Α ρε Μπερμπα... Ελα ρε αλητη!
Όταν έπαιζε μέχρι 6αρι ή όταν έτρεχε για δέκα;τσιριγώτης έγραψε:όταν σταματήσει να σκοράρει, τι γίνεται; θυμάστε πέρσι πόσο καιρό ήταν ασφαιρος;che4 έγραψε:ας ειναι ξεκουραστος ο κλαους για γιουροπα και ολα καλα θα πανε
αλλωστε τον κλαους θα βαλει βιτρινα δηλ γιουροπα
εδω τι γινεται που σε καθε ματς τρωει καρτα ο κλαους και του κανουν 20 φαουλ απ τα οποια σφυριζει τα 3
8α δωσει συνεντευξη..joshua έγραψε:Εγω θα ρωτησω και το αλλο,τοσα χρονια κραζαμε ΖΒ και σια γιατι εκτος των αλλων δεν μπορουσαν να επικοινωνησουν τις οποιες κινησεις τους με τον κοσμο,τωρα παλυ ρε γμτ με ΤΔ τον Δανο που εχει δουλεψει σε μεγαλα κλαμπ και πρωταθληματα γιατι παλυ σιωπη,γιατι παλυ μυστικοπαθεια; Ο προπονητης της ομαδας στις συνεντευξεις τυπου πεταει την μια μπηχτη μετα την αλλη,ποσο δυσκολο ειναι να πει ο Αρνεσεν 2 κουβεντες σε ενα μεσο εξηγωντας καποια πραγματα και μη μου πει κανεις για συνεντευξη τυπου.Ολα τα σοβαρα κλαμπ εχουν σχεδον καθημερινη ενημερωση των φιλων της ομαδας για τα δρωμενα της,χτες και σημερα τελευταιες μερες των μεταγραφων δεν επρεπε να υπαρχει μια επισημη δηλωση του στυλ ειτε τελειωσαμε με τις μεταγραφες,ειτε πως δεν εποδωθηκαν καποιες προσπαθειες αλλα συνεχιζουμε να ξεψαχνιζουμε την λιστα των ελευθερων παικτων; Γιατι αφηνεις τον κοσμο να αγωνια δικαιως η αδικως και να δινει οπως λενε και αλλοι συνεχως κλικ σε καθε τυχαρπαστο μεσο;
Δεν θελω απολογιστικες συνεντευξεις,θελω καιριες ενημερωσεις οταν πρεπει.Demir έγραψε:8α δωσει συνεντευξη..joshua έγραψε:Εγω θα ρωτησω και το αλλο,τοσα χρονια κραζαμε ΖΒ και σια γιατι εκτος των αλλων δεν μπορουσαν να επικοινωνησουν τις οποιες κινησεις τους με τον κοσμο,τωρα παλυ ρε γμτ με ΤΔ τον Δανο που εχει δουλεψει σε μεγαλα κλαμπ και πρωταθληματα γιατι παλυ σιωπη,γιατι παλυ μυστικοπαθεια; Ο προπονητης της ομαδας στις συνεντευξεις τυπου πεταει την μια μπηχτη μετα την αλλη,ποσο δυσκολο ειναι να πει ο Αρνεσεν 2 κουβεντες σε ενα μεσο εξηγωντας καποια πραγματα και μη μου πει κανεις για συνεντευξη τυπου.Ολα τα σοβαρα κλαμπ εχουν σχεδον καθημερινη ενημερωση των φιλων της ομαδας για τα δρωμενα της,χτες και σημερα τελευταιες μερες των μεταγραφων δεν επρεπε να υπαρχει μια επισημη δηλωση του στυλ ειτε τελειωσαμε με τις μεταγραφες,ειτε πως δεν εποδωθηκαν καποιες προσπαθειες αλλα συνεχιζουμε να ξεψαχνιζουμε την λιστα των ελευθερων παικτων; Γιατι αφηνεις τον κοσμο να αγωνια δικαιως η αδικως και να δινει οπως λενε και αλλοι συνεχως κλικ σε καθε τυχαρπαστο μεσο;
τελεια! εχουμε ελπιδες δηλαδη...ilovegame27 έγραψε:Ο Γκιουργκουφ ο γάλλος είναι ελεύθερος?
Ο Πετρωτίνιο λέει στο ραδιόφωνο ότι ο Μπερμπάτοφ πολύ δύσκολα να έρθει
Και γω αδερφέ, επειδή μου άρεσε πως μιλάει,καθαρά ποδοσφαιρικά με πολύ πάθος, θα ήθελα να μιλάει πιο συχνά, αλλά δεν γίνεται να του το επιβάλλω.joshua έγραψε:Δεν θελω απολογιστικες συνεντευξεις,θελω καιριες ενημερωσεις οταν πρεπει.Demir έγραψε:8α δωσει συνεντευξη..joshua έγραψε:Εγω θα ρωτησω και το αλλο,τοσα χρονια κραζαμε ΖΒ και σια γιατι εκτος των αλλων δεν μπορουσαν να επικοινωνησουν τις οποιες κινησεις τους με τον κοσμο,τωρα παλυ ρε γμτ με ΤΔ τον Δανο που εχει δουλεψει σε μεγαλα κλαμπ και πρωταθληματα γιατι παλυ σιωπη,γιατι παλυ μυστικοπαθεια; Ο προπονητης της ομαδας στις συνεντευξεις τυπου πεταει την μια μπηχτη μετα την αλλη,ποσο δυσκολο ειναι να πει ο Αρνεσεν 2 κουβεντες σε ενα μεσο εξηγωντας καποια πραγματα και μη μου πει κανεις για συνεντευξη τυπου.Ολα τα σοβαρα κλαμπ εχουν σχεδον καθημερινη ενημερωση των φιλων της ομαδας για τα δρωμενα της,χτες και σημερα τελευταιες μερες των μεταγραφων δεν επρεπε να υπαρχει μια επισημη δηλωση του στυλ ειτε τελειωσαμε με τις μεταγραφες,ειτε πως δεν εποδωθηκαν καποιες προσπαθειες αλλα συνεχιζουμε να ξεψαχνιζουμε την λιστα των ελευθερων παικτων; Γιατι αφηνεις τον κοσμο να αγωνια δικαιως η αδικως και να δινει οπως λενε και αλλοι συνεχως κλικ σε καθε τυχαρπαστο μεσο;