περασαν 12 χρονια και ακομη καποιοι δεν εχουν καταλαβει η ειναι καχυποπτοι αν ο Ιβαν αγαπαει η θεωρει τον ΠΑΟΚ μια ακομη επιχειρηση του.....πολυ σωστος leonardo10.....οι πραξεις μετρουν.....Leonardo10 έγραψε:Ο ιβαν τον κράτησε για τον λόγο που αυτός ξέρει και όχι για τον λόγο που υποθέτεις εσύ, εγω η οποιοσδήποτε άλλος, επίσης δεν χρειαζόταν να αρνηθεί την πρόταση του ντελια για να ξέρουμε αν είναι ρομαντικός ΠΑΟΚτσης η όχι, άσε το έχει αποδείξει χρόνια τώρα. Εντομεταξυ κανείς δεν ξέρει αν θα ερθει μεγαλύτερη από τα 17.5 +17%, και καθόλου εύκολο δεν είναι να ερθει μεγαλύτερη αλλά τέλος πάντωνbeyes4 έγραψε:Εντάξει αν οι Ιταλοί σκάσουν το ποσό που ζητάει η ΠΑΕ,μην περιμένετε να τον κρατήσουμε.Για την ΠΑΕ πάνω απ όλα είναι το οικονομικο.Και τον Κωνσταντελια δεν τον κράτησε ο Ιβάν επειδή λειτούργησε σαν ρομαντικός ΠΑΟΚτσής,αλλά επειδή πιστεύει ότι θα πωληθει με περισσότερα χρήματα σε επόμενες μεταγραφικες περιόδους.Καλα τα ρομαντζα αλλά είναι μόνο για τους οπαδούς.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
-
Μιλάμε για μεγάλους καζμάδες. Αναφέρονται στο άρθρο στον Λουκα Ντι Μάρτζιο και παραθέτουν ποστ ενος πιτσρικά βέλγου που τρολάρει με μεταγραφές

- kataramenos5
Τίποτα δεν γράψανε οι "φυλλάδες". Θα υπέγραφε άυριο το πρωι παίχτης και δεν θα είχε πέσει σύρμα μέχρι τώρα? Δεν το νομίζω. Οπότε για άλλη μια φορά μας πούλησε αρχιμανδρίτη ο Τουίτις.
Αυτοι που κραζουν ειναι ελαχιστοι. Οι περισσότεροι απλα ανησυχούμε. Οτι θα έρθουν παιχτες θα ερθουν και αυτο το ξερουμε ολοι, και πιθανοτατα παίχτες καλοι, ισως και ονοματα. Η διαφωνια μας βρισκεται στο χρονο ολοκλήρωσης των μεταγραφων, οχι στην ποιοτητα των παιχτων που μας απασχολουν. Οποτε για την πλειονότητα των οπαδων δεν υφισταται κανεναν ενδεχόμενο κωλοτουμπας. Απο κει και περα, με τους πικροχολους και μονιμα γκρινιαρηδες δεν ασχολείται κανεις.theodorosstefan έγραψε:Για όποιον δεν κατάλαβε κάνουν πολεμο την ομάδα μας οι ΑΡΔ...και τον χειμώνα τα ίδια κάνανε... η ομάδα έχει πλάνο και θα φέρει αυτούς που πρέπει και αυτούς που θέλει ο προπονητής....
Αρκετοί συ οπαδοί κράζουν την ομάδα.... σε λίγες μέρες θα κάνουν κολοτουμπες...
Είπε απλά ότι θα δώσει «πληροφοριες» στις 9. Όχι ότι έκλεισε και θα έρθει στις 9VfB v2 έγραψε:Τίποτα δεν γράψανε οι "φυλλάδες". Θα υπέγραφε άυριο το πρωι παίχτης και δεν θα είχε πέσει σύρμα μέχρι τώρα? Δεν το νομίζω. Οπότε για άλλη μια φορά μας πούλησε αρχιμανδρίτη ο Τουίτις.
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πούλησαμε παίχτη και πέσαν βόμβες;
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
εχω δωσει ορκο σιωπήςkataramenos5 έγραψε:Αντε παπα εχεις δουλεια
δεν μπορω να μιλησω
θα μελετησω το εργο των Ευαγγελιστων
Πάω να βγάλω τα σκορδακια
Εκτός από Μάρκο έχει και Λουκά;prist64 έγραψε:εχω δωσει ορκο σιωπήςkataramenos5 έγραψε:Αντε παπα εχεις δουλεια
δεν μπορω να μιλησω
θα μελετησω το εργο των Ευαγγελιστων
Γιατί δεν αποκλείω να έχει προταθεί ο Λούκας Μόουρα, εφόσον προτάθηκε και στο βαζελο.
Του κώλου τα εννιάμερα πες τουJim_Chatz έγραψε:Είπε απλά ότι θα δώσει «πληροφοριες» στις 9. Όχι ότι έκλεισε και θα έρθει στις 9VfB v2 έγραψε:Τίποτα δεν γράψανε οι "φυλλάδες". Θα υπέγραφε άυριο το πρωι παίχτης και δεν θα είχε πέσει σύρμα μέχρι τώρα? Δεν το νομίζω. Οπότε για άλλη μια φορά μας πούλησε αρχιμανδρίτη ο Τουίτις.
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μα έτσι λειτουργεί τα τελευταία χρόνια, αν ήταν να κάνουμε μεταγραφές για επικοινωνιακούς λόγους θα ήμασταν χαμένοι, ας αφήσουμε τους άλλους να πανηγυρίσουν πρωτάθλημα τον Αύγουστο λόγω μεταγραφών,και τον Μάιο θα τους γίνει ο σβέρκος κόκκινος πάλιΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Τους παίκτες ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ, ο ΠΑΟΚ θεωρώ θα τους αποκτήσει.
Όχι για να απαντήσει επικοινωνιακά στις όποιες μεταγραφές κάνει ο ανταγωνισμός αλλά για την ουσία, δηλαδή για να γίνει καλύτερη η ομάδα από πέρυσι.
Και θα είναι καλύτερη για να διεκδικήσει πάλι το πρωτάθλημα και να πετύχει επιτέλους το στόχο της να μπει τσ.λ.