sourmenetes έγραψε:panajo1974 έγραψε:Προς τους Mods:
Μετά από 450 σελίδες μίρλα και γκρίνια και πέσιμο σε όλους και μεταξύ μας, κόβετε τα δικά μου posts; Τα δικά μου posts; Για ποιο λόγο παρακαλώ; Μήπως εξυπηρετείτε κι εσείς κανένα συμφέρον; Σας πείραξαν τον Ζησάκο; Μην με τρελαίνετε πρωινιάτικα...
Έγραψες και αλλά που σβηστηκαν πριν λίγο...
Καφενές εδω μέσα δε θα γίνει..το αν εξυπηρετούμε συμφεροντα το ξέρουν πολύ καλα όλοι εφω μέσα..
Άμα δεν σου αρέσει είναι δικό σου πρόβλημα...
Ζησακο και μπαφους και τα ρέστα όχι εδω μεσσ..
Εάν εξαιρέσεις το τελευταίο μου post (το οποίο το ανέβασα ξεκάθαρα για πλάκα, λόγω της επιλογής μας να κάνουμε προετοιμασία στην Ολλανδία και το οποίο έσβησες), απάντησέ μου σε παρακαλώ σε ποιο από αυτά που έγραψα δεν συμφωνείς.
Δεν μπορούμε να τα βλέπουμε όλα ζάχαρη όλα μέλι. Δεν εναντιώνομαι στην ομάδα αλλά σε υπάλληλό της, ο οποίος κατά την άποψή μου δεν κάνει καλά τη δουλειά του. Εμείς είμαστε οι πελάτες, εμείς πληρώνουμε από το υστέρημά μας για να ψυχαγωγηθούμε και, εάν δεν μας αρέσει αυτό που βλέπουμε, τότε πρέπει να κάνουμε τα παράπονά μας στο Γρ. Παραπόνων. Ε, λοιπόν, επειδή αυτό δεν γίνεται στον αθλητισμό, δες το forum σου σαν ένα Γραφείο παραπόνων για το προϊόν ΠΑΟΚ.