Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ρε φιλε αληθεια τι σκέψεις είναι αυτές? Δηλαδή δε ρίχνει λεφτα κ πετάει μια χρονιά λόγω του γκαντέμη που είναι πρωθυπουργός? Ωραία ας ρίξει χρημα κ ας πάει ψηλά Ευρώπη να τους ξεφτιλίσει όλους.sandrel έγραψε:Νομίζω ότι για την πολιτική της ΠΑΕ στις μεταγραφές, δεν φταίει κανένα σκαουτινγκ, κανένας Λουτσέσκου η Κυρ Κυρ, καμία Γκοντζάρεβα Πιστεύω ότι ο Σαββίδης δεν πρόκειται να κάνει άνοιγμα στο μπάτζετ. όσο την διακυβέρνηση της χώρας την έχει αυτή η κυβέρνηση και αυτός που παριστάνει τον πρωθυπουργό. Ξέρει ότι όσα εκατομμύρια και αν ρίξει στην ομάδα δεν πρόκειται να έχει το ανάλογο αποτέλεσμα. Και όλα αυτά ότι δεν τους βλέπει, δεν μπορούν να τον αγγίξουν κ.τ.λ. είναι για λαική κατανάλωση. Κανένας επιχειρηματίας δεν μπορεί ΜΟΝΟΣ του να τα βάλει με το κράτος. Αυτοί όσο αφορά τον ΠΑΟΚ έχουν δείξει ότι είναι αδίστακτοι και όσο βλέπουν ότι δεν έχουν πολιτικό κόστος(εκλογές, δημοσκοπήσεις)τόσο τον χτυπάνε απροκάλυπτα.
Μακάρι να κάνω λάθος ή ο πρόεδρος να λειτουργήσει συναισθηματικά και στο τέλος να κάνει μπαράζ μεταγραφών. Ίδωμεν
Αλήθεια τώρα, από που προκύπτει ότι θα έκλειναν τρεις το ΣΚ?nunies4 έγραψε:Ότι τελικά θα έρθει η Δευτέρα και δεν θα εχει κλείσει όχι 3 που έλεγαν αλλά ούτε ΜΙΑ υπόθεση από τα ανοικτά μέτωπα με ξεπερνάει....
Και είμαι και από τους συγκρατημένα αισιοδοξους...
χωρίς τραυματισμούς ?vdragic έγραψε:Ο Πογιανπαλο ειναι πολυτελεια για το ελληνικο πρωταθλημα, απλα ομορφα και ωραια.Μπεργκ σε καλυτερη ηλικια απο οταν ειχε ερθει, και χωρις τους τραυματισμους.
Αυτό ακριβώς είχα προτείνει και εγώ. Subby out (ή ελληνιστί υπεργολαβια) του αγωνιστικού τμήματος στον λουτσεσκου. Να αποφασίσει αυτός ή τέλος πάντων η εταιρεία που θα συστήσει αυτός για τον τδ το τμήμα σκαουτινγκ τις μεταγραφές τις πωλήσεις για όλα μπας και σωθούμε.soigol έγραψε:
Πρόταση, ας βάλει και Τ.Δ ο Λουτσεσκου στο τημ και ας χρεώνει κατιτις παραπάνω, να τελειώνουμε!!!
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν δεν συμμετέχει η Γκοντσάρεβα στο σχήμα, απορρίπτεται χωρίς δεύτερη σκέψη.buffalobill4 έγραψε:Αυτό ακριβώς είχα προτείνει και εγώ. Subby out (ή ελληνιστί υπεργολαβια) του αγωνιστικού τμήματος στον λουτσεσκου. Να αποφασίσει αυτός ή τέλος πάντων η εταιρεία που θα συστήσει αυτός για τον τδ το τμήμα σκαουτινγκ τις μεταγραφές τις πωλήσεις για όλα μπας και σωθούμε.soigol έγραψε:
Πρόταση, ας βάλει και Τ.Δ ο Λουτσεσκου στο τημ και ας χρεώνει κατιτις παραπάνω, να τελειώνουμε!!!
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Προαισθηση; Πληροφορία; Σιγουριά;pagotatzis έγραψε:Αργά το βράδυ θα σκάσουν η συμφωνίες από ΑΡΔ και σάιτ !
Only a feeling
paokovios1974 έγραψε:Προαισθηση; Πληροφορία; Σιγουριά;pagotatzis έγραψε:Αργά το βράδυ θα σκάσουν η συμφωνίες από ΑΡΔ και σάιτ !
Only a feeling