Συνομίληκε paokovie, επειδή το μνμ σου σε ότι αφορά τον Βρύζα, μάλλον σε εμένα αναφέρεται και στο κράξιμο, να υπενθυμίσω ότι μιλάμε για τον επίσημο Τεχνικό Διευθυντή του ΠΑΟΚ και υπεύθυνο για τις μεταγραφές της περιόδου "Καλοκαίρι 2014". Φέτος, είναι η πρώτη χρονιά Σαββίδη που είναι ξεκάθαρο ποιος κάνει κουμάντο στις μεταγραφές και ποιος θα πρέπει στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου να πάρει το credit ή την ευθύνη για την πορεία τους. Άρα, νομίζω ότι η συζήτηση για τον Βρύζα (και το εάν κάνει καλά ή όχι τη δουλειά του Τεχνικού διευθυντή - ΟΧΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ) είναι τελείως on topic.paokovios1974 έγραψε:Σουρμε τα πραγματα ειναι απλα ειμαστε στο τοπικ των μεταγραφων,ολοι αναιξερετως και γω μαζι στο 80%των ποστ ειμαστε ΟΦΤΟΠΙΚ πρεπει να σταματησει αυτο οποιος θελει να πει για βρυζα ....στου βριζα το ποστ η στα διοικητικα,οποιος θελει να πει για ιβαν στο νημα μεγαλομετοχος,συγνωμη για την παρεμβαση αλλα πραγματικα δεν αντεχεται αλλο εδω μπαινουμε να συζητησουμε για τις μεταγραφες πιθανες και μη ονοματολογια και μη,οχι για να μαθουμε αν η επικοινωνιακη μας πολιτικη ειναι για τα πανηγυρια ΕΛΕΟΣ πια,και αυτο που γραφω οφτοπικ ειναι αλλα ας ειναι η αρχη να "καθαρισει"το νημα.Καλημερα
Καλή η ονοματολογία και η συζήτηση για τις αγωνιστικές ικανότητες παικτών και μεταγραφικών στόχων (κι εγώ μόνο για αυτά θα ήθελα να μιλάμε) αλλά μην τα ισοπεδώνουμε όλα.
Στα υπόλοιπα που γράφεις περί Ιβάν και διοικητικών και - συμπληρώνω - περί των μεταγραφών των αντιπάλων ομάδων, συμφωνώ και προσυπογράφω αυτά που λες.