Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X
Την περίμενα καιρό αυτή την ευλογημένη στιγμή. Ένα σκουπίδι λιγότερο.
-
Συλλυπητήρια στην οικογένεια του κυρ Σάββα,να ζήσουν να τον θυμούνται όπως τον αγάπησαν. Κατά τα άλλα δεν χρειάζεται να προσπαθούν να τον αγιοποιήσουν ούτε να υπερτονίσουν την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ευτυχώς ή δυστυχώς τα στερνά τιμούν τα πρώτα , οπότε η τοξικότητα που προκαλούσε ο μακαρίτης δεν αντικαθίσταται με λόγια ευφημισμού.
Το μέλος του δ.σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έγραψε χαρακτηριστικά: «Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια Θεοδωρίδη. Σήμερα ένα μεγάλο κεφάλαιο του ελληνικού ποδοσφαίρου έκλεισε. Πάντα συμπεριφέρομαι στους ανθρώπους με τον ίδιο τρόπο που μου συμπεριφέρονται και εσύ ήσουν κάτι παραπάνω από καλός μαζί μου.
Καλό ταξίδι Κυρ Σάββα και ελπίζω πώς κάποια στιγμή θα βρεθούν άνθρωποι και στελέχη που να αγαπούν την ομάδα τους έστω και κατά το ήμισυ όσο αγαπούσες εσύ τη δική σου».
Συγνώμη, αλλά ακόμη αντηχεί στα αυτιά μου το "Πήρα την ομάδα τώρα,φύγαμε" που μου στέρησε πολλά παραπάνω από ένα πρωτάθλημα. Καμία λύπη και κανένα συναίσθημα. Ο καθένας φροντίζει για την υστεροφημία του, και ο συγκεκριμένος μέχρι και το θάνατο του εκτόξευε χολή σε κάθε του δήλωση. Προσέβαλε τη νοημοσύνη ενός ολόκληρου λαού. Αυτό θα πάρει και μετά θάνατο, Προσβολή και ύβρι...
(Από σχόλιο στο φμπ)
Gesendet von meinem Redmi Note 8 Pro mit Tapatalk
(Από σχόλιο στο φμπ)
Προσωπικά δεν ξέρω αν είμαι κακός αλλά δεν λυπάμαι.
Αυτή η πολιτική ορθότητα στο τέλος θα μας βάλει να στεναχωρήθουμε και για το θάνατο του Χίτλερ.Έκλεβε και έκλεβαν συστηματικά τον ιδρώτα των άλλων ομάδων για όφελος τους. Γιατί να λυπηθώ;
Αυτή η πολιτική ορθότητα στο τέλος θα μας βάλει να στεναχωρήθουμε και για το θάνατο του Χίτλερ.Έκλεβε και έκλεβαν συστηματικά τον ιδρώτα των άλλων ομάδων για όφελος τους. Γιατί να λυπηθώ;
- navigator11
Πλήρης αδιαφορία. Το πιο ανθρώπινο συναίσθημα, που μπορώ να νιώσω για τη συγκεκριμένη λέρα. Θεωρώ παντελώς ατυχές το ότι ασχολήθηκε έστω και με 2-3 αράδες η παε. Μην το χαρακτηρίσω ατόπημα.
- abc_o_ karpouzas
καμια στεναχωρια για τον μεγαλυτερο χουλιγκανο που εβγαλε το ελληνικο ποδοσφαιρο...
το γκολ της ιντερ το ειδατε??
ρεεεεεεεε τους χαρτινους
το γκολ της ιντερ το ειδατε??
ρεεεεεεεε τους χαρτινους
giapas έγραψε:Την περίμενα καιρό αυτή την ευλογημένη στιγμή. Ένα σκουπίδι λιγότερο.

Πραγματικά λειτουργούσε σαν χούλιγκαν ακόμη και στο τέλος..... Υβριστικός σε όλους τους αντιπάλους, ασεβης, προκλητικος..... Θα μπορούσε να έδειχνε την ίδια αγάπη για την ομάδα του χωρίς να χυδαιολόγει πολλές φορές με ακαταληπτες κραυγές κατά των αντιπάλων του γαυρου.....
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- PAOK_Antarctica
Αγάπη για την ομάδα του έδειχνε ο Εθνικάρας. Αυτός ήταν Γκέμπελς. Παραπληροφορηση και τραμπούκο σε όλους.
Ο Γιωργάκης τι παριστάνει τώρα; Θέλει να μας ξενερώσει τελείως; Δε φτάνει που δεν κάνει μεταγραφές, αγιοποιεί και αυτό το σπουπίδι του βοθρολίμανου; Αυτόν που μόλις δύο χρόνια πριν μας έκλεψε αισχρά ένα πρωτάθλημα και μας χαιρετούσε ειρωνικά;
Όλα στημένα είναι; Αει σιχτίρ!
Αυτός μάλιστα σεβασμό από όλουςNikos 74 έγραψε:Αγάπη για την ομάδα του έδειχνε ο Εθνικάρας. Αυτός ήταν Γκέμπελς. Παραπληροφορηση και τραμπούκο σε όλους.
Λάθος του είχε πάθος για τον γαβρο ας έμενε εκεί, γιατί έβριζε όποιον κόντραρε τον γαβρο? Ποια είναι όλα στημένα ρε τι βλακειες λες αητητο νταμπλ? Ο Γιώργος κάνει λάθος δεν είναι αγάπη στην ομάδα του αυτό που είχε ο Σάββας ήταν χπυλιγκανισμος στην χειρότερη μορφή του, σας σκίζω με κάθε τρόπο με κάθε μέσο και σας κουνάω και το δάχτυλο.... Τέλος πάντων αρκετά με τον θεοδωριδη νομίζω δεν του αξίζει, παρ όλα αυτά ο Θεός θα τον κρίνει......DOUBLE έγραψε:Ο Γιωργάκης τι παριστάνει τώρα; Θέλει να μας ξενερώσει τελείως; Δε φτάνει που δεν κάνει μεταγραφές, αγιοποιεί και αυτό το σπουπίδι του βοθρολίμανου; Αυτόν που μόλις δύο χρόνια πριν μας έκλεψε αισχρά ένα πρωτάθλημα και μας χαιρετούσε ειρωνικά;