Μεταγραφές καλοκαιριού III
- pagotatzis
- bersekeros
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III
Τούτο δω το παλικάρι λες;dimpaok4 έγραψε:εγω λεω οτι ο πασιεντσα ειναι ο φορ απο γερμανια οχι ο φινλανδος
[youtube]MzE0V6Sx2Jc[/youtube]
Να κλείσει όμως και κανένας.
Αλλιώς μόνο στην πασιέντζα της τράπουλας θα μείνουμε.
Είχε ανεβάσει το 24 άρθρο για τον Ρουμάνο πριν κάνα 2 ωρο και το κατέβασε ;;
Άκυρο , στο σάιτ υπάρχει , στο app δεν το βρίσκω ..
Άκυρο , στο σάιτ υπάρχει , στο app δεν το βρίσκω ..
Μεταγραφές καλοκαιριού III
Πιστεύω με το που γίνει βολιδοσκόπηση ή προσφορά από την ομάδα βγαίνει κατευθείαν προς τα έξω από τα media.
Το οποιο με κανει να πιστεύω ότι 1,5 μηνα τωρα κοιμούνται τον ύπνο του δικαιου με αριστερο μπακ.
10αρι θεωρούνταν το κερασακι στην τουρτα, αν κατσει και τελος.
Απλα προέκυψε η πωληση Τζολη και ο τραυματισμος Ολιβερειρα που δημιουργησε αναγκη για 2 επιπλεον μεταγραφές.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Το οποιο με κανει να πιστεύω ότι 1,5 μηνα τωρα κοιμούνται τον ύπνο του δικαιου με αριστερο μπακ.
10αρι θεωρούνταν το κερασακι στην τουρτα, αν κατσει και τελος.
Απλα προέκυψε η πωληση Τζολη και ο τραυματισμος Ολιβερειρα που δημιουργησε αναγκη για 2 επιπλεον μεταγραφές.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Κυρ 22 Αύγ 2021, 18:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- buffalobill4
Καλά σωθήκαμε. Και 1.5 το χρόνο και 2.5 στους άραβες για αποζημίωση; από του χάρου τα δόντια σωθήκαμε.seaman έγραψε:Δεν ξέρω αν είναι αρδιά, ομολογώ ότι κάπως έτσι την είχα και εγώ στο μυαλό μου σχηματισμένη τη φάση.Σουριναμέζος έγραψε:Στο paok24 γράφουν ότι άμα δεν τον είχε αφήσει ελεύθερο τον τζιοβινκο η αλ χιλαλ θα πληρώναμε εμείς 2.5 εκατομμύρια μέρος της αποζημίωσης του για να τον αφήσουν και θα ερχόταν. Τώρα που έμεινε μόνος του ελεύθερος και δεν του κάναμε εξυπηρέτηση κοιτάει και άλλες προτάσεις αλλά η δικιά μας είναι σε ισχύ...
Αρδιες μου ακούγονται
seaman έγραψε:Η περίπτωση Τζοβίνκο είναι από μόνη της ξεχωριστή και ίσως δεν μάθουμε και ποτέ ποια ήταν η εξέλιξή της.
Από την Ομάδα δεν ακούστηκε σε όλη την πορεία της το παραμικρό. Από τα αραβικά μέσα μάθαμε ότι είχαμε κάνει πρόταση αποζημίωσης της Χιλάλ 1,5 εκ, για να διευκολύνουμε την ελευθέρας του. Ίσως σε αυτό το σενάριο να βασιζόταν και η συμφωνία μας με τον Ιταλό. Μετά την πολυδάπανη μεταγραφή που έκαναν, γράφτηκε ότι "χάλασε" η όποια συμφωνία. Αν τώρα εμείς διαπιστώσαμε ότι θα αναγκαστούν να τον αφήσουν ελεύθερο τσάμπα, ή ο ίδιος κατάλαβε ότι θα τους χωρέψει στο ταψί και δεν μας έχει ανάγκη, ουσιαστικά είναι το ίδιο και το αυτό. Ως ελεύθερος τα 1.2 εκ. που φερόμαστε να του δίνουμε θα το βρει και αλλού.
Ωραίος, αν θες γράψε μετά και την άποψή σου. Θα το έβλεπα και εγώ αλλά δεν θα είμαι σπίτι.constadine έγραψε:Τον πιάνω δορυφορικά σε πολωνικό κανάλι τον αγώνα , θα κάτσω να τον δω.Ronnie έγραψε:Ο Μπορίλ ξεκινά στην ενδεκάδα, σε μία ώρα το παιχνίδι για όποιον μπορεί να το δει.
Σαν αμοιβή ετήσια ξεφεύγει, μάλλον δεν θέλουμε να φαίνεται κάτι τέτοιο.Σουριναμέζος έγραψε:@seaman
Οκ όλο αυτό έχει νόημα, όμως αν παραμένει ο νούμερο 1 στόχος του προπονητή και εφόσον γλυτώσαμε τα 2.5 εκατομμύρια που είχαμε σκοπό να δώσουμε για να κάνουμε την διευκόλυνση, τότε γιατί δεν βάζουμε μέρος αυτών των χρημάτων που γλυτώσαμε για να ανεβάσουμε λίγο την πρόταση που του κάνουμε? Win Win είναι
Ας δώσουν πριμ υπογραφής αλλά και αυτό θα διεκδικηθεί από επόμενους.
Είναι ισορροπίες που πρέπει να κρατηθούν σε σχέση περισσότερο με τους μανατζαρεους παρά με τους παίκτες.
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- paokovios1974
Από αύριο μπαίνουμε στο τελευταίο 8ημερο, η παππάδες θα δούμε η μας φλομωσαν στον Παππά
Ο priest τι έχει να πει για όλα αυτά;
Ο priest τι έχει να πει για όλα αυτά;
- ΑποστόληςΑ
- Dark Knight
Σύμπτωση επαναλμβανόμενη, παύει να είναι σύμπτωση και ο οργανισμός ΠΑΟΚ έχει πλέον αποδείξει την ανικανότητά του να κάνει εγκαίρως μεταγραφές με αποδεκτό ποσοστό επιτυχίας. Όλα τ' άλλα είναι φτηνές δικαιολογίες. Τι ώρα κλείνει η μεταγραφική στις 31 Αυγούστου; Αυτά να κοιτάμε.
Ήθελα να μάθω μια φορά όταν διαρρέεται στα μέσα αλλά και στα δικά μας παιδιά ότι πχ μέχρι τη Δευτέρα θα έχουν γίνει τρεις κινήσεις από ποιους διαρρέεται; Από μέλη της διοίκησης η απο κανα σεκιουριτά; Ποιος ξεστομίζει με τέτοια άνεση τέτοιες μεγαλοστομίες;
τελος και το σκ, λογικα απο αυριο θα κοιτανε ολοι το ματς της πεμπτης που ειναι τελικος, αν περασουμε θα γινουν χαλαρα 3-4 κινησεις μεχρι 31 του μηνα.
αν αποκλειστουμε θα βγουνε παρασκευη πρωι 4-5 ονοματα και θα γινεται ενας χαμος μεχρι τις 31 , οπου θα παρουμε 3-4 παικτες....
αποτελεσμα το ιδιο.. κλειστε τα ολα δεν εχει νοημα.. 31 το πρωι ραντεβου εδω...
αν αποκλειστουμε θα βγουνε παρασκευη πρωι 4-5 ονοματα και θα γινεται ενας χαμος μεχρι τις 31 , οπου θα παρουμε 3-4 παικτες....
αποτελεσμα το ιδιο.. κλειστε τα ολα δεν εχει νοημα.. 31 το πρωι ραντεβου εδω...