Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Δημοσίευση από gergeo4 »

nunies4 έγραψε:
gergeo4 έγραψε:καλησπέρα ρωτηστε ότι θέλετε για 15' ΑΛΛΑ θα απαντώ ό,τι ξερω και μπορώ να πώ χωρίς πίεση οκ;

Πηρες διαρκειας;

εσυ;
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

gergeo4 έγραψε:
nunies4 έγραψε:
gergeo4 έγραψε:καλησπέρα ρωτηστε ότι θέλετε για 15' ΑΛΛΑ θα απαντώ ό,τι ξερω και μπορώ να πώ χωρίς πίεση οκ;

Πηρες διαρκειας;

εσυ;

Δε σου επιτρεπω.... :D :D
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

gergeo4 έγραψε:
CCCP έγραψε:

Τι θα γινει με τριτο φορ

Θα στηριχθεί ο κούτσιας ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.Αυτή τη στιγμή αυτό ξέρω

Δεν μου βγαζει και πολυ νοημα αυτο παντως. Στα ματια μου μοιαζουν πολυ σαν παικτες με τον Ισπανο
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

DamoN έγραψε:Έφυγε Πάσχα ήρθε Κοταρσκι ( ερωτηματικο εδώ)
Έφυγε Σιντκλει ήρθε Ράφα (+ εδώ)
Θα φύγει τειλορ ήρθε Σαστρε (+ εδώ)
Έφυγε Βαρελα ήρθε καργας (+ εδώ)
Έφυγε κρεσπο ήρθε Νεσμπεργκ (λογικά - εδώ)
Έφυγε κανένας ήρθε νταντας (+ εδώ)
Έφυγε κανένας ήρθε φιλιπε (+ εδώ )
Θα φύγει μουργκ έρχεται ναρει (+ εδώ )
Έφυγε μιτριτσα ήρθε Κουαλιατα (ερωτηματικο προς το + )
Έφυγε ζαμπα ήρθε αντρε ρικαρντο (ερωτηματικο )
Έφυγε τσολακ ήρθε ο τομας ( ερωτηματικο Αν και μείον από το τίποτα δεν γίνεται )
Θα φύγει μπισε θα πάρουμε 10αρι.

Αν εξαιρέσεις τον κρεσπο σίγουρα είμαστε καλύτερα από περυσι .
Σίγουρα όχι εξαιρετικά γιατί οι παίχτες είναι στοιχήματα αλλά αυτά έχει το ηλιακό ταργετ γκρουπ που επιλέγουμε όπως επίσης και τα συμβόλαια που δίνουμε .ούτε εγώ είμαι χαρούμενος αλλά επουδενί δεν έχω ξενερώσει ή θυμώσει ξέρω γω . Αντίθετα περυσι που έχασα 3 φορές από τον Ρούλη και έλεγα αυτός παίρνει 1.200.000 (Βαρελα) αυτός παιρνει 800.000 (εσιτι)κλπ ήμουν πολύ πιο νευριασμένος .
Και στην τελική Τον μποτο τον πήραμε για την ικανότητα του να βρίσκει λαυρακια . Αν τους ξέραμε δεν θα ήταν λαυρακια. Πήγαινα και εγώ να τους φέρω ….
Την τόσο μεγάλη απογοήτευση την αντικατοπτρίζει η εικόνα της ομάδας στα φιλικά; Θέλω να πω αυτοί οι άγνωστοι που ήρθαν σαν φαίνονται χειρότεροι από αυτούς που είχαμε περυσι; Γιατί περυσι βγήκαμε 2οι + τελικό κυπέλλου + 8 κομφερενς. Φέτος πως θα βγούμε 5οι που λέτε κλπ;;;;

Δεν μπορω να καταλαβω, αυτα τα συν και τα πλην που τα βασιζεις?
Στα νουμερα των παικτων, στην εικονα που εχεις απο τις προηγουμενες ομαδες τους?
Αυτα θα μπουνε στο τελος της χρονιας.
Δηλαδη ο κουλιατα με μηδενικα νουμερα απο τους γουντερερς του μοντεβιδεο απο που και ως που ειναι καλυτερος του μιτριτσα? Ποιος το λεει αυτο?
Ο ναρευ απο που ειναι καλυτερος του μουργκ?
Ο τομας γιατι δεν ειναι χειροτερος του τσολακ με χαωτικα χειροτερα νουμερα?
Ο καργας γιατι ειναι καλυτερος του βαρελα? Μονο λογω ηλικιας γιατι το βιογραφικο του ειναι αστειο
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

Woodman73 έγραψε:Όλοι θα κριθούν στο χορτάρι..
Μια απορία...πόσα παίρνει τον χρόνο ο ποιό ακριβοπληρωμενος παίκτης μας?
Το 10αρι που θέλουμε να είναι από το πάνω ράφι, θα δεχθεί με αυτά τα χρήματα, και είναι διατεθειμένη να τα δώσει η ΠΑΕ? :nairepaok:

οι μισθοι ειναι οι γνωστοι πάνω κατω
Αυτό το πάνω ράφι μας έχει κάψει και γινόμαστε κωλος καθε καλοκαίρι .Θα είναι παίχτηης που ο Μπότο και το σκαουτιγκ τιμ θα εχει εγκρίνει .Αυτό πρεπει να σας φτάνει
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

nunies4 έγραψε:Τι ακριβως εννοουμε παιζουμε με την φωτια; Κατσε γιατι θα τρελαθουμε
Εμεις δεν λεγαμε στο τελος της χρονια για γερασμενη ομαδα που εκλεισε τον κυκλο της με μηδενικα τρεξιματα και ενεργεια, για ροστερ χαμηλης ποιοτητας με Τευλορ και Μουργκ κλπ και ζητουσαμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ανανεωση;
Και τωρα που εχει γινει ριζικη αναδομηση με χαρακτηριστικα παικτων που λεγαμε οτι λειπουν παρακαλαμε να ανανεωσει ο Μπισε;
Δεν παιζομαστε πραγματικα
Ελα ρε Νουνιες τωρα...
Ποια ακριβως χαρακτηριστικα συμπληρωνουμε με τον παντελως αγνωστο Μπραντον?
Ειπαμε, καλο να λεμε τετοια να χαιρομαστε, αλλα οχι και οταν μιλαμε για παιχτες αηνωστους που και η ιδια η ομαδα δεν πιστευει (συμβολαιο 1+1)

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

tad έγραψε:

εάν τα θέματα ανανέωσης με Μπίσε και ο τραυματισμός του Καντουρί βοήθησαν Μποτό και Λούτσε να αποφασίσουν ότι πρέπει να πάρουν μία χαφάρα που θα είναι πιο έτοιμος και ακριβός παίχτης ?

απάντησα ποιο πίσω
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

giliopoulos έγραψε:
DamoN έγραψε:Έφυγε Πάσχα ήρθε Κοταρσκι ( ερωτηματικο εδώ)
Έφυγε Σιντκλει ήρθε Ράφα (+ εδώ)
Θα φύγει τειλορ ήρθε Σαστρε (+ εδώ)
Έφυγε Βαρελα ήρθε καργας (+ εδώ)
Έφυγε κρεσπο ήρθε Νεσμπεργκ (λογικά - εδώ)
Έφυγε κανένας ήρθε νταντας (+ εδώ)
Έφυγε κανένας ήρθε φιλιπε (+ εδώ )
Θα φύγει μουργκ έρχεται ναρει (+ εδώ )
Έφυγε μιτριτσα ήρθε Κουαλιατα (ερωτηματικο προς το + )
Έφυγε ζαμπα ήρθε αντρε ρικαρντο (ερωτηματικο )
Έφυγε τσολακ ήρθε ο τομας ( ερωτηματικο Αν και μείον από το τίποτα δεν γίνεται )
Θα φύγει μπισε θα πάρουμε 10αρι.

Αν εξαιρέσεις τον κρεσπο σίγουρα είμαστε καλύτερα από περυσι .
Σίγουρα όχι εξαιρετικά γιατί οι παίχτες είναι στοιχήματα αλλά αυτά έχει το ηλιακό ταργετ γκρουπ που επιλέγουμε όπως επίσης και τα συμβόλαια που δίνουμε .ούτε εγώ είμαι χαρούμενος αλλά επουδενί δεν έχω ξενερώσει ή θυμώσει ξέρω γω . Αντίθετα περυσι που έχασα 3 φορές από τον Ρούλη και έλεγα αυτός παίρνει 1.200.000 (Βαρελα) αυτός παιρνει 800.000 (εσιτι)κλπ ήμουν πολύ πιο νευριασμένος .
Και στην τελική Τον μποτο τον πήραμε για την ικανότητα του να βρίσκει λαυρακια . Αν τους ξέραμε δεν θα ήταν λαυρακια. Πήγαινα και εγώ να τους φέρω ….
Την τόσο μεγάλη απογοήτευση την αντικατοπτρίζει η εικόνα της ομάδας στα φιλικά; Θέλω να πω αυτοί οι άγνωστοι που ήρθαν σαν φαίνονται χειρότεροι από αυτούς που είχαμε περυσι; Γιατί περυσι βγήκαμε 2οι + τελικό κυπέλλου + 8 κομφερενς. Φέτος πως θα βγούμε 5οι που λέτε κλπ;;;;

Δεν μπορω να καταλαβω, αυτα τα συν και τα πλην που τα βασιζεις?
Στα νουμερα των παικτων, στην εικονα που εχεις απο τις προηγουμενες ομαδες τους?
Αυτα θα μπουνε στο τελος της χρονιας.
Δηλαδη ο κουλιατα με μηδενικα νουμερα απο τους γουντερερς του μοντεβιδεο απο που και ως που ειναι καλυτερος του μιτριτσα? Ποιος το λεει αυτο?
Ο ναρευ απο που ειναι καλυτερος του μουργκ?
Ο τομας γιατι δεν ειναι χειροτερος του τσολακ με χαωτικα χειροτερα νουμερα?
Ο καργας γιατι ειναι καλυτερος του βαρελα? Μονο λογω ηλικιας γιατι το βιογραφικο του ειναι αστειο

Στο πολύ απλό ότι αυτοί που λέω δεν βλεπόντουσαν. Και αν είναι χειρότεροι ο μποτο δεν θα ήταν μποτο αλλά αλεφαντος
Άβαταρ μέλους
xrictoforoc

Δημοσίευση από xrictoforoc »

Πιθανότατα θεωρία συνωμοσίας αλλά υπάρχει περίπτωση ο Τόμας να έρχεται ως εχέγγυο ότι θα πάρει χρόνο ο κουτσιας; Ρωτάω βασιζόμενος στην απάντηση για στήριξη στον παίχτη. Να ήταν ας πούμε η συμφωνία προκειμένου να ανανεώσει να έρθει ένας παίκτης χαμηλού υποβάθρου.

Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

aivas19 έγραψε:Τι μεταγραφες περιμενουμε για πριν τα προκριματικα; Και τι μενει για μετα

ναρει-μπράντον και δεν αποκλείω το 10αρι...μετά βλέπουμε
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

xrictoforoc έγραψε:Πιθανότατα θεωρία συνωμοσίας αλλά υπάρχει περίπτωση ο Τόμας να έρχεται ως εχέγγυο ότι θα πάρει χρόνο ο κουτσιας; Ρωτάω βασιζόμενος στην απάντηση για στήριξη στον παίχτη. Να ήταν ας πούμε η συμφωνία προκειμένου να ανανεώσει να έρθει ένας παίκτης χαμηλού υποβάθρου.

Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εαν ηταν ετσι, ας εκλειναν εμενα. Με 400 Ευρω τον μηνα υπεγραφα.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Διακόπτω τον ορυμαγδό αποκαλύψεων για να σας θυμίσω το εξής:

Κάποιοι, λίγοι ή πολλοί δε ξέρω, έχει αρκετές μέρες που λέμε οτι ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΖΥΓΙΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.

Είναι αδιανόητα, καταφανέστατα ΕΓΩΙΣΤΙΚΟ να λέμε "α τωρα πήραν χαμπάρι οτι θέλουν δεκάρι".

ΝΑΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΗΡΑΝ. Γιατί έχουν έρθει τέσσερις (4) νέοι από άλλες χώρες και ηπείρους που θεωρητικά είναι ή μπορούν να γίνουν δεκάρια και πρέπει να ζυγιστούν ΑΝ μπορούν ΤΩΡΑ, ΑΝ θα μπορέσουν στο ΜΕΛΛΟΝ, ή αν πρεπει να παίξουν αλλού.

Η ομάδα ΤΩΡΑ ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ σε πολύ κρίσιμες ζώνες του γηπέδου και η λύση στη δικιά μας ανυπομονησία ΔΕΝ είναι να πάρουμε 15 παίκτες σε μια βδομάδα για να μη γκρινιάζει ο λαος.

ΝΑΙ υπάρχουν λόγοι κριτικής
ΝΑΙ έχουμε χάσει εμπιστοσύνη λόγω περασμένων ετών και λαθών
ΝΑΙ δε μοιράζουμε ασύστολα εκατομμύρια όπως πριν λίγα χρόνια

ΑΛΛΑ

Είναι τόσο προφανές οτι ΤΙΠΟΤΑ παράλογο δεν έχει συμβεί ως τώρα και πως υπάρχουν όλα τα περιθώρια βελτίωσης.

Αμα κάποιος δε θέλει να το δει αυτό, η μόνη λύση είναι να υπογράψουμε τον Ντι Μαρία ΣΗΜΕΡΑ και τον... Μπεκενμπάουερ αύριο ώστε να κλείσουμε ωραία τις θέσεις στόπερ και εξτρέμ. Οτιδήποτε ενδιάμεσο θα είναι απλά κατακριτέο και δεν θα καθησυχάσει κανέναν.

Γίνεται; ΟΧΙ.

Αρα δυστυχώς είμαστε αναγκασμένοι να περιμένουμε για να δούμε, και οχι να γυρνάμε το μπιφτέκι ανάλογα με το πως βολεύει το προσωπικό μας γούστο για να δικαιώσουμε την κριτική που καναμε πριν μια βδομάδα στο φόρουμ και να νιώθουμε μάγκες.

Και τέλος, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΑ να βγάζουμε απ τη μύγα ξύγκι για να μεταφράσουμε τις εκάστοτε δηλώσεις Λουτσέσκου, αφού ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ οι συνθήκες και οι αποφάσεις αλλάζουν για τους λόγους που ανέλυσα πιο πάνω. ΠΡΟΦΑΝΩΣ όσο πιο κοντά στο τέλος των μεταγραφών είμαστε, τόσο πιο ξεκάθαρες ιδέες θα υπάρχουν και στην ομάδα. Πετυχημένες, ή και οχι. Μέχρι τότε, παραμένει 7 Ιουλίου σήμερα.

ΥΓ. Ρενεγκεϊντ: Το σωστό θα ήταν να σου πω οτι γράφεις ανακρίβειες και ψέμματα. Γιατί το... ραπόρτο οτι ποινικοποιήθηκε ο προβληματισμός, δεν στηρίζεται ΑΠΟΛΥΤΩΣ πουθενά, παρά μόνο στον εγωισμό όσων αδυνατούν να διαβάσουν αυτά που ζητάμε και τραβάνε το σκοινί. Αντί για αυτό, σου έγραψα απλά οτι είπες μια μπαρούφα. Αμα αυτό είναι χαρακτηρισμός, τότε κάτι έχουμε μπερδέψει. Ξαναδιάβασε τις δέκα παραγραφούλες που σου έγραψα ΧΩΡΙΣ να σκαλώσεις σε αυτή τη λέξη και άμα νιώθεις άβολα, μην απαντάς καν. Αλλά σεβάσου αυτά που ζητάω και θυμίσου οτι όλα ξεκίνησαν από μια φιλική παραίνεση την οποία δεν μπορείς να διαψεύσεις. Θεωρώ δεδομένο οτι και εσύ να μην το συνεχίσεις, θα πάρει κάποιος άλλος τη δάδα στην Ολυμπιάδα μιζέριας του φετινού καλοκαιριού.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

gergeo4 έγραψε:
Woodman73 έγραψε:Όλοι θα κριθούν στο χορτάρι..
Μια απορία...πόσα παίρνει τον χρόνο ο ποιό ακριβοπληρωμενος παίκτης μας?
Το 10αρι που θέλουμε να είναι από το πάνω ράφι, θα δεχθεί με αυτά τα χρήματα, και είναι διατεθειμένη να τα δώσει η ΠΑΕ? :nairepaok:

οι μισθοι ειναι οι γνωστοι πάνω κατω
Αυτό το πάνω ράφι μας έχει κάψει και γινόμαστε κωλος καθε καλοκαίρι .Θα είναι παίχτηης που ο Μπότο και το σκαουτιγκ τιμ θα εχει εγκρίνει .Αυτό πρεπει να σας φτάνει
Πες τα εσύ να μην τα λέω εγώ και γίνομαι κακός.

Γενικα, ενώ όλα είναι μπροστά μας και η πραγματικότητα μας κοίτα κατάματα κάποιοι συνεχίζουν να ονειρεύονται "πανωραφισιους" και "ακριβά συμβόλαια".

Αν δεν μείνει ο Μπισε και έρθει 10αρι θα είναι πάλι επιλογής του Μποτο με συγκεκριμένο ταβάνι σε συμβόλαιο.

Δηλαδή μετά από πόσες μεταγραφές θα καταλάβετε κάποιοι ότι έχουν αλλάξει τα κόζια (και τα λεφτά που ξοδεύουμε) πλέον.

Εντάξει, δεν λέω. Έχει χαβαλέ στην αρχή αυτό το wishful thinking. Ωραίο πράγμα η ελπίδα και μεταδοτικό.

Πρέπει, όμως, να έχουμε και μια επαφή με την πραγματικότητα γιατί μετά δεν γίνεται αυτό που ελπίζαμε και αρχίζει αδικαιολογητη γκρίνια.

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

Γιαννη δε θα κατηγορησω τον οπαδό που διαβάζει για μάρτινς και μπαλντέ και στο τέλος έρχεται κάποιο παιδί αγνωστο.Όμως ο οπαδός θα πρέπει να καταλάβει ότι για να φτάσουμε σ'αυτη την επιλογή μπορεί να επαιξαν ρόλο 1002 πράγματα και να την στηρίξει
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Η ΠΑΕ φέτος έχει ξεκαθαρίσει οτι το ΓΕΝΙΚΟ μοντέλο είναι νέοι και σχετικά άγνωστοι παίκτες.

Και εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά και με τις ευρωπαϊκές προκρίσεις, θα κινηθούμε και για πιο ακριβούς παίκτες (τουτέστιν ΜΑΛΛΟΝ τον Αυγουστο).

Τα έγραψα προσωπικά αυτά, πριν ένα μήνα.

Και τα βρίσκω λογικά και θεμιτά.

Ο Μπαλντε ήταν / είναι (Δεν ξέρω) υπαρκτή περίπτωση, προσωπικά δεν με πείθει ιδιαίτερα, αλλά σίγουρα δυνατό όνομα. Το γιατί δεν προχώρησε δεν το ξέρω. Ίσως να ξεκίνησε κανα παζάρι που να εκτόξευσε την τιμή
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”