντάσου τί άτομα υπάρχουν στην ΠΑΕ που ασχολούνται με το μεταγραφικό σχεδιασμό και το scouting...Ούτε από τα Lidl..Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Νομίζω ότι θα φέρουμε δύο φορ μετά την πώληση Σβιντερσκι. Πάνω σε αυτό το σκεπτικό ο Ολιβέιρα θαρρώ.
- Montrealiotis
Θα ταιριάζει φαίνεται ο Ολιβέιρα στον σχεδιασμό της ομάδας. Τζάμπα το έβλεπαν το Moneyball?!
- Shivaspace
forza με ένθετο > " μαύρα μεσάνυχτα " 
τι μπορεί να άλλαξε από τις μεταγραφές πχ Kagawa, baba .. τότε είχαν γράψει κάτι σχετικό ? γιατί να ξέρουν για μεταγραφές τώρα ? εάν πάλι ισχύουν αυτά που γράφουν, τότε το πιθανότερο είναι να έχουν καλύτερη πληροφόρηση απ την ομάδα, κάτι που δεν ακούγεται και τόσο καλό
..οπότε, όταν βγάζουν τέτοιο πρωτοσέλιδο μάλλον ενδιαφερόμαστε για άλλους παίκτες
ίσως όμως να κάνουν ανεξάρτητη έρευνα και αληθινό ρεπορτάζ αλλά δεν πέφτουν ποτέ μέσα

τι μπορεί να άλλαξε από τις μεταγραφές πχ Kagawa, baba .. τότε είχαν γράψει κάτι σχετικό ? γιατί να ξέρουν για μεταγραφές τώρα ? εάν πάλι ισχύουν αυτά που γράφουν, τότε το πιθανότερο είναι να έχουν καλύτερη πληροφόρηση απ την ομάδα, κάτι που δεν ακούγεται και τόσο καλό

ίσως όμως να κάνουν ανεξάρτητη έρευνα και αληθινό ρεπορτάζ αλλά δεν πέφτουν ποτέ μέσα

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Shivaspace την Σάβ 26 Ιουν 2021, 01:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Σουριναμέζος
Έχει φτάσει 26 Ιουνίου και δεν έχει ακουστεί ούτε ένας παίκτης που να κάνει γκελ και να γεμίζει το μάτι, όσοι έχουν ακουστεί μόνο δυσφορία έχουν προκαλέσει...
-
Δεν είδα κάτι στο πρωτοσέλιδο. Εννοείς μέσα:laska4 έγραψε:Σας το είπα για ολιβειρα ...πρωτοσέλιδο φορζα
Άμα δεν θες να τον δεις και όλη τη σελίδα να πιάνει πάλι δεν θα τον χωνέψεις
Δεν αμφιβάλλω ότι ο ανακατοσούρας αυτός στο ελληνικό πρωτάθλημα Θα μπορούσε να κάνει και νούμερα, που στο νησί δεν.
Δύσκολα όμως φεύγουν οι Άγγλοι εκτός χώρας και βλέπω στο insta ότι οσονούπω αναμένει και δεύτερο παιδί η φαμίλια. Σου λένε οι Κόλκες, με τον χάρτινο μόστρα δεν θα πουλήσουμε φύλλο, οπότε βάλτε και έναν περίεργο δίπλα μήπως συγκινηθεί κανένας.
Με μπέρδεψε τούτος τώρα. Δεν έχω καταλάβει τι χαφ ψάχνουμε. Ζιζάνιο ή Ντετόλ? και τα 2 τα σκαριά?Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Όντως ωραίο χαφακι ο Άγγλος
Δεν αμφιβάλλω ότι ο ανακατοσούρας αυτός στο ελληνικό πρωτάθλημα Θα μπορούσε να κάνει και νούμερα, που στο νησί δεν.
Δύσκολα όμως φεύγουν οι Άγγλοι εκτός χώρας και βλέπω στο insta ότι οσονούπω αναμένει και δεύτερο παιδί η φαμίλια. Σου λένε οι Κόλκες, με τον χάρτινο μόστρα δεν θα πουλήσουμε φύλλο, οπότε βάλτε και έναν περίεργο δίπλα μήπως συγκινηθεί κανένας.