Συμφωνώ απόλυτα μέχρι τελείας σε όσα γράφεις, είναι παιχτάρα!Developer4 έγραψε:Φίλε σωστά όσα γράφεις το βασικό θέμα είναι ότι και ο Δέσποτας και Αντρίγια αποδίδουν σχεδόν μόνο απο δεξιά. Άρα και χωρίς να είναι δική μας δουλειά, πρέπει να βρεθεί η τομή να είναι και οι 2 ευχαριστημένοι. Πρακτικά σα να μην υπάρχουν βασικοί, ένα ημίχρονο ο ένας, ένα ο άλλος κλπ και χειρουργικό rotation.klainmein έγραψε:Καλά εδώ που τα λέμε φαίνεται ότι είναι λίγο ξενερωμενος ο Ντεσποτοφ και φάνηκε και πέρυσι που ήταν φωτιά σε πόσα ματς και τον έφερνε από τον πάγκο. Έπαιξε Λεωφόρο, έβγαλε μάτια και μετα ήταν πάλι πάγκο. Δεν τον κακολογω βέβαια περί αυτού, όλοι νομίζω έτσι θα ένιωθαν...Φέτος όποτε μπαίνει συμμετέχει σε τουλάχιστον ένα γκολ, αλλά τι να κάνουμε που ο Ζιλε είναι σκύλος και θα βρεθεί στην άλλη άκρη του γηπέδου να κόψει και να ξεκινήσει αντεπίθεση (πχ με Μορον στον "τελικό" πέρυσι στο πρώτο γκολ). Ο Ντεσποτοφ ποτέ δε θα έκανε κάτι αντίστοιχο...Αλλά δεν μπορούν να παίζουν και όλοι ρε γμτ...
Όσον αφορά τον Δέσποτα, επειδή και εδώ μέσα έχουν ακουστεί κατά καιρούς πράγματα, ενώ συντηρούνται και από κάτι ανόητους στο Youtube ασυναρτησίες, ότι ναι μωρέ καλός είναι αλλά γράφει νούμερα μόνο σε εύκολα ματς, εγώ έχω να πω τον Δέσποτα και τα μάτια μας. Προσωπικότητα, εκτελεστής, δίνει ασσίστ, γενικά ΠΑΙΚΤΑΡΑ ολκής, διπλός πέρυσι γκολ-ασσίστ, διπλός σίγουρα και φέτος. Ένα ρεβόλβερ που το βγάζεις έξω σε ροή αγώνα και τους πυροβολάς. Δε θέλω ούτε να το διανοηθώ ότι θα τον στερηθούμε.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Εγώ είδα στο ρόστερ τους και έναν πολωνό με 2,5 m χρηματιστηριακή αξία,Πιακτκόφσκι ή κάπως έτσι που τελείωνει το συμβόλαιο του το 26και μπορεί εκτός από κεντρικός αμυντικός να παίξει και δεξιά
<<Hoffenheim showed interest in signing Oumar Solet from Red Bull Salzburg. However, the transfer failed because Solet did not pass the medical examination due to a knee issue.
20d ago>>
20d ago>>
Εντάξει,κ ο εργοδότης του του ζήτησε να μπει στους ομίλους του Τσάμπιονς λιγκjoshua έγραψε:Έχουμε 20 παιχνίδια μέχρι το Γενάρη. ΕΙΚΟΣΙ. Αυτό που συμβαίνει είναι στα όρια του τρυπηματος,στα όρια του προκαλώ τον Λουτσεσκου να αντιδράσει. Ζήτησε αντικαταστατες των Ενκονγκ και Κουλιερακη και στη συνέχεια έφυγε και ο Νασμπεργκ.

- Μπαρκαρούτσος
Τον εποφθαλμιούσα από όταν ήταν στη μεγάλη Palermo.bill-ar4 έγραψε:Σιμον κιαερ
Παιχταρα και αρχηγαρα
Ιδανική επιλογή και ας είναι 35
25 αγώνες έπαιξε πέρσι με μιλαν
Ακόμα τον περιμένω...
Υπήρξε και συμπαίκτης του Andre.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Μπαρκαρούτσος την Τρί 10 Σεπ 2024, 12:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αυτός φέρνει φουλ σε Μειτε!
2 σε 1 . Θηρίο με ανανά στο κεφάλι που παίζει στόπερ!
Όλα για τον ρασβαν γίνονται
Επιπλέον θέση στο Τρανσφερ γράφει αμυντικο χαφ

2 σε 1 . Θηρίο με ανανά στο κεφάλι που παίζει στόπερ!
Όλα για τον ρασβαν γίνονται
Επιπλέον θέση στο Τρανσφερ γράφει αμυντικο χαφ

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DamoN την Τρί 10 Σεπ 2024, 12:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Τον εποφθαλμιούσα από όταν ήταν στη μεγάλη Palermo.bill-ar4 έγραψε:Σιμον κιαερ
Παιχταρα και αρχηγαρα
Ιδανική επιλογή και ας είναι 35
25 αγώνες έπαιξε πέρσι με μιλαν
Ακόμα τον περιμένω...
Μπήκες σε λίστα αναμονής?
Εχει ξεφυγει τοσο το πραγμα με τα σοσιαλ και οχι μονο που πλεον δεν ξερεις απο που ξεκιναει μια ειδηση, που αναπαραγεται, πως κανει κυκλο στα ιδια "καναλια" ενημερωσης και που ξεκιναει η ραδιο αρβυλα και που σταματαει. Και ολο αυτο σερβιρεται στο τελος με περιτυλιγμα "ειδησης"
Το πιθανοτερο φυσικα ειναι να ισχυει το προφανες. Οτι δεν θα αποκτηθει παικτης.
Μααααααλιστα.... Δυσκολο να ειναι αυτος τοτε.van rooy έγραψε:<<Hoffenheim showed interest in signing Oumar Solet from Red Bull Salzburg. However, the transfer failed because Solet did not pass the medical examination due to a knee issue.
20d ago>>
- pagotatzis
Γιατί ; Μόνο έτσι είναι υπαρκτή η περίπτωση του !
Αλλιώς γιατί να ερχόταν Ελλάδα ;
Αλλιώς γιατί να ερχόταν Ελλάδα ;

Δυσκολο; Πρωτη φορα ειναι που θα πάρουμε τραυματια παιχτη;embuji έγραψε:Μααααααλιστα.... Δυσκολο να ειναι αυτος τοτε.van rooy έγραψε:<<Hoffenheim showed interest in signing Oumar Solet from Red Bull Salzburg. However, the transfer failed because Solet did not pass the medical examination due to a knee issue.
20d ago>>

Ε το να μπεις σε ομιλους ΤΣΛ είναι λίγο πιο δύσκολο από το να βρεις ένα στοπερ μετά από 4 μήνες αναζήτησης. Ας του κρατούσε τον Μειτε στο κάτω κάτω με τον οποίο εγώ είμαι σίγουρος ότι θα είχαμε περάσει τη Μάλμε.renegade έγραψε:Εντάξει,κ ο εργοδότης του του ζήτησε να μπει στους ομίλους του Τσάμπιονς λιγκjoshua έγραψε:Έχουμε 20 παιχνίδια μέχρι το Γενάρη. ΕΙΚΟΣΙ. Αυτό που συμβαίνει είναι στα όρια του τρυπηματος,στα όρια του προκαλώ τον Λουτσεσκου να αντιδράσει. Ζήτησε αντικαταστατες των Ενκονγκ και Κουλιερακη και στη συνέχεια έφυγε και ο Νασμπεργκ.
Η Ελλάδα προσφέρεται για ανάρρωση, ωραίο κλίμα, ωραίο φαγητό, ωραία ζωή κτλ κτλ κτλ 

Όλως τυχαίως βγήκε εδώ το όνομα του Σολε, μετά την αναφορά κάποιου στο τσατ των τουντειnunies4 έγραψε:Εχει ξεφυγει τοσο το πραγμα με τα σοσιαλ και οχι μονο που πλεον δεν ξερεις απο που ξεκιναει μια ειδηση, που αναπαραγεται, πως κανει κυκλο στα ιδια "καναλια" ενημερωσης και που ξεκιναει η ραδιο αρβυλα και που σταματαει. Και ολο αυτο σερβιρεται στο τελος με περιτυλιγμα "ειδησης"
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk