Εγώ πάντως από το Cyber Ghost είμαι απογοητευμένος και υποτίθεται είναι από τα καλάpilotos έγραψε:Surfshark, το πιο φτηνό και το πιο μικρό γογγυσμα σε ταχύτητα... Δεν κάνω διαφήμιση, απλά δοκίμασα αρκετά για να καταλήξω σε αυτό. Στα συν ότι έχει free κόφτη διαφημίσεων κλπ.
Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ
Re: Προπαγάνδα και
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ
μήπως όλα αυτά να μεταφερθούν στα νέα για άλλες ομάδες? λεω εγώ τώρα
εκτός και αν τα αφήσουμε εδώ για να σιγουρέψουμε την τιμωρία
εκτός και αν τα αφήσουμε εδώ για να σιγουρέψουμε την τιμωρία

Εντάξει δεν είναι και καμιά σοβαρή φυλλάδα η Bild, κάτι σαν την Espresso είναι.. ότι ακούγεται πάντως έχει το χαβαλέ του, παρόλο που όλοι ξέρουμε ότι δε θα γίνει κατί
Η Bild μπορεί να μην θεωρείτε η πιο σοβαρή εφημερίδα, αλλά είναι αυτήν που έχει με διαφορά τις μεγαλύτερες πωλήσεις. Οπότε καλά είναι το άρθρο εκεί που είναι 

Στο δωρεαν; (Απαντα καφενειο)renegade έγραψε:Εγώ πάντως από το Cyber Ghost είμαι απογοητευμένος και υποτίθεται είναι από τα καλάpilotos έγραψε:Surfshark, το πιο φτηνό και το πιο μικρό γογγυσμα σε ταχύτητα... Δεν κάνω διαφήμιση, απλά δοκίμασα αρκετά για να καταλήξω σε αυτό. Στα συν ότι έχει free κόφτη διαφημίσεων κλπ.
Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο βαλβερδε πάντα ήταν κύριος κσι έλεγε αυτά που πίστευε.....abc_o_ karpouzas έγραψε:ρεεεεεεε τον βαλβερδε ρεεεε
«Εδώ λένε ότι τα ντέρμπι Σεβίλλη – Μπέτις, Ρεάλ – Ατλέτικο ή και το Clásico ότι είναι καυτά. Αλλά ένα ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός, αυτό κι αν είναι σκληρή ιστορία».
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Υπάρχει forum οπαδων της wolves, με τίτλο molineux mix, μέσα στο οποίο υπάρχει thread με τίτλο ''olympiacos in the mud''? Έχω ήδη αρχίσει να γράφω. Δεν περισεύει κανείς στον αγώνα κατά της μπόχας. Ούτως ή άλλως αν έρθει κάποια τιμωρία για τους μούλους θα είναι από εκεί γιατί στην Ελλάδα δεν τον ακουμπάει κανείς. Εκεί θα πρέπει να στραφεί και η ΠΑΕ κατά την άποψή μου. Mods παρακαλώ περάστε το μνμ μου. Χθες 2 μηνύματά μου δεν πέρασαν εκ παραδρομής μάλλοβ γιατί χρειάζονται έγκριση ώς νέο μέλος και ίσως δεν ήταν κάποιος mod μέσα εκείνη την ώρα. Ευχαριστώ αδέρφια.
Εμάς μας βολεύει να φύγει ο Εσκομπάρ από την Νότιγχαμ; Αν υποθέσουμε ότι υπάρχουν κυρώσεις και τον διώχνουν από εκεί,
τι θα γίνει με τον "επαγγελματία αθώο" στην Ελλάδα; Ποιος καμικάζι αυτοκτονίας θα τον καταδικασει;
τι θα γίνει με τον "επαγγελματία αθώο" στην Ελλάδα; Ποιος καμικάζι αυτοκτονίας θα τον καταδικασει;
- ΑποστόληςΑ
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Πέτα την βρώμα οτι παίχτηκε μαγείρεμα στα νούμερα αγοράς του Ποντένσε,πράγμα που παίζει να είναι αλήθεια. Ρίξε λάδι στην φωτιά...olienin έγραψε:Υπάρχει forum οπαδων της wolves, με τίτλο molineux mix, μέσα στο οποίο υπάρχει thread με τίτλο ''olympiacos in the mud''? Έχω ήδη αρχίσει να γράφω. Δεν περισεύει κανείς στον αγώνα κατά της μπόχας. Ούτως ή άλλως αν έρθει κάποια τιμωρία για τους μούλους θα είναι από εκεί γιατί στην Ελλάδα δεν τον ακουμπάει κανείς. Εκεί θα πρέπει να στραφεί και η ΠΑΕ κατά την άποψή μου. Mods παρακαλώ περάστε το μνμ μου. Χθες 2 μηνύματά μου δεν πέρασαν εκ παραδρομής μάλλοβ γιατί χρειάζονται έγκριση ώς νέο μέλος και ίσως δεν ήταν κάποιος mod μέσα εκείνη την ώρα. Ευχαριστώ αδέρφια.

Ενα καλο που εγραψε ενας στο fb:
Καρφάκι δεν καίγεται στους γάβρους για τις βρωμιές των προέδρων τους. Έχουν αναπτύξει ανοσία αγέλης.
- Vet_eranos
Δε την φοβούνται ρε οι γαυροι την βου εθνική..
Αύριο κιόλας αγοράζουν αφμ του οΑρης κι όχι μόνο μένουν σούπερ λίγκα, παίζουν και στο γιουροπα..
Η μισή ομάδα είναι ήδη εκεί.. Μετακομίζουν 2 3 ακόμα κ να την η 11αδα έτοιμη..
Αύριο κιόλας αγοράζουν αφμ του οΑρης κι όχι μόνο μένουν σούπερ λίγκα, παίζουν και στο γιουροπα..
Η μισή ομάδα είναι ήδη εκεί.. Μετακομίζουν 2 3 ακόμα κ να την η 11αδα έτοιμη..
Πως τα φέρνει η τάνα η ζωή να ξεσκεπάζονται οι "βολικές" επιχειρηματολογίες για το "δήθεν" έννομο συμφέρον
Το πρόσεξε κανείς ;
Η ΑΕΛ με τον υποβιβασμό των απογόνων και Ατρομήτου μπαίνει πλει οφ και βγαίνει ευρώπη και άρα έχει μεγαλύτερο έννομο συμφέρον από αυτό που δήθεν είχε με το κυνήγι της Ξάνθης. Τι, όχι ;;;
Για να δω τώρα αυτόν που κόμπαζε πως δήθεν δε τον νοιαζει ο χ μ@νάκης, ο ψ τίγρης και ο Ιβάν και δήθεν τον νοιάζει μόνο το συμφέρον της ομάδας του, πόσο θα κυνηγήσει τώρα την υπόθεση που θα τον βγάλει ευρώπη. Τι, όχι;;;

Το πρόσεξε κανείς ;
Η ΑΕΛ με τον υποβιβασμό των απογόνων και Ατρομήτου μπαίνει πλει οφ και βγαίνει ευρώπη και άρα έχει μεγαλύτερο έννομο συμφέρον από αυτό που δήθεν είχε με το κυνήγι της Ξάνθης. Τι, όχι ;;;
Για να δω τώρα αυτόν που κόμπαζε πως δήθεν δε τον νοιαζει ο χ μ@νάκης, ο ψ τίγρης και ο Ιβάν και δήθεν τον νοιάζει μόνο το συμφέρον της ομάδας του, πόσο θα κυνηγήσει τώρα την υπόθεση που θα τον βγάλει ευρώπη. Τι, όχι;;;
- abc_o_ karpouzas
αυτο που γραφει ο tzelas πρεπει να βρεθει τροπος εαν εχει καποιος ακρες με το sdna να βγει αρθρο με το εννομο
συμφερων του κουγια-αελ θα πεσει τρελο γελιο εαν μπορεσει κιολας καποιος να τον παρει συνεντευξη και να τον κανει αυτην την ερωτηση

Μπα αυτός δεν ντρέπετε καθόλου και κολοτουμπα θα κάνει και θα έχει το γνωστό υφακι.....
Στάλθηκε από το SM-T865 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-T865 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk