Βλεπω για ντεμι-βουνισιος το πας καλα.mpouJr έγραψε:.... Συναγριδες-Ροφοι-Σφυριδες-Φαγγρια
Ποτε ειπαμε οτι ερχεσαι στο χωριο?
Οπως ερχεσαι κανε μια σταση και σε μας...........να σε ξαλαφρωσω λιγακι
αν εχεις πολυ βαρος.
Βλεπω για ντεμι-βουνισιος το πας καλα.mpouJr έγραψε:.... Συναγριδες-Ροφοι-Σφυριδες-Φαγγρια
Τί λες τώρα!!!mpouJr έγραψε:Πατερ υπαρχουν μερικα φτηνα ψαρια που ειναι παρεξηγημενα οπως οι Ζακετες οπως τα μυλοκοπια που ειναι το ιδιο νοστιμα οσο αυτα,θαρρεις κ τα πετρομπαρμπουνα που εχουν κανα 80 ευρω το κιλο ειναι καλυτερα απο τα κουτσουμορακια των 15....ενταξει μια διαφορα την εχουν αλλα οχι τοσο μεγαλη
Στου εκλεκτους φιλους ποτε δεν παω τετοια ψαρια αντιθετως τους βολευω με ενα 10κιλο μαγιατικο για να με θυμουνται για παντα οποτε αν θελεις κανα μαγιατικο ελα απο εδω γιατι εχω ηδη κανονισει στην αδεια μου να παω φλωρεντια δεν προλαβαινω να ερθω απο εκει
Φιλε σημερα πουληθηκαν οι λουτσοι 50-60 ευρω το κασακι δηλαδη 10-11 ευρω το κιλο βαλε κ ενα 30-40% που θα βγαλει ο ψαροπωλης πηγαμε στα 15-16 ευρω οποτε 22 ευρω το κιλο ειναι απολυτα λογικο,στην ιδια τιμη αντε κ κανα ευρω πανω αγορασε ο ιδιοκτητης στην χαλκιδικη απλα εκει το εχουν χουι να κοβουν κεφαλια εχουν καλομαθει απο τους ρωσους κ βαρανε κεφαλιες.
Παντως ψηστε το να μαζευτουμε ολοι μαζι καπου εδω κοντα (μηχανιωνα) που εχουμε κ τα κονε με τα μαγαζια (δεν θα μας παρουν το κεφαλι) κ τα ψαρακια κερασμενα,το εχω προτεινει καμμια δεκαρια φορες αλλα @@ ολοι τις μπριζολες γουσταρουν
Χειμαριωτη,πες πως το 'φαγα κιολας.mpouJr έγραψε:
Στου εκλεκτους φιλους ποτε δεν παω τετοια ψαρια αντιθετως τους βολευω με ενα 10κιλο μαγιατικο για να με θυμουνται για παντα οποτε αν θελεις κανα μαγιατικο ελα απο εδω γιατι εχω ηδη κανονισει στην αδεια μου να παω φλωρεντια δεν προλαβαινω να ερθω απο εκει
Ναι αλλα ειμαστε ερωτικη πολη.pgetsos έγραψε:Μου φαίνεστε λίγο ακριβοί εσείς οι βόρειοι στα ψάρια ρε παιδιά...
Εγω εχω μνημοσυνο στην Καλαμαριά.kataramenos5 έγραψε:Λεω να την κανω ,εχω πτηση αυριο.
ΥΓ Να οργανωθουμε ρε μλκες