Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.
renegade

Re: Προπαγάνδα και

Δημοσίευση από renegade »

pilotos έγραψε:Surfshark, το πιο φτηνό και το πιο μικρό γογγυσμα σε ταχύτητα... Δεν κάνω διαφήμιση, απλά δοκίμασα αρκετά για να καταλήξω σε αυτό. Στα συν ότι έχει free κόφτη διαφημίσεων κλπ.

Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγώ πάντως από το Cyber Ghost είμαι απογοητευμένος και υποτίθεται είναι από τα καλά
Άβαταρ μέλους
panta

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ

Δημοσίευση από panta »

μήπως όλα αυτά να μεταφερθούν στα νέα για άλλες ομάδες? λεω εγώ τώρα
εκτός και αν τα αφήσουμε εδώ για να σιγουρέψουμε την τιμωρία :mrgreen:
Pablito

Δημοσίευση από Pablito »

Εντάξει δεν είναι και καμιά σοβαρή φυλλάδα η Bild, κάτι σαν την Espresso είναι.. ότι ακούγεται πάντως έχει το χαβαλέ του, παρόλο που όλοι ξέρουμε ότι δε θα γίνει κατί
abalaea

Δημοσίευση από abalaea »

Η Bild μπορεί να μην θεωρείτε η πιο σοβαρή εφημερίδα, αλλά είναι αυτήν που έχει με διαφορά τις μεγαλύτερες πωλήσεις. Οπότε καλά είναι το άρθρο εκεί που είναι :D
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

renegade έγραψε:
pilotos έγραψε:Surfshark, το πιο φτηνό και το πιο μικρό γογγυσμα σε ταχύτητα... Δεν κάνω διαφήμιση, απλά δοκίμασα αρκετά για να καταλήξω σε αυτό. Στα συν ότι έχει free κόφτη διαφημίσεων κλπ.

Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγώ πάντως από το Cyber Ghost είμαι απογοητευμένος και υποτίθεται είναι από τα καλά
Στο δωρεαν; (Απαντα καφενειο)
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

abc_o_ karpouzas έγραψε:ρεεεεεεε τον βαλβερδε ρεεεε

«Εδώ λένε ότι τα ντέρμπι Σεβίλλη – Μπέτις, Ρεάλ – Ατλέτικο ή και το Clásico ότι είναι καυτά. Αλλά ένα ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός, αυτό κι αν είναι σκληρή ιστορία».
Ο βαλβερδε πάντα ήταν κύριος κσι έλεγε αυτά που πίστευε.....

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
olienin

Δημοσίευση από olienin »

Υπάρχει forum οπαδων της wolves, με τίτλο molineux mix, μέσα στο οποίο υπάρχει thread με τίτλο ''olympiacos in the mud''? Έχω ήδη αρχίσει να γράφω. Δεν περισεύει κανείς στον αγώνα κατά της μπόχας. Ούτως ή άλλως αν έρθει κάποια τιμωρία για τους μούλους θα είναι από εκεί γιατί στην Ελλάδα δεν τον ακουμπάει κανείς. Εκεί θα πρέπει να στραφεί και η ΠΑΕ κατά την άποψή μου. Mods παρακαλώ περάστε το μνμ μου. Χθες 2 μηνύματά μου δεν πέρασαν εκ παραδρομής μάλλοβ γιατί χρειάζονται έγκριση ώς νέο μέλος και ίσως δεν ήταν κάποιος mod μέσα εκείνη την ώρα. Ευχαριστώ αδέρφια.
Nikos 74

Δημοσίευση από Nikos 74 »

Εμάς μας βολεύει να φύγει ο Εσκομπάρ από την Νότιγχαμ; Αν υποθέσουμε ότι υπάρχουν κυρώσεις και τον διώχνουν από εκεί,
τι θα γίνει με τον "επαγγελματία αθώο" στην Ελλάδα; Ποιος καμικάζι αυτοκτονίας θα τον καταδικασει;
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Μας συμφέρει να αποδυναμώνεται.
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

olienin έγραψε:Υπάρχει forum οπαδων της wolves, με τίτλο molineux mix, μέσα στο οποίο υπάρχει thread με τίτλο ''olympiacos in the mud''? Έχω ήδη αρχίσει να γράφω. Δεν περισεύει κανείς στον αγώνα κατά της μπόχας. Ούτως ή άλλως αν έρθει κάποια τιμωρία για τους μούλους θα είναι από εκεί γιατί στην Ελλάδα δεν τον ακουμπάει κανείς. Εκεί θα πρέπει να στραφεί και η ΠΑΕ κατά την άποψή μου. Mods παρακαλώ περάστε το μνμ μου. Χθες 2 μηνύματά μου δεν πέρασαν εκ παραδρομής μάλλοβ γιατί χρειάζονται έγκριση ώς νέο μέλος και ίσως δεν ήταν κάποιος mod μέσα εκείνη την ώρα. Ευχαριστώ αδέρφια.
Πέτα την βρώμα οτι παίχτηκε μαγείρεμα στα νούμερα αγοράς του Ποντένσε,πράγμα που παίζει να είναι αλήθεια. Ρίξε λάδι στην φωτιά... 8-)
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Ενα καλο που εγραψε ενας στο fb:
Καρφάκι δεν καίγεται στους γάβρους για τις βρωμιές των προέδρων τους. Έχουν αναπτύξει ανοσία αγέλης.
Άβαταρ μέλους
Vet_eranos

Δημοσίευση από Vet_eranos »

Δε την φοβούνται ρε οι γαυροι την βου εθνική..

Αύριο κιόλας αγοράζουν αφμ του οΑρης κι όχι μόνο μένουν σούπερ λίγκα, παίζουν και στο γιουροπα..

Η μισή ομάδα είναι ήδη εκεί.. Μετακομίζουν 2 3 ακόμα κ να την η 11αδα έτοιμη..
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

Πως τα φέρνει η τάνα η ζωή να ξεσκεπάζονται οι "βολικές" επιχειρηματολογίες για το "δήθεν" έννομο συμφέρον :lol:

Το πρόσεξε κανείς ;

Η ΑΕΛ με τον υποβιβασμό των απογόνων και Ατρομήτου μπαίνει πλει οφ και βγαίνει ευρώπη και άρα έχει μεγαλύτερο έννομο συμφέρον από αυτό που δήθεν είχε με το κυνήγι της Ξάνθης. Τι, όχι ;;;

Για να δω τώρα αυτόν που κόμπαζε πως δήθεν δε τον νοιαζει ο χ μ@νάκης, ο ψ τίγρης και ο Ιβάν και δήθεν τον νοιάζει μόνο το συμφέρον της ομάδας του, πόσο θα κυνηγήσει τώρα την υπόθεση που θα τον βγάλει ευρώπη. Τι, όχι;;;
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

αυτο που γραφει ο tzelas πρεπει να βρεθει τροπος εαν εχει καποιος ακρες με το sdna να βγει αρθρο με το εννομο :lol: :lol: συμφερων του κουγια-αελ θα πεσει τρελο γελιο εαν μπορεσει κιολας καποιος να τον παρει συνεντευξη και να τον κανει αυτην την ερωτηση
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Μπα αυτός δεν ντρέπετε καθόλου και κολοτουμπα θα κάνει και θα έχει το γνωστό υφακι.....

Στάλθηκε από το SM-T865 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε”