nunies4 έγραψε:gergeo4 έγραψε:καλησπέρα ρωτηστε ότι θέλετε για 15' ΑΛΛΑ θα απαντώ ό,τι ξερω και μπορώ να πώ χωρίς πίεση οκ;
Πηρες διαρκειας;
εσυ;
nunies4 έγραψε:gergeo4 έγραψε:καλησπέρα ρωτηστε ότι θέλετε για 15' ΑΛΛΑ θα απαντώ ό,τι ξερω και μπορώ να πώ χωρίς πίεση οκ;
Πηρες διαρκειας;
gergeo4 έγραψε:nunies4 έγραψε:gergeo4 έγραψε:καλησπέρα ρωτηστε ότι θέλετε για 15' ΑΛΛΑ θα απαντώ ό,τι ξερω και μπορώ να πώ χωρίς πίεση οκ;
Πηρες διαρκειας;
εσυ;
gergeo4 έγραψε:CCCP έγραψε:gergeo4 έγραψε:καλησπέρα ρωτηστε ότι θέλετε για 15' ΑΛΛΑ θα απαντώ ό,τι ξερω και μπορώ να πώ χωρίς πίεση οκ;
Τι θα γινει με τριτο φορ
Θα στηριχθεί ο κούτσιας ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.Αυτή τη στιγμή αυτό ξέρω
DamoN έγραψε:Έφυγε Πάσχα ήρθε Κοταρσκι ( ερωτηματικο εδώ)
Έφυγε Σιντκλει ήρθε Ράφα (+ εδώ)
Θα φύγει τειλορ ήρθε Σαστρε (+ εδώ)
Έφυγε Βαρελα ήρθε καργας (+ εδώ)
Έφυγε κρεσπο ήρθε Νεσμπεργκ (λογικά - εδώ)
Έφυγε κανένας ήρθε νταντας (+ εδώ)
Έφυγε κανένας ήρθε φιλιπε (+ εδώ )
Θα φύγει μουργκ έρχεται ναρει (+ εδώ )
Έφυγε μιτριτσα ήρθε Κουαλιατα (ερωτηματικο προς το + )
Έφυγε ζαμπα ήρθε αντρε ρικαρντο (ερωτηματικο )
Έφυγε τσολακ ήρθε ο τομας ( ερωτηματικο Αν και μείον από το τίποτα δεν γίνεται )
Θα φύγει μπισε θα πάρουμε 10αρι.
Αν εξαιρέσεις τον κρεσπο σίγουρα είμαστε καλύτερα από περυσι .
Σίγουρα όχι εξαιρετικά γιατί οι παίχτες είναι στοιχήματα αλλά αυτά έχει το ηλιακό ταργετ γκρουπ που επιλέγουμε όπως επίσης και τα συμβόλαια που δίνουμε .ούτε εγώ είμαι χαρούμενος αλλά επουδενί δεν έχω ξενερώσει ή θυμώσει ξέρω γω . Αντίθετα περυσι που έχασα 3 φορές από τον Ρούλη και έλεγα αυτός παίρνει 1.200.000 (Βαρελα) αυτός παιρνει 800.000 (εσιτι)κλπ ήμουν πολύ πιο νευριασμένος .
Και στην τελική Τον μποτο τον πήραμε για την ικανότητα του να βρίσκει λαυρακια . Αν τους ξέραμε δεν θα ήταν λαυρακια. Πήγαινα και εγώ να τους φέρω ….
Την τόσο μεγάλη απογοήτευση την αντικατοπτρίζει η εικόνα της ομάδας στα φιλικά; Θέλω να πω αυτοί οι άγνωστοι που ήρθαν σαν φαίνονται χειρότεροι από αυτούς που είχαμε περυσι; Γιατί περυσι βγήκαμε 2οι + τελικό κυπέλλου + 8 κομφερενς. Φέτος πως θα βγούμε 5οι που λέτε κλπ;;;;
Woodman73 έγραψε:Όλοι θα κριθούν στο χορτάρι..
Μια απορία...πόσα παίρνει τον χρόνο ο ποιό ακριβοπληρωμενος παίκτης μας?
Το 10αρι που θέλουμε να είναι από το πάνω ράφι, θα δεχθεί με αυτά τα χρήματα, και είναι διατεθειμένη να τα δώσει η ΠΑΕ?
Ελα ρε Νουνιες τωρα...nunies4 έγραψε:Τι ακριβως εννοουμε παιζουμε με την φωτια; Κατσε γιατι θα τρελαθουμε
Εμεις δεν λεγαμε στο τελος της χρονια για γερασμενη ομαδα που εκλεισε τον κυκλο της με μηδενικα τρεξιματα και ενεργεια, για ροστερ χαμηλης ποιοτητας με Τευλορ και Μουργκ κλπ και ζητουσαμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ανανεωση;
Και τωρα που εχει γινει ριζικη αναδομηση με χαρακτηριστικα παικτων που λεγαμε οτι λειπουν παρακαλαμε να ανανεωσει ο Μπισε;
Δεν παιζομαστε πραγματικα
tad έγραψε:gergeo4 έγραψε:καλησπέρα ρωτηστε ότι θέλετε για 15' ΑΛΛΑ θα απαντώ ό,τι ξερω και μπορώ να πώ χωρίς πίεση οκ;
εάν τα θέματα ανανέωσης με Μπίσε και ο τραυματισμός του Καντουρί βοήθησαν Μποτό και Λούτσε να αποφασίσουν ότι πρέπει να πάρουν μία χαφάρα που θα είναι πιο έτοιμος και ακριβός παίχτης ?
giliopoulos έγραψε:DamoN έγραψε:Έφυγε Πάσχα ήρθε Κοταρσκι ( ερωτηματικο εδώ)
Έφυγε Σιντκλει ήρθε Ράφα (+ εδώ)
Θα φύγει τειλορ ήρθε Σαστρε (+ εδώ)
Έφυγε Βαρελα ήρθε καργας (+ εδώ)
Έφυγε κρεσπο ήρθε Νεσμπεργκ (λογικά - εδώ)
Έφυγε κανένας ήρθε νταντας (+ εδώ)
Έφυγε κανένας ήρθε φιλιπε (+ εδώ )
Θα φύγει μουργκ έρχεται ναρει (+ εδώ )
Έφυγε μιτριτσα ήρθε Κουαλιατα (ερωτηματικο προς το + )
Έφυγε ζαμπα ήρθε αντρε ρικαρντο (ερωτηματικο )
Έφυγε τσολακ ήρθε ο τομας ( ερωτηματικο Αν και μείον από το τίποτα δεν γίνεται )
Θα φύγει μπισε θα πάρουμε 10αρι.
Αν εξαιρέσεις τον κρεσπο σίγουρα είμαστε καλύτερα από περυσι .
Σίγουρα όχι εξαιρετικά γιατί οι παίχτες είναι στοιχήματα αλλά αυτά έχει το ηλιακό ταργετ γκρουπ που επιλέγουμε όπως επίσης και τα συμβόλαια που δίνουμε .ούτε εγώ είμαι χαρούμενος αλλά επουδενί δεν έχω ξενερώσει ή θυμώσει ξέρω γω . Αντίθετα περυσι που έχασα 3 φορές από τον Ρούλη και έλεγα αυτός παίρνει 1.200.000 (Βαρελα) αυτός παιρνει 800.000 (εσιτι)κλπ ήμουν πολύ πιο νευριασμένος .
Και στην τελική Τον μποτο τον πήραμε για την ικανότητα του να βρίσκει λαυρακια . Αν τους ξέραμε δεν θα ήταν λαυρακια. Πήγαινα και εγώ να τους φέρω ….
Την τόσο μεγάλη απογοήτευση την αντικατοπτρίζει η εικόνα της ομάδας στα φιλικά; Θέλω να πω αυτοί οι άγνωστοι που ήρθαν σαν φαίνονται χειρότεροι από αυτούς που είχαμε περυσι; Γιατί περυσι βγήκαμε 2οι + τελικό κυπέλλου + 8 κομφερενς. Φέτος πως θα βγούμε 5οι που λέτε κλπ;;;;
Δεν μπορω να καταλαβω, αυτα τα συν και τα πλην που τα βασιζεις?
Στα νουμερα των παικτων, στην εικονα που εχεις απο τις προηγουμενες ομαδες τους?
Αυτα θα μπουνε στο τελος της χρονιας.
Δηλαδη ο κουλιατα με μηδενικα νουμερα απο τους γουντερερς του μοντεβιδεο απο που και ως που ειναι καλυτερος του μιτριτσα? Ποιος το λεει αυτο?
Ο ναρευ απο που ειναι καλυτερος του μουργκ?
Ο τομας γιατι δεν ειναι χειροτερος του τσολακ με χαωτικα χειροτερα νουμερα?
Ο καργας γιατι ειναι καλυτερος του βαρελα? Μονο λογω ηλικιας γιατι το βιογραφικο του ειναι αστειο
aivas19 έγραψε:Τι μεταγραφες περιμενουμε για πριν τα προκριματικα; Και τι μενει για μετα
xrictoforoc έγραψε:Πιθανότατα θεωρία συνωμοσίας αλλά υπάρχει περίπτωση ο Τόμας να έρχεται ως εχέγγυο ότι θα πάρει χρόνο ο κουτσιας; Ρωτάω βασιζόμενος στην απάντηση για στήριξη στον παίχτη. Να ήταν ας πούμε η συμφωνία προκειμένου να ανανεώσει να έρθει ένας παίκτης χαμηλού υποβάθρου.
Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πες τα εσύ να μην τα λέω εγώ και γίνομαι κακός.gergeo4 έγραψε:Woodman73 έγραψε:Όλοι θα κριθούν στο χορτάρι..
Μια απορία...πόσα παίρνει τον χρόνο ο ποιό ακριβοπληρωμενος παίκτης μας?
Το 10αρι που θέλουμε να είναι από το πάνω ράφι, θα δεχθεί με αυτά τα χρήματα, και είναι διατεθειμένη να τα δώσει η ΠΑΕ?
οι μισθοι ειναι οι γνωστοι πάνω κατω
Αυτό το πάνω ράφι μας έχει κάψει και γινόμαστε κωλος καθε καλοκαίρι .Θα είναι παίχτηης που ο Μπότο και το σκαουτιγκ τιμ θα εχει εγκρίνει .Αυτό πρεπει να σας φτάνει