Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI
Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI
Εγώ πάλι δεν μπορώ να κατανοήσω την ανάγκη για αλλαγή μεταγραφικής πολιτικής . Τα πράγματα είναι απλά στο μυαλό μου. Περυσι πήρες τους μικρούς- ταλέντα φετος αγόρασες εμπειρία.
Η ομάδα είναι 3 επίπεδα πάνω και όλοι συμφώνησαν ότι δεν υπάρχει νόημα να σκας 1-2 εκατομμύρια για ταλέντα από το εξωτερικό όταν οι ακαδημιες σου εχουν ισάξιους ή και καλύτερους παίχτες . Οποτε το ρόστερ σου ουσιαστικά θα είναι αγορασμένοι έμπειροι που κάνουν την διαφορά + τα ταλέντα από την ακαδημία.
Τώρα ξαφνικά επειδή έπεσες με την Μπριζ θα ξαναγυρίσουμε στο αποτυχημένο πλάνο; Και αν μετά την ντιναμο έπεφτες με την φενερ πχ και μας περνούσαν θα έβγαινε άρθρο που θα έλεγε αλλαγή πλάνου πρέπει να πάρουμε παίχτες πάνω από 35 χρονων (ταντιτς- τζεκο) γιατί ο Μειτε και ο Οζντοεφ είναι μικροί χωρίς παραστάσεις;
Την κακή διαχείριση μιας ήττας στους 8 με την μισή ομάδα άρρωστη ρε πούστη μ;
Η ομάδα είναι 3 επίπεδα πάνω και όλοι συμφώνησαν ότι δεν υπάρχει νόημα να σκας 1-2 εκατομμύρια για ταλέντα από το εξωτερικό όταν οι ακαδημιες σου εχουν ισάξιους ή και καλύτερους παίχτες . Οποτε το ρόστερ σου ουσιαστικά θα είναι αγορασμένοι έμπειροι που κάνουν την διαφορά + τα ταλέντα από την ακαδημία.
Τώρα ξαφνικά επειδή έπεσες με την Μπριζ θα ξαναγυρίσουμε στο αποτυχημένο πλάνο; Και αν μετά την ντιναμο έπεφτες με την φενερ πχ και μας περνούσαν θα έβγαινε άρθρο που θα έλεγε αλλαγή πλάνου πρέπει να πάρουμε παίχτες πάνω από 35 χρονων (ταντιτς- τζεκο) γιατί ο Μειτε και ο Οζντοεφ είναι μικροί χωρίς παραστάσεις;
Την κακή διαχείριση μιας ήττας στους 8 με την μισή ομάδα άρρωστη ρε πούστη μ;
Σιγά που αλλάζει μέσα σε μια εβδομάδα μεταγραφική πολιτική στον ΠΑΟΚ.
Εδώ θέλουμε 2 μήνες για να περάσουμε από το "ενδιαφέρται για Χ ο ΠΑΟΚ" στο "αποφάσισε να ρωτήσει πόσο κάνει ο Χ".
Μασαζάκι για το οτι δεν υπογράφει ο Μειτέ είναι, για να σου πουν μετά "δεν είναι ταχυδυναμικός", λες και το κατάλαβαν μετά τη Μπριζ. Απλά κάπου στο manual θα λέει "όχι πάνω από 2μ για παίκτη 30+" και κολλάει η φάση.
Παίξε προκριματικά (μη σου πω και τελευταία ματς π.ο.) με Οζντόεφ και Τσιγγάρα τότε και πρώτη αλλαγή Γιαξή.
Εδώ θέλουμε 2 μήνες για να περάσουμε από το "ενδιαφέρται για Χ ο ΠΑΟΚ" στο "αποφάσισε να ρωτήσει πόσο κάνει ο Χ".
Μασαζάκι για το οτι δεν υπογράφει ο Μειτέ είναι, για να σου πουν μετά "δεν είναι ταχυδυναμικός", λες και το κατάλαβαν μετά τη Μπριζ. Απλά κάπου στο manual θα λέει "όχι πάνω από 2μ για παίκτη 30+" και κολλάει η φάση.
Παίξε προκριματικά (μη σου πω και τελευταία ματς π.ο.) με Οζντόεφ και Τσιγγάρα τότε και πρώτη αλλαγή Γιαξή.
-
Leonardo10
Εγω δεν θα δώσω πολύ βάση σε ένα ανυπόγραφο άρθρο που το έβαλαν απλά να γεμίσουν τις σελίδες. Μεταγραφές τύπου mak και garry Rodriguez, Lucas, cimirot. Δεν χρειάζεται ντε και καλά να έχουν καλό βιογραφικό όλες σου οι μεταγραφές, σημασία έχει σε τι κατάσταση βρίσκεται την τελευταία/ες σεζόν.
Και η αεκ τον Λιβάι από την beitar τον πήρε, τον σιμανσκι από την grozny και ο βαζελος τον ιωαννιδη από τον Λεβαδειακο, δεν είναι ντροπή. Εμείς φέτος ακολουθήσαμε τακτική να φέρουμε μόνο καλά βιογραφικά ασχέτως πορείας των τελευταίων σεζόν, δηλαδή δεν ξέρω αν υπήρχε κάποιος που πίστευε ότι θα πιάσει ο σαματα.
Αλλά πρέπει να υπάρχει μια ισορροπία εδώ, ούτε μόνο 30ριδες δνε μπορείς να έχεις ούτε μόνο 24χρονους. Μέχρι να ανεβεί τα σκαλιά που αναμένεις ο χ Ντελιας η Ιωαννιδης πρέπει να έχεις έναν μπροστά στην θέση του που θα τραβάει το κουπί, όχι να θυσιάζεις μια δυο σεζόν μέχρι αυτοί να γινουν αυτοί που πρέπει. Για παράδειγμα παρε φορ τον Τσαλοφ τώρα που τελειώνει το συμβόλαιο του, δώστου ένα καλό συμβόλαιο και από πίσω του τον μιριτελλο η τον χ μισό τελικό με τον τζιμα τι μου παίρνεις τον μπραντον που μέχρι τα 28 του είναι ατην β Ισπανίας με 0 potential και τον σαματα που έχει να κάνει καλή χρόνια 6 χρόνια τώρα. Το ίδιο και στα. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι για κάθε 23-24χρονο στην ίδια θέση θες και έναν έμπειρο, για να εξασφαλίσεις ισορροπία τόσο σε συμβόλαια όσο και αγωνίστηκα ώστε να χουν τον χρόνο πίσω απο τον ταισον και τον κάθε ταισον να αναδειχθούν.
Και η αεκ τον Λιβάι από την beitar τον πήρε, τον σιμανσκι από την grozny και ο βαζελος τον ιωαννιδη από τον Λεβαδειακο, δεν είναι ντροπή. Εμείς φέτος ακολουθήσαμε τακτική να φέρουμε μόνο καλά βιογραφικά ασχέτως πορείας των τελευταίων σεζόν, δηλαδή δεν ξέρω αν υπήρχε κάποιος που πίστευε ότι θα πιάσει ο σαματα.
Αλλά πρέπει να υπάρχει μια ισορροπία εδώ, ούτε μόνο 30ριδες δνε μπορείς να έχεις ούτε μόνο 24χρονους. Μέχρι να ανεβεί τα σκαλιά που αναμένεις ο χ Ντελιας η Ιωαννιδης πρέπει να έχεις έναν μπροστά στην θέση του που θα τραβάει το κουπί, όχι να θυσιάζεις μια δυο σεζόν μέχρι αυτοί να γινουν αυτοί που πρέπει. Για παράδειγμα παρε φορ τον Τσαλοφ τώρα που τελειώνει το συμβόλαιο του, δώστου ένα καλό συμβόλαιο και από πίσω του τον μιριτελλο η τον χ μισό τελικό με τον τζιμα τι μου παίρνεις τον μπραντον που μέχρι τα 28 του είναι ατην β Ισπανίας με 0 potential και τον σαματα που έχει να κάνει καλή χρόνια 6 χρόνια τώρα. Το ίδιο και στα. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι για κάθε 23-24χρονο στην ίδια θέση θες και έναν έμπειρο, για να εξασφαλίσεις ισορροπία τόσο σε συμβόλαια όσο και αγωνίστηκα ώστε να χουν τον χρόνο πίσω απο τον ταισον και τον κάθε ταισον να αναδειχθούν.
Μπανε εγώ αυτό το όχι πάνω από 2 μυρια για παιχτη 30+ χωρίς μεταπωλητική αξία ή όχι συμβόλαιο πάνω από 2 χρόνια σε παίχτη 30+ , μια χαρά το καταλαβαίνω . Αλλά πάρε κάτι αντίστοιχο με Ντεσποντοφ ηλικιακά εννοώ και σκάσε 3,4.
Άσχετα αν θεωρώ μλκια να μην πάρουμε τον Μειτε που ήταν ένα κέντρο μόνος του .
Αν σκας 5,6 ,7 για πινεδα πχ μην δίνεις 4 σε Μειτε . Αν ο Μαρκος αντονιο έβγαζε μάτια και λέγανε ότι έναν από τους 2 μπορούμε να αγοράσουμε θα προτιμούσα θεωρητικά να δώσεις 6 για Μαρκος παρά 4 για Μειτε λόγω ηλικίας . Και ας ήταν ο Μειτε λίγο καλύτερος κ ο Μαρκος πιο ακριβός
Άσχετα αν θεωρώ μλκια να μην πάρουμε τον Μειτε που ήταν ένα κέντρο μόνος του .
Αν σκας 5,6 ,7 για πινεδα πχ μην δίνεις 4 σε Μειτε . Αν ο Μαρκος αντονιο έβγαζε μάτια και λέγανε ότι έναν από τους 2 μπορούμε να αγοράσουμε θα προτιμούσα θεωρητικά να δώσεις 6 για Μαρκος παρά 4 για Μειτε λόγω ηλικίας . Και ας ήταν ο Μειτε λίγο καλύτερος κ ο Μαρκος πιο ακριβός
Να με προβληματίζει που ο Σαμάττα ήταν πέρσι και πρόπερσι βασικός στη Γκενκ και η απόδοση του εξίσου κακή;renegade έγραψε:Μήπως θα έπρεπε να σε προβληματίζει ότι ήτανε βασικός ( κ πέρσι κ προπερσι) σε ομάδα ανάλογου επιπέδου, σαν και αυτήν που σε τσάκισε πριν από κάποιες μέρες?Blackgr4 έγραψε:Τι να έχουν ρε pap; Φοβούνται μη χάσουν τη θεσούλα τους όλοι εκεί μέσα. Ποιος θα τολμήσει να μιλήσει; Ποιος θα τολμήσει να πει στο αφεντικό πως ο Σαμάττα του εκατομμυρίου δεν θα έπαιζε βασικός ούτε στον Αστέρα Τρίπολης;
.
..
Μήπως θα έπρεπε να σε προβληματίζει το γεγονός ότι παίκτες οι οποίοι έπαιζαν βασικοι σε κάτι σαχτάρ ή στην γκενκ ή στην Αντβέρπ, σε σένα μοιάζουν ότι δεν κάνουν ούτε για τον αστέρα τρίπολης?
Μπορείς να βάλεις το χέρι σου στη φωτιά ότι αν έβλεπες στον μάρκο σαντώνιο στο γαύρο δεν θα ένιωθες τα ίδια συναισθήματα που νιώθεις τώρα για τον τσικνίνιο?
Δεν σε προβληματίζει ότι ο ακπομ των πέντε γκολ στο πρωτάθλημα έκανε 30 την επόμενη στην championship?
Αν του χρόνου δηλαδή εσύ φέρεις τον βάνακεν και αυτός σου φαίνεται σαν παίκτης για τον αστέρα τρίπολης ποιος και τι ακριβώς φταίει για αυτ
Όχι. Αν δεις τα νούμερα του, τον λες και απόλυτα συνεπή εδώ και χρόνια. Σταθερά μέτριος έως και κακός, σταθερά ελάχιστη παραγωγή σε γκολ ή ασίστ και ήρθε στον ΠΑΟΚ και έκανε μία από τα ίδια.
2023-2024 : Γκολ ή ασίστ κάθε 266 λεπτά
2022-2023 : Γκολ ή ασίστ κάθε 224 λεπτά
2021-2022 : Γκολ ή ασίστ κάθε 147 λεπτά
2020-2021 : Γκολ ή ασίστ κάθε 258 λεπτά
2019-2020 : Γκολ ή ασίστ κάθε 258 λεπτά
Όχι λοιπόν δεν με προβληματίζει καθόλου το γεγονός πως μία ομάδα του Βελγίου (το μόνο κοινό με τη Μπριζ) έκανε τη λάθος επιλογή να έχει βασικό φορ τον Σαμάττα.
Με τις υπόλοιπες θεωρίες και τα "αν" και τα "ίσως", δεν υπάρχει λόγος να χάνουμε χρόνο.
Προτιμώ να ασχολούμαι με τα πραγματικά νούμερα και πάρε για παράδειγμα τον Ντεσπότοφ (επίσης φετινή προσθήκη).
Έναν παίκτη με σταθερά καλά νούμερα εδώ και χρόνια, ήρθε στον ΠΑΟΚ φέτος και μάντεψε.. κάνει τα ίδια.
2023-2024 : Γκολ ή ασίστ κάθε 93 λεπτά
2022-2023 : Γκολ ή ασίστ κάθε 78 λεπτά
2021-2022 : Γκολ ή ασίστ κάθε 110 λεπτά
2020-2021 : Γκολ ή ασίστ κάθε 111 λεπτά
Βλέπεις το μοτίβο; Βλέπεις πως ένας καλός παίκτης δεν έχει τόσο μεγάλες μεταπτώσεις; Βλέπεις πως ένας κακός παίκτης αν εξαιρέσεις 1-2 χρονιές φωτοβολίδες, είναι πιο πιθανό να συνεχίσει να είναι κακός; Αυτά βλέπω εγώ.
++++++++++++++++++++++++bane1980 έγραψε:Εγώ πραγματικά απορώ και ξέρω οτι δεν πρόκειται ποτέ να μάθω έγκυρα και με πληρότητα, πως και γιατί στον π***σο αποφασίζει για μεταγραφές ένα άτομο που δεν έχει ιδέα από ποδόσφαιρο.
Γιατί δεν υπάρχει ένα συγκεκριμένο budget; μου θυμίζει πελάτες μου που σου λένε οτι δεν ξέρουν ή δεν έχουν θέσει budget, για να μην "δεσμευθούν" να πληρώσουν ένα ποσό, ενώ μπορεί να τη "γλυτώσουν" με λιγότερα.
να κλείνονται συμφωνίες και να έρχεται μετά κάποιος και να αλλάζει τους όρους στο στυλ "τα θες; έλα, υπογράφω, αλλά κόψε άλλα τόσα", για να κόψει άλλα 200κ ή 300κ, έτσι για να κλείσει "με τους δικούς μας όρους" το deal.
Με ποιο κριτήριο αποφασίζει η όποια Γκοντσάρεβα οτι πχ ο Μειτε δεν αξίζει 4μ, αλλά 2μ; της το λέει κάποιος σχετικός με το ποδόσφαιρο και την αγορά παικτών και μάνατζερ; Θεωρούμε δεδομένο οτι όλοι οι μάνατζερ θα μας πιάσουν κώτσους, οπότε de facto και a priori ξεκινάω από 50% κάτω και βάζω ταβάνι ένα +20% από αυτό;
Με ποιο κριτήριο λέμε οτι ο Κούλιε πχ κάνει 13μ;
Με ποια λογική που παγιώνεται λέμε οτι δεν πληρώνω μπόνους υπογραφής, γιατί δεν γουστάρω; υπάρχει η ψευδαίσθηση οτι ο ΠΑΟΚ στην αγορά είναι μέγεθος ικανό να αλλάξει τους όρους του παιχνιδιού; ή είμαστε στη φάση "χέστηκα, θα πάω στην 7η επιλογή μου, τελικά δεν θα τον θέλω το χ Μαξίμοβιτς, θα αλλάξω 4/5 του κέντρου μου πάλι, αλλά θα τους δείξω εγώ τους αλήτες τους μάνατζερς!" ;;;
Η μπάλα είναι μπίζνα και χοντρή. Και παίζεται με συγκεκριμένους όρους. Εάν είσαι η Σίτυ ή η Ρεάλ, κάνεις τσαμπουκάδες. Εάν είσαι μέσα στα κυκλώματα και ταίζεις, έχεις δωράκια (γαύρος). Εάν απλά πέφτει κασέρι (ΠΑΟΚ 2018-2019), γίνεται η δουλειά. Εάν δεν είσαι τίποτε από αυτά και κάνεις το μάγκα, αλλά όταν είναι να πουλήσεις κανα Αουγκούστο για να πάρεις επιθετικό που έχεις μόνο 1, σου τρέχουν τα σάλια, τότε, σόρρυ, αλλά κάτι γίνεται πολύ λάθος, εδώ και πολύ καιρό, από τα ίδια άτομα.
Και η μόνη απορία που απομένει είναι εάν στην πλήρη ελευθερία κινήσεων που έχει δοθεί από το αφεντικό σε όποιον παίρνει τις τελικές αποφάσεις, υπάρχει ένας κάποιος έλεγχος ή ποδοσφαιρική αξιολόγηση ή απλά τα εξελόφυλλα να δείχνουν αυτό που πρέπει πάσει θυσία και όλοι happy; Γιατί εάν η όποια Γκοντσάρεβα κάνει παζάρια για βασικούς παίκτες 2 μήνες για 200.000 και ρισκάρει να χαλάσει ή χαλάει deal, εάν δεν κλείνει βασικούς παίκτες που θέλει ο προπονητής επειδή περιμένει 6 μήνες να μην βρουν αλλού για να πέσουν 50% (και τελικά...ω! βρίσκουν! και εσύ μένεις με αυτούς που δεν θέλει κανείς άλλος!), εάν δεν πληρώνει για παίκτες που κάνει κρα η ομάδα οτι χρειάζεται και ζητάει ο προπονητής (Ιανουάριος με ΠΑΟΚ καβάλα στο άλογο, 1 μεταγραφή μπακ για να παίξει στη 2η θέση του και ημι-ανενεργός), και το κάνει από μόνη της με μηδέν ποδοσφαιρική αντίληψη, μόνο με νούμερα, τότε το οτι έχει τέτοια δύναμη σε μία ΠΑΕ (και όχι μια οποιαδήποτε άλλη ΑΕ), είναι λάθος και κύριος λόγος του μπάχαλου που βλέπουμε εδώ και χρόνια. Εάν δεν το κάνει από μόνη της και έχει την έγκριση 100% από το κεφάλι, τότε ισχύει πάλι το ίδιο.
Και γιατί περιμένουμε να αλλάξει αυτό φέτος το καλοκαιρι είπαμε;
Απλά πλέον υπάρχει μια ουσιώδης διαφορά.Zois έγραψε:αυτα που γραφεις ειναι πολυ σωστα και πιστευω οτι ετσι σκεφτονται και οι περισσοτεροι.
Το κακο ειναι οτι γραφονται εδω και πολλα χρονια χωρις να αλλαζει κατι στην λειτουργεια της ομαδας. Μονοι μας ψαλιδισαμε τις πιθανοτητες προκρισης με Κρασνονταρ και αντι να βαλουμε μυαλο βαδιζουμε στο ιδιο μοτιβο και χειροτερα.
Πριν από 10 περίπου χρόνια, με προπονητή Δώνη και με εκείνο το ρόστερ, βγήκαμε δεύτεροι με εισιτήριο για προκριματικά champions league. Δεν υπήρχε ανταγωνισμός.
Τώρα ο ανταγωνισμός έχει ανέβει κατακόρυφα. Αν δεν ακολουθήσεις θα μείνεις εύκολα πίσω. Ο προπονητής τεντώνει το ρόστερ και δημιουργεί μια άκρως ανταγωνιστική ομάδα. Με το ρυθμό όμως που εξελίσσονται οι αντίπαλοι η ψαλίδα μπορεί να αρχίσει να μεγαλώνει.
Και εγώ θα το καταλάβαινα εάν ήταν στα πλαίσια μιας γενικότερης μεταγραφικής πολιτικής και τακτικής, και όχι έτοιμη δικαιολογία για το οτι δεν θα πληρώσεις.
Το να υπάρχει ως γενική γραμμή ναι. Το να την εφαρμόζεις απαρέγκλιτα στον παίκτη που σου κρατάει το κέντρο μια χρονιά, είναι αυτό που γράφω πάνω οτι λειτουργούμε χωρίς ποδοσφαιρική λογική, μόνο να βγουν τα νούμερα. Οι μεταγραφές δεν είναι managerial accounting να βάλεις τους αριθμοδείκτες και τέρμα.
Πες στον κόσμο μετά γιατί δεν κάνει sold out όταν δει το Μαξίμοβιτς (που ήθελες) στη ζέλα και το Μειτε (που ήθελες) στο γαύρο πχ.
Και εάν εν πάσει περιπτώσει η γραμμή είναι αυτή και δεν κουνάμε ρούπι, τι τον πήρανε και μάλιστα τον περίμεναν λέει και 2 μήνες; για να τη βγάλουμε με δανεικούς 1 χρονια στο κέντρο; πήρανε ένα παίκτη που ήξεραν οτι δεν θα πληρώσουν για να κρατήσουν, να χτιστεί το κέντρο πάνω του, για να πουνε στον προπονητή το Μάιο "διάλεξε άλλον";
ακόμα χειρότερο και αρπακολατζίδικο.
Το να υπάρχει ως γενική γραμμή ναι. Το να την εφαρμόζεις απαρέγκλιτα στον παίκτη που σου κρατάει το κέντρο μια χρονιά, είναι αυτό που γράφω πάνω οτι λειτουργούμε χωρίς ποδοσφαιρική λογική, μόνο να βγουν τα νούμερα. Οι μεταγραφές δεν είναι managerial accounting να βάλεις τους αριθμοδείκτες και τέρμα.
Πες στον κόσμο μετά γιατί δεν κάνει sold out όταν δει το Μαξίμοβιτς (που ήθελες) στη ζέλα και το Μειτε (που ήθελες) στο γαύρο πχ.
Και εάν εν πάσει περιπτώσει η γραμμή είναι αυτή και δεν κουνάμε ρούπι, τι τον πήρανε και μάλιστα τον περίμεναν λέει και 2 μήνες; για να τη βγάλουμε με δανεικούς 1 χρονια στο κέντρο; πήρανε ένα παίκτη που ήξεραν οτι δεν θα πληρώσουν για να κρατήσουν, να χτιστεί το κέντρο πάνω του, για να πουνε στον προπονητή το Μάιο "διάλεξε άλλον";
Και τον ανανέωσαν (τον προπονητή) γιατί εκτός από τα θετικά αποτελέσματα, ξέρουν πως είναι από αυτούς που δύσκολα θα "κλωτσήσει" ΑΝ του ανακοινώσουν πως πάει για τέταρτη σερί χρονιά σε rebuild.
Του το έκαναν άλλωστε τρεις συνεχόμενες χρονιές, γιατί να διστάσουν να το κάνουν και τέταρτη;
Του το έκαναν άλλωστε τρεις συνεχόμενες χρονιές, γιατί να διστάσουν να το κάνουν και τέταρτη;
Καλά, κάτσε να μείνουμε εκτός Ευρώπης, και θα δούμε. Ο ίδιος προπονητής έφυγε την παραμονή της προετοιμασίας επειδή δεν του ανανέωσαν Κάνιας και Σακχοφ...
Τώρα εάν τον αφήσουν με 10 παίκτες due και κέντρο Οζ- Τσιγγάρα-Γιαξη να πάει σε προκριματικά και κάνει κοκοκο, τότε θα επιβεβαιωθεί αυτό που λες και σκεφτόμαστε και πολλοί ακόμα.
Και ξαναλέω, δεν έχω κανένα πρόβλημα με κάτι του στυλ "παιδιά, δεν πάει τώρα το πράγμα, μαζεύουμε λίπος για το γήπεδο" ή κάτι παρόμοιο. Το να ξέρεις οτι πας για 4αδα/Ευρώπη και ό,τι κάτσει με το Λου που τεντώνει τα ρόστερ όπως η Jenna Jameson τους 15χρονους, αλλά να πουλάς ιστορία για "πρωταθλητισμό" και πάμε για τίτλους, όχι 2οι κλπ, είναι απλά ζαριά και αν σου κάτσει, όχι οργανωμένη στόχευση. Μην δουλευόμαστε, μην μας δουλεύουν.
Εγώ για αυτό έχω σκάσει. Γιατί βλέπω ένα ρόστερ και ένα προπονητή (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων) που φτύνει αίμα για να κάνει αυτό που ονειρευόμαστε όλοι, και είναι (πια) πιθανό να μην τα καταφέρει όχι επειδή έχουμε το γαύρο ή την κούλα 20 βαθμούς από πάνω και τόσο μας έπαιρνε, αλλά επειδή κάναμε οικονομία το Γενάρη!
Τώρα εάν τον αφήσουν με 10 παίκτες due και κέντρο Οζ- Τσιγγάρα-Γιαξη να πάει σε προκριματικά και κάνει κοκοκο, τότε θα επιβεβαιωθεί αυτό που λες και σκεφτόμαστε και πολλοί ακόμα.
Και ξαναλέω, δεν έχω κανένα πρόβλημα με κάτι του στυλ "παιδιά, δεν πάει τώρα το πράγμα, μαζεύουμε λίπος για το γήπεδο" ή κάτι παρόμοιο. Το να ξέρεις οτι πας για 4αδα/Ευρώπη και ό,τι κάτσει με το Λου που τεντώνει τα ρόστερ όπως η Jenna Jameson τους 15χρονους, αλλά να πουλάς ιστορία για "πρωταθλητισμό" και πάμε για τίτλους, όχι 2οι κλπ, είναι απλά ζαριά και αν σου κάτσει, όχι οργανωμένη στόχευση. Μην δουλευόμαστε, μην μας δουλεύουν.
Εγώ για αυτό έχω σκάσει. Γιατί βλέπω ένα ρόστερ και ένα προπονητή (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων) που φτύνει αίμα για να κάνει αυτό που ονειρευόμαστε όλοι, και είναι (πια) πιθανό να μην τα καταφέρει όχι επειδή έχουμε το γαύρο ή την κούλα 20 βαθμούς από πάνω και τόσο μας έπαιρνε, αλλά επειδή κάναμε οικονομία το Γενάρη!
Νομίζω η δυναμική των πραγμάτων έχει αρχίσει να διαφαίνεται. Του χρόνου οι 3 ΠΟΚιτες θα αποκοπούν ως tête de la course. Εχουν αποφασίσει να κάνουν χρήση του όποιου spending power έχει ο καθένας στη διαθεσή του.
Εμείς μάλλον θα κάνουμε pass. Best case scenario πουλαμε 2-3 απο τους γνωστούς σε καλή τιμή κ επενδύουμε με prudence πάντα.
Μακάρι να πάμε καλά Ευπώπη κ μεθεπόμενη σεζόν να δούμε κάτι πιο ολοκληρωμένο, με ευκρινή ωστόσο απόσταση απο τους κάτω.
Εμείς μάλλον θα κάνουμε pass. Best case scenario πουλαμε 2-3 απο τους γνωστούς σε καλή τιμή κ επενδύουμε με prudence πάντα.
Μακάρι να πάμε καλά Ευπώπη κ μεθεπόμενη σεζόν να δούμε κάτι πιο ολοκληρωμένο, με ευκρινή ωστόσο απόσταση απο τους κάτω.
Συμφωνώ σε αυτά που λες τον δικηγόρο του διαβολου κάνω. Όταν γινανε οι πρώτες επαφές είχαμε μποτο μπορεί να επένδυσαν στις σχέσεις του με την μπενφικα και ότι το 4 θα το κάνει 2 ξέρω γω. Ή μπορεί το σκεπτικό να ήταν φάση ζαμπα- σερτζιο ολιβειρα με την πορτο. Πάρε κουλιε με 10 + Μειτε . Δεν ξέρω πως σκέφτονται αλλά όταν παίζεις με κρασνονταρ τελικό εισόδου τσουλου χωρίς Σέντερ φορ σίγουρα αυτά που λες εσύ έχουν περισσότερες πιθανότητες.bane1980 έγραψε:Και εγώ θα το καταλάβαινα εάν ήταν στα πλαίσια μιας γενικότερης μεταγραφικής πολιτικής και τακτικής, και όχι έτοιμη δικαιολογία για το οτι δεν θα πληρώσεις.
-
papwolf
Τον Λουτσέσκου τον κρατάνε και για άλλους λόγους μη αγωνιστικούς. Στην ουσία αυτός είναι η διοικητική "βιτρίνα" του ΠΑΟΚ, ο εκπρόσωπος τύπου, η φωνή της ομάδας, ο μπροστάρης, αυτός που τρώει το κράξιμο των από κάτω.
Η διοίκηση βολεύεται με τον Λουτσέσκου κι ο Λουτσέσκου βολεύεται με τους ρόλους που του αναθέτουν.
Η διοίκηση βολεύεται με τον Λουτσέσκου κι ο Λουτσέσκου βολεύεται με τους ρόλους που του αναθέτουν.
-
papwolf
Και κάτι άλλο, ο Λουτσέσκου θα φύγει από τον. ΠΑΟΚ μόνο αν έχει κάποια πρόταση από μεγαλύτερο πρωτάθλημα ή με αρκετά περισσότερα χρήματα. Αλλιώς θα μείνει ακόμα κι αν του χρόνου χρειαστεί να παίξει ο ίδιος τέρμα.
Αυτό το ξέρει η διοίκηση και κάνει κι αυτή τα δικά της.
Αυτό το ξέρει η διοίκηση και κάνει κι αυτή τα δικά της.
- john4serres