Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
ron-swanson

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Δημοσίευση από ron-swanson »

Εικόνα

Α ρε Μπερμπα... Ελα ρε αλητη!
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

Ο DB14 έκανε προετοιμασία πέρυσι με Μονακό?
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγω θα ρωτησω και το αλλο,τοσα χρονια κραζαμε ΖΒ και σια γιατι εκτος των αλλων δεν μπορουσαν να επικοινωνησουν τις οποιες κινησεις τους με τον κοσμο,τωρα παλυ ρε γμτ με ΤΔ τον Δανο που εχει δουλεψει σε μεγαλα κλαμπ και πρωταθληματα γιατι παλυ σιωπη,γιατι παλυ μυστικοπαθεια; Ο προπονητης της ομαδας στις συνεντευξεις τυπου πεταει την μια μπηχτη μετα την αλλη,ποσο δυσκολο ειναι να πει ο Αρνεσεν 2 κουβεντες σε ενα μεσο εξηγωντας καποια πραγματα και μη μου πει κανεις για συνεντευξη τυπου.Ολα τα σοβαρα κλαμπ εχουν σχεδον καθημερινη ενημερωση των φιλων της ομαδας για τα δρωμενα της,χτες και σημερα τελευταιες μερες των μεταγραφων δεν επρεπε να υπαρχει μια επισημη δηλωση του στυλ ειτε τελειωσαμε με τις μεταγραφες,ειτε πως δεν εποδωθηκαν καποιες προσπαθειες αλλα συνεχιζουμε να ξεψαχνιζουμε την λιστα των ελευθερων παικτων; Γιατι αφηνεις τον κοσμο να αγωνια δικαιως η αδικως και να δινει οπως λενε και αλλοι συνεχως κλικ σε καθε τυχαρπαστο μεσο;
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

τσιριγώτης έγραψε:
che4 έγραψε:ας ειναι ξεκουραστος ο κλαους για γιουροπα και ολα καλα θα πανε

αλλωστε τον κλαους θα βαλει βιτρινα δηλ γιουροπα

εδω τι γινεται που σε καθε ματς τρωει καρτα ο κλαους και του κανουν 20 φαουλ απ τα οποια σφυριζει τα 3
όταν σταματήσει να σκοράρει, τι γίνεται; θυμάστε πέρσι πόσο καιρό ήταν ασφαιρος;
Όταν έπαιζε μέχρι 6αρι ή όταν έτρεχε για δέκα;

Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Τρί 01 Σεπ 2015, 20:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

joshua έγραψε:Εγω θα ρωτησω και το αλλο,τοσα χρονια κραζαμε ΖΒ και σια γιατι εκτος των αλλων δεν μπορουσαν να επικοινωνησουν τις οποιες κινησεις τους με τον κοσμο,τωρα παλυ ρε γμτ με ΤΔ τον Δανο που εχει δουλεψει σε μεγαλα κλαμπ και πρωταθληματα γιατι παλυ σιωπη,γιατι παλυ μυστικοπαθεια; Ο προπονητης της ομαδας στις συνεντευξεις τυπου πεταει την μια μπηχτη μετα την αλλη,ποσο δυσκολο ειναι να πει ο Αρνεσεν 2 κουβεντες σε ενα μεσο εξηγωντας καποια πραγματα και μη μου πει κανεις για συνεντευξη τυπου.Ολα τα σοβαρα κλαμπ εχουν σχεδον καθημερινη ενημερωση των φιλων της ομαδας για τα δρωμενα της,χτες και σημερα τελευταιες μερες των μεταγραφων δεν επρεπε να υπαρχει μια επισημη δηλωση του στυλ ειτε τελειωσαμε με τις μεταγραφες,ειτε πως δεν εποδωθηκαν καποιες προσπαθειες αλλα συνεχιζουμε να ξεψαχνιζουμε την λιστα των ελευθερων παικτων; Γιατι αφηνεις τον κοσμο να αγωνια δικαιως η αδικως και να δινει οπως λενε και αλλοι συνεχως κλικ σε καθε τυχαρπαστο μεσο;
8α δωσει συνεντευξη..
koylios

Δημοσίευση από koylios »

Πες τα πιλοτε, ναι ο Κλάους είχε ντεφορμαρισμα ΑΛΛΑ έπαιζε περισσότερα ματς σε άλλη θέση από εκεί που έπρεπε...
Το ίδιο και ο περειρα, όταν παίζανε σέντερ φορ ο Κλάους και πίσω του ο φανουρης έβλεπες πως και οι δυο πρόσφεραν...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Αφου πρωτα επαιξε ακραιος και αμυντικος χαφ,και στη συνεχεια συμμετειχε σε μια καμενη-διαλυμενη ομαδα πως να βαλει γκολ φιλε τσιριγωτη;
Το να παρουσιαζουν τα πραγματα οπως θελουν αλλοιωνοντας την πραγματικοτητα το περιμενα απο αλλοθρησκους,απο ΠΑΟΚτσηδες οχι.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Demir έγραψε:
joshua έγραψε:Εγω θα ρωτησω και το αλλο,τοσα χρονια κραζαμε ΖΒ και σια γιατι εκτος των αλλων δεν μπορουσαν να επικοινωνησουν τις οποιες κινησεις τους με τον κοσμο,τωρα παλυ ρε γμτ με ΤΔ τον Δανο που εχει δουλεψει σε μεγαλα κλαμπ και πρωταθληματα γιατι παλυ σιωπη,γιατι παλυ μυστικοπαθεια; Ο προπονητης της ομαδας στις συνεντευξεις τυπου πεταει την μια μπηχτη μετα την αλλη,ποσο δυσκολο ειναι να πει ο Αρνεσεν 2 κουβεντες σε ενα μεσο εξηγωντας καποια πραγματα και μη μου πει κανεις για συνεντευξη τυπου.Ολα τα σοβαρα κλαμπ εχουν σχεδον καθημερινη ενημερωση των φιλων της ομαδας για τα δρωμενα της,χτες και σημερα τελευταιες μερες των μεταγραφων δεν επρεπε να υπαρχει μια επισημη δηλωση του στυλ ειτε τελειωσαμε με τις μεταγραφες,ειτε πως δεν εποδωθηκαν καποιες προσπαθειες αλλα συνεχιζουμε να ξεψαχνιζουμε την λιστα των ελευθερων παικτων; Γιατι αφηνεις τον κοσμο να αγωνια δικαιως η αδικως και να δινει οπως λενε και αλλοι συνεχως κλικ σε καθε τυχαρπαστο μεσο;
8α δωσει συνεντευξη..
Δεν θελω απολογιστικες συνεντευξεις,θελω καιριες ενημερωσεις οταν πρεπει.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

ron-swanson έγραψε:Εικόνα

Α ρε Μπερμπα... Ελα ρε αλητη!
Εικόνα :mrgreen:

https://vid.me/WDsi
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Τρί 01 Σεπ 2015, 20:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ilovegame27

Δημοσίευση από ilovegame27 »

Ο Γκιουργκουφ ο γάλλος είναι ελεύθερος?
Ο Πετρωτίνιο λέει στο ραδιόφωνο ότι ο Μπερμπάτοφ πολύ δύσκολα να έρθει
Demir

Δημοσίευση από Demir »

ilovegame27 έγραψε:Ο Γκιουργκουφ ο γάλλος είναι ελεύθερος?
Ο Πετρωτίνιο λέει στο ραδιόφωνο ότι ο Μπερμπάτοφ πολύ δύσκολα να έρθει
τελεια! εχουμε ελπιδες δηλαδη...
Άβαταρ μέλους
Black&White

Δημοσίευση από Black&White »

Ρε αχάριστοι, δε σας ενημέρωνε ο υιός , ο Σαββιδάκος; Δε σας έλεγε πως θα πάρουμε καλύτερο όταν χάναμετους στόχους; Τι άλλη ενημέρωση θέλετε;
Demir

Δημοσίευση από Demir »

τον κλαους εννοουσε....
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Αν το λεει ο Πετρωτος αυξανονται πολυ οι πιθανοτητες να ερθει,απο το 5% μη σου πω οτι πανε και στο 20%
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

joshua έγραψε:
Demir έγραψε:
8α δωσει συνεντευξη..
Δεν θελω απολογιστικες συνεντευξεις,θελω καιριες ενημερωσεις οταν πρεπει.
Και γω αδερφέ, επειδή μου άρεσε πως μιλάει,καθαρά ποδοσφαιρικά με πολύ πάθος, θα ήθελα να μιλάει πιο συχνά, αλλά δεν γίνεται να του το επιβάλλω.

Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”