Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ

Δημοσίευση από obanebane »

Napoli4 έγραψε:Educated guesses είναι περισσότερο.
In seamann we trust :opaokara:

Εντάξει μπορεί να ήμουν λίγο αυστηρός, ο seaman ξέρει ότι δεν υπάρχει κάτι μεμπτό από την πλευρά μου.
Θυμήθηκα και το χθεσινό ποστ του για τον Ουαρντα και είπα να του το γράψω.
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

pirate_salonica έγραψε:
bersekeros έγραψε: Show me the Money, δεν ελεγε ο Τομ Κρουζ στο Χάρι Μαγκουάιρ;
Ώπα ρε συ αυτός είναι της Μάντσεστερ :lol:

(ΤΖΕΡΙ Μαγκουάιρ, για όσους πιθανώς δεν ξέρουν)
:lol:

Ναι. Σωστά!
Άβαταρ μέλους
black_star_ninja

Δημοσίευση από black_star_ninja »

bersekeros έγραψε:
black_star_ninja έγραψε:Παντως γράφουν και για ντορτμουντ στο τουιτερ. Ίσως ανακινήθηκαν οι φήμες λόγω Νοριτς.
Show me the Money, δεν ελεγε ο Τομ Κρουζ στο Χάρι Μαγκουάιρ;

Πολλά τα ανοιχτά μέτωπα.

Για Αουγκούστο, Ουάρντα, Τζόλη, το δεκάρι, το εξτρέμ, το μπακ, τ(α) εξτρέμ, το/α χαφ.

Ανανεώσεις Ίνγκασον / Αντρίγια.

Άμα έρθει και καμία θελκτική πρόταση για Σβι, έδεσε το γλυκό.

Ευτυχώς που Εσίτι και Μπίσεσβαρ είναι σταθερές.
ΔΕΝ ακούγεται τίποτα γι'αυτούς.
Αυτούς τους δίνεις κ δε τους παίρνει κανένας. Όποτε λες τουλάχιστο ας τους αξιοποιήσω. :D :D
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

FreeWatcher έγραψε:Φτάνει ρε παιδιά με την καραμελα με τον τ.δ. !!! Έλεος!!!!
Θα μου πεις ολη μερα αυτο πιπιλιζουν τα ραδια! Τους επιασε ο καημος κ ψαχνουν λογο να μας τρυπανε!!!

Δηλαδή να καταλαβω εαν ειχαμε ακόμα τον Ρεμπε θα πουλουσαμε Τζολη ακριβοτερα ή φθηνότερα αποτι τωρα???? Εγω λεω με βαση τα ντιλ του πιο λιγα... Ή μηπως θελετε πισω τον μεγαλο Μπρανκο για να στρωσει την παε κ να μας σωσει οικονομικα/αγωνιστικα???
Και για πειτε μου ποιος τ.δ. κατα τη γνωμη σας εφερε φραγκα στην παε?
Θα απαντησω μονος μου ως δημοκρατης που ειμαι. Μονο ο Αρνεσεν.
Το χρημα το φερνουν οι ακαδημιες σου (Γιαννουλης-Τζολης) και το τμημα σκαουτινγκ ως τωρα. Α κ τον Πριγιο ο ιβιτς τον εφερε κ τον μοσχοπουλησες!

Μια χαρα τρεχει το παρον μοντελο κ οι μεταγραφες, γιατι τοση μιρλα?
Τον Ρέμπε τι τον αναφέρεις; :D
Αν ξαναδιαβάσεις θα δεις στην απορία μου αν έχουμε καποιον ΜΑΓΚΑ τ.δ
Όχι απλά τ.δ
Κάποιον που να μπορεί να μας βρει καποιον ισάξιο με λιγότερα
Ποιος ρεμπε! Γελάει ο κοσμος! :D :D
theo111

Δημοσίευση από theo111 »

Το «γαϊτανάκι» με τη «συμμετοχή» του Χρήστου Τζόλη, της Νόριτς, της εταιρίας που απέκτησε τα δικαιώματα του 19χρονου και του ΠΑΟΚ είναι μπλεγμένο για τα καλά και για να ξεμπλέξει υπάρχει δρόμος, αλλά κυρίως θα πρέπει να υπάρξει διάθεση συνεννόησης. Το PAOK24 φωτίζει όλες τις πλευρές ενός «σήριαλ» που έτρεξε τον τελευταίο 1,5 μήνα.

Η Νόριτς εμφανίστηκε τον Ιούνιο

Η πρώτη φορά που η Νόριτς ασχολήθηκε με τον Τζόλη ήταν τον Ιούνιο, όταν και είχε τον 19χρονο ακραίο επιθετικό ψηλά στη λίστα της. Στις σκέψεις των Άγγλων ήταν να καταθέσουν μια πρόταση που θα έφτανε μέχρι και τα 15 εκ. Λίρες. Στο διάστημα αυτό, χτύπησαν την πόρτα της Βέρντερ Βρέμης και απέκτησαν, έναντι 11 εκ. Ευρώ, τον Μίλος Ράτιτσα. Ο 25χρονος Κοσοβάρος ακραίος επιθετικός, αποτέλεσε μια από τις μεταγραφές των «καναρινιών», μαζί με αυτή του Δημήτρη Γιαννούλη, ενόψει της παρουσίας τους στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ο ρόλος της «Βάσερμαν»

Ο Χρήστος Τζόλης συνεργάζεται, από την 1η Ιουλίου, με την εταιρία εκπροσώπησης Βάσερμαν. Η Νόριτς δεν «ξέχασε» τον Τζόλη, καθώς ο Μίλος Ράτιτσα αγωνίζεται στα δεξιά της επίθεσης, με την εταιρία που εκπροσωπεί τον Τζόλη να εμφανίζει πρόταση για τον 19χρονο, ύψους 4 εκ. Ευρώ. Όπως μπορεί να αντιληφθεί κανείς, ο ΠΑΟΚ αντέδρασε σε αυτή την πρόταση και απάντησε πως οι απαιτήσεις του είναι στα 30 εκ. Ευρώ. :D

Ο εκνευρισμός του Ιβάν

Η συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή και της εταιρία έφερε, όπως ήταν φυσικό, την αντίδραση του Ιβάν Σαββίδη. Η υπόθεση κόλλησε και ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου δείχνει διατεθειμένος να μην πουλήσει τον Τζόλη μετά τις τελευταίες κινήσεις της εταιρίας που τον εκπροσωπεί.

από paok24
paokarakis

Δημοσίευση από paokarakis »

Ας κάνει μια έρευνα η Μαρουπα αν την Νοριτς την έχει ο Ιβάν γιατί ποτέ δεν ξες :lol:
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

obanebane έγραψε:
seaman έγραψε:Tη Wasserman την εμπλέξαμε στην πώληση Τζόλη, με αποκλειστικό συμβόλαιο με τον Πιτσιρικά μέχρι και το τέλος της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδουμ, για να μας φέρει πρόταση από τη "φιλενάδα" και πολύ γνωστή μας Νόριτς? Τζάμπα καίει η λάμπα μου φαίνεται

Δηλαδή λες ότι ο ΠΑΟΚ έσπρωξε τον Τζολη σε αυτή την μανατζερικη στέγη για να του φέρει πολλές προτάσεις;
Σου αρέσει πάντως seaman,να ρίχνεις νερό στον μύλο της συνωμοσίας.
Έχεις ένα ποστ την ημέρα τέτοιου τύπου.
Ελπίζω να μη με παρεξηγήσεις, απλά σε διαβάζω με πολύ προσοχή και το έχω παρατηρήσει, ειδικά τον τελευταίο καιρό.
Φυσικά δεν σε παρεξηγώ και δεν έχω καμία πληροφορία. Αξιολογώ και μεταφράζω (ίσως λανθασμένα) απλά αυτά που διαβάζω. Τουλάχιστον σε αυτό το συγκεκριμένο θεματάκι συμφωνούν και όλα τα μέχρι τώρα εγχώρια δημοσιεύματα. Το ότι δηλαδή η επιλογή των Αμερικάνων να μανατζάρουν τον Τζόλη έγινε με τις ευλογίες και την παρότρυνση της ΠΑΕ και με στόχο να πωληθεί στην τρέχουσα περίοδο. Γράφουν ότι τι συμβόλαιο της Wasserman με το Χρήστο είναι μέχρι το Σεπτέμβρη και ότι εμπλέκεται και ο αδερφός του εργασιακά με αυτή. Λογικό δεν είναι να θέλουν και να επιδιώκουν να πωληθεί τώρα?
Αλλά ο κολοσσός αυτός μπήκε στη μέση για να φέρει πρόταση από τη Νόριτς? Μια χαρά επαφή από μόνοι μας έχουμε με τους Εγγλέζους, γιατί να πληρωθούν κερατιάτικα?
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

Doomlord4 έγραψε:Γκουερίνο,δηλαδή είμαστε οργανωτικά τόσο μαγκες που θα πάρουμε καλύτερους με λιγότερα;
(Πιο μάγκες από αυτους που θέλουν τον Τζόλη,ενώ θα μπορουσαν να πάρουν αυτον που θα βρουμε(;) εμεις;)
Ναι ξενο μπορεις να φερεις καλυτερο. Και τον Κουλουρη τον αντικαταστησαμε με καλυτερο και τον Λημνιο και τον Πελκα αν ερθει ο Τζιοβινκο. Αλλα ξαναδιαβασε αυτο που εγραψα
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Ρε Wasserman 4 εκατομμυρια προταση φερνω κι εγω σημερα αμα στειλω μειλ σε 10 ομαδες. Ειναι σοβαροι;
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Βασικά ούτε το σίχαμα από το λιμάνι έχει τδ. Τα κάνει όλα τα agreements ο χοντρός με τους μάνατζερ. Στην τελική χρειάζεσαι ένα άνθρωπο να φτιάχνει τα συμβόλαια αφού μιλάνε άλλοι. Δεν πήγαμε σε κατάσταση Κύριε Τδ ΟΤΕ τα κλειδιά της ομάδας και τρεξτην.

Δεν με χαλάει εμένα που δεν έχω κάποιον εκεί εφόσον αυτός δεν είναι κάποιος τρέλα έμπειρος και καταξιωμένος. Αυτός θα ήθελε και κανα 1-1,5 κύριο μες το νερό. Όποτε μη χαλθεστε με τον ΤΔ.

Η δουλεια πρέπει να γίνει.
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

Mitsospaoki4 έγραψε:Οι Ιταλοί τώρα λένε ότι ο Τζιοβινικο είπε το ναι!

Παιχνίδια τακτικής είναι αυτά που ακούγονται, υπομονή θέλει

Εξάλλου ΠΑΟΚ είσαι, αν κάθε καλοκαίρι δεν έχεις και από ένα μεταγραφικό σίριαλ, δεν γίνεται
Ο Τζιοβίνκο δεν μας απεριψε ποτέ

Ο πετρωτος μάλλον εγραψε για καποιον....τζ οβινκο
Νομίζω εννοουσε τον Τζο Βινκο
Ιταλοαμερικάνος παικτης του ραγκμπι που ψάχνει για αλλαγη καριερας :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Αυτό θα έγραφα για τον Rachica.
Δε γίνεται να έδωσαν 11Μ γι αυτόν και για τον Τζολη να δίνουν τα ίδια.

Για να μην τα πολυλογουμε 12Μ +20% μεταπώληση, + τον Sorensen και τον Placheta να κλείσουμε κι εμείς την αριστερή πλευρά όμορφα κι ωραία.

Αλλιώς κλείνεις το τηλέφωνο.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Banksy

Δημοσίευση από Banksy »

Wasserman και μαλακιες. Μυρίστηκαν χρήμα τα κοράκια και ήρθαν. 4 εκατομμύρια στον κώλο σας. Οι οπαδοί της Νόριτς στο τουίτερ στο άκουσμα της πρότασης για 9εκατομμυρια πιέζουν την ομάδα τους να ανέβει στην προσφορά γιατί θέλουν πολύ τον Τζόλη.
theo G4

Δημοσίευση από theo G4 »

pirate_salonica έγραψε:
bersekeros έγραψε: Show me the Money, δεν ελεγε ο Τομ Κρουζ στο Χάρι Μαγκουάιρ;
Ώπα ρε συ αυτός είναι της Μάντσεστερ :lol:

(ΤΖΕΡΙ Μαγκουάιρ, για όσους πιθανώς δεν ξέρουν)

Όσο για Τζιοβίνκο... δεν πιστεύω τίποτα μέχρι να υπάρξει διαρροή από κάποια από τις δύο ομάδες. Το τι γράφουν οι μεν και οι δε είναι ΑΡΔιες.
Δεν τον θέλω κολοχαρακτήρας μεγάλος ο Μακουάιρ !
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Και λίγα ζήτησε ο Ιβάν,εγώ είχα γράψει 40,τώρα που ο παίχτης έμεινε λίγο πίσω από συμμετοχές,ας μας δώσουν 20 μύρια λίρες όμως και 20%.
Αν δεν θέλουν τον πουλο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”