Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?
Re: Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?
δεν υπαρχει ανοιγμα.
Ο Ζαγορ εβαλε στην ακρη 30 μιρια και με την πρώτη στραβη θα ανακοίνωση οικόπεδο και ξεκίνημα του νεου γηπέδου.
Ο Ζαγορ εβαλε στην ακρη 30 μιρια και με την πρώτη στραβη θα ανακοίνωση οικόπεδο και ξεκίνημα του νεου γηπέδου.
- khaledfreepaok
Πόσο με πιάννεις...free4 έγραψε:Η μαυρη τρυπα εννοεις!!!

εγώ ρε παιδιά δεν νομίζω ότι το θέμα είναι το άνοιγμα ή η μαύρη τρύπα κλπ...αν ήταν αυτό θα το λέγανε με περίσσια χάρη...
εμένα μου δίνουν την εντύπωση ότι κάτι περιμένουν και το καθυστερούν τόσο πολύ... κάτι περιμένουν αλλά σπάω το κεφάλι μου τι είναι...έχω κάτι στο μυαλό μου αλλά περιμένω...
εμένα μου δίνουν την εντύπωση ότι κάτι περιμένουν και το καθυστερούν τόσο πολύ... κάτι περιμένουν αλλά σπάω το κεφάλι μου τι είναι...έχω κάτι στο μυαλό μου αλλά περιμένω...
Αν το πουν σε σένα το άνοιγμα, θα το μάθουν κι οι δίπλα. Κι όταν σκέφτεσαι πωλήσεις, δεν μπορεί να βγαίνει παρα έξω το πόσο μεγάλη είναι η ανάγκη σου για χρήμα.
Είμαστε η μόνη ομάδα που για χάρη της "διαφάνειας" γινόμαστε τρεις την ώρα μπουρδέλο...
Είμαστε η μόνη ομάδα που για χάρη της "διαφάνειας" γινόμαστε τρεις την ώρα μπουρδέλο...
Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?
Μα οτι νουμερο κ να σου πουν, οτι νουμερο και να διαβασεις στον ισολογισμο που εγκρινει η επιτροπη κεφαλαιαγορας για τις αμκ, δεν υπαρχει περιπτωση αυτοι που αμφισβητουσαν να πουν οτι ειναι οκ. Παλι θα λενε οτι μαγειρευτηκε. Τα ξερουμε τα εχουμε ξαναζησει. Ο ζαγορακης ως διαμαγειας θα γινει καταπληκτικος αν σφαξει στο γονατο τον κοντο. Εκει κ με 2-3 ουισκια στις σουιτες ξεχνιουνται τα παντα.
Τίποτα δε περιμένουν!thief έγραψε:εγώ ρε παιδιά δεν νομίζω ότι το θέμα είναι το άνοιγμα ή η μαύρη τρύπα κλπ...αν ήταν αυτό θα το λέγανε με περίσσια χάρη...

- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
πλέον μετά το καρουζέλ των επενδυτων ο μόνος και απολειστικά υπέυθυνος είναι ο ζαγορακης.
ναι αλλά ο Λαός δεν δεχεται αλλα ξεφτιλίκια.
πίσσα και πούπουλα πάνω στην ξυλοκολώνα χθες! πακέτο.
ΦΤΑΝΕΙ ΡΕΕΕΕΕ

ναι αλλά ο Λαός δεν δεχεται αλλα ξεφτιλίκια.
πίσσα και πούπουλα πάνω στην ξυλοκολώνα χθες! πακέτο.
ΦΤΑΝΕΙ ΡΕΕΕΕΕ

Εγώ νομίζω ότι περιμένουν... εσύ ίσως κάτι παραπάνω να ξέρεις αλλά δεν το νομίζω....Photis έγραψε:Τίποτα δε περιμένουν!thief έγραψε:εγώ ρε παιδιά δεν νομίζω ότι το θέμα είναι το άνοιγμα ή η μαύρη τρύπα κλπ...αν ήταν αυτό θα το λέγανε με περίσσια χάρη...
Η αλυσίδα μέχρι στιγμής είναι ότι έχουμε τον Φλωρίδη όπου γι' αυτόν "εγγυάται" ο βατοπαιδινός Σαχπατζίδης, όπου για τον βατοπαιδινό "εγγυάται" ο Βρύζας, όπου για τον Βρύζα "εγγυώνται" κάποιοι συνδεσμίτες και πάει λέγοντας.... δλδ φέξε μου και γλίστρησα....και έχουμε φτάσει Σεπτέμβρη και ακόμη περιμένουμε...
παιδιά στα π@π@ρια μας.... ο γίγαντας Φλωρίδης πάει στην Πόλη για τα συμπλωρηματικά χαρτιά του... από αύριο έχουμε επιτελικό μέσο τον Γιοβάνοβιτς, φορ περιοχής τον Μποκανί (εναλλακτική λύση τον Τρεζεγκέ) και πάμε για άλλα μεγαλεία...
η "panama hat εποχή" εδώ είναι.....3 μήνες αυτά ακούμε με συμπαραγωγή από συνδεσμίτες και ραδιοφωνικούς παραγωγούς της πλάκας.... ΥΠΟΜΟΝΗ ...ο Τρεζεγκέ παραμύθι είναι ότι έκλεισε όπως και Γιοβάνοβιτς και ο Μποκανί...
η "panama hat εποχή" εδώ είναι.....3 μήνες αυτά ακούμε με συμπαραγωγή από συνδεσμίτες και ραδιοφωνικούς παραγωγούς της πλάκας.... ΥΠΟΜΟΝΗ ...ο Τρεζεγκέ παραμύθι είναι ότι έκλεισε όπως και Γιοβάνοβιτς και ο Μποκανί...
Επικοινωνιακό τρικ ήταν ρε παιδιά για να μην τρώγεται ο κόσμος, να περιμένει λύτρωση οιικονομική, να μην γίνουν μεταγραφές και μετά αν μπουμε στους ομίλους όλα καλά και άντεα και με μειωμένο το άνοιγμα. Αν δεν έμπαινες ομίλους ο Βιέρινια θα φορούσε ΄φανέλα εξωτερικού....
Αλήθειες
Αλήθειες
- paokmaniak
Η μετροσπορτ σημερα εχει πρωτοσελιδο οτι μπηκαν τα 6 μυρια σε τραπεζα και θα κατατεθουν αμεσα τα χαρτια στην ΕΕΑ. Επισης οτι τελειωσε ο ελεγχος στην ΠΑΕ. Μουφες ειναι ολα η υπαρχει κανα ρεπορταζ?
Δεν μπορεις ποτε να εισαι σιγουρος με τους ρεπορτερ του ΠΑΟΚ.... 

- paokmaniak
Σύμφωνα με όσα διαρρέονται από το περιβάλλον του Βασίλη Φλωρίδη, ο ομογενής επιχειρηματίας κατέθεσε ήδη όλα τα απαραίτητα έγγραφα στην Ε.Α.Α.
Η Ε.Ε.Α. αναμένεται να ασχοληθεί με το θέμα του στην αμέσως επόμενη συνεδρίασή της, οπότε θα γνωρίζουμε πολύ σύντομα αν ο Φλωρίδης καλύπτει τις προυποθέσεις για να γίνει μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ακόμη, όπως οι δικοί του άνθρωποι αναφέρουν, έχει καταθέσει έξι εκατ. ευρώ (στην Τράπεζα Πειραιώς), χρήματα φορολογημένα στην Τουρκία, τα οποία μπορούν νόμιμα να εισρεύσουν στα ταμεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μέσω της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου που βρίσκεται σε εξέλιξη.
ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ
Μόλις χθες, Τετάρτη, ολοκληρώθηκε ο έλεγχος των οικονομικών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ από συνεργάτες του Βασίλη Φλωρίδη και του Γιώργου Σαχπατζίδη. Οι δύο επιχειρηματίες έχουν πλήρη εικόνα της οικονομικής κατάστασης και, φυσικά, όλων των υποχρεώσεων της ΠΑΕ και του συνολικού “ανοίγματος”. Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι το πόρισμα διαφέρει από τα δεδομένα που αναλύθηκαν στην τελευταία απολογιστική συνέντευξη Τύπου του Θόδωρου Ζαγοράκη, αλλά η διαφορά δεν είναι απαγορευτική για τη διάθεσή τους να επενδύσουν στην ΠΑΕ.
http://www.dikefalos.com.gr/index.php?m ... y&sid=4005
Η Ε.Ε.Α. αναμένεται να ασχοληθεί με το θέμα του στην αμέσως επόμενη συνεδρίασή της, οπότε θα γνωρίζουμε πολύ σύντομα αν ο Φλωρίδης καλύπτει τις προυποθέσεις για να γίνει μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ακόμη, όπως οι δικοί του άνθρωποι αναφέρουν, έχει καταθέσει έξι εκατ. ευρώ (στην Τράπεζα Πειραιώς), χρήματα φορολογημένα στην Τουρκία, τα οποία μπορούν νόμιμα να εισρεύσουν στα ταμεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μέσω της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου που βρίσκεται σε εξέλιξη.
ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ
Μόλις χθες, Τετάρτη, ολοκληρώθηκε ο έλεγχος των οικονομικών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ από συνεργάτες του Βασίλη Φλωρίδη και του Γιώργου Σαχπατζίδη. Οι δύο επιχειρηματίες έχουν πλήρη εικόνα της οικονομικής κατάστασης και, φυσικά, όλων των υποχρεώσεων της ΠΑΕ και του συνολικού “ανοίγματος”. Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι το πόρισμα διαφέρει από τα δεδομένα που αναλύθηκαν στην τελευταία απολογιστική συνέντευξη Τύπου του Θόδωρου Ζαγοράκη, αλλά η διαφορά δεν είναι απαγορευτική για τη διάθεσή τους να επενδύσουν στην ΠΑΕ.
http://www.dikefalos.com.gr/index.php?m ... y&sid=4005