Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Δημοσίευση από eorptol1 »

Leonardo10 έγραψε:
beyes4 έγραψε:Εντάξει αν οι Ιταλοί σκάσουν το ποσό που ζητάει η ΠΑΕ,μην περιμένετε να τον κρατήσουμε.Για την ΠΑΕ πάνω απ όλα είναι το οικονομικο.Και τον Κωνσταντελια δεν τον κράτησε ο Ιβάν επειδή λειτούργησε σαν ρομαντικός ΠΑΟΚτσής,αλλά επειδή πιστεύει ότι θα πωληθει με περισσότερα χρήματα σε επόμενες μεταγραφικες περιόδους.Καλα τα ρομαντζα αλλά είναι μόνο για τους οπαδούς.
Ο ιβαν τον κράτησε για τον λόγο που αυτός ξέρει και όχι για τον λόγο που υποθέτεις εσύ, εγω η οποιοσδήποτε άλλος, επίσης δεν χρειαζόταν να αρνηθεί την πρόταση του ντελια για να ξέρουμε αν είναι ρομαντικός ΠΑΟΚτσης η όχι, άσε το έχει αποδείξει χρόνια τώρα. Εντομεταξυ κανείς δεν ξέρει αν θα ερθει μεγαλύτερη από τα 17.5 +17%, και καθόλου εύκολο δεν είναι να ερθει μεγαλύτερη αλλά τέλος πάντων
περασαν 12 χρονια και ακομη καποιοι δεν εχουν καταλαβει η ειναι καχυποπτοι αν ο Ιβαν αγαπαει η θεωρει τον ΠΑΟΚ μια ακομη επιχειρηση του.....πολυ σωστος leonardo10.....οι πραξεις μετρουν.....
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Πρέπει να βγάζει ματιά ο Τσιφτσης στις προπονήσεις.
spiridoula

Δημοσίευση από spiridoula »

Αναφορα στην μετροσπορ για Ντεσερς
Άβαταρ μέλους
s44

Δημοσίευση από s44 »

Μιλάμε για μεγάλους καζμάδες. Αναφέρονται στο άρθρο στον Λουκα Ντι Μάρτζιο και παραθέτουν ποστ ενος πιτσρικά βέλγου που τρολάρει με μεταγραφές

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Αντε παπα εχεις δουλεια
Άβαταρ μέλους
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

Τίποτα δεν γράψανε οι "φυλλάδες". Θα υπέγραφε άυριο το πρωι παίχτης και δεν θα είχε πέσει σύρμα μέχρι τώρα? Δεν το νομίζω. Οπότε για άλλη μια φορά μας πούλησε αρχιμανδρίτη ο Τουίτις.
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

theodorosstefan έγραψε:Για όποιον δεν κατάλαβε κάνουν πολεμο την ομάδα μας οι ΑΡΔ...και τον χειμώνα τα ίδια κάνανε... η ομάδα έχει πλάνο και θα φέρει αυτούς που πρέπει και αυτούς που θέλει ο προπονητής....
Αρκετοί συ οπαδοί κράζουν την ομάδα.... σε λίγες μέρες θα κάνουν κολοτουμπες...
Αυτοι που κραζουν ειναι ελαχιστοι. Οι περισσότεροι απλα ανησυχούμε. Οτι θα έρθουν παιχτες θα ερθουν και αυτο το ξερουμε ολοι, και πιθανοτατα παίχτες καλοι, ισως και ονοματα. Η διαφωνια μας βρισκεται στο χρονο ολοκλήρωσης των μεταγραφων, οχι στην ποιοτητα των παιχτων που μας απασχολουν. Οποτε για την πλειονότητα των οπαδων δεν υφισταται κανεναν ενδεχόμενο κωλοτουμπας. Απο κει και περα, με τους πικροχολους και μονιμα γκρινιαρηδες δεν ασχολείται κανεις.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Hat trick o Αλι στην προπόνηση.
Κ απομακρύνει το φορ
Άβαταρ μέλους
Jim_Chatz

Δημοσίευση από Jim_Chatz »

VfB v2 έγραψε:Τίποτα δεν γράψανε οι "φυλλάδες". Θα υπέγραφε άυριο το πρωι παίχτης και δεν θα είχε πέσει σύρμα μέχρι τώρα? Δεν το νομίζω. Οπότε για άλλη μια φορά μας πούλησε αρχιμανδρίτη ο Τουίτις.
Είπε απλά ότι θα δώσει «πληροφοριες» στις 9. Όχι ότι έκλεισε και θα έρθει στις 9

Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
cartman

Δημοσίευση από cartman »

Πούλησαμε παίχτη και πέσαν βόμβες;

Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

kataramenos5 έγραψε:Αντε παπα εχεις δουλεια
εχω δωσει ορκο σιωπής
δεν μπορω να μιλησω

θα μελετησω το εργο των Ευαγγελιστων
Άβαταρ μέλους
cartman

Δημοσίευση από cartman »

Πάω να βγάλω τα σκορδακια

Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

prist64 έγραψε:
kataramenos5 έγραψε:Αντε παπα εχεις δουλεια
εχω δωσει ορκο σιωπής
δεν μπορω να μιλησω

θα μελετησω το εργο των Ευαγγελιστων
Εκτός από Μάρκο έχει και Λουκά;
Γιατί δεν αποκλείω να έχει προταθεί ο Λούκας Μόουρα, εφόσον προτάθηκε και στο βαζελο.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Jim_Chatz έγραψε:
VfB v2 έγραψε:Τίποτα δεν γράψανε οι "φυλλάδες". Θα υπέγραφε άυριο το πρωι παίχτης και δεν θα είχε πέσει σύρμα μέχρι τώρα? Δεν το νομίζω. Οπότε για άλλη μια φορά μας πούλησε αρχιμανδρίτη ο Τουίτις.
Είπε απλά ότι θα δώσει «πληροφοριες» στις 9. Όχι ότι έκλεισε και θα έρθει στις 9

Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Του κώλου τα εννιάμερα πες του
Άβαταρ μέλους
burbu

Δημοσίευση από burbu »

ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Τους παίκτες ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ, ο ΠΑΟΚ θεωρώ θα τους αποκτήσει.
Όχι για να απαντήσει επικοινωνιακά στις όποιες μεταγραφές κάνει ο ανταγωνισμός αλλά για την ουσία, δηλαδή για να γίνει καλύτερη η ομάδα από πέρυσι.
Και θα είναι καλύτερη για να διεκδικήσει πάλι το πρωτάθλημα και να πετύχει επιτέλους το στόχο της να μπει τσ.λ.
Μα έτσι λειτουργεί τα τελευταία χρόνια, αν ήταν να κάνουμε μεταγραφές για επικοινωνιακούς λόγους θα ήμασταν χαμένοι, ας αφήσουμε τους άλλους να πανηγυρίσουν πρωτάθλημα τον Αύγουστο λόγω μεταγραφών,και τον Μάιο θα τους γίνει ο σβέρκος κόκκινος πάλι
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”