Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
Μία επιπλοκή στο θέμα βαρέλα, ήταν ότι δεν είχε βρεθεί ο αντικαταστάτης του στη Στεάουα. Τον παίχτη που είχαν εντοπίσει, ήθελαν να μείνει ελεύθερος για να τον πάρουν, και περίμεναν αυτόν για να μας δώσουν τον βαρέλα. Αυτά τα έχω διαβάσει στα Ρουμάνικα σάιτ, και θεωρώ πλέον ότι τους έριξε άκυρο ο Μίχελ και πήρε τον Κρέσπο
- ace79grpaok
Αν το προβλημα ήταν ο αντικαταστάτης δεν νομίζω να έκανε αυτά τα καραγκιοζιλίκια ο Μπακάλης και θα υπήρχε συνεννόηση.GoMaRoS έγραψε:Μία επιπλοκή στο θέμα βαρέλα, ήταν ότι δεν είχε βρεθεί ο αντικαταστάτης του στη Στεάουα. Τον παίχτη που είχαν εντοπίσει, ήθελαν να μείνει ελεύθερος για να τον πάρουν, και περίμεναν αυτόν για να μας δώσουν τον βαρέλα. Αυτά τα έχω διαβάσει στα Ρουμάνικα σάιτ, και θεωρώ πλέον ότι τους έριξε άκυρο ο Μίχελ και πήρε τον Κρέσπο
- john4serres
- thanos-xanthi
αυτος μπορει να πηρε και καμια αλλη πτησηGiorgosAtha έγραψε:Τον Canas τον βγάλανε φώτο στην Ολλανδία... τον Lubos???![]()
![]()
και να σκασει αυριο μυτη στην Ολλανδια ,ισα ισα για το φιλικο
εκτος αν εμφανιστει στο απογευματινο βιντεο της προπονησης
- ilovegame27
Χαρακτηριστικά αμυντικού σαν τον Ντάγκλας μας λείπουΝ!
Εκτός από Τζαβέλα οι άλλοι είναι soft!
Εκτός από Τζαβέλα οι άλλοι είναι soft!
- john4serres
PNG
http://www.transfermarkt.com/airam-cabr ... ler/129149«Κατά ριπάς» πέφτουν οι προτάσεις των ατζέντηδων στις ομάδες που κινούνται για τη μεταγραφική ενίσχυσή τους.
Παίκτες για όλα τα βαλάντια κι όλα τα γούστα, αν κι εδώ που τα λέμε στη μνημονιακή Ελλάδα, λίγες και μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού είναι εκείνες οι ΠΑΕ που αντέχει το πορτοφόλι τους να πληρώσουν το κάτι παραπάνω και να ψωνίσουν απ΄το πάνω ράφι, χωρίς να κάνουν τον σταυρό τους (με ανοιχτά ή κλειστά μάτια) για τα μεταγραφικά αποκτήματά τους.
Όχι πως δεν υπάρχουν (και) καλοί ποδοσφαιριστές σε τιμή ευκαιρίας, ωστόσο όπως στη ζωή έτσι και στις μεταγραφές, το δόγμα «ότι πληρώσεις παίρνεις» επιβεβαιώνεται στις περισσότερες των περιπτώσεων.
Μια φορά στον ΠΑΟΚ το χέρι μπαίνει βαθιά στη μεταγραφική τσέπη (και) το φετινό καλοκαίρι.
Κάτι άλλωστε που το αποδεικνύουν οι παίκτες που έχουν έρθει για μόνιμη εγκατάσταση στην Θεσσαλονίκη και κόστισαν ουκ ολίγα ευρουλάκια στην ΠΑΕ. Τώρα τι… ψάρια θα πιάσουν στα νερά του Θερμαϊκού αυτό είναι μια άλλη ιστορία.
Όχι πως δεν τσεκάρονται και περιπτώσεις παικτών που δεν κοστίζουν πολύ ακριβά, όπως επί παραδείγματι ο Ισπανός επιθετικός Αϊραμ Λόπεζ Καμπρέρα.
Γεννημένος στις 21 Οκτωβρίου 1987 αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στο πολωνικό πρωτάθλημα με την Κορόνα Κιέλτσε (την τοπική ομάδα της πόλης, όπου η ΑΕΚ διεξάγει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της) γράφοντας στο κοντέρ 16 γκολ σε 28 παιχνίδια.
Πιο παλιά έχει αγωνιστεί στην Ισπανία με τη δεύτερη ομάδα της Βιγιαρεάλ ( 48 συμμ. – 9 γκολ), την Κόρδοβα( 16 συμμ. – 3 γκολ) την Νουμάνθια (12 συμμ.) την Λούγκο (18 συμμ. – 3 γκολ) και την Κάντιθ (65 συμμ. – 35 γκολ).
Ο Αϊράμ Λόπεζ Καμπρέρα κυκλοφορεί ελεύθερος αυτή την περίοδο και το μανατζερικό γραφείο που διατηρεί τα δικαιώματά του τον πρότεινε στον ΠΑΟΚ, με την περίπτωσή του να κάνει σε πρώτο χρόνο «κλικ» στους Θεσσαλονικείς και να εξετάζεται ενδελεχώς.
- Lacedaemonian
ΕΕΕΕφτασεεεεεεεεjohn4serres έγραψε:γ@μω την νέκρα![]()
αντε καμια μεταγραφη κανενα παπά
ΚΑΜΠΡΕΡΑ
- Μπαρκαρούτσος
Δύο παράγραφοί του ξεκινούν με "όχι πως"!!!!
"Θα βρέξει, όχι πως δεν μπορεί να κάνει και καλό καιρό βέβαια, αλλά λογικά θα βρέξει... Όχι πως έχω μηχανήματα για τη πρόβλεψη του καιρού, αλλά να μωρέ, έχει σύννεφα απόψε, δεν μπορώ τα μάτια σου να δω, τη ζωή μου έλα και κόψε..."
"Θα βρέξει, όχι πως δεν μπορεί να κάνει και καλό καιρό βέβαια, αλλά λογικά θα βρέξει... Όχι πως έχω μηχανήματα για τη πρόβλεψη του καιρού, αλλά να μωρέ, έχει σύννεφα απόψε, δεν μπορώ τα μάτια σου να δω, τη ζωή μου έλα και κόψε..."

- Lacedaemonian
Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας marca-sl.gr ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 21 χρονών επιθετικού Αϊραμ Λόπεζ Καμπρέρα.
Απ το παοκ24
edit paokvoice
Απ το παοκ24
edit paokvoice
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lacedaemonian την Τρί 12 Ιούλ 2016, 17:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Lacedaemonian
το παοκ24 παιρνει το αρθρο που εγραψε επανω ο τζον4σερρες και το παρουσιαζει "ενδιαφερον" ......?
εδιτ paokvoice
εδιτ paokvoice
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lacedaemonian την Τρί 12 Ιούλ 2016, 17:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- john4serres