Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσεις
-
Re: Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσ
Για το ποιοτικό ακραίο μπακ αυτόν ακριβώς έχω στο μυαλό μου φίλε μου...
- giwrgos04dex
πολυ καλη αναλυση φιλε. θα ηθελα ομως βιερινια αντι λημνιου στα εξτρεμ αρ και λημνιο στο rotation για δεξι μπακ..vs40 έγραψε:Το κλειστό γκρουπ του ΠΑΟΚ θα πρέπει να διαθέτει 19 ποδοσφαιριστές:
GK: Πασχαλάκης
DC: Varela, Crespo, Ingason
DR/L: Vieirinha, Matos, Γιαννούλης
MC: Transfer, Wernbloom (6αρο8), Mauricio + Oliveira (8αρια)
AMC: Biseswar, Πέλκας
AML/R: Transfer, Jaba, Λημνιός, Λάμπρου
SC: Akpom, Swiderski
Μεγαλύτερο βάθος (εκτός του κλειστού γκρουπ βασικών) δίνουν οι: 2ος τερματάς, Λύρατζης, 4ος αμυντικός, 3ος επιθετικός, συμπληρώνοντας μια 23άδα παικτών. Επιπλέον λύσεις μπορεί να προσφέρει το 5ο εξρτέμ, ο Μπαλογιάννης και ο 3ος τερματοφύλακας, σε ένα συνολικό ρόστερ 26 ποδοσφαιριστών.
Συνοψίζοντας, η ομάδα θέλει να προσθέσει στο γκρουπ της: Εξτρεμάρα, Ολιβέιρα (ή παρόμοιο), Νέο Βέρνμπλουμ. 3 μόνο μεταγραφές χρειαζόμαστε και έτσι διατηρούμε την ομοιογένεια του συνόλου.
ειναι σιγουρα απο 25 ματς με ματος. ισως Αν μεταφερθει αντελινο μπροστα να ψαχναμε ενα πιο αμυντικογενες αρ μπακ να κουμπωσει με γιαννουλη.
- giwrgos04dex
Ale έγραψε:Καλή φάση.
Πας τελικό με Κολοκοτρωνίτσι, το σηκώνεις με 40.000 ΠΑΟΚτσήδες στο οακα και παραμένει και η μπομπονιέρα αήττητη στο ιντερτότο.
Ψήθηκα.

- Mauricio-8-
Για μένα το καλοκαίρι την τετράδα στην άμυνα πρέπει να την πλαισιώσει ο Χατζηισαιας δλδ να χουμε Βαρελα Ινγκανσον Κρεσπο Χατζηισαιας παίκτες και με διαφορετικά χαρακτηριστικά,Επιθετικά Ακπομ, Σβιντερσκι, Κουλουρη και στα εξτρεμ όπωςδηποτε τον Λάμπρου μαζί με μια παικταρα μεταγραφή και η ομάδα είναι έτοιμη για γούστα στο Τσου λου και στο επόμενο Πρωτάθλημα.Φετος το καλοκαίρι δε θέλει να δώσουμε πολλά εκατομμύρια και δε θέλουμε πιστεύω πολλούς παίκτες και αλλαγές.Μια Εξτρεμαρα μόνο και πολλές αποχωρήσεις θέλει το ροστερ και επιστροφές δανειακών και είμαστε σούπερ!
- ΑποστόληςΑ
Νομίζω ότι ο Χατζη αποτελεί πλέον παρελθόν από τον ΠΑΟΚ. Θα πάρουμε 4ο στόπερ, εκτός αν ο Λουτσέσκου αποφανθεί ότι Mihojevic του κάνει (+ Μιχαηλίδης από τον οποίο περιμένω πολλά στο εγγύς μέλλον)
Όταν ένας παίκτης 24 χρονών, βασικότατος σε μεγάλη ομάδα της Ρωσίας, και που σου κόστισε 4 εκατομμύρια σχεδόν χωρίς να υπολογίζω το συμβόλαιο του, και ένας παίκτης 30+ χρονών, επί σειρά ετών αρχηγός και βασικός ομάδας με συνεχή παρουσία στο Champions League και διεθνής, σκουπίζουν πάγκο και εξέδρα αντίστοιχα, δεν υπάρχει περίπτωση παίκτες όπως ο Μιχόγεβιτς και ο Χατζηισαΐας να χωρέσουν στο ροτέισον της ομάδας.
- ΑποστόληςΑ
Ρε Γιάννη αν παίζεις δύο αγώνες κάθε εβδομάδα χρειάζεσαι 4 στόπερ που να εναλάσσονται. ΟΛΟΙ θα παίζουν του χρόνου.
- ΑποστόληςΑ
Η νίκη στο ΟΑΚΑ ήταν κομβικής σημασίας. Ακολουθούν άλλοι 3 αγώνες που, εφόσον τους κερδίσουμε, θα αυξήσουν πολύ τις πιθανότητές μας για πρωτάθλημα: από το 85% στο 98%
ΠΑΟΚ - Ατρόμητος 10/3
Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ 16/3
Ξάνθη - ΠΑΟΚ 31/3
Στις 7/4 με τη Λαμία στην έδρα μας μπορούμε πανηγυρίσουμε τον τίτλο, αν ο γαύρος δεν κερδίσει σε κάποιον από τους επόμενους αγώνες του:
Απόλλων Σ. - γαύρος (σήμερα)
γαύρος - Άρης (10/3)
ΠΑΟ - γαύρος (17/3)
γαύρος - Ατρόμητος (31/3)
Παναιτωλικός - γαύρος (7/4)
ΠΑΟΚ - Ατρόμητος 10/3
Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ 16/3
Ξάνθη - ΠΑΟΚ 31/3
Στις 7/4 με τη Λαμία στην έδρα μας μπορούμε πανηγυρίσουμε τον τίτλο, αν ο γαύρος δεν κερδίσει σε κάποιον από τους επόμενους αγώνες του:
Απόλλων Σ. - γαύρος (σήμερα)
γαύρος - Άρης (10/3)
ΠΑΟ - γαύρος (17/3)
γαύρος - Ατρόμητος (31/3)
Παναιτωλικός - γαύρος (7/4)
- giwrgos04dex
Θεωρητικά ο 4ος θα καλυφθεί έκ των έσω .. ο Χάτσερ νμζ αποτελεί ήδη παρελθόν
Θέλεις να μου πεις σε πόσα παιχνίδια έχει παίξει ο Βαρέλα, σε πόσα ο Κρέσπο, σε πόσα ο Μαλεζάς, σε πόσα ο Χατσερίδης και σε πόσα ο Ίνγκασον φέτος;ΑποστόληςΑ έγραψε:Ρε Γιάννη αν παίζεις δύο αγώνες κάθε εβδομάδα χρειάζεσαι 4 στόπερ που να εναλάσσονται. ΟΛΟΙ θα παίζουν του χρόνου.
Ρωτάς τον Χατζηισαία ή τον Μιχόγεβιτς αν θέλουν στην ηλικία τους να έρθουν σε μια ομάδα που θα γράψουν 5-6 συμμετοχές στην 11άδα εκτός και αν τραυματιστεί κάποιος;
Οπωσδήποτε χρειάζονται ένας με δύο μέσοι επιπέδου Ολιβέιρα / Μπίσεσβαρ.
Φεύγει ο Κάνιας, έφτασε το ταβάνι του ο Σάχοφ, ο Μαουρίσιο χρειάζεται βοήθεια, ο Αφάνας θα τα φτύσει με άλλη μία χρονιά σε αυτούς τους ρυθμούς.
Επίσης, χρειαζόμαστε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ πλαϊνά μπακ και στις δύο πλευρές.
Σταφυλίδης μακάρι και με τα χίλια, από δεξιά θέλει πολύ ψάξιμο η φάση. Ο Γιόχανσον της ζέλας (παρ' όλο που χθες ήταν σκέτο μ*υνόπανο) πιστεύω πως θα ταίριαζε ταμάμ.
Φεύγει ο Κάνιας, έφτασε το ταβάνι του ο Σάχοφ, ο Μαουρίσιο χρειάζεται βοήθεια, ο Αφάνας θα τα φτύσει με άλλη μία χρονιά σε αυτούς τους ρυθμούς.
Επίσης, χρειαζόμαστε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ πλαϊνά μπακ και στις δύο πλευρές.
Σταφυλίδης μακάρι και με τα χίλια, από δεξιά θέλει πολύ ψάξιμο η φάση. Ο Γιόχανσον της ζέλας (παρ' όλο που χθες ήταν σκέτο μ*υνόπανο) πιστεύω πως θα ταίριαζε ταμάμ.
- ΑποστόληςΑ
Φέτος δεν έγινε ροτέισον στα στόπερ, αλλά αυτό δεν ήταν καλό. Ίσως ήταν ένας από τους λόγους που τελικά παρατήσαμε την Ευρώπη.gika έγραψε:Θέλεις να μου πεις σε πόσα παιχνίδια έχει παίξει ο Βαρέλα, σε πόσα ο Κρέσπο, σε πόσα ο Μαλεζάς, σε πόσα ο Χατσερίδης και σε πόσα ο Ίνγκασον φέτος;ΑποστόληςΑ έγραψε:Ρε Γιάννη αν παίζεις δύο αγώνες κάθε εβδομάδα χρειάζεσαι 4 στόπερ που να εναλάσσονται. ΟΛΟΙ θα παίζουν του χρόνου.
Ρωτάς τον Χατζηισαία ή τον Μιχόγεβιτς αν θέλουν στην ηλικία τους να έρθουν σε μια ομάδα που θα γράψουν 5-6 συμμετοχές στην 11άδα εκτός και αν τραυματιστεί κάποιος;
O προπονητής αρέσκεται σε ένα πολύ κλειστό γκρουπ. Αυτό του δίνει ομοιογένεια και του στερεί τη δυνατότητα να έχει όλους τους παίκτες ετοιμοπόλεμους. Ούτε σε Μάτος, Βιειρίνια έγινε ροτέισον. Μόνο σε απώλειες από κάρτες και τραυματισμούς. Ούτε ο Ρέι πήρε παιχνίδια, έστω στο κύπελο ή την παρατημένη Ευρώπη. Ούτε ο Μαουρίσιο έμενε εκτός αν δεν ήταν τραυματίας. Ούτε στη θέση του φορ. Όσο είχαμε Πρίγιο, έπαιζε ο Πρίγιο, αλλιώς έπαιζε ο Ακπόμ. Μόνο στα εξτρεμ και στο 10 έγιναν αλλαγές, κι αυτό γιατί θεωρώ ότι δεν βρήκε τις σταθερές που ήθελε.
Σε ένα ιδανικό σενάριο, συμφωνώ μαζί σου, αλλά η πραγματικότητα μας διαψεύδει.
Σε ένα ιδανικό σενάριο, συμφωνώ μαζί σου, αλλά η πραγματικότητα μας διαψεύδει.
Η ομάδα χρειάζεται το καλοκαίρι ένα δυνατό winger (εκτός από επιστροφή Λάμπρου) και όταν εννοώ εξτρέμ με @@, όχι εξελίξιμους...
.. μετά θέλουμε ένα 10άρι (αντί Biseswar) εξίσου καλό ότι μπορούν να βρούν και τέλος 1 box-to-box να βρούν εκτός από παραμονή Oliveira να μοιράζονται παιχνίδια μαζί με
Mauricio/Wernbloom+Misic/καιΜεταγραφή+Μπαλογιάννης να του δοθεί επιτέλους όπως σε μεγάλα κλάμπ ευκαιρίες..
Για εμένα Πέλκας πρέπει αν πωληθεί 5-6 χαρτιά νομίζω 7 είναι η ρήτρα και διώξιμο στους Moulin/Κίτσιου/Χαρίση/να ελαφρύνει το ρόστερ +Warda επιτέλους που βλάπτει την ομάδα μας..και Kace + πώληση X"ψηλεα.
Αυτό διακρίνω εγώ για την ΟμαδάραΜας.. φίλοι ΠΑΟΚια..!
.. μετά θέλουμε ένα 10άρι (αντί Biseswar) εξίσου καλό ότι μπορούν να βρούν και τέλος 1 box-to-box να βρούν εκτός από παραμονή Oliveira να μοιράζονται παιχνίδια μαζί με

Για εμένα Πέλκας πρέπει αν πωληθεί 5-6 χαρτιά νομίζω 7 είναι η ρήτρα και διώξιμο στους Moulin/Κίτσιου/Χαρίση/να ελαφρύνει το ρόστερ +Warda επιτέλους που βλάπτει την ομάδα μας..και Kace + πώληση X"ψηλεα.
Αυτό διακρίνω εγώ για την ΟμαδάραΜας.. φίλοι ΠΑΟΚια..!
Αν θελουμε να λεμε για να παμε ομιλους και να κανουμε κατι κτλ, δε μπορω να διανοηθώ οτι θα παρουμε μονο εξτρεμ και θα παμε με δεκαρια Μπισε και Πελκα.