Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
Kostomanolis

Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Δημοσίευση από Kostomanolis »

Η φαση μου θυμιζει την ταινια "A few good man" στο δικαστηριο με Τζακ Νικολσον και Τομ Κρουζ, που καταληγει στο περιφημο "You can't handle the truth"!

Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

Kostomanolis έγραψε:Η φαση μου θυμιζει την ταινια "A few good man" στο δικαστηριο με Τζακ Νικολσον και Τομ Κρουζ, που καταληγει στο περιφημο "You can't handle the truth"!

Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Η φάση θυμίζει αυτό...

Εικόνα

Δεν έχουμε Ρωμαίους να μαλώσουμε και μαλώνουμε για τα μπαγιάτικα ψάρια του ψαρά
Άβαταρ μέλους
Kostomanolis

Περι της βαθιας πολιτικης ομαδας την σημερον ημερα και τα τελευταια δεκαετια περιπου δεν εχω να θυμηθω κατι που να το υποστηριζει αυτο. Αλλο τι ημασταν και αλλο τι ειμαστε. Γενικα σαν οπαδοι εχουμε αλλαξει καπως και αυτο το καταλαβαινουν οσοι ειμαστε καποιας ηλικιας και νιωθουμε... Παντως και εγω ειμαι (πλεον) πιο πολυ κοντα στην αποψη του Μαριανο.

Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
Kostomanolis

Και κατι τελευταιο. Μονο σε μενα μου θυμιζει ο Δημητρης τον Γρηγορη;

Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Kostomanolis έγραψε:Η φαση μου θυμιζει την ταινια "A few good man" στο δικαστηριο με Τζακ Νικολσον και Τομ Κρουζ, που καταληγει στο περιφημο "You can't handle the truth"!

Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Ε ασταδιαλα, τόση ώρα ψάχνω φώτο του Νίκολσον από το δικαστήριο κ με πρόλαβες στην τελευταία σελίδα
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

ναι
Άβαταρ μέλους
Kostomanolis

[youtube]watch?v=9FnO3igOkOk[/youtube]
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Ας αρχισω απο τα σβησμενα

Εγραψες
Μην ξεχνας οτι εδω μεσα γραφουν και αρκετοι Κομμουνιστες, εχει μπολικους τετοιους ο ΠΑΟΚ σαν εργατικη - λαικη ομαδα, οποτε, μαλλον θα επρεπε να εισαι λιγο πιο κοσμιος στους χαρακτηρισμους σου
Καταρχας δεν ειπε κατι για τους κομμουνιστες. Ειπε για το ΚΚΕ. Τιτανια διαφορα.

Επισης, δεν σε ειδα να λες στον Γρηγορη κατι που παρομοιασε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ με το ΠΟΚ. Εχουμε ΣΙΓΟΥΡΑ πολλους εκ των 3 κομματων εδω μεσα, και με τον τροπο του τους ειπε ΠΟΚιτες, εκει γιατι δεν αντεδρασες; (Γρηγορη δε παει σε εσενα αυτο να ξερεις).

Και επισης αυτο
Επειδη μαλλον δεν εχεις καταλαβει οτι η κυβερνηση δεν ειναι εξουσια, αλλα υπηρετης της εξουσιαστριας ταξης, της αστικης δηλαδη, σε διαβεβαιω οτι το ΚΚΕ θα γινει κυβερνηση και θα υπηρετησει την τοτε εξουσιαστρια ταξη, την εργατικη δηλαδη. Εμεις οι εργατες θα το κανουμε κυβερνηση οταν με αυτο αιχμη του δορατος, κατακτησουμε την εξουσια. Και αυτο δεν γινεται ουτε με εκλογικη διαδικασια, ουτε με μολοτωφ εξω απ την βουλη, ουτε μαχαιρωνοντας μεταναστες, αλλα με σκληρη, ανηλεή ταξικη συγκρουση με σκοπο την κοινωνικοποιηση των μεγαλων και συγκεντρωμενων πλουτοπαραγωγικων μεσων, συγκρουση τετοια ('46-'49), που μονο το ΚΚΕ μπορεσε να δωσει ξανα στο παρελθον στην 100ετή ιστορια του, την μονη φορα που η αστικη ταξη ενοιωσε τον κοσμο να χανεται κατω απ τα ποδια της και που χωρις την απεριοριστη στρατιωτικη, πολιτικη, οικονομικη υποστηριξη απο τους Αμερικανούς και το ΝΑΤΟ, θα τον ειχε χασει.

Στο σημερα λοιπον, το ΚΚΕ δινει τα καλυτερα παιδια του στον ταξικο αγωνα. Εκει που επικρατει κατασταση που ουτε καν μπορεις να φανταστεις εκλεκτε DimitrisS!!! Στους καταπελτες των πλοιων στον Πειραια, 24ωρα αυπνους και νηστικους. Και να πρεπει και να συγκρουστεις με τους κατασταλτικους μηχανισμους και τους ρουφιανους απεργοσπαστες - τσιρακια των εργοδοτων- ωστε να μην φοβηθουν οι εργαζομενοι και σπασει η απεργια. Μπροστα στις πυλες των εργοστασιων, στην πυλη της Χαλυβουργιας προσφατα, που πηρε πανελλαδικο χαρακτηρα, στο σταματημα της παραγωγης, εκει δηλαδη που πραγματικα πονα τους αστους εργοδοτες.
ειναι τοσο απροκαλυπτη κομματικη προπαγανδα που ΚΑΜΙΑ μα ΚΑΜΙΑ θεση δεν εχει σε σαιτ για τον ΠΑΟΚ. Οποτε ΚΑΛΩΣ σβηστηκε το ποστ, γιατι ουτε στο Κοινωνια ωρα μηδεν ειχε θεση!

Στη τελικη, η Κανελη βαζελος ειναι :mrgreen:
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Οπου μπλέκει η πολιτική γίνονται τα πραγματα σκατα. Εμεις ημασταν σκατα πριν μπει συνεπως με το που μπουνε οι κομματικες ταμπελες τελειωσε, μπηκε ταφοπλακα.

Πιο πισω δεν διαβασα, ειναι βεβαιο πως εγινε η τριχα τριχιά.
Marianov6

Δημοσίευση από Marianov6 »

Δημητρης17 έγραψε:Μαριανο, ισως καποια στιγμη -το ευχομαι- καταλαβεις οτι την ποιοτητα της ζωης σου, δηλαδη το ποσα λεφτα βαζεις στην τσεπη σου ωστε να εχεις ολα οσα χρειαζονται για να ευβοιωνεις, να ζεις καλα, σαν ανθρωπος δηλαδη και οχι να φυτοζωουμε, να επιβιωνουμε με μονο τα αναγκαια, οπως τα ζωα, την καθοριζει η πολιτικη. Η οποια εφαρμοζεται ή υπερ σου ή κατα σου.

Γεια σου Μαριανο.
Καταρχην Δημητρη, μου μιλας λες και με γνωριζεις χρονια, λες και ξερεις σε τι πιστευω, τι αποψεις εχω για την ζωη, τι εμπειριες εχω, τι εχω περασει στην ζωη μου κτλ. Και αφου τα "γνωριζεις" αυτα για μενα, εχεις καταληξει στο συμπερασμα οτι ειμαι ενας κακομοιρος που δεν ξερει τι του γινεται, ενας αμορφωτος και ευαλωττος ανθρωπος που τον κανει ο καθενας οτι θελει κτλ. Δεν θα μπω καν σε διαδικασια για το ποια ηταν η ζωη μου μεχρι τωρα, προτιμω να αφηνω τους αλλους να νομιζουν οτι τα ξερουν ολα.

Δευτερον, αυτα που αναφερεις λεγονται κοινωνικα προβληματα και εχουν εφαρμογη ειτε εισαι ΠΑΟΚ, ειτε εισαι χριστιανος, ειτε παντρεμενος, ειτε εισαι φουρναρης 'η κατι αλλο. Εγω δεν ζω την ζωη μου εχοντας την πολιτικη στο μυαλο μου καθε στιγμη. Με την κοπελα μου θα περασω ευχαριστα πηγαινωντας σινεμα, στην δουλεια μου θα αφοσιωθω 100% σε αυτο που κανω εκεινη την στιγμη και μου αρεσει, και οταν παω στο γηπεδο θα βλεπω την ομαδα μου και θα φωναζω υπερ της.

Τριτον, σε ρωτησα κατι πολυ απλο. Εμενα δεν με ενδιαφερει ο ΠΑΟΚ να εχει σχεση με την πολιτικη, οκ? (εχω το δικαιωμα φανταζομαι). Με κανει αυτο προβατο 'η σου δινει εσενα το δικαιωμα να με λες προβατο?
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Στα αλλα που παρεθεσα προηγουμενως απο εμενα, ως Πετρος, θα επεφτε μονιμο μπαν γιατι ειναι ντροπη και ξεφτιλα να λεγονται τετοια πραγματα εδω μεσα.

Ειναι ντροπη και ξεφτιλα να λεει μελος πως πιστευει οτι υπαρχει πολιτικη γραμμη εδω περα και πως υπηρξε ΑΜΕΣΗ εντολη για σβησιμο την ανωθεν κομματικης προπαγανδας γιατι "ποναει τους εργοδοτες" και αλλα ομορφα. Οτι ο Κωστας εδρασε ετσι γιατι τον διεταξε η αρχουσα ταξη

Ομως επειδη πανω απο το forum αφορα την υποληψη του Κωστα, ας αποφασισει εκεινος
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Λοιπον για να τελειωνει.Απλα τα πραγματα.1+1 κανουν 2.Το ποστ σβηστηκε με απολυτα δικη μου ευθυνη και πρωτοβουλια.Ξερεις Δημητρη και εγω προερχομαι απο οικογενεια που καποια μελη της ειναι Κομμουνιστες.Αλλα εδω παιδια ειναι ΠΑΟΚ μαγκες.Ο ΠΑΟΚ για μενα ειναι υπερανω οποιουδηποτε κομματος και πολιτικης ταυτοτητας.Ο ΠΑΟΚ ειναι κατι μεγαλυτερο απ'ολα αυτα.Ο ΠΑΟΚ ειναι καθημερινος αγωνας.Ειναι αγαπη.Ειναι παθος.Ειναι αντισταση.Ο καθενας στο δικο του μυαλο μπορει να τα συνδιαζει ολα αυτα,με οποιοδηποτε κομμα επιθυμει.Ειναι δικαιωμα του.Αλλα ο ΠΑΟΚ ειναι αυτοτελης.Ουτε ΑΘ1Ο ειναι να το παιζει αναρχοαυτονομος για να προσελκυσει κανεναν ''ενδιαφερομενο'',ουτε τα παιρνει απο κανενα λαμογιο.Η αναφορα,και δη η προπαγανδα στο ΚΚΕ αλλα και στο καθε πολιτικο κομμα,δεν εχει θεση στο φορουμ μας.Δεκτη και ευπροσδεκτη η καθε πολιτικη κουβεντα,αλλα χωρις κομματικες ταυτοτητες.Δεν θα γινει φερεφωνο το paokmania κανενος κομματος.Σεβαστες ειναι ολες οι πολιτικες ιδεολογιες ακομα και μ'αυτες που δεν συμφωνουμε.

Ο λαος του ΠΑΟΚ δυστυχως εχει διχαστει στο παρελθον για κομματικα συμφεροντα.Δεν θα επιτρεψουμε σαν φορουμ,να γινει αυτο και εδω μεσα.Αν αφηνα το ποστ σου Δημητρη μπορει να εβγαινε το οποιδηποτε μελος,να ερχοσασταν σε αγρια αντιπαραθεση και να γινοταν το φορουμ κωλος.Αυτος ειναι ο λογος που το εσβησα.Αλλα δυστυχως δεν παει το μυαλο σας πως οι mods ειναι εδω για να ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΥΝ το φορουμ,αλλα και για να το κρατανε ασφαλες.Τα υπονοουμενα σου ομως,ειναι κατι παρα πολυ σοβαρο.Μας προσβαλει πολυ σαν φορουμ και κατ'επεκταση σαν mods.

Πριν ενα μηνα εγω δεν ημουν μπλε.Τα παιδια με διαλεξαν για τον δικο τους λογο.Σιγουρα παντως οχι για να μου δινουν διαταγες.Τις προαλλες τα ειπαμε οι δυο μας στο νεο topic που ανοιξα για την ροκ μουσικη.Και τα ειπαμε ωραια.Αφου ακους ροκ λοιπον,θα ξερεις και τι πρεσβευει αυτη η μουσικη.Ορισμενα αφεντικα φιλε τα σεβομαι.Δεν ειναι ολα τα αφεντικα σκαρτα.Αφεντικο ειναι και ο πατερας μου και οι υπαλληλοι του εχουν να λενε τα καλυτερα.Οποτε σαν νεος mods,ο οποιος εχει μια α' αντιληψη για τα πραγματα και απο την στιγμη που ολο αυτο γινεται αφιλοκερδως,δεν θα δεχομουν κανενα αφεντικο να με διαταζει και να μου δινει ''γραμμη'',ειτε κομματικη,ειτε προπαγανδιστικη για τον ΠΑΟΚ ΜΑΣ.μεταδιδοντας ψευδη γεγονοτα.

Παρ'ολα αυτα και μετα τις οποιες κατηγοριες σου,εγω απαλλασομαι απο αυτες και σε θετω στην δικαιοδοσια των υπολοιπων mod.Για μενα,και το λεω με απολυτη υπευθυνη του λογου μου,γνωριζοντας οτι ειναι ασχημο να ακουγεται αυτο απο εναν mod,ποσο μαλλον απο εναν καινουριο,εχεις τελειωσει φιλαρακι.Δεν ασχολουμε μαζι σου ξανα και προτεινω να κανεις και εσυ το ιδιο.Με προσεβαλες με τον χειροτερο τροπο.Εγω δεν ειμαι τσατσακι κανενος και ουτε προκειται να γινω.

Καληνχυτα σου και καλη ξεκουραση
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Σφίξανε τα γάλατα.
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Εικόνα
[youtube]Rtc786uI3XU[/youtube]
... και είμαι έτοιμος για ανάγνωση του τόπικ.
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Marianov6 έγραψε:
RoMaN έγραψε:Ναι κι αν δεν "νταντεύουμε" τους "άλλους", είμαστε κακοί...
Σιχτίρια. Σαμαράδες και Τσίπραδες θέλετε εδώ..
Παπαθεμελη θελει εδω μαλλον. Αλκοτεστ καθε μερα και το μαγαζι να κλεινει στις 12:30 :lol:
Κάτσε καλά εσύ! :evil:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”