Napoli4 έγραψε:Educated guesses είναι περισσότερο.
In seamann we trust
Εντάξει μπορεί να ήμουν λίγο αυστηρός, ο seaman ξέρει ότι δεν υπάρχει κάτι μεμπτό από την πλευρά μου.
Θυμήθηκα και το χθεσινό ποστ του για τον Ουαρντα και είπα να του το γράψω.
Napoli4 έγραψε:Educated guesses είναι περισσότερο.
In seamann we trust
pirate_salonica έγραψε:Ώπα ρε συ αυτός είναι της Μάντσεστερbersekeros έγραψε: Show me the Money, δεν ελεγε ο Τομ Κρουζ στο Χάρι Μαγκουάιρ;![]()
(ΤΖΕΡΙ Μαγκουάιρ, για όσους πιθανώς δεν ξέρουν)
Αυτούς τους δίνεις κ δε τους παίρνει κανένας. Όποτε λες τουλάχιστο ας τους αξιοποιήσω.bersekeros έγραψε:Show me the Money, δεν ελεγε ο Τομ Κρουζ στο Χάρι Μαγκουάιρ;black_star_ninja έγραψε:Παντως γράφουν και για ντορτμουντ στο τουιτερ. Ίσως ανακινήθηκαν οι φήμες λόγω Νοριτς.
Πολλά τα ανοιχτά μέτωπα.
Για Αουγκούστο, Ουάρντα, Τζόλη, το δεκάρι, το εξτρέμ, το μπακ, τ(α) εξτρέμ, το/α χαφ.
Ανανεώσεις Ίνγκασον / Αντρίγια.
Άμα έρθει και καμία θελκτική πρόταση για Σβι, έδεσε το γλυκό.
Ευτυχώς που Εσίτι και Μπίσεσβαρ είναι σταθερές.
ΔΕΝ ακούγεται τίποτα γι'αυτούς.
Τον Ρέμπε τι τον αναφέρεις;FreeWatcher έγραψε:Φτάνει ρε παιδιά με την καραμελα με τον τ.δ. !!! Έλεος!!!!
Θα μου πεις ολη μερα αυτο πιπιλιζουν τα ραδια! Τους επιασε ο καημος κ ψαχνουν λογο να μας τρυπανε!!!
Δηλαδή να καταλαβω εαν ειχαμε ακόμα τον Ρεμπε θα πουλουσαμε Τζολη ακριβοτερα ή φθηνότερα αποτι τωρα???? Εγω λεω με βαση τα ντιλ του πιο λιγα... Ή μηπως θελετε πισω τον μεγαλο Μπρανκο για να στρωσει την παε κ να μας σωσει οικονομικα/αγωνιστικα???
Και για πειτε μου ποιος τ.δ. κατα τη γνωμη σας εφερε φραγκα στην παε?
Θα απαντησω μονος μου ως δημοκρατης που ειμαι. Μονο ο Αρνεσεν.
Το χρημα το φερνουν οι ακαδημιες σου (Γιαννουλης-Τζολης) και το τμημα σκαουτινγκ ως τωρα. Α κ τον Πριγιο ο ιβιτς τον εφερε κ τον μοσχοπουλησες!
Μια χαρα τρεχει το παρον μοντελο κ οι μεταγραφες, γιατι τοση μιρλα?
Φυσικά δεν σε παρεξηγώ και δεν έχω καμία πληροφορία. Αξιολογώ και μεταφράζω (ίσως λανθασμένα) απλά αυτά που διαβάζω. Τουλάχιστον σε αυτό το συγκεκριμένο θεματάκι συμφωνούν και όλα τα μέχρι τώρα εγχώρια δημοσιεύματα. Το ότι δηλαδή η επιλογή των Αμερικάνων να μανατζάρουν τον Τζόλη έγινε με τις ευλογίες και την παρότρυνση της ΠΑΕ και με στόχο να πωληθεί στην τρέχουσα περίοδο. Γράφουν ότι τι συμβόλαιο της Wasserman με το Χρήστο είναι μέχρι το Σεπτέμβρη και ότι εμπλέκεται και ο αδερφός του εργασιακά με αυτή. Λογικό δεν είναι να θέλουν και να επιδιώκουν να πωληθεί τώρα?obanebane έγραψε:seaman έγραψε:Tη Wasserman την εμπλέξαμε στην πώληση Τζόλη, με αποκλειστικό συμβόλαιο με τον Πιτσιρικά μέχρι και το τέλος της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδουμ, για να μας φέρει πρόταση από τη "φιλενάδα" και πολύ γνωστή μας Νόριτς? Τζάμπα καίει η λάμπα μου φαίνεται
Δηλαδή λες ότι ο ΠΑΟΚ έσπρωξε τον Τζολη σε αυτή την μανατζερικη στέγη για να του φέρει πολλές προτάσεις;
Σου αρέσει πάντως seaman,να ρίχνεις νερό στον μύλο της συνωμοσίας.
Έχεις ένα ποστ την ημέρα τέτοιου τύπου.
Ελπίζω να μη με παρεξηγήσεις, απλά σε διαβάζω με πολύ προσοχή και το έχω παρατηρήσει, ειδικά τον τελευταίο καιρό.
Ναι ξενο μπορεις να φερεις καλυτερο. Και τον Κουλουρη τον αντικαταστησαμε με καλυτερο και τον Λημνιο και τον Πελκα αν ερθει ο Τζιοβινκο. Αλλα ξαναδιαβασε αυτο που εγραψαDoomlord4 έγραψε:Γκουερίνο,δηλαδή είμαστε οργανωτικά τόσο μαγκες που θα πάρουμε καλύτερους με λιγότερα;
(Πιο μάγκες από αυτους που θέλουν τον Τζόλη,ενώ θα μπορουσαν να πάρουν αυτον που θα βρουμε(;) εμεις;)
Ο Τζιοβίνκο δεν μας απεριψε ποτέMitsospaoki4 έγραψε:Οι Ιταλοί τώρα λένε ότι ο Τζιοβινικο είπε το ναι!
Παιχνίδια τακτικής είναι αυτά που ακούγονται, υπομονή θέλει
Εξάλλου ΠΑΟΚ είσαι, αν κάθε καλοκαίρι δεν έχεις και από ένα μεταγραφικό σίριαλ, δεν γίνεται
Δεν τον θέλω κολοχαρακτήρας μεγάλος ο Μακουάιρ !pirate_salonica έγραψε:Ώπα ρε συ αυτός είναι της Μάντσεστερbersekeros έγραψε: Show me the Money, δεν ελεγε ο Τομ Κρουζ στο Χάρι Μαγκουάιρ;![]()
(ΤΖΕΡΙ Μαγκουάιρ, για όσους πιθανώς δεν ξέρουν)
Όσο για Τζιοβίνκο... δεν πιστεύω τίποτα μέχρι να υπάρξει διαρροή από κάποια από τις δύο ομάδες. Το τι γράφουν οι μεν και οι δε είναι ΑΡΔιες.