Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Δε μπορω να καταλάβω πως στηρίζει τουντορ χωρις να του παρει παίκτη που ζήτησε απο ποτε
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Στις άλλες μεταγραφικές περιόδους, νομίζαμε ότι η ομάδα ενισχύθηκε και πέφταμε έξω.
Τώρα που δεν κάναμε σχεδόν τίποτα για να δούμε...

SM-G920F
paokpantou

Δημοσίευση από paokpantou »

Ζήστε με την αυταπάτη πως έχουμε το δευτερο καλυτερο ροστερ και φετος.ειπα δεν θα ξαναγράψω αλλα είμαι να σκάσω.ξυπνήστε το δούλεμα πάει σύννεφο.
Άβαταρ μέλους
Apegner

Δημοσίευση από Apegner »

http://www.paok24.com/podosfairo/62626/ ... tou-tsaves
ελα νταξ αραζουμε αφου το λεει ο jazzman ..συμπατριωτης του μιχελ ο σαμποοοο...ωχ βαι βαι μανα μ
μας βλεπω με σαμπο αριστερο εξτρεμ με γαυρο και κλαιω
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Κανέναν δεν στηρίζει, τρέλα μας πουλάει.
Θέλω να δω τι θα πει και ο Κροατης όμως.
Άβαταρ μέλους
Grouchopoulos

Δημοσίευση από Grouchopoulos »

spyretto έγραψε:Προπονητής που "αχρηστεύει παίκτες"...γι'αυτό έλεγα να φύγει ο Τούντορ να έρθει ο Φούφουτος για να σταματήσει αυτή η καραμέλα. Αλλά μετά θα πρέπει να βρούμε και τον προπονητή που δεν αχρηστεύει παικτες.
Άμφισβητείς ότι υπάρχουν προπονητές που χειροτερεύουν αντί να βελτιώνουν παίκτες ή αμφισβητείς ότι ο Τούντορ προς το παρών είναι ένας από αυτούς?
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Ο τουντορ πιστευω θα πει πολλα αν ζοριστεί η οταν φυγει
Άβαταρ μέλους
Apegner

Δημοσίευση από Apegner »

maniakos kai obanebane πραγματικα ρε σεις τι σοι στηριγμα ειναι στο τουντορ χωρις να του παρει παιχτες..ανεξηγητα πραγματα..ευτυχως ξεκινησε ξανα το x files να δουμε μηπως εχουν καμια αναφορα για το φαινομενο ΠΑΟΚ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Δευ 01 Φεβ 2016, 20:36, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Λόγος: ΠΑΟΚ ή Π.Α.Ο.Κ.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Καλα αυτο με το δεύτερό καλυτερο ροστερ ειναι το ανέκδοτο της χρόνιας.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Δευ 01 Φεβ 2016, 20:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Με τοςα Λεφτα και μείναμε Αδέκαροι ε αυτο ξερω
Besuch 2

Δημοσίευση από Besuch 2 »

paokpantou έγραψε:ξυπνήστε το δούλεμα πάει σύννεφο.
μπορει κ να ξερεις κατι παραπανω κ να εχεις κ δικιο....αλλα μπορεις να προχωρησεις γιγο παραπανω τη θεση σου;

εγω ειμαι διατεθημενος «να ξυπνησω»...αρκει να μου εξηγησεις ΠΟΙΟΣ μας δουλευει...και ΓΙΑΤΙ.
Και το λεω ειλικρινα..χωρις ειρωνια.
Αν ας πουμε εννοεις οτι μας δουλευει ο Σαββιδης, θελω να μου εξηγησεις γιατι μας δουλευει ενας ανθρωπος που δεν ειχε αναγκη να ερθει εδω κ να ριξει μερικες δεκαδες μυρια σε ενα βαρελι.
Αν εννοεις καποιον αλλον παλι θελω να το μαθω.....περσυ ας πουμε εννοουσατε τοΖΒ πιο πριν το ΘΖ......φετος ΠΟΙΟΝ; Και κυριως ΓΙΑΤΙ;

Μεχρι να το κανεις θα μου επιτρεψεις να την θεωρω μια ρηχη - ευκολη - πιασαρικη ατακα χωρις ομως ιδιαιτερο βαθος (για αυτο και παντα ακουφεται ετσι ξερη.....χωρις επεξηγηση..γιατι εξηγηση δυσκολευονται να δωσουν οσοι την αμολανε), σαν αυτες που ακουω στα ραδια απο το 2009 απο στημμενους αρδ - προπαγανδιστες αλλοθρησκους, και φελους συνοπαδους μου.

Δε σε βαζω σε καποια απο τις παραπανω κατηγοριες. Πολυ πιθανον να εχεις επιχειρηματα εσυ...που πολυ θα ηθελα να ακουσω.
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

paokpantou έγραψε:Ζήστε με την αυταπάτη πως έχουμε το δευτερο καλυτερο ροστερ και φετος.ειπα δεν θα ξαναγράψω αλλα είμαι να σκάσω.ξυπνήστε το δούλεμα πάει σύννεφο.

Μπορεί και να το έχουμε, ομάδα δεν έχουμε ακόμα.
Ας ελπίσουμε ότι κάτι θα κάνει ο Κροάτης και όπως υποσχέθηκε η ομάδα θα είναι έτοιμη και σημαντική στα πλέιοφ...αν τον αφήσουν.
Αλλα όλοι εσείς που γράφετε επανελλημένως τα ίδια και τα ίδια για αχρηστευση παικτών, ξενέρωμα Μπέρμπα, λάθος συστήματα κλπ κανονικά δεν θα έπρεπε να περιμένετε τίποτα. Εκτός αν παίρνει χαρτάκι από το φόρουμ, μετά κάτι μπορεί να γίνει.
Άβαταρ μέλους
Grouchopoulos

Δημοσίευση από Grouchopoulos »

obanebane έγραψε:Καλα αυτο με το δεύτερό καλυτερο ροστερ ειναι το ανέκδοτο της χρόνιας.
Θα αντάλλαζες όλοκληρο το ρόστερ του Παναθηναικού ή της ΑΕΚ με το δικό μας?

Αν όχι, έχουμε το δεύτερο καλύτερο ρόστερ.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ανοιχτό του Τσάβες

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΛΚΑΣ

Ο ΠΑΟΚ δεν έκανε κάποια μεταγραφή της τελευταίας στιγμής, όμως δεν αποκλείεται να γίνει μία στο άμεσο μέλλον.

Σύντομα αναμένεται να εκδικαστεί η υπόθεση του Κρίστιαν Τσάβες με τον ΠΑΣ Γιάννενα, η οποία πρωτόδικα κερδίσθηκε από τον Αργεντίνο μεσοεπιθετικό.

Σύμφωνα με τον κανονισμό, ελεύθεροι παίκτες μπορούν να ενταχθούν σε μία ομάδα μέχρι τις 12 του Φλεβάρη, άρα αν ο Τσάβες κερδίσει και την έφεση δεν αποκλείεται να ενταχθεί στον ΠΑΟΚ.

Αυτό το σενάριο δεν διαψεύδεται από τους ανθρώπους της ΠΑΕ, αν και κανένας δεν μπορεί να πει κάτι με σιγουριά.

Αυτό που ισχύει πάντως, είναι πως οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ αρχικά διαπραγματεύτηκαν με τον ΠΑΣ, όμως αυτή η προοπτική έμεινε στην άκρη.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”