Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016
Δε μπορω να καταλάβω πως στηρίζει τουντορ χωρις να του παρει παίκτη που ζήτησε απο ποτε
Στις άλλες μεταγραφικές περιόδους, νομίζαμε ότι η ομάδα ενισχύθηκε και πέφταμε έξω.
Τώρα που δεν κάναμε σχεδόν τίποτα για να δούμε...
SM-G920F
Τώρα που δεν κάναμε σχεδόν τίποτα για να δούμε...
SM-G920F
-
Ζήστε με την αυταπάτη πως έχουμε το δευτερο καλυτερο ροστερ και φετος.ειπα δεν θα ξαναγράψω αλλα είμαι να σκάσω.ξυπνήστε το δούλεμα πάει σύννεφο.
http://www.paok24.com/podosfairo/62626/ ... tou-tsaves
ελα νταξ αραζουμε αφου το λεει ο jazzman ..συμπατριωτης του μιχελ ο σαμποοοο...ωχ βαι βαι μανα μ
μας βλεπω με σαμπο αριστερο εξτρεμ με γαυρο και κλαιω
ελα νταξ αραζουμε αφου το λεει ο jazzman ..συμπατριωτης του μιχελ ο σαμποοοο...ωχ βαι βαι μανα μ
μας βλεπω με σαμπο αριστερο εξτρεμ με γαυρο και κλαιω
Κανέναν δεν στηρίζει, τρέλα μας πουλάει.
Θέλω να δω τι θα πει και ο Κροατης όμως.
Θέλω να δω τι θα πει και ο Κροατης όμως.
- Grouchopoulos
Άμφισβητείς ότι υπάρχουν προπονητές που χειροτερεύουν αντί να βελτιώνουν παίκτες ή αμφισβητείς ότι ο Τούντορ προς το παρών είναι ένας από αυτούς?spyretto έγραψε:Προπονητής που "αχρηστεύει παίκτες"...γι'αυτό έλεγα να φύγει ο Τούντορ να έρθει ο Φούφουτος για να σταματήσει αυτή η καραμέλα. Αλλά μετά θα πρέπει να βρούμε και τον προπονητή που δεν αχρηστεύει παικτες.
maniakos kai obanebane πραγματικα ρε σεις τι σοι στηριγμα ειναι στο τουντορ χωρις να του παρει παιχτες..ανεξηγητα πραγματα..ευτυχως ξεκινησε ξανα το x files να δουμε μηπως εχουν καμια αναφορα για το φαινομενο ΠΑΟΚ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Δευ 01 Φεβ 2016, 20:36, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Λόγος: ΠΑΟΚ ή Π.Α.Ο.Κ.
Λόγος: ΠΑΟΚ ή Π.Α.Ο.Κ.
Καλα αυτο με το δεύτερό καλυτερο ροστερ ειναι το ανέκδοτο της χρόνιας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Δευ 01 Φεβ 2016, 20:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
μπορει κ να ξερεις κατι παραπανω κ να εχεις κ δικιο....αλλα μπορεις να προχωρησεις γιγο παραπανω τη θεση σου;paokpantou έγραψε:ξυπνήστε το δούλεμα πάει σύννεφο.
εγω ειμαι διατεθημενος «να ξυπνησω»...αρκει να μου εξηγησεις ΠΟΙΟΣ μας δουλευει...και ΓΙΑΤΙ.
Και το λεω ειλικρινα..χωρις ειρωνια.
Αν ας πουμε εννοεις οτι μας δουλευει ο Σαββιδης, θελω να μου εξηγησεις γιατι μας δουλευει ενας ανθρωπος που δεν ειχε αναγκη να ερθει εδω κ να ριξει μερικες δεκαδες μυρια σε ενα βαρελι.
Αν εννοεις καποιον αλλον παλι θελω να το μαθω.....περσυ ας πουμε εννοουσατε τοΖΒ πιο πριν το ΘΖ......φετος ΠΟΙΟΝ; Και κυριως ΓΙΑΤΙ;
Μεχρι να το κανεις θα μου επιτρεψεις να την θεωρω μια ρηχη - ευκολη - πιασαρικη ατακα χωρις ομως ιδιαιτερο βαθος (για αυτο και παντα ακουφεται ετσι ξερη.....χωρις επεξηγηση..γιατι εξηγηση δυσκολευονται να δωσουν οσοι την αμολανε), σαν αυτες που ακουω στα ραδια απο το 2009 απο στημμενους αρδ - προπαγανδιστες αλλοθρησκους, και φελους συνοπαδους μου.
Δε σε βαζω σε καποια απο τις παραπανω κατηγοριες. Πολυ πιθανον να εχεις επιχειρηματα εσυ...που πολυ θα ηθελα να ακουσω.
paokpantou έγραψε:Ζήστε με την αυταπάτη πως έχουμε το δευτερο καλυτερο ροστερ και φετος.ειπα δεν θα ξαναγράψω αλλα είμαι να σκάσω.ξυπνήστε το δούλεμα πάει σύννεφο.
Μπορεί και να το έχουμε, ομάδα δεν έχουμε ακόμα.
Ας ελπίσουμε ότι κάτι θα κάνει ο Κροάτης και όπως υποσχέθηκε η ομάδα θα είναι έτοιμη και σημαντική στα πλέιοφ...αν τον αφήσουν.
Αλλα όλοι εσείς που γράφετε επανελλημένως τα ίδια και τα ίδια για αχρηστευση παικτών, ξενέρωμα Μπέρμπα, λάθος συστήματα κλπ κανονικά δεν θα έπρεπε να περιμένετε τίποτα. Εκτός αν παίρνει χαρτάκι από το φόρουμ, μετά κάτι μπορεί να γίνει.
- Grouchopoulos
Θα αντάλλαζες όλοκληρο το ρόστερ του Παναθηναικού ή της ΑΕΚ με το δικό μας?obanebane έγραψε:Καλα αυτο με το δεύτερό καλυτερο ροστερ ειναι το ανέκδοτο της χρόνιας.
Αν όχι, έχουμε το δεύτερο καλύτερο ρόστερ.
- ΑποστόληςΑ
Ανοιχτό του Τσάβες
ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΛΚΑΣ
Ο ΠΑΟΚ δεν έκανε κάποια μεταγραφή της τελευταίας στιγμής, όμως δεν αποκλείεται να γίνει μία στο άμεσο μέλλον.
Σύντομα αναμένεται να εκδικαστεί η υπόθεση του Κρίστιαν Τσάβες με τον ΠΑΣ Γιάννενα, η οποία πρωτόδικα κερδίσθηκε από τον Αργεντίνο μεσοεπιθετικό.
Σύμφωνα με τον κανονισμό, ελεύθεροι παίκτες μπορούν να ενταχθούν σε μία ομάδα μέχρι τις 12 του Φλεβάρη, άρα αν ο Τσάβες κερδίσει και την έφεση δεν αποκλείεται να ενταχθεί στον ΠΑΟΚ.
Αυτό το σενάριο δεν διαψεύδεται από τους ανθρώπους της ΠΑΕ, αν και κανένας δεν μπορεί να πει κάτι με σιγουριά.
Αυτό που ισχύει πάντως, είναι πως οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ αρχικά διαπραγματεύτηκαν με τον ΠΑΣ, όμως αυτή η προοπτική έμεινε στην άκρη.
ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΛΚΑΣ
Ο ΠΑΟΚ δεν έκανε κάποια μεταγραφή της τελευταίας στιγμής, όμως δεν αποκλείεται να γίνει μία στο άμεσο μέλλον.
Σύντομα αναμένεται να εκδικαστεί η υπόθεση του Κρίστιαν Τσάβες με τον ΠΑΣ Γιάννενα, η οποία πρωτόδικα κερδίσθηκε από τον Αργεντίνο μεσοεπιθετικό.
Σύμφωνα με τον κανονισμό, ελεύθεροι παίκτες μπορούν να ενταχθούν σε μία ομάδα μέχρι τις 12 του Φλεβάρη, άρα αν ο Τσάβες κερδίσει και την έφεση δεν αποκλείεται να ενταχθεί στον ΠΑΟΚ.
Αυτό το σενάριο δεν διαψεύδεται από τους ανθρώπους της ΠΑΕ, αν και κανένας δεν μπορεί να πει κάτι με σιγουριά.
Αυτό που ισχύει πάντως, είναι πως οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ αρχικά διαπραγματεύτηκαν με τον ΠΑΣ, όμως αυτή η προοπτική έμεινε στην άκρη.