δεν ξερω τι λεει ο Τοσκιτσης, το θεμα ειναι τι λεει οjoshua έγραψε:Παντως οντως το εχει παρει εργολαβικα ο Τοσκιτσης το θεμα με τον Καγκαβα.Τετοια επιμονη δεν ξερω αν εχω ξαναδει...
https://www.linkedin.com/in/kost%C3%AD-theoharides-4b382378/
Ειμαι βαρυ φορeorptol1 έγραψε:Εσένα θα φέρουμε ace, νομίζω ότι πατας περιοχη απο οτι θυμαμε .....![]()
![]()
![]()
αντε να δουμε ...και αυτο το ενας χρονος συμβολαιο που ακουγεται ειναι λιγο καπως ....τεσπα για να δουμε...παντως καγαβα παιζει και στη θεση 8jibbie έγραψε:ειναι συνεργατης του Canales στη Βαρκελωνη, του μανατζερ που χει το γραφειο που εκπροσωπει τον Kagawa. παλια δουλευε με τον Καπαγιαννιδη ο συγκεκριμενος και ευλογα χειριζεται την προταση μας σε σχεση με τις υπολοιπες που χει ο Kagawa.
laska4 έγραψε:αντε να δουμε ...και αυτο το ενας χρονος συμβολαιο που ακουγεται ειναι λιγο καπως ....τεσπα για να δουμε...παντως καγαβα παιζει και στη θεση 8jibbie έγραψε:ειναι συνεργατης του Canales στη Βαρκελωνη, του μανατζερ που χει το γραφειο που εκπροσωπει τον Kagawa. παλια δουλευε με τον Καπαγιαννιδη ο συγκεκριμενος και ευλογα χειριζεται την προταση μας σε σχεση με τις υπολοιπες που χει ο Kagawa.
Ξέρεις να εκτιμας πάντωςace.79.gr έγραψε:Μπραβο για την επιστροφη του κυριου 20, καναν αλλο παλαιμαχο θα φερετε πισω?ο κουδας μπορει κανα 30 λεπτο αραγε?
Kαι εχει δηλωσει κατι για την υποθεση?jibbie έγραψε:ειναι συνεργατης του Canales στη Βαρκελωνη, του μανατζερ που χει το γραφειο που εκπροσωπει τον Kagawa. παλια δουλευε με τον Καπαγιαννιδη ο συγκεκριμενος και ευλογα χειριζεται την προταση μας σε σχεση με τις υπολοιπες που χει ο Kagawa.
Batigoal?ace.79.gr έγραψε:Ειμαι βαρυ φορeorptol1 έγραψε:Εσένα θα φέρουμε ace, νομίζω ότι πατας περιοχη απο οτι θυμαμε .....![]()
![]()
![]()