Φανέλα ΠΑΟΚ
Re: Φανέλα ΠΑΟΚ
Η μαυρη απαραδεκτη. Οι αλλες είναιι κομπλε! Η ασπρομαυρη εξαιρετικη!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Βασικά, αυτό που με χαλάει στη μαύρη είναι το logo του χορηγού μέσα στην άσπρη ρίγα.
Χωρίς αυτό, ίσως και να ήταν ωραία (πολύ ρετρό μεν, αλλά ωραία).
Αν και για εμένα, η καλύτερη-καλύτερη-καλύτερη ρετρό φανέλα που θα μπορούσε να γίνει είναι αυτή που φαίνεται δίπλα...

Αν και για εμένα, η καλύτερη-καλύτερη-καλύτερη ρετρό φανέλα που θα μπορούσε να γίνει είναι αυτή που φαίνεται δίπλα...

- Σουριναμέζος
Συμφωνώ η επετειακή φανέλα για τα 90 χρόνια ήταν αριστούργημα. Κρίμα που την φορούσαμε με το τρισάθλιο κοκκινο-μπλε logo της sportingbetskalon έγραψε:Βασικά, αυτό που με χαλάει στη μαύρη είναι το logo του χορηγού μέσα στην άσπρη ρίγα.
Αν και για εμένα, η καλύτερη-καλύτερη-καλύτερη ρετρό φανέλα που θα μπορούσε να γίνει είναι αυτή που φαίνεται δίπλα...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- pagotatzis
- Σουριναμέζος
Την ανέβασαν καταλάθως σε ένα κολάζ στο viber αλλά την κατέβασαν μετά. Είναι να παρουσιαστεί ξεχωριστά τις επόμενες μέρες. Κάποιοι πρόλαβαν να την κάνουν screenshot και έχει κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο, λίγες σελίδες πίσω κάποιος την έχει ανεβάσειpagotatzis έγραψε:Υπάρχει και άσπρη ;
Που την είδατε ;
- xrictoforoc
Ευχαριστώ ρε φιλαράκι... Δείχνει μακράν καλύτερη. Δεν έχω καταλάβει αυτό το κακό συνήθειο της συμπαθεστατης κατά τ αλλά μακρον να βάζει τα σήματα τόσο άκρη. Το έχουν ξανακάνει στο παρελθόν.pirate_salonica έγραψε:Πάντως η ριγέ ήθελε μια μικροαλλαγή...
(πάνω η κανονική, κάτω η επεξεργασμένη)
...
Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Nομίζω οι περισσότερες ενστάσεις αφορούν τη μαύρη.
Ίσως επειδή είναι κάτι νέο, εμένα μ'αρέσει επειδή δεν είναι όπως τόσες μαύρες φανέλες είχαμε δηλαδή σκέτες μαύρες.
Αυτή είναι μαυρόασπρη
Ο γιακάς μάλλον τη χαλάει αρκετά.
Ίσως να ήταν καλύτερη κάπως έτσι...

Ίσως επειδή είναι κάτι νέο, εμένα μ'αρέσει επειδή δεν είναι όπως τόσες μαύρες φανέλες είχαμε δηλαδή σκέτες μαύρες.
Αυτή είναι μαυρόασπρη

Ο γιακάς μάλλον τη χαλάει αρκετά.
Ίσως να ήταν καλύτερη κάπως έτσι...

Αυτή τη στιγμή, προτιμώ τη μαύρη από τη ριγέ. Πρέπει όμως να τις δω και στο γηπεδο. Ακόμη και η πορτοκαλί που μοιαζει περισσότερο με φανελα τφ, με μαύρο σορτς και κάλτσες μαλλον θα δείχνει σουπερ!
- pagotatzis
Άσε φίλε ! Για αυτό λέω Γούστα είναι !
Ότι χειρότερο έχω δει αυτή από πάνω !
Εμένα μου άρεσαν όλες !
Και μάλλον θα αγοράσω την μαύρη και την άσπρη !
Θα δείξουν και πάλι τα νούμερα στης αγορές ποιες προτιμήθηκαν !(
- pagotatzis
- Σουριναμέζος
- Σουριναμέζος
Με και χωρίς την άσπρη ρίγα. Δεν είναι ότι με χαλάει η ρίγα απλά προβάλει πάρα πολύ έντονα τον χορηγό

ΕπιτελουςΣουριναμέζος έγραψε:Nice Catch !!pagotatzis έγραψε:Λείπει το χρυσό στο έμβλημα η κάνω λάθος ;
Η περσινή κατάμαυρη είχε έντονο μόνο τον χορηγό όπως το δει κανείς.Σουριναμέζος έγραψε:Με και χωρίς την άσπρη ρίγα. Δεν είναι ότι με χαλάει η ρίγα απλά προβάλει πάρα πολύ έντονα τον χορηγό
@pagotatzis την πιο πάνω τη σχεδίασα πρόχειρα απλά για να δείξω πως απ'τη στιγμή που υπάρχει το άσπρο πλαίσιο καλύτερα που μπήκε εκεί ο χορηγός μάλλον αλλιώς θα ήταν μια άσπρη λωρίδα που το πολύ να έμπαινε εκεί το σήμα.
Το χρυσό το έχουν αφαιρέσει σε πολλά ρούχα και φανέλες ανάλογα αλλά στη ριγέ όντως είναι η πρώτη φορά.
Εγώ προτιμώ το σήμα εκεί ακριβώς που το έβαλαν. Μου χτυπάει αμέσως άσχημα έτσι που το έβαλες εσύ. Αλλά πάλι γούστα είναι αυτά.pirate_salonica έγραψε:Πάντως η ριγέ ήθελε μια μικροαλλαγή...
(πάνω η κανονική, κάτω η επεξεργασμένη)
Γαμάτη η ριγέ. Μόνο το λαιμό τον προτιμώ πάντα στρογγυλό, ούτε γιακά ούτε V.