Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙ
Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙ
Ζ Zivkovic
Crespo
Taylor
Kurtic
Murg
El Kaddouri
Biseswar
Ninua
Βεβαια εξαρταται τι εννοεις μενω και τι φευγω.
Ο νινουα μπορει να παει καπου δανεικος.
Για τους αλλους δεν θα εκπλαγω αν στο τελος μας μεινουν αμανατι...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Crespo
Taylor
Kurtic
Murg
El Kaddouri
Biseswar
Ninua
Βεβαια εξαρταται τι εννοεις μενω και τι φευγω.
Ο νινουα μπορει να παει καπου δανεικος.
Για τους αλλους δεν θα εκπλαγω αν στο τελος μας μεινουν αμανατι...
Crespo
Taylor
Kaddouri
Kurtic
Bise
4/5 από αυτούς λέω εγώ
Taylor
Kaddouri
Kurtic
Bise
4/5 από αυτούς λέω εγώ
Το προβλημα ειναι πως οι 3 απο τους 5 που γράφεις παιζουν στο κεντρο.
Αρα αν μεινουν του χρονου θα δουμε μια απο τα ιδια.
Αν δεν αλλαξει αρδην η κατασταση στα χαφ μας δεν εχουμε κανενα μελλον.
Κεντρο με Μπισε Κουρτιτς και Καντουρι με μια χρονια ακομη στην πλατη, ειναι η χαρα της πιεσης και της ταχυδυναμης για τον αντιπαλο...
Αρα αν μεινουν του χρονου θα δουμε μια απο τα ιδια.
Αν δεν αλλαξει αρδην η κατασταση στα χαφ μας δεν εχουμε κανενα μελλον.
Κεντρο με Μπισε Κουρτιτς και Καντουρι με μια χρονια ακομη στην πλατη, ειναι η χαρα της πιεσης και της ταχυδυναμης για τον αντιπαλο...
Δυστυχώς εγώ βλέπω 8 με 10 από αυτούς που έγραψε ο Σερραίος να είναι στην ομάδα και του χρόνου.
Μακαρι να με διαψεύσουν οι εξελίξεις.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μακαρι να με διαψεύσουν οι εξελίξεις.
-
dimitris88
Ο Τσιγκάρας σ' ένα καλό ΠΑΟΚ πρωταθλητισμού πρέπει να είναι πρώτη αλλαγή στο ροτέϊσιον στους κεντρικούς χαφ. Ενώ έχει τα τρεξίματα και την αθλητικότητα, έχει σοβαρή αδυναμία στο δημιουργικό κομμάτι του παιχνιδιού. Το ίδιο πιστεύω και για το Λύρατζη, θα πρέπει να είναι η αλλαγή σ΄ένα πολύ καλό δεξί μπακ, επιπέδου Μάτος και όχι να είναι βασικός και αλλαγή ο Σάστρε, ο οποίος με αυτά που δείχνει εδώ και καιρό φοβάμαι ότι θα είναι ένα τζάμπα φόρτωμα συμβολαίου που δεν θα ξέρουμε του χρόνου πως να το ξεφορτωθούμε....Мир έγραψε:Να κρατησουμε Σβαμπ, Κουρτιτς, Καντουρι για τα χαφ και επιστροφη Εσιτι.markos4 έγραψε:Πιστεύω ότι πρέπει να δωθει δανεικός ο Τσιγγαρας..
Τίποτα το ιδιαίτερο δεν είναι.
Που τους προσπερνανε και οι 90χρονες στη λαϊκη.
Ο Τσιγγαρας με το ελλαχιστο συμβολαιο και μηδεν μεταγραφικο κοστος μας φταει.
Ποιος Τσιγγαρας ρε παιδιά όταν φύγει από τον ΠΑΟΚ στη Λαμία θα καταλήξει. Δρν μπορεί το παλικάρι απλά. Άφαντος μόνο τρέχει
-
Luigi Vampa
Δηλαδή βλέπεις το ροστερ του ΠΑΟΚ κ λες , τα βασικά προβλήματα είναι ο Σαστρε κ μα μην είμαι βασικοί Λυρατζης κ Τσιγγαρας;
Εγώ λέω ότι ο Μπισε δεν θα είναι και πιθανόν ούτε ο Τέιλορ, αν και δύσκολο να αποδεσμευτεί, πιθανόν να δοθεί δανεικός.
Οπότε θα λογίζεται ως παίχτης μας.
Ο Μουργκ θα αποδεσμευτεί με αποζημίωση αλα Στοχ.
Νινουα τα ίδια,αν και το συμβόλαιο του είναι μηδαμινό, κάτω από 200 χιλιάρικα.
Ο Ζαμπα είναι γρίφος για μένα τι θα γίνει με την περίπτωση του,γιατί κόστισε πολλά στην ομάδα και σίγουρα θα θέλει κάτι να βγάλει από αυτόν.
Οπότε ίσως να μείνει στο ροστερ.
Οπότε λέω ότι θα έχουμε σίγουρα στο ροστερ για του χρόνου.
Κρεσπο
Καντουρι
Κουρτιτς
Ζαμπα
Οι υπόλοιποι αποδέσμευση ή δανεισμός.
Οπότε θα λογίζεται ως παίχτης μας.
Ο Μουργκ θα αποδεσμευτεί με αποζημίωση αλα Στοχ.
Νινουα τα ίδια,αν και το συμβόλαιο του είναι μηδαμινό, κάτω από 200 χιλιάρικα.
Ο Ζαμπα είναι γρίφος για μένα τι θα γίνει με την περίπτωση του,γιατί κόστισε πολλά στην ομάδα και σίγουρα θα θέλει κάτι να βγάλει από αυτόν.
Οπότε ίσως να μείνει στο ροστερ.
Οπότε λέω ότι θα έχουμε σίγουρα στο ροστερ για του χρόνου.
Κρεσπο
Καντουρι
Κουρτιτς
Ζαμπα
Οι υπόλοιποι αποδέσμευση ή δανεισμός.
-
Luigi Vampa
Ξέρεις ότι βελτιώνονται οι παίκτες με τον καιρό (με δουλειά εννοειται) ετσι;lamosas έγραψε:Ποιος Τσιγγαρας ρε παιδιά όταν φύγει από τον ΠΑΟΚ στη Λαμία θα καταλήξει. Δρν μπορεί το παλικάρι απλά. Άφαντος μόνο τρέχει
Για μένα πρέπει να φύγει και ο Μιχαι,το παιδί για μένα δεν κάνει γι'αυτό το επίπεδο, μετρήθηκε και βγήκε λίγος.
Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙ
Υπαρχει κάποιος που να μην θέλει μεταγραφη τον παικτη του 1εκ για βασικο στα χαφ;
Αυτο που λεμε ειναι οτι καποια παιδια απο τις ακαδημιες σαν τους Τσιγγαρα, Λύρατζη αξιζουν να βρίσκονται στο ροτεσιον της ομαδας, αντι να παιρνεις τον καθε τυχαρπαστο για αλλαγη.
Δεν σε ματωνουν οικονομικα, ενω πορεια, μπορει να σου εξελιχθουν και σε κομβικοι παικτες. Αν παλι οχι, δεν εσκασες 3,5εκ για να τους αγωρασεις.
Εκτος αν δουλευεται ως μανατζερ μερικοι.
Οποτε, εκει εχεται δικαιο γιατι ειναι εναντια στο business model να εχεις βαθος απο τις ακαδημιες σου.
Αυτο που λεμε ειναι οτι καποια παιδια απο τις ακαδημιες σαν τους Τσιγγαρα, Λύρατζη αξιζουν να βρίσκονται στο ροτεσιον της ομαδας, αντι να παιρνεις τον καθε τυχαρπαστο για αλλαγη.
Δεν σε ματωνουν οικονομικα, ενω πορεια, μπορει να σου εξελιχθουν και σε κομβικοι παικτες. Αν παλι οχι, δεν εσκασες 3,5εκ για να τους αγωρασεις.
Εκτος αν δουλευεται ως μανατζερ μερικοι.
Οποτε, εκει εχεται δικαιο γιατι ειναι εναντια στο business model να εχεις βαθος απο τις ακαδημιες σου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Τετ 11 Μάιος 2022, 23:03, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Χαίρομαι που κατάλαβαν και οι πάντες εδώ μέσα ότι η ομάδα θέλει τουλάχιστον 10 ποιοτικές προσθήκες και όχι 3-4.
Κάλλιο αργά παρά ποτέ. Ελπίζω να το καταλάβουν και αυτοί που πρέπει.
Κάλλιο αργά παρά ποτέ. Ελπίζω να το καταλάβουν και αυτοί που πρέπει.
επειδη οι γεοπολιτικες εξελιξεις ειναι πολυ σοβαρες και επηρρεαζουν παρα πολυ την οικονομικη κατασταση και οχι μονο, του Ιβαν, συν το γεγονος οτι στην αιλαδα αντιμετωπιζεται με πολυ φροντιδα και προδερμ, λαμβανοντας υποψιν και το πως κινηθηκε η ΠΑΕ τις τελευταιες μεταγραφικες, δεν εχω καμια ελπιδα οτι θα γινουν σοβαρες αλλαγες στο ροστερ και ιδιαιτερα με ακριβους παικτες.
Πολυ φοβαμαι οτι θα γινουμε κατι σαν το χαρτι, με στοχο το γηπεδο, και το αγωνιστικο να μεινει σε ενα επιπεδο στασιμο, αφου χωρις πολλα λεφτα δεν γινεται να εχουμε υψηλες βλεψεις.
Φυσικα και δεν θα εχω κανενα προβλημα με ενα τετοιο πλανο, αρκει να μην εκμεταλευονται τον Ιβαν οι αετονυχιδες οπως το κανανε με τους Εσιτι Μουργκ Τσολα συν τους ενα σωρο ανικανους με μικροτερα ποσα.
Φυσικα ουτε εχω απαιτηση να επικοινωνησει κατι η ΠΑΕ αφου το τμημα αυτο ειναι ανυπαρκτο.
Πολυ φοβαμαι οτι θα γινουμε κατι σαν το χαρτι, με στοχο το γηπεδο, και το αγωνιστικο να μεινει σε ενα επιπεδο στασιμο, αφου χωρις πολλα λεφτα δεν γινεται να εχουμε υψηλες βλεψεις.
Φυσικα και δεν θα εχω κανενα προβλημα με ενα τετοιο πλανο, αρκει να μην εκμεταλευονται τον Ιβαν οι αετονυχιδες οπως το κανανε με τους Εσιτι Μουργκ Τσολα συν τους ενα σωρο ανικανους με μικροτερα ποσα.
Φυσικα ουτε εχω απαιτηση να επικοινωνησει κατι η ΠΑΕ αφου το τμημα αυτο ειναι ανυπαρκτο.
Ο Ζαμπά του μπαίνει στο τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του οπότε η έχουμε πώληση τώρα η φεύγει ελεύθερος το καλοκαίρι. Ελπίζω να μην ανανεωθεί
Πασχαλάκης
Crespo
Sidcley
Kurtic
El Kaddouri
Biseswar
Mitrita
Jaba
+
Murg
Z.Zivkovic
Taylor
Akpom
Οι πρώτοι 8 θεωρώ ότι θα μείνουν κατ' επιλογή.
Οι άλλοι 4 θα εξαρτηθεί από τις εξελίξεις.
Το έγραψα και στο thread του Ραζβαν.
Πρώτον, δεν προκύπτει από πουθενά ότι θα ανέβει αισθητά το μπάτζετ φέτος. Οι αλλαγές, τα καινούργια συμβόλαια και οι μεταγραφές θέλουν χρήμα.
Δεύτερον, ο προπονητής δεν είναι υπέρμαχος των σαρωτικων αλλαγών.
Ως εκ τούτου καλό είναι να κρατάμε μικρό καλάθι και μακάρι να μας διαψεύσουν οι εξελίξεις.
Crespo
Sidcley
Kurtic
El Kaddouri
Biseswar
Mitrita
Jaba
+
Murg
Z.Zivkovic
Taylor
Akpom
Οι πρώτοι 8 θεωρώ ότι θα μείνουν κατ' επιλογή.
Οι άλλοι 4 θα εξαρτηθεί από τις εξελίξεις.
Το έγραψα και στο thread του Ραζβαν.
Πρώτον, δεν προκύπτει από πουθενά ότι θα ανέβει αισθητά το μπάτζετ φέτος. Οι αλλαγές, τα καινούργια συμβόλαια και οι μεταγραφές θέλουν χρήμα.
Δεύτερον, ο προπονητής δεν είναι υπέρμαχος των σαρωτικων αλλαγών.
Ως εκ τούτου καλό είναι να κρατάμε μικρό καλάθι και μακάρι να μας διαψεύσουν οι εξελίξεις.