Γιώργος Δώνης

Άβαταρ μέλους
DigitalFan

Re: Γιώργος Δώνης

Δημοσίευση από DigitalFan »

DigitalFan έγραψε:Καιρό έχω να φάω μπαν...

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Τις μόνες ελπίδες που έχω, τις έχω εναποθέσει στον Ιβάν!

ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΟΥΣ!!! Ο ΚΟΜΠΟΣ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΧΤΕΝΙ

Στο επανιδείν...

Δεν ξέρω αν έχεις καιρό να φας μπαν (πίστεψέ με δεν κρατάω στατιστικά) και εσύ τουλάχιστο είσαι ζωντανό παράδειγμα πόσο προσπαθώ να μην στέλνω. Αν για κάθε χαρακτηρισμό σου έδινα και την "προβλεπόμενη" ποινή θα έμπαινες ξανά εδώ όταν θα τελείωνες το πανεπιστήμιο. Τώρα θα βολευτείς με ένα μήνα, που είναι και το μεγαλύτερο μπαν που έχω δώσει.
Angelheart
Που ξέρεις εσύ αν σπουδάζω...;
Δεν θυμάμαι να σου έχω πει!
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Μπορει να εννοει το πανεπιστημιο της ζωης..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

tera12tera έγραψε:Μόλις γύρισα σπίτι ....
Καταρχήν πρέπει να σταματήσει αυτό με τον Δώνη ...
Δεν δέχομαι ΚΑΝΕΝΑ να βρίζει τον προπονητήσίγουρα κατά το πτυχίο!!! στην πράξη συζητιέται του ΠΑΟΚ μετά από ΝΙΚΗ....(ήμουν μπροστά και αηδίασα ....) για το βρυσίδι έχεις δίκιο ...την αρνητική κριτική δεν μπορείς να την απαγορεύσεις
Μερικοί αν θέλετε αλλάξτε ομάδα ....
Όσο για σημαίες κτλ , ΜΙΑ είναι η σημαία μας και αυτή έχει τον δικέφαλό ....ας το αυτό, έχεις δίκιο , Ηγέτης είναι η σωστή ορολογία , αυτο είχαμε και διώξαμε
Ο διαιτητής απλά εγκληματίας στο γκολ και 40-60 στο υπόλοιπο μέρος του παιχνιδιούσυμφωνώ απόλυτα αν και είναι φυσιολογικό!
Η Τούμπα ...απογοήτευση . Τελικά με τα 5 ευρώ ήρθαν πολλά γυναικόπαιδα...
Ο Δώνης στο πρώτο μέρος έστησε ΑΡΙΣΤΑ την ομάδα , ενώ στο δεύτερο πήρε ....ληγμένα :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Το κακό είναι ότι σύμπτωση επαναλαμβανόμενη πάυει να είναι σύμπτωση και το συγκεκριμένο γεγονός έχει καταντήσει συνήθεια!
Ο Λόρενς στην γραμμή δεν υπάρχει ενώ ο Αποστολό άρχισε νωρίς τις ζεμπεκιές ...Ποιανού ευθύνη η τοποθέτηση του Ιρλανδού και η επιλογη Αποστολό οέοο;;
υ.γ : Στον ΠΑΟΚ υπάρχουν πλέον
Δωνικοί - Αντιδωνικοί
βρυζικικοί -Αντιβρυζικοί
Ζαγορικοί - Αντιζαγορικοί
Αγγελικοι - Αντιαγγελικοί
Σαββιδικοί - ΑντισαββιδικοίΕγώ είμαι πάνω από όλα ΠΑΟΚ, αλλά έχω μυαλό και κρινω και τοποθετούμαι και για Δωνη, Σαββίδη , βρύζα, Ζαγωράκη κλπ, κλπ, κλπ
Αλλά ρε μάγκες να γκρινιάζει ο άλλος δίπλα μου που ο Σαββίδης έχει δίπλα του την Καϊλή (ενώ θα έπρεπε να έχει κάποια από την Ν.Δ πχ. Ράπτη )...εεεεεε δεν χωνεύεται με τπτ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :cry: :cry: :cry: :cry: Κλαυσίγελος έχεις δίκιο
υ.γ 2 : Πολύ εύκολα θα πάμε τελικό ...πάω και στοιχηματάκι με όποιον θέλει ....δεν με εκπλήσει.. όντως μπορεί...Αλλά το αποτέλεσμα δεν κρίνει και την διαδρομή!!! και το περιστεράκι πήγε πέρσυ αλλά αυτό δεν το έκανε ντες και καλά καλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ
antifaG4

Δημοσίευση από antifaG4 »

παρακαλω να μιλατε καλα για τον προπονητη του ΠΑΟΚ,εχει κανονες το φορουμ. οπαδους μπορειτε να βριζετε ελευθερα,να αφηνετε υποννουμενα οτι τα παιρνουν,οτι κανουν χρηση,οτι καλως ειναι φυλακη κτλ. εχει κανονες το φορουμ.

ρε για τον προπονητη του ΠΑΟΚ μιλατε...τον ποιον ? προπονητης ο δωνης στον ΠΑΟΚ αχαχαχαχαχα

ειναι εξωφθαλμο οτι ο λιγος θα παει για ο χ στην τριπολη αλλωστε αφησε να φανει απο τις δηλωσεις του μετα το ματς, φαινετε που παει το εργο ελπιζω ο σαββιδης να το παρει χαμπαρι οσο ειναι νωρις γιατι ακομα και να περασουμε ο τυπος στον τελικο θα τα χει χαμενα και λερωμενα τα βρακια..

Εγώ γενικά έχω δώσει λίγα μπαν στην (σύντομη) ιστορία μου ως μοντ. Το πρώτο πρώτο ήταν σε κάποιον που είπε κάτι για τους οπαδούς. Οι όποιες απόψεις σου, είναι ακριβώς αυτό. ΑΠΟΨΕΙΣ. Να τις τεκμηριώσεις ΔΕΝ γίνεται. Το πολύ να μας δείξεις ένα ποστ το οποίο ξέφυγε.
Όπως πχ μου ξέφυγε εμένα μόλις τώρα οτι είπες τον προπονητή της ομάδας ΜΑΣ λίγο. Και επειδή μου ξέφυγε δεν έπαθες και τίποτα.
Σεβάσου το χώρο αλλά κυρίως σεβάσου ΕΜΑΣ που ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ τέτοιες συμπεριφορές. Έχεις μπερδέψει το "έχω δικαίωμα να λέω τη γνώμη μου" με το "έχω δικαίωμα να λέω ότι θέλω". Και φυσικά δεν είσαι ο μόνος.
Angelheart
Kranatos

Δημοσίευση από Kranatos »

Έγινε. Φώτης.

Ον τόπικ
Δώνη είσαι πολύ λίγος ρε για να αντιμιλήσεις εσύ στον οποιοδήποτε οπαδό του ΠΑΟΚ..
Τον καμπόι να τον κάνεις στην Παιανία και στα βαζελάκια που σε παίρνει..
Εδώ ιερά τέρατα των πάγκων όταν τους βρίσαν και τους αποδοκίμασαν, έσκυψαν το κεφάλι τα άκουσαν και η φάση έληξε..
Και στην τελική αν είσαι τόσο μάγκας ας κατέβαινες και στη Μεσήμβρια να σε μιλήσουμε και να μην ξάπλωνες στα πίσω καθίσματα του αμαξιού που σε φυγάδευσε με το κεφάλι κάτω μήπως και συναντηθούν τα βλέμματά μας..
Λίγε
Άβαταρ μέλους
DigitalFan

Δημοσίευση από DigitalFan »

Να μου επιτρέψετε ένα off topic, επι ευκαιρίας...!
kranate, αν ένα άτομο ήταν το πλέον αχώνευτο για εμένα εδώ μέσα στο forum, θα ήσουν εσύ!
Πιστεύω συμφωνούν πολλοί...! Απλά μόνο αυτό ήθελα να πω! Πλέον θα αγνοώ αυτά τα επιστημονικά που γράφεις...! :D
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Kranatos έγραψε:Έγινε. Φώτης.

Ον τόπικ
Δώνη είσαι πολύ λίγος ρε για να αντιμιλήσεις εσύ στον οποιοδήποτε οπαδό του ΠΑΟΚ..
Τον καμπόι να τον κάνεις στην Παιανία και στα βαζελάκια που σε παίρνει..
Εδώ ιερά τέρατα των πάγκων όταν τους βρίσαν και τους αποδοκίμασαν, έσκυψαν το κεφάλι τα άκουσαν και η φάση έληξε..
Και στην τελική αν είσαι τόσο μάγκας ας κατέβαινες και στη Μεσήμβρια να σε μιλήσουμε και να μην ξάπλωνες στα πίσω καθίσματα του αμαξιού που σε φυγάδευσε με το κεφάλι κάτω μήπως και συναντηθούν τα βλέμματά μας..
Λίγε
Καλα εσενα αν σε παν καροτσακι και σε βριζουν παιξτο Ζαμπουνης...
Kranatos

Όπως στη Μεσήμβρια δηλαδή ή όπως έξω από την Τούμπα μετά το ματς με το σκουλήκι που τον φωνάζαμε να κατέβει να μας μιλήσει και έκανε πως παίζει φιδάκι στο κινητό του..?
Και σου υπενθυμίζω(αν ήσουν εκεί)/ενημερώνω(αν τα περί καροτσακίου τα διάβασες ή σου τα είπαν) πως ουδείς δεν σήκωσε το χέρι του να ακουμπήσει (πόσο μάλλον να κοπανήσει) τον Δώνη στη φάση πριν κανένα μήνα..
Ενημερωτικά σε παρόμοιο σκηνικό, που έτυχε να είμαι μπροστά, με Σάντος μετά από το 3-1 μέσα στη φωλιά (με το γκολ του Μπαλάφα) ο Πορτογάλος έσκυψε το κεφάλι, άκουσε αυτά που άκουσε, μπήκε στο αμάξι του και την έκανε κύριος..

Υ.Γ. Φώτη ευχαριστώ
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Παρεξηγήσατε αυτό που είπε ο Κρανάτος. Τέλοσπαντων...συνεχίζουμε. Λίγο προσοχή στα λεγόμενα σας μάγκες.
:pano:
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

psykoman και CCCP, σας έχει ορίσει κανένας δικηγόρος του george?
Έχει στόμα ας μιλήσει..
Όσο για το τι θα μπορούσε να πει, αφήστε να ξέρω περισσότερα πράγματα από εσάς αν έχει πει τι και που αρκετούς, εντάξει?
Και ναι από μπάλα έχουν μεσάνυχτα πολλοί, το άσπρο μάυρο επειδή θέλετε κάποιοι δεν μπορεί να γίνει?
Ειδικά και οι 2 σας κουβέντα δεν είπατε για το τι είδατε,

ΥΓ. Αν psykoman "υπο την ασφαλεια κιολας που σου δινουν τα προνομια του μοντ" ενεργούσα - που δεν είμαι μοντ, δεν θα έγραφες εδώ μέσα προ καιρού όπως και πολλοί ακόμα...

ΥΓ.2 Γκαρντιαν διέγραψα ποστ σου που μόνο άποψη δεν ήταν. Αν έχεις νεύρα να μην γράφεις εδώ μέσα. Την επόμενη φορά θα αποβληθείς.

Στα του παιχνιδιού τέτοιο μπ@λο δεν ξανάδα.
Μας έκανε γιογιο ο τεράστιος Αστέρας στο Β και καλύτερος παίκτης ήταν ο τερματοφύλακας.
Οι πάικτες μας που έχουν γραμμένο τον "καλύτερο Έλληνα προπονητή" έκαναν όπτι ήθελαν, σουτ, γιόμες, τακουνάκια, τράκαραν μεταξύ τους, ....
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Τι τρωγόσαστε πάλι ρε παλικάρια δεν έχει νόημα.Τα χουμε πεί χιλιάδες φορές και όποιος θέλει να δεί, βλέπει και καταλαβαίνει.Δεν εχει νόημα πλεον.Υπομονή, ένας μήνας έμεινε.
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

ΓΔ, δεν ξερω τι θα κανεις, πως θα το κανεις, ΑΛΛΑ ΓΥΡΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ. Αλλιως δε σε βλεπω, οχι να γυρνας Θεσ/νικη, αλλα κοβω τον Ιβαν να σου δινει ενα εισιτηριο για το βραδυνο ΚΤΕΛ Τριπολη - Αθηνα και αντε στο καλο.

Υ.Γ. Επειδη το ματς μυριζει πολυ ΠΑΟΚ - Ραπιντ, κανονισε να μην αποκλειστουμε μετα απο το χωριο της Αυστριας ΚΑΙ απο το χωριο της Πελοποννησου.

Υ.Γ2. Στη θεση σου ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΡΕΒΑΝΣ :twisted: :twisted: Αστο καλυτερα μην εχουμε καμια θλαση ακομα και ψαχνουμε βασικους. Σημερα ελειπαν εξαιτιας σου Ολισε - Βουκιτς που τους πηρα ακριβως για αυτα τα ματς. Πηγαινε τους για περπατημα σε κανα παρκο, βολτα σε κανα παιδοτοπο, στην παραλια, στο Cosmos, καπου. Παντως ,μακρια απο Μεσημβρια, γηπεδα, 5χ5 και τα σχετικα.
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

[quote="guardian4"]
ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ , ΤΟΝ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΚΟΝΤΟ ΕΠΙΕΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΟΣ.
ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΕΦΑΛΙΑ, ΕΙΔΙΚΑ ΑΜΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΜΑΥΡΟ ΔΥΟΜΙΣΗ ΜΕΤΡΑ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΜΠΑΛΑ ΕΡΧΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ./quote]

:lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:
Kranatos

Κάτσε τσάπα γιατί στην ομάδα που μπλέξαμε έχουμε δει και πιο ακραίους τραυματισμούς που ούτε καν σχετίζονται με γήπεδα, προπονητικά, χορτάρια κτλ..
Ποιος θα ξεχάσει άλλωστε τον τραυματισμό της τεράστιας μαύρης φεράρι με εξάρθρωση ώμου που έπαθε κατά τη διάρκεια του βραδινού ύπνου.. :lol:
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Χθες αποδειχτηκε περιτρανα οτι αυτα που ελεγες πριν κανενα μηνα .. οτι η τριπολη δεν εχει αυτοματισμους και πετανε μπροστα μπαλιες στα χαμενα και φευγουν τα αλογατα.. ηταν ψιλομπουρδες. Οι ανθρωποι εχουν σχεδιο μπροστα και αμα σε βρουν "ανοιχτο" με τους μπαλαδορους που εχουν μπροστα ( + ταχυτατοι ) μπορουν να σε καθαρισουν στο δευτερολεπτο..

Στην τριπολιτσα αμα παιξουμε οπως και χθες 4-4-2 μπορει το κοντερ να γραψει πολλα. Ας του πει καποιος να αφησει τα πειραματα να κλεισει τους χωρους .. γιατι σε σετ παιχνιδι ο αντιπαλος δεν ειναι και τοσο καλος.. Ελπιζω να κατεβουμε καπως ετσι..
.....................ιτανζ..........................
ετο........σιφο............κατουρ.........λινος
............λαζαρ.....κατσε.........................
σαλπις.........φωτακης...................καμαρα
....................κλαους...............................

Συστημα αλλα σαντος δηλαδη...και ο θεος βοηθος.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”