Igor Tudor

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
psykoman

Re: Igor Tudor

Δημοσίευση από psykoman »

Asimos έγραψε:
nikolasf έγραψε:Και θα το πώ μια και καλή Άσημε
ΔΕΧΟΜΑΙ ΟΤΙ Ο TUDOR ΜΑΘΑΙΝΕΙ - ΝΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΤΑΣΜΕΝΟς ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
ΔΕΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΡΙ ΛΑΘΗ - ΛΑΘΗ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ

ΑΣ ΔΕΧΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΤΙ:

1. ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΛΑΞΑΝ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ Η ΕΞΟΔΟΣ ΣΤΟ CL ΚΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ
2. ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ, ΜΕ ΕΛΕΙΠΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ, ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ, ΠΑΙΖΟΝΤΑς ΣΤΟ ΠΙΟ ΕΧΘΡΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ - ΤΗΝ ΣΟΥΠΑΛΙΓΔΑ.
3. ΕΧΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΕΚΤΟς ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΠΟΛΕΜΟ ΘΑ ΕΛΕΓΑ- ΠΟΥ ΟΥΤΕ Ο ΑΡΝΕΣΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟ
4. ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΑΝ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΜΕ ΙΣΑΞΙΟΥς ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΕΝΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ ΠΑΙΚΤΡΗ ΒΕΝΤΕΤΑ, ΠΟΥ ΙΣΩΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΗΘΕΛΕ, ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ, ΙΣΩΣ -ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ - ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ.
5. ΣΥΤΟ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΕΘΙΜΟ ΤΟΥ ΦΛΕΒΑΡΗ :evil:
6. ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΙ ΚΛΠ ΕΝΤΟς ΚΑΙ ΕΛΤΟς ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟς ΚΛΠ,ΚΛΠ, ΚΛΠ.....
Θέλεις να τα αντιμετωπίσουμε όλα μαζί, ή ένα ένα τα πολύ σωστά τρέχοντα προβλήματα που παρέθεσες;

Πέρα από την πλάκα, επειδή είναι δύσκολο να αλλάξεις μια ενδεκάδα παίκτες το εύκολο είναι να αλλάξεις προπονητή όταν θεωρείς πως δεν μπορεί να προσφέρει κάτι άλλο το δημιουργηθέν σύνολο.
Η μπορεις να στηριξεις εμπρακτα τον προπονητη σου και να κανεις ξεκαθαρο σε ολους το ποιος κανει κουμαντο στην ομαδα...και να δεις πψς κοβονται και τα τσαλιμακια των παικτων
Άβαταρ μέλους
Yupis

Δημοσίευση από Yupis »

Mapogo έγραψε:20 αγώνες , 34 βαθμούς = 1,7 β/α

Αποκλεισμό απ τα μεγαθήρια Κράσνονταρ κ Καμπάλα.

Αυτή είναι ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ κ με αριθμούς η μέχρι τώρα δουλειά του Ιγκόρ.

Κ φυσικά μπορούμε να μιλάμε για χρόνια για αιτίες , προβλήματα , θλάσεις , συνομοσιολογία , υποψίες , τρυπήματα ,αρδ , κοράκια , μιζέριες κ μίρλες, καλές προθέσεις κ δικαιολογίες , dna κ φιλότιμο.
Η Κράσνονταρ έχει μπάτζετ καμιά 60 εκατομμύρια ευρώ και πέρσι έχασε το πρωτάθλημα στη Ρωσία τελευταία αγωνιστική. Υπομονή και πίστη στο πλάνο μόνο με νίκες είναι το εύκολο.
Άβαταρ μέλους
capern

Δημοσίευση από capern »

Mīngus έγραψε:Τώρα με το 3ήμερο ρεπό, το να πας σε κάποιο κλαρινοστέκι της πόλης μετά τις 12 και να συναντήσεις παίκτη του ΠΑΟΚ, είναι φραγμένο στον ΟΠΑΠ.
Κατά τα άλλα ξεκούραση.
[/quote]

'Γεια στα χέρια σου που το 'γραψες αδερφέ
να το δεχτώ από 18χρονα, μέχρι εκεί όμως. Θα το ισοπεδώσω στους "μεγάλους πια", όσοι το κάνουν (είναι μικρή η Σαλονίκη που έγραψε ένας φίλος) πολύ απλά δε νοιώθουν και αντί για εγκέφαλο έχουν κουνουπίδι στο κεφάλι τους. Βολεμένοι μέχρι αηδίας στο μίνιμουμ! Βγάλτε τα δερμάτινα από τους κώλους τους και βάλτε καρφιά μπας και σηκωθούν να παίξουν μπάλα! :ugeek:

ο Ίγκορ καλύτερα να έμενε αλλά δεν το πιστεύω πια
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

ισχυει οτι εκανε κωλοδαχτυλο σε οπαδο ή αρδια για κλιμα;
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Mapogo έγραψε: Αποκλεισμό απ τα μεγαθήρια Κράσνονταρ κ Καμπάλα.
.
Φιλε συγνωμη αλλα αυτο το ειρωνικο σχολιο σου δειχνει οτι δεν εχεις αισθηση της πραγματικοτητας. Ο ΠΑΟΚ ηταν η τριτη σε δυναμη ομαδα στον ομιλο και βγηκε τριτος.

Τι ακριβως σου δεινει το δικαιωμα να ειρωνευεσε ως "μεγαθηριο" την Κρασνονταρ? Εσυ ρε τι εισαι μεγαθηριο? Ποιος ΠΑΟΚ ρε και ποιες ελληνικες ομαδες?

Αυτη η γυφτουπεροψια την εφαγε και την Ελλαδα.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Α μάλιστα βάζουμε και αυτά στο παιχνίδι όπως παλαιότερα με άλλους παίκτες που θέλαμε να τους συκοφαντησουμε

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol την Κυρ 31 Ιαν 2016, 17:07, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Τρομερή ανακοίνωση τα παιδιά της Ελευθερούπολης.
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Το να κρατήσουν τον Tudor και να κρίνετε σε κάθε παιχνίδι δεν έχει νόημα. Αν τον κρατήσουν ας βγούνε να πούνε αυτό που έπρεπε να πουν από την αρχή της χρονια επίσημα για να μη σφαζόμαστε. Ότι φέτος ο μονος στόχος είναι να μπούνε βάσεις για του χρόνου. Ούτε κύπελλο ούτε CL. Κι αύριο ας του πάρουνε και ένα δυο παίχτες γιατί πλέον το πρόβλημα πέρα από ποιοτικό είναι και ποσοτικό.

Εγώ προσωπικά είμαι πολύ απογοητευμένος από τον Tudor αλλα του αναγνωρίζω και πολλά ελαφρυντικά. Πραγματικά δε ξέρω τι είναι καλύτερο να γίνει αυτή τη στιγμή αλλα και στη τελική δεν είναι δουλειά μου να ξέρω. Αυτό που με προβληματίζει πιο πολύ είναι ότι για τρίτη σερί χρονια ενώ υπάρχει οικονομική ηρεμία στον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει αγωνιστική και ακούγονται λογικά επιχειρήματα και από αυτούς που θέλουν να μείνει ο προπονητής και από αυτούς που θέλουν να φύγει. Αν και όπως πολύ σωστά μου απάντησε ο ΜΑΝΙΑΚΟΣ, όταν έγραψα ότι για να σωθεί η χρονια ίσως πρέπει να φύγει ο Tudor , καμια χρονια δε σώθηκε όταν διώξαμε προπονητή. Ας δοκιμάσουμε να τον κρατήσουμε λοιπόν και ότι βγει...

Αν και για να μη κοροϊδευόμαστε, όταν γίνετε συμβούλιο για τα προβλήματα της ομάδας και δε καλείται ο προπονητής να πει την άποψη του είναι σαν να τον έχουν διώξει.
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

psykoman έγραψε:

Κ φυσικά μπορούμε να μιλάμε για χρόνια για αιτίες , προβλήματα , θλάσεις , συνομοσιολογία , υποψίες , τρυπήματα ,αρδ , κοράκια , μιζέριες κ μίρλες, καλές προθέσεις κ δικαιολογίες , dna κ φιλότιμο.
Καλος ή κακος Mapogo ο Τουντορ θα φυγει...ειτε ειναι αυριο,ειτε σε 3 μηνες,ειτε σε 3 χρονια...και μεις θα μεινουμε με ολα τα αλλα που ανεφερες...ιδιος θλασεις,αρδ,μιζερια και μιρλα υπηρχαν πριν τον Τουντορ...υπαρχουν επι Τουντορ και θα υπαρχουν και μετα τον Τουντορ
Εγώ θέλω να μείνει μέχρι Ιούνη.

Κ μετά ας κρίνει ο Ιβάν τι στόχους θέλει κ ας ζητήσει απ το φράνκ τον ανάλογο προπονητή.
ttarkin

Δημοσίευση από ttarkin »

nikolasf έγραψε:
Asimos έγραψε:Ασε ρε Νικόλα, εδώ θα είσαι.
Δεν θα είμαι Άσημε και ξέρεις γιατί....
1. Μπήκα εδώ στα τέλη της εποχής Revolution και τότε το φόρουμ ήταν μια γροθιά
με έκανε να αισθάνομαι σπίτι - πατρίδα - ΠΑΟΚ
2. Την εποχή της π@υστιάς στον Μπόλονι όλοι πολεμήσαμε τον ΓΔ ενωμένοι ίσως άδικα ίσως δίκαια με επιχειρήματα όμως
3. την εποχή ΙΒΑΝ αξιολογότατοι γράφοντες έφυγαν ή δυστυχώς αποδήμησαν εις Κύριον και το φόρουμ φτώχυνε
Γέμισε από νεόπλουτους ΠΑΟΚτσήδες που "άνδρα θέλω τώρα τον εθέλω" - ΄έχει ευθύνες και ο μεγαλομέτοχος..
4. Αρχίσανε συγκρίσεις με ΑΕΚ- που αν έκανε το ίδιο ο ΙΒΑΝ στον ΠΑΟΚ, θα τον είχαμε μισήσει - και ζέλα - που είναι ότι ήμασταν εμείς την εποχή ΘΖ και χειρότερα, και αν δεν βγει CL του χρόνου τον βλέπω 3η εθνική.
5. Και δεν είναι τα επιχειρήματα ή οι απόψεις .... δεκτές, είναι η ΜΙΡΛΑ που στην τελική εξυπηρετεί συμφέροντα πέραν της ομάδας και που ορισμένοι εδώ μέσα δεν έχουν την δυνατότητα να καταλάβουν και συμπαρασύρονται και χαληναγωγούνται σαν όχλος... "άρων άρων στάυροσων και αυτόν" Για τρίτη χρονιά τόσο κωθώνια είμαστε;;;;;;
+++++++++απειρα

Δεν αντέχω άλλο Άσιμε ΠΝΙΓΟΜΑΙ!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry:

Sent from my iPad using Tapatalk
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

psykoman έγραψε: Η μπορεις να στηριξεις εμπρακτα τον προπονητη σου και να κανεις ξεκαθαρο σε ολους το ποιος κανει κουμαντο στην ομαδα...και να δεις πψς κοβονται και τα τσαλιμακια των παικτων
Τη στηριξη μου την ειχε μεχρι εχθες βραδυ. Επειδη λιγη σημασια εχει αν τον στηριζω εγω, εως καθολου θα ελεγα, απο τους παικτες του ειχε στηριξη ή ανοιγω την ταμπακέρα της συνομοσιολογιας;
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

CCCP έγραψε:
Mapogo έγραψε: Αποκλεισμό απ τα μεγαθήρια Κράσνονταρ κ Καμπάλα.
.
Φιλε συγνωμη αλλα αυτο το ειρωνικο σχολιο σου δειχνει οτι δεν εχεις αισθηση της πραγματικοτητας. Ο ΠΑΟΚ ηταν η τριτη σε δυναμη ομαδα στον ομιλο και βγηκε τριτος.

Τι ακριβως σου δεινει το δικαιωμα να ειρωνευεσε ως "μεγαθηριο" την Κρασνονταρ? Εσυ ρε τι εισαι μεγαθηριο? Ποιος ΠΑΟΚ ρε και ποιες ελληνικες ομαδες?

Αυτη η γυφτουπεροψια την εφαγε και την Ελλαδα.
Ωπα λίγο.

1. Εκτός απ την ειρωνία , υπάρχει ο σαρκασμός κ ο αυτοσαρκασμός κ η πίκρα. Καμία ειρωνία. Πίκρα είναι.

2. Πως ακριβώς μετράς ότι ήμασταν 3οι σε δυναμικότητα ? Εχεις κάνα στοιχείο ? Εγώ πχ μπορώ να επικαλεστώ την κατάταξη της Ουέφα που ήμασταν εμείς στη θέση περίπου 50 κ η Κράσνονταρ 150+.

3. Πως ακριβώς το εννοείς αν είμαι μεγαθήριο ?

4. Σχόλια περι γυφτουπεροψίας όχι σε μένα.
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

Καμένο χαρτί» ο Τούντορ!

ΑΠΟΚAΛΥΨΗ

Σωτήρης Μήλιος
Σωτήρης Μήλιος @sotiris_mil
Σωτήρης Μήλιος

«Καμένο χαρτί» ο Τούντορ!

Το SDNA βάζει στην σωστή διάσταση την διαμορφωθείσα κατάσταση στον ΠΑΟΚ και εξηγεί για ποιο λόγο ο Ιγκόρ Τούντορ δεν γίνεται να συνεχίσει στον πάγκο του Δικεφάλου του Βορρά, παρά τις δηλώσεις του Νίκου Βεζυρτζή.

Μένει ο Τούντορ; Φεύγει ο Τούντορ; Τις τελευταίες ώρες τα διάφορα σενάρια γύρω από το μέλλον του Κροάτη τεχνικού στον ΠΑΟΚ φυτρώνουν σαν μανιτάρια δεξιά κι αριστερά και το SDNA τοποθετεί τα πράγματα στην σωστή διάσταση την κατάσταση, που έχει διαμορφωθεί πια στον ΠΑΟΚ και δεν γίνεται πια να ανατραπεί.
Σχετκό Περιεχόμενο
Επιστρέφει Θεσσαλονίκη ο Τούντορ...
Σχετικα
5 άρθρα
1 ομάδα, 1 πρόσωπο

Παρά τις… καθησυχαστικές δηλώσεις του Νίκου Βεζυρτζή, ο οποίος διαβεβαίωσε ότι ο Ιγκόρ Τούντορ παραμένει στον πάγκο του ΠΑΟΚ η αλήθεια είναι λιγάκι... διαφορετική. Στην πραγματικότητα, ο Κροάτης τεχνικός είναι καμένο χαρτί και μετράει μέρες στον πάγκο των Θεσσαλονικέων!

Το θέμα είναι πολύ σοβαρό και δεν έχει να κάνει με την παραμονή του Τούντορ, αλλά με την διάδοχη κατάσταση. Στον ΠΑΟΚ είναι αποφασισμένοι να πάνε πια σε λύση με κανονική προπονητή με ορίζοντα και για την επόμενη χρονιά και όχι να βγάλουν την σεζόν με υπηρεσιακό τεχνικό, κάτι που έγινε τα περασμένα χρόνια με τον Γιώργο Γεωργιάδη.

Εξάλλου, γι’ αυτό τον λόγο υπάρχει νέα σύσκεψη αύριο (Δευτέρα) όπου θα τεθούν ξανά επί τάπητος όλα τα νέα δεδομένα, που ενδεχομένως να έχουν προκύψει πάνω στην υπόθεση.

Το σίγουρο είναι ότι το ζήτημα δεν έχει να κάνει με το αν ο ΠΑΟΚ θα πορευτεί στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με υπηρεσιακό τεχνικό (για παράδειγμα τον Ίλια Ίβιτς), αλλά να βρεθεί ένας τρόπος, ώστε ο ΠΑΟΚ να μην μείνει ακέφαλος σε ένα κρίσιμο σημείο της σεζόν και να βρεθεί ένας τεχνικός με μακροπρόθεσμο ορίζοντα, που να μπορέσει να βελτιώσει την κατάσταση.

Στον ΠΑΟΚ είναι αποφασισμένοι να πάνε σε λύση με ένα τεχνικό, ο οποίος θα βγάλει την φετινή χρονιά και ο οποίος στο υπόλοιπο της σεζόν θα αξιολογήσει το υλικό της ομάδας, με σκοπό να έχει απόλυτη γνώμη και άποψη για το υλικό της επόμενης χρονιάς, εστιάζοντας στις αδυναμίες του υπάρχοντος ρόστερ. Με άλλα λόγια, ο ΠΑΟΚ ψάχνει μία προπονητική λύση, πάνω στην οποία θα στηριχθεί και η επόμενη χρονιά και αυτός είναι ο λόγος που δεν γίνεται να παρθούν βιαστικές αποφάσεις.

Το κλίμα που έχει διαμορφωθεί εναντίον του Ιγκόρ Τούντορ αυτή την στιγμή είναι μη αναστρέψιμο και αυτό δεν έχει να κάνει πια μόνο με το αγωνιστικό κομμάτι και την εικόνα του ΠΑΟΚ στο γήπεδο. Το επεισόδιο στο πάρκινγκ του γηπέδου της «Τούμπας», όπου ο Κροάτης τεχνικός φέρεται να ύψωσε το μεσαίο του δάχτυλο σε οπαδούς, που του επιτέθηκαν φραστικά ήταν η σταγόνα που ξεχείλησε το ποτήρι, η κόκκινη γραμμή που ξεπεράστηκε, το σημείο όπου ξεπεράστηκαν οι αντοχές και τα όρια.

Υπέρμαχοι της παραμονής του Κροάτη τεχνικού στο έκτακτο συμβούλιο που έγινε το μεσημέρι της Κυριακής, ήταν τόσο ο Φρανκ Άρνεσεν όσο και ο Ιάκωβος Αγγελίδης, οι οποίοι ήταν της άποψης να στηριχθεί κι άλλο ο Κροάτης τεχνικός. Ωστόσο, η τελική απόφαση ανήκει και πάλι στον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος δεν ήταν απλά προβληματισμένος, αλλά πολύ απογοητευμένος από τις νέες εξελίξεις.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, το SDNA επιμένει ότι ο Ιβάν Τούντορ θεωρείται «καμένο χαρτί» για τον ΠΑΟΚ, παρά τις αντίθετες δηλώσεις του Νίκου Βεζυρτζή. Εξάλλου, το τριήμερο ρεπό που έχει δοθεί στους παίκτες είναι κι αυτό ένα μέσο για να τρέξουν οι απαραίτητες εξελίξεις, δίχως στο εσωτερικό της ομάδας να προκληθεί μεγαλύτερη αναστάτωση από όσα γίνονται τις τελευταίες ώρες στον ΠΑΟΚ, που βρίσκεται πια στην αναζήτηση νέου τεχνικού.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Mapogo έγραψε:
psykoman έγραψε:

Καλος ή κακος Mapogo ο Τουντορ θα φυγει...ειτε ειναι αυριο,ειτε σε 3 μηνες,ειτε σε 3 χρονια...και μεις θα μεινουμε με ολα τα αλλα που ανεφερες...ιδιος θλασεις,αρδ,μιζερια και μιρλα υπηρχαν πριν τον Τουντορ...υπαρχουν επι Τουντορ και θα υπαρχουν και μετα τον Τουντορ
Εγώ θέλω να μείνει μέχρι Ιούνη.

Κ μετά ας κρίνει ο Ιβάν τι στόχους θέλει κ ας ζητήσει απ το φράνκ τον ανάλογο προπονητή.

Μαζι σου ειμαι κι εγω...απλος πιαστηκα απ το σχολιο σου για να πω οτι το μοναδικο μας προβλημα δεν ειναι μονο ο προπονητης...και θα κανουμε μεγαλο λαθος αν θεωρουμε οτι το να φυγει ο προπονητης θα λυθουν τα προβληματα μας...οπως ειπα και παραπανω καποια προβληματα υπηρχαν,υπαρχουν και θα υπαρχουν...
Και ως τωρα παμε για 4η χρονια να πιστευουμε οτι θα διωξουμε τον προπονητη και ολα μελι-γαλα
Δυστηχως καποιοι δεν μαθαινουν απ τα λαθη τον προηγουμενων ετων και δυστηχως μεσα σ αυτους ειναι και αυτοι που παιρνουν αποφασεις
Άβαταρ μέλους
Yupis

Δημοσίευση από Yupis »

Και ρωτάω εγώ. Ποιοι είναι αυτοί οι παίκτες που νομίζουν ότι είναι πάνω από την ομάδα; Ποιοι είναι αυτοί που την έχουνε δει μάγκες και ότι μαμάν και δέρνουν χωρίς να έχουν φέρει έναν τίτλο και με μόνο παράσημο να τρώνε τους προπονητές που δεν τους αρέσουν; Ποιοι είναι αυτοί οι παίκτες που νομίζουν ότι μπορούν να κάνουν κουμάντο στην ομάδα λες και είναι τσιφλίκι τους;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”