Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
navigator11

Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;

Δημοσίευση από navigator11 »

Γιατί να'ρθουν μετά οι μέλισσες κι όχι λχ ο ... Μελίσσης;
Το λεπτό χιούμορ του Στέφανου ξεχωρίζει όπως πάντα.
Παρεμπιπτόντως,Στέφ, κάνε έναν κόπο και στείλε μου μνμ,το τηλέφωνό μου .. μιέται ασύστολα (έσβησε όλες τις επαφές μου).

2 κεντρώους πρώτιστα θέλει η ομάδα.Επιπέδου μετά από 3-4 αγώνες αφότουν έρθουν να αφήνουν πάγκο τους υπάρχοντες!Κι έξτρα ένα νεότερο Κατσουράνη στα μετόπισθεν.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

αυτη πρεπει να ναι η λογικη των μεταγγραφων πλεον/ ποιοτητα..//εστω 2 3 αλλα να αφησουν ασυζητητι στον παγκο σημερινους βασικους...
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

Ναι ωραία τα λέμε, αλλά επειδή δεν θα ρίξουν όπως φαίνεται τουλάχιστον 2-3εκ. που χρειάζεται η ομάδα, και μάλλον γύρω στο ένα θα ναι ΣΥΝΟΛΙΚΑ. Ας τα δώσουν να πάρουν έναν παίχτη μόνο της προκοπής απο 2-3 Λόπεθ, μάλλον στο 8 υπάρχει το μεγάλο πρόβλημα, ας πάρουν ένα 8άρι λοιπόν με κασέ στο ένα χαρτί και θα βελτιωθεί δραματικά ο πονόματος. Το καλοκαίρι ας πάρουν και άλλους 2 στο ίδιο κασέ, ένα 6άρι και ένα στόπερ και ας δούμε τιο έχουμε και απ'τις ακαδημίες, το ότι θα φύγουν πολλοί δε σημαίνει ότι πρέπει να γεμίσω το ρόστερ μετριότητες.5-6 παίχτες κλάσης μαζί με 2-3 που ήδη έχουμε και στον πάγκο είτε δανεικοί είτε κ20
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

καταρχην θα χουμε πωληση κατσε κανα 500 000 ισως παρουμε....σπυρο λοπεθ αν φυγουν αναιμακτα και ισως κανας νεσιντ θα χουμε λεφτα για 2 παικτες καλους...βεβαια αν παμε σε μεταγγραφη αλλαζει... :mrgreen:

χωρις λεφτα δε γινεται οπως και να χει....
Άβαταρ μέλους
eorptol

Re: Απ: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;

Δημοσίευση από eorptol »

navigator11 έγραψε:Γιατί να'ρθουν μετά οι μέλισσες κι όχι λχ ο ... Μελίσσης;
Το λεπτό χιούμορ του Στέφανου ξεχωρίζει όπως πάντα.
Παρεμπιπτόντως,Στέφ, κάνε έναν κόπο και στείλε μου μνμ,το τηλέφωνό μου .. μιέται ασύστολα (έσβησε όλες τις επαφές μου).

2 κεντρώους πρώτιστα θέλει η ομάδα.Επιπέδου μετά από 3-4 αγώνες αφότουν έρθουν να αφήνουν πάγκο τους υπάρχοντες!Κι έξτρα ένα νεότερο Κατσουράνη στα μετόπισθεν.
Και εγώ νομίζω δύο στο κεντρο απαραίτητα και ένα σέντερ μπακ τωρα
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

Aν πουλη΄σουν τον Κάτσε τότε αλλάζει το θέμα, 500χιλ είναι πολύ λίγα πάντως...Anyway, μιλάω για ένα χαρτί για μισθό αν βρουν 2 παίχτες που λίγουν τα συμβόλαια τους ή αν κάνουν καμιά ανταλλαγή με Κάτσε, ποιος ξέρει...Σαν μισθό μιλαώ πάντως, σαν αξία στο γήπεδο
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

μινιμουμ 500 αντε εως ενα μυρριο να φτασεις...μακαρι παραπανω το βλεπω δυσκολο..εχουμε πραμα για διωξιμο οπτε θα εξαρτηθουν και απο τις διαπραγματευσεις...+δανεισμοι...π.χ ας παρουν πισω ιντζιδη....
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

Όπως και να χει, για να μην κάνεις συνέχεια τα ίδια λάθη πρέπει ή να φέρεις παίχτες κλάσης(γύρω στο χαρτί κασέ) ή αν δεν έχεις πάνε και πάρε το καλύτερο ταλέντο απο μια αγορά που ξέρεις. Πάρε τηλέφωνο τον Βίλατζ και ρώτα τον"Ποιος είναι το καλύτερο 8άρι κάτω των 20 στην Πορτογαλία"πα΄νε και πάρτον με ένα χαρτί σύνολο μαζί και τον μισθό του. Πολλά μπορείς να κάνεις αλλά προς Θεού όχι άλλους ταξιδευτές μικρομεσαίων ομάδων της Ευρώπης με 300χιλ.έλεως. Ή παιχταρά ή μελλοντικό παιχταρά, έτσι σίγουρα δεν ασχολείσαι με 7-8 στόχους κάθε μεταγγραφή
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

soto, τα λεφτά, δεν κάνουν τον άνθρωπο! :mrgreen:

και ο Βίτορ των 300 είναι. και ο Στόχ του μύριου.

γενικά, δεν με νοιάζει άν θα δώσουν 300 ή 500 ή 1.000.000. η ουσία είναι στό όποιον και να πάρουμε, να τον έχουμε κάνει προσεχτικό και ουσιαστικό σκάουτινγκ. να ξέρουμε τι παίρνουμε και πώς θα το εκμεταλλευτούμε πλήρως. αυτό με νοιάζει.

Α! και όχι άλλους δανεικούς (χωρίς οψιον).
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

Geo νομίζω ότι ο Βίτορ ανήκει στην κατηγορία που λέω μετα σούπερ ταλέντα και τον Βίλατζ ο Στοχ δεν είναι ότι δεν μπορεί να παίξει, μπεκρουλιάζει Γενικά 9/10 τον κάνουν geo μου αυτό που θα δώσεις θα πάρεις. Στην ουσία πάντως και γω προτιμώ 2-3 νέους Βίτορ απλά να ναι σε μικρή ηλικία και να χουν εξέλιξη. Εννοούσα όχι άλλους Λόπεθ
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

Ρωτήστε τον πρόεδρο για την επιστροφή μου"
Κυριακή, 24 Νοεμβρίου 2013 22:32 μέγεθος γραμματοσειράς Εκτύπωση E-mail Σχολιάστε

Τι είπε για το ματς του ΠΑΟΚ με τον Αρη αλλά και την ενδεχόμενη επιστροφή του στον "Δικέφαλο" ο Αντελίνο Βιειρίνια
Το ματς του ΠΑΟΚ με τον Αρη παρακολούθησε ο Αντελίνο Βιειρίνια. Μετά το τέλος του αγώνα είπε:
"Ενιωσα κάπως όταν σκόραρε ο Αρης, μετά η ομάδα αντέδρασε και κέρδισε με την βοήθεια του κόσμου. Αισθάνομαι και εγώ δεμένος με αυτή την ομάδα".
Για πιθανή επιστροφή του στον ΠΑΟΚ, τόνισε: "Ρωτήστε τον πρόεδρο, αυτό δεν είναι δικό μου θέμα".

ιβαν φερτον και τραυμτια θα τον κανουμε εμεις κααλα κι θ γμει πλι κατι γκευ

:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

φερε βιερινια πισω να πεσουν τα τσιμεντα να ουμε
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

vieirinha-zapater-piatti-kacheridi Και τελος..
Άβαταρ μέλους
die8nhs

Δημοσίευση από die8nhs »

Για κεντρικό αμυντικό προτιμώ Μαλεζά, αν και το μεγάλο μου πουλέν είναι ο Rafael Toloi.

Για αμυντικό μέσο προτιμώ Μπουρτσεάνου.

Για μεσοεπιθετικό θέλω Πιάτι ή Φορτούνη.
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

Βιεϊρίνια: «Θέλω να επιστρέψω, αλλά...»

Την επιθυμία του να επιστρέψει κάποια στιγμή στον ΠΑΟΚ εξέφρασε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια με δηλώσεις του στην κάμερα του novasports.

Αναλυτικά:
«Ήρθα για τον ΠΑΟΚ. Όσοι με ξέρουν, γνωρίζουν ότι αγαπώ την ομάδα και όποτε βρίσκομαι στη Θεσσαλονίκη προσπαθώ να έρθω να δω κάποιο παιχνίδι», ήταν το πρώτο σχόλιο του Βιεϊρίνια.

Για το πρώτο ημίχρονο του αγώνα είπε: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και το ξέραμε. Ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Όταν παίζει στην Τούμπα πιέζει από το πρώτο λεπτό. Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ. Όλοι ξέρουν πόσο πολύ αγαπώ την ομάδα και όταν είμαι εδώ είμαι πολύ χαρούμενος».

Για το αν σκέφτεται να επιστρέψει: «Εγώ από τη στιγμή που έφυγα είπα ότι θα ξαναγυρίσω. Τώρα πότε θα γίνει αυτό δεν το ξέρω. Θέλω να γυρίσω. Δεν λέω ότι θέλω να φύγω τώρα από την Βόλφσμπουργκ, αλλά όταν έρθει η στιγμή θέλω να επιστρέψω στον ΠΑΟΚ».

Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα: «Πιστεύω ότι στον ΠΑΟΚ θα πρέπει να σκέφτονται για κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Γνωρίζουν όλοι πόση διαφορά έχουν από τον Ολυμπιακό αλλά εγώ πιστεύω ότι τα παιδιά δεν έχουν εκεί το μυαλό τους. Δουλεύουν κάθε μέρα για το καλύτερο της ομάδας».

Για τα όσα έχουν αλλάξει στον ΠΑΟΚ από τότε που έφυγε: «Είναι πολύ καλά όλα όσα έγιναν για την ομάδα. Από εκεί και πέρα, εγώ δεν δουλεύω κάθε μέρα με αυτούς τους παίκτες για να μπορώ να πω αν είναι καλός ή όχι. Αυτό που έχω δει είναι ότι ο ΠΑΟΚ έχει καλούς παίκτες και πιστεύω ότι μπορεί να κάνει μία καλή σεζόν».

Για το αν είναι ευχαριστημένος από τη Μπουντεσλίγκα: «Όλος ο κόσμος ξέρει ότι η Μπουντεσλίγκα είναι ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα του κόσμου και φυσικά είμαι ευχαριστημένος που παίζω εκεί».

Για το αν σκέφτεται την Εθνική Πορτογαλίας: «Αυτή τη στιγμή το μόνο που σκέφτομαι είναι να γίνω γρήγορα καλά. Από εκεί και πέρα, έχω χρόνο μέχρι το Μουντιάλ για να δείξω ότι είμαι σε καλή κατάσταση».

Για την επιτυχία του Σάντος με την Εθνική Ελλάδας: «Ο Σάντος έκανε κάτι δηλώσεις στην Πορτογαλία και είπε πως δεν έχει νιώσει τόση αγάπη όση για την Ελλάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος για τη δουλειά του Σάντος αλλά και για την Ελλάδα. Όλος ο κόσμος στην Ελλάδα είναι πολύ ευχαριστημένος για τη δουλειά του κόσμου».

Για το αν αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ: «Ναι. Από τη στιγμή που έφυγα αφήνω ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψω. Θέλω να γυρίσω πίσω στον ΠΑΟΚ αλλά δεν ξέρω πότε θα γίνει αυτό. Αυτή τη στιγμή σκέφτομαι να γίνω καλά και να αγωνιστώ ξανά στη Βόλφσμπουργκ».

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://www.paokweb.gr/podosfairo/item/9588-thelw-na-epistrepsw-alla.html#.UpJzYSc8PCl
ΦΕΡΤΕ ΤΟΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΘΕΛΕΤΕ????

:opaokara: :opaokara: :opaokara:

:nairepaok:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”