9.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
- Emprostisghsoitrelamenoi
Re: 9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Όταν θα παίζει καλά ,θα το λέμε.
Όταν θα παίζει μέτρια, θα προσπαθούμε να τον αφυπνίσουμε.
Όταν θα παίζει χάλια , θα το λέμε ο κόσμος να χαλάσει.
Καλά παίζει σπάνια πλέον. 1 στις 10 .
Μέτρια παίζει επίσης σπάνια. 2 στις 10 .
Χάλια παίζει συχνά έως πολύ συχνά τώρα τελευταία. 7 στις 10.
Εγώ, παίκτη που παίζει στους 10 αγώνες ένα ματς, ΔΕΝ τον πληρώνω 800 και δεν θα τον αφήνω στην πούδρα. Είτε Σαλπιγγίδης λέγεται,είτε Φωτάκης ,είτε Κοντρέρας ,είτε Βιειρίνια, είτε Χαλκιάς.
Αν εσείς βλέπετε να παίζει καλά σε περισσότερα παιχνίδια ,νίπτω τας χείρας μου.
Οι αγωνιστικές του επιδόσεις τα λένε όλα. Εκτός κι αν είσαι τυφλός.
Εγώ, παίκτη που παίζει στους 10 αγώνες ένα ματς, ΔΕΝ τον πληρώνω 800 και δεν θα τον αφήνω στην πούδρα. Είτε Σαλπιγγίδης λέγεται,είτε Φωτάκης ,είτε Κοντρέρας ,είτε Βιειρίνια, είτε Χαλκιάς.
- abc_o_ karpouzas
και τελικα να ο σαλπι του χρονου δεν ειναι μαζι μας.....
τι γινετε;;;
θα ειμαστε δικαιωμενοι;;;;
θα ειμαστε με 800 χιλαρικα παραπανω;;;
θα ειμαστε με εναν καλο παικτη λιγοτερο;;;
θα ειμαστε με εναν κακο παικτη λιγοτερο;;;
δεν θα εχουμε καποιον να του την λεμε;;
λαλαλαλαλαλ α δεν ειμαστε καλα στα μυαλαααααα μααααας
τι γινετε;;;
θα ειμαστε δικαιωμενοι;;;;
θα ειμαστε με 800 χιλαρικα παραπανω;;;
θα ειμαστε με εναν καλο παικτη λιγοτερο;;;
θα ειμαστε με εναν κακο παικτη λιγοτερο;;;
δεν θα εχουμε καποιον να του την λεμε;;
λαλαλαλαλαλ α δεν ειμαστε καλα στα μυαλαααααα μααααας
- kataramenos5
Αυτό το τελευταίο απο πού σου κατέβηκε πάλι?Σταμάτα να προκαταβάλεις τη σκέψη των άλλων .Κουράζει.Emprostisghsoitrelamenoi έγραψε:Πραγματικά πιο άστοχη παράθεση δεν θα μπορούσες να κάνεις.
Και είχα σε εκτίμηση (κάποιες από) τις κρίσεις σου.
Μένει τώρα να μας πεις ότι πληρωνόμαστε για να γράφουμε υπέρ και κατά του Σάλπι κατά το δοκούν.
Επίσης μη το παίρνεις προσωπικά .Η νοοτροπία του να τους κάνουμε ασανσέρ και να ζητάμε αποδιοπομπαίους τράγους όταν τα πράγματα δε πάνε καλά με ενοχλεί.Μέχρι και Ιανουάριο τα ποστ σου είναι θετικά για τον παίκτη.Μετά απο 2 μήνες που όλη η ομάδα δε πάει καλά αρχίζουμε πάλι με το Σάλπι. Και δυστυχώς αυτό γίνεται απο πολλούς.
Εδώ πάντως
στηλιτεύεις αυτό που κι εσύ ο ίδιος έκανες .Emprostisghsoitrelamenoi έγραψε:Καλά τα υποστηρικτικά (χιλιάδες) ποστ προς το σωστό της επιλογή της διοίκησης να τον επανεντάξει είναι τα πλέον γραφικά. Δεν αξίζει όχι να τα παραθέσεις ,αλλά ουτε καν να τα διαβάσεις, στις πρώτες σελίδες. Σαν απανωτές μαχαιριές στην συνείδησή σου τα αισθάνεσαι .
ΥΓ Απ τη στιγμή που ένας παίκτης μπορεί να κάνει ένα εκπληκτικό παιχνίδι όπως παραπάνω μήπως να τον
στηρίζαμε (τουλάχιστον να μη τον ξεσκίζουμε) λιγο περισσότερο μπας και το ξανακάνει?
Ρε καλε μου αδερφε ΠΑΟΚτση, δε λεμε τιποτα επιστημονικο. Λεμε να μην τον ξεσκιζετε οταν δεν παιζει καλα γιατι γινεται ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΝ!! Τι σκατα, θα ξεχασουμε και τα αυτονοητα?? Ρε φιλε πες μου λιγο, που ηταν οι αλλοι σε αυτο το ματς??? Και σε παρακαλω, μη μου αναφερεις παλι τα 800, δεν του τα χαρισαν τα κερδισε με την αξια του.Emprostisghsoitrelamenoi έγραψε:Όταν θα παίζει καλά ,θα το λέμε.
Αλλοι ειναι αρμοδιοι για τα 800 οχι ο ιδιος.
kataramenos5 έγραψε:Emprostisghsoitrelamenoi έγραψε:Πραγματικά πιο άστοχη παράθεση δεν θα μπορούσες να κάνεις.
Και είχα σε εκτίμηση (κάποιες από) τις κρίσεις σου.
Μένει τώρα να μας πεις ότι πληρωνόμαστε για να γράφουμε υπέρ και κατά του Σάλπι κατά το δοκούν.
στηλιτεύεις αυτό που κι εσύ ο ίδιος έκανες .Emprostisghsoitrelamenoi έγραψε:Καλά τα υποστηρικτικά (χιλιάδες) ποστ προς το σωστό της επιλογή της διοίκησης να τον επανεντάξει είναι τα πλέον γραφικά. Δεν αξίζει όχι να τα παραθέσεις ,αλλά ουτε καν να τα διαβάσεις, στις πρώτες σελίδες. Σαν απανωτές μαχαιριές στην συνείδησή σου τα αισθάνεσαι .
Φίλε καταραμένε, αν εσύ δεν γνωρίζεις τι σημαίνει κοντρόλ επαγγελματία ,έλλειψη δυνάμεων , μείωση αντοχής και επιτάχυνσης ,αφλογιστία , μηδαμινές πλέον κινήσεις στον χώρο και ποια η διαφορά των παραπάνω με τις αντίθετες επιδόσεις σε βάζελο και κόντρα σε Τότεναμ ,τότε φίλε μου 2 τινά υπάρχουν.Emprostisghsoitrelamenoi έγραψε: Τα βάζω όχι για να μειώσω κρίσεις (μιας κι εγώ πάνω κάτω εκεί κυμαινόμουν κι ας μην ειχα λογαριασμό στο forum) αλλά για να δείτε πόσο μεγάλη απογοήτευση έχει προκαλέσει αυτός ο παίκτης για τους περισσότερους.
Όχι απλά κατώτερος του αναμενομένου επιπέδου ,αλλά κατώτερος του ανεκτού (πλέον).
Είτε δεν γνωρίζεις από τόπι είτε εθελοτυφλείς να αποδεχτείς την τωρινή κατάσταση για τους δικούς σου λόγους.
Επαναλαμβάνω(γιατί δεν λες να καταλάβεις με τίποτα και παραποιείς έννοιες και ξεκάθαρα συμπεράσματα) ,ότι και εγώ ήμουν σε αυτούς που πίστευαν ότι μπορεί να προσφέρει πολλά και στο να του δίναμε μια δεύτερη ευκαιρία να εξιλεωθεί(για όσα είχαν προηγηθεί) μέσω αυτών που θα προσφέρει.
Δυστυχώς όμως η προσφορά του ,στο σύνολο, είναι ελάχιστη και σε σχέση με αυτά που καρπώνεται από την ομάδα αλλά και στο θέμα της εξιλέωσης από τον κόσμο που δεν τον ήθελε εξ αρχής. Αν εσύ βλέπεις κάτι διαφορετικό ,πραγματικά λυπάμαι και δεν θα συνεχίσω το γαιτανάκι αντιπαράθεσης μαζί σου και με οποιονδήποτε άλλο,γιατί περί αντιλήψεως της μπάλας και του μοντέρνου ποδοσφαίρου απέχουμε έτη φωτός.
Η γνώμη μου θα αλλάξει μόνο αν ο συγκεκριμένος παίξει επιτέλους μπάλα.Μέχρι τότε ,έχετε γεια βρυσούλες.
Δεν είμαι η νταντά κανενός όπως θα έλεγε και μια ψυχή....

ΥΓ. Περί απαξίωσης εντός 2 μηνών (μιας και σ'αρέσει να ψάχνεις παλαιά ποστ) θέλω να μπεις να δεις και για άλλους ποδοσφαιριστές τι έλεγα μετά το ματς στο Λονδίνο και τι λέω τώρα πχ Φωτάκης,Λαζάρ.
Αν εσύ δεν βλέπεις το τραγικό πρόσωπο που εμφανίζει η ομάδα σε σχέση με την τότε παρουσία της στο Europa,κάτι παίζει.Το άσπρο-μαύρο δεν θα γίνει ποτέ οπότε μην κόπτεσαι ιδιαίτερα.
ΥΓ.2 Είναι απορίας άξια από μέρους σου, αυτή η συνεχής και ακατανόητη στήριξη σε κάποιους ποδοσφαιριστές που δεν αποδίδουν. Μήπως να αλλάξεις τροπάρι και να αφυπνιστείς(-ίσεις ποδοσφαιριστές) για να βοηθήσεις έτσι κι εσύ να σοβαρευτεί η ομάδα ??
ΥΓ.3 Δεν στηλιτεύω τίποτα. Οι κινήσεις και τα αποτελέσματα κρίνουν την πρώην διοίκηση και τους ποδοσφαιριστές.Γιαυτό και έγραψα "μαχαιριές σε συνειδήσεις", γιατί προφανώς και η δική μου δέχτηκε αρκετές.
Δεν θα επωμιστεί ο λαός του ΠΑΟΚ τα λάθη άλλων.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Emprostisghsoitrelamenoi την Παρ 23 Μαρ 2012, 16:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Emprostisghsoitrelamenoi αδερφέ, κατηγορείς τους άλλους αλλά και εσύ τα βλέπεις μονόπλευρα τα πράγματα..
Κατ αρχάς όπως έχουν πεί και άλλοι, η ομάδα ΣΥΝΟΛΙΚΑ δε βλέπεται τελευταία.
Και ο Μπολόνι παίρνει πολλά αλλά δε τον κράζει κανείς για αυτό..
Επίσης, βλέπεις εσύ καμια εναλλακτική για μπροστά δεξιά;
Γούσταρες τον Φωτούλη όταν έπαιζε εκεί;
Θές να δείς Γεωργιάδη που εδώ αριστερά δε τη πολυπαλεύει..;
(και αν θες να δείς Γεωργιάδη, τον Λάζλο πάλι πρέπει να κράξεις...
Ο Σάλπι (όπως και άλλοι) θέλει ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ (εδώ και 2 χρόνια) που δεν του δίνεται ούτε δευτερόλεπτο..
Και εγω πιστεύω ότι και αυτός και άλλοι θα παίζαν ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ αν ακούγαν και κανα μπράβο, ακόμα και στα άσχημα τους.
Κατ αρχάς όπως έχουν πεί και άλλοι, η ομάδα ΣΥΝΟΛΙΚΑ δε βλέπεται τελευταία.
Και ο Μπολόνι παίρνει πολλά αλλά δε τον κράζει κανείς για αυτό..
Επίσης, βλέπεις εσύ καμια εναλλακτική για μπροστά δεξιά;
Γούσταρες τον Φωτούλη όταν έπαιζε εκεί;
Θές να δείς Γεωργιάδη που εδώ αριστερά δε τη πολυπαλεύει..;
(και αν θες να δείς Γεωργιάδη, τον Λάζλο πάλι πρέπει να κράξεις...
Ο Σάλπι (όπως και άλλοι) θέλει ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ (εδώ και 2 χρόνια) που δεν του δίνεται ούτε δευτερόλεπτο..
Και εγω πιστεύω ότι και αυτός και άλλοι θα παίζαν ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ αν ακούγαν και κανα μπράβο, ακόμα και στα άσχημα τους.
- PAOK_NORTH_ARMY
eleos ειλικρινά δε σε κουράζει πλέον να τον βλέπεις? Ο Σώτος είναι πιο απρόβλεπτος από τον Σαλπιγγίδη. Ίδιο στυλ παιχνιδιού σε όλους τους αγώνες. Ένα μηχανάκι που πηγαίνει πάνω-κάτω σε όλη τη πτέρυγα με σκυμένο κεφάλι. Κοντρόλ 0, σέντρα 0, γκολ 0 (σχεδόν), ντρίπλα 0, ξεπέταγμα 0 (το έχασε κι αυτό όταν σε κάνει πλάκα ο Γκόλιας, γνωστός και ως Φίλιπ Λαμ του Παναιτωλικού)
Eγώ βλέπω τον Γεωργιάδη για δεξιά(άλλωστε εκεί είναι η θέση του) αλλά ο εν λόγο δεν βγαίνει με τίποτα παρά τις κάκιστες εμφανίσεις. Ας βγει κι ας προσπαθήσει να τον χωρέσει ο προπονητής εκεί που ανήκει.Φορ.
"Και εγω πιστεύω ότι και αυτός και άλλοι θα παίζαν ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ αν ακούγαν και κανα μπράβο, ακόμα και στα άσχημα τους."
Τα άκουσαν τα μπράβο που τους αναλογούσαν.
Και για να το κάνω πιο λιανά και πιο νιανιά ,εγώ πάντα ήμουν του "εεε οοο βγάλτε τις φανέλες και φύγετε από δω" παρά του "Σάλπιγγίδης οε οε οε" και "Βιερίνια οε οε οε".Ένα μπράβο αρκεί.
Πληρώνονται αδρά για να προσφέρουν τα αναμενόμενα και αν χρειάζονται ψυχολογική υποστήριξη ας απευθυνθούν στην Σάντυ Κουτσοσταμάτη και όχι σε μένα τον οπαδό.
Δονκιχωτισμοί δεν υπάρχουν στο ποδόσφαιρο των δισεκατομμυρίων.
Όταν γίνει ημιεπαγγελματικό ή ερασιτεχνικό ,τότε θα πω και το "Σαλπιγγίδης οε οε οε".
Μέχρι τότε ,τα του Καίσαρος τω Καίσαρι.
ΥΓ. Κι εγώ ανήκω σε αυτούς που κράζουν ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ με τις τελευταίες εμφανίσεις.Δεν είναι θέμα μόνο με τον συγκεκριμένο.Απλά αυτός πληρώνεται τα περισσότερα και προσφέρει τα λιγότερα.
"Και εγω πιστεύω ότι και αυτός και άλλοι θα παίζαν ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ αν ακούγαν και κανα μπράβο, ακόμα και στα άσχημα τους."
Τα άκουσαν τα μπράβο που τους αναλογούσαν.
Και για να το κάνω πιο λιανά και πιο νιανιά ,εγώ πάντα ήμουν του "εεε οοο βγάλτε τις φανέλες και φύγετε από δω" παρά του "Σάλπιγγίδης οε οε οε" και "Βιερίνια οε οε οε".Ένα μπράβο αρκεί.
Πληρώνονται αδρά για να προσφέρουν τα αναμενόμενα και αν χρειάζονται ψυχολογική υποστήριξη ας απευθυνθούν στην Σάντυ Κουτσοσταμάτη και όχι σε μένα τον οπαδό.
Δονκιχωτισμοί δεν υπάρχουν στο ποδόσφαιρο των δισεκατομμυρίων.
Όταν γίνει ημιεπαγγελματικό ή ερασιτεχνικό ,τότε θα πω και το "Σαλπιγγίδης οε οε οε".
Μέχρι τότε ,τα του Καίσαρος τω Καίσαρι.
ΥΓ. Κι εγώ ανήκω σε αυτούς που κράζουν ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ με τις τελευταίες εμφανίσεις.Δεν είναι θέμα μόνο με τον συγκεκριμένο.Απλά αυτός πληρώνεται τα περισσότερα και προσφέρει τα λιγότερα.
Μα δεν ειπαμε οτι ειναι καλος ρε σεις, μη μπερδευεστε! Τραγικος ηταν ΚΑΙ αυτος. Οχι μονο αυτος ομως! Κι ομως, αυτος τρωει το απιστευτο ξεσκισμα!PAOK_NORTH_ARMY έγραψε:eleos ειλικρινά δε σε κουράζει πλέον να τον βλέπεις? Ο Σώτος είναι πιο απρόβλεπτος από τον Σαλπιγγίδη. Ίδιο στυλ παιχνιδιού σε όλους τους αγώνες. Ένα μηχανάκι που πηγαίνει πάνω-κάτω σε όλη τη πτέρυγα με σκυμένο κεφάλι. Κοντρόλ 0, σέντρα 0, γκολ 0 (σχεδόν), ντρίπλα 0, ξεπέταγμα 0 (το έχασε κι αυτό όταν σε κάνει πλάκα ο Γκόλιας, γνωστός και ως Φίλιπ Λαμ του Παναιτωλικού)
- PAOK_NORTH_ARMY
Μα δεν έχω κάποιο θέμα με τον Σαλπιγγίδη. Τα ίδια σκατά ήταν και οι περισσότεροι από το ναυάγιο του Αγρινίου.
Αυτο ακριβως! Απλως το λεω για καποιους που τρεχουν στο τοπικ μετα απο κακη εμφανιση!
Μια παράκληση μόνο Empros, να μην παραθέτουμε κείμενα παιδιών που δε συμμετέχουν πλέον στο φόρουμ και επομένως δε μπορούν να τοποθετηθούν.
Τελευταία φόρα που σβήνω χαρακτηρισμό ...προς μέλος η παίκτη της ομάδας...
ΟΦ ΤΟΠΙΚ
Να βάζεις και την υπογραφή σου από κάτω για να ξέρουμε ότι εσύ επεξεργάζεσαι δημοσιεύσεις ή να ζητάς μέσω pm την αλλαγή του για να βγαίνει νόημα στην πρόταση που σβήνεις.
Γιατί αυτό που κάνεις δεν βοηθά κανέναν στο λογικό συμπέρασμα μιας δημοσίευσης.
Φιλικά πάντα,administrator του site.
Έγω ξέρω πολύ καλά τι να κάνω, κοίτα να κάνεις και εσύ αυτά που πρέπει σύμφωνα με τους κανόνες του φόρουμ..
Moican
Να βάζεις και την υπογραφή σου από κάτω για να ξέρουμε ότι εσύ επεξεργάζεσαι δημοσιεύσεις ή να ζητάς μέσω pm την αλλαγή του για να βγαίνει νόημα στην πρόταση που σβήνεις.
Γιατί αυτό που κάνεις δεν βοηθά κανέναν στο λογικό συμπέρασμα μιας δημοσίευσης.
Φιλικά πάντα,administrator του site.
Έγω ξέρω πολύ καλά τι να κάνω, κοίτα να κάνεις και εσύ αυτά που πρέπει σύμφωνα με τους κανόνες του φόρουμ..
Moican
Εμπρος της γης. Πιστευω θα βελτιωθει.
Αμα παλι οχι θα παιξει στο γιουρο οπου λογικα θα ανακαμψει , αλλα και παλι αμα δεν , θα χεδι ανεβει η τιμη του οποτε μπορει να τον πουλησουμε.
Αμα παλι οχι θα παιξει στο γιουρο οπου λογικα θα ανακαμψει , αλλα και παλι αμα δεν , θα χεδι ανεβει η τιμη του οποτε μπορει να τον πουλησουμε.