Abel Fernando Moreira Ferreira

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
tzelas

Re: Abel Fernando Moreira Ferreira

Δημοσίευση από tzelas »

Ιάσονας έγραψε:Η διαφορά είναι η εξής.
Ο Μαρτινς όσο προχωρούσε το πρωτάθλημα βελτίωνε την ομάδα, έβρισκε σταθερές, και με εξαίρεση τα παιχνίδια με ΠΑΟΚ έδειχνε πράγματα προς το καλυτερο, δεν πήρε πρωτάθλημα αλλά κάτι έβλεπες να βελτιώνεται.
Σε εμάς κάθε παιχνίδι είναι και χειρότερα, δεν δέχομαι οτι στον πρώτο γύρω η εικόνα ήταν καλή και δεν με ενδιαφέρουν τα παιχνίδια με Ολυμπιακό για να τον κρίνω,αλλά θυμάμαι τα παιχνίδια με Βόλο εντός με 35% κατοχή και με ΟΦΗ στα πλει οφ, και τα παιχνίδια με Ξανθη και Αρη μέσα έξω.
Καμία βελτίωση ούτε στα στημένα, όπου κάθε κόρνερ και φάουλ, αντί να μοιάζει ευκαιρία, μοιάζει πλέον αγγαρεία και χάσιμο χρόνου μέχρι να ξαναχτίσεις με τον αργό ρυθμό μας την επόμενη επίθεση από πίσω.

Όσο για το αν μαθαίνουμε από τα λάθη μας; Προχθές στο κύπελο ο Πασχαλάκαρος έκανε ακριβώς την ίδια λάθος απόκρουση που φάγαμε το γκολ με ΟΦΗ, απλά δεν έτυχε να βρίσκεται εκεί επιθετικός τους.

Και κάθε αποτυχία που συνοδεύεται με "δώσαμε τα πάντα" πρέπει να σταματήσει γιατί αποτελεί άλλοθι για τους παίκτες και την ομάδα, δείχνει ταβάνι και επομένως μικραίνει την ομάδα και στο τέλος την συνηθίζει στις αποτυχίες.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Να κανω και εγω μια ερωτηση λοιπον σε αυτους που στηριζουν τον Φερειρα και θελουν να του δοθει η δυνατοτητα να μας δειξει και για δευτερη χρονια το τι αξιζει...
Ας πουμε οτι μενει και στηριζεται απο την διοικηση εμπρακτα με την αποκτηση των παιχτων που θελει. Και παμε στο πρωτο ευρωπαικο και μας πετανε εκτος ευρωπης... και παμε στο πρωτο ντερμπι με το σκουλικι, οχι καποιον αλλο, και μαζευουμε 2 μπαλακια...
Να συνεχισουμε να τον στηριζουμε? ή να τον διωξουμε? Κι αν τον διωξουμε θα σωζεται η χρονια ή θα εχουμε καψει και αυτην και την επομενη και πιθανον αλλες 2-3 χρονιες?
Γιατι ειναι ευκολο να λεμε να μεινει και να στηριχθει!
Αλλα το να στηριχθει σημαινει εκ θεμελιων αναδιαρθωση του ροστερ, δλδ κοστος κανα 10αρι τουλαχιστον και φυσικα το καψιμο μιας χρονιας που ισως να ειναι η πιο σημαντικη των τελευταιων ετων λογω των αλλαγων που επονται στις ευρωπαικες διοργανωσεις.
icue

Δημοσίευση από icue »

Αν ειναι να φερουμε καποιον στο ιδιο σουλουπι, νεος, χωρις εμπειρια (αλλα με ορεξη :lol: ) που δεν εχει ιδεα τι συμβαινει στο Ελληνικο πρωταθλημα, ας τον κρατησουν. Γιατι το ευκολο ειναι να τον διωξουμε. Το δυσκολο ειναι ποιον φερνεις. Οι μονοι που πετυχαν στον ΠΑΟΚ τα τελευταια πολλα χρονια, ηταν προπονητες που ξεραν το Ελληνικο πρωταθλημα και γενικα το τι συμβαινει στην Ελλαδα. Εγω προσωπικα εχω στο μυαλο μου μονο τον Γκαρσια σαν γνωστη της Ελλαδας, αλλα αυτο θα ειναι ενα αλλο εντελως διαφορετικο στοιχημα παλι.

Ο Ρεμπε θα εχει στο μυαλο του 2-3 προπονητες σιγουρα. Πολυ αμφιβαλλω αν καποιοι απο αυτους θα εχουν ιδεα που θα ερθουν. Η γατα ο Μιχελ ηξερε που να κοιταξει.

Οταν και αν αλλαξει η κατασταση στην Κολομβια της Ευρωπης και αλλαξουν και μυαλα καποιοι στην ΠΑΕ, τοτε ναι θα μπορει να πετυχει οποιοσδηποτε καλος προπονητης που δεν θα εχει ιδεα που ερχεται.

@Gospi με την ιδια λογικη θα πρεπει να σουταρουμε και τον επομενο αν τα κανει αυτα; Αν εχει τους ιδιους παικτες με φετος προφανως.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Γι αυτο οι κινησεις που γινονται δεν ειναι μονο επιλογες προπονητη. Για να υπαρχει συνεχεια. Ακομα και στο αλλο ακρο, αυτο της επιτυχιας, ειναι πολυ πιθανο να φυγει ο προπονητης απο μια ομαδα οπως ο ΠΑΟΚ.

Πολυ βασικο που ισως το υποτιμουμε, ειναι το να μενει σταθερος ο ΤΔ και να του δωσεις ενα σαφες πλανο. Πχ αν θελουμε αναπτυξη παικτων και πωλησεις, επρεπε ο Αρνεσεν να μεινει 5-6 χρονια κι ας αλλαζαμε 5 προπονητες. Αν θελουμε τιτλους και ετοιμους παικτες, επρεπε να μεινει ο Μιχελ.
Ωστοσο, αυτο το πλανο λειπει απο τον ΠΑΟΚ. Ή αλλαζει καθε χρονο, πραγμα που ειναι ανόητο.

Δεν μπαινω καν στη λογικη πως τις μεταγραφες τις κανει ο Γιωργης. Αυτο πιστευω πως εχει γινει σε καποιες περιπτωσεις (Μπερμπατοφ, Βερνμπλουμ, Χατσεριντι, Ινγκασον), αλλα δεν ειναι ο κανονας. Μεταγραφες οπως του Εσιτι ή του Ροντριγκο, ακομα και του Αουγκουστο, τις χρεωνω σε ολη τη μεταγραφικη ομαδα.

Μακαρι ο Ρεμπε να μεινει για 3 χρονια και να δωσει τον χαρακτηρα του στην ομαδα. Οργανωση, συνεπεια και επαγγελματισμος. Συγκεκριμενο προφιλ παικτων, ακομα κι αν η τελική επιλογη ειναι του Γιωργη.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Ο Κωστικος είπε οτι ο Σφιντερσκι ηταν ανακαλυψη του Γιώργη.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Μην πας μακριά. Ο Νίκος είπε πως τον Ίνγκασον και τον Ακπομ τους έφερε ο αδερφός του.

Δεν είναι άσπρο μαύρο. Δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλοί παίκτες το θέμα είναι ότι έτσι δεν υπάρχει ξεκάθαρο πλάνο.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

icue έγραψε:Αν ειναι να φερουμε καποιον στο ιδιο σουλουπι, νεος, χωρις εμπειρια (αλλα με ορεξη :lol: ) που δεν εχει ιδεα τι συμβαινει στο Ελληνικο πρωταθλημα, ας τον κρατησουν. Γιατι το ευκολο ειναι να τον διωξουμε. Το δυσκολο ειναι ποιον φερνεις. Οι μονοι που πετυχαν στον ΠΑΟΚ τα τελευταια πολλα χρονια, ηταν προπονητες που ξεραν το Ελληνικο πρωταθλημα και γενικα το τι συμβαινει στην Ελλαδα. Εγω προσωπικα εχω στο μυαλο μου μονο τον Γκαρσια σαν γνωστη της Ελλαδας, αλλα αυτο θα ειναι ενα αλλο εντελως διαφορετικο στοιχημα παλι.

Ο Ρεμπε θα εχει στο μυαλο του 2-3 προπονητες σιγουρα. Πολυ αμφιβαλλω αν καποιοι απο αυτους θα εχουν ιδεα που θα ερθουν. Η γατα ο Μιχελ ηξερε που να κοιταξει.

Οταν και αν αλλαξει η κατασταση στην Κολομβια της Ευρωπης και αλλαξουν και μυαλα καποιοι στην ΠΑΕ, τοτε ναι θα μπορει να πετυχει οποιοσδηποτε καλος προπονητης που δεν θα εχει ιδεα που ερχεται.

@Gospi με την ιδια λογικη θα πρεπει να σουταρουμε και τον επομενο αν τα κανει αυτα; Αν εχει τους ιδιους παικτες με φετος προφανως.
Ο επόμενος απλα θα πρεπει να ειναι κάποιος που εχει δειξει σαφη δειγματα δουλειας πριν τον φορτωθουμε εμεις.
Και ο Φερειρα μας εχει δειξει ηδη τι μπορει να κανει. Δεν ελπιζω σε μαγικες αλλαγες με αλλο ροστερ. Δεν θα βελτιωθει η φυσικη κατασταση ουτε θα μαθει να διαβαζει σωστα τα ματς κατα την διαρκεια τους αν του φερουν τους παίχτες που θελει.
Ασε που μια ζωή θα μπορει να πει οτι δεν ειχε τους παιχτες που ηθελε, καθως δεν πιστευω οτι αυτοι που θα προτεινει θα ειναι ευκολο να αποκτηθουν. Ας μη γελιομαστε...
Θα ζητησει παιχτες αξιας 5 μυρια και εμεις θα φερουμε παραπλησιους του εκατομμυριου!
Ας ειμαστε ρεαλιστες, εμεις θελουμε κοουτς που να εχει ορεξη να δουλεψει με οποιον του φερουμε και οχι κοουτς που θα κρυβεται πισω απο δηθεν δικαιολογιες!

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ

Δημοσίευση από ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ »

buffalobill4 έγραψε:
ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ έγραψε:
buffalobill4 έγραψε:Η παραδοχή ενος τόσο μεγάλου λάθους είναι το πρόβλημα. Αντε να πείσεις τον εαυτό σου ότι 2.5 μύρια για αγορά συν αποζημίωση για μη δεδουλευμένα ύψους 3-4 μύρια πάνε στον βρόντο.

Αν δεν υπήρχαν αυτά στην μέση θα είχε χαιρετήσει. Κατά τ άλλα το να δώσεις 2.5 συν 2 συν 2,3,4, (πόσα θα συμφωνήσει για αποζημίωση) τουτεστιν 6.5 μέχρι 8.5 εκατομμύρια σε λιγότερο από 1 χρόνο για το απόλυτο τίποτα, ε σε βάζει σε σκέψεις. Προσπαθείς να πείσεις τον εαυτό σου ότι δεν γίνεται να έκανες τόσο μεγάλο λάθος.
Είναι πολύ πιθανόν να γίνω κουραστικός, πριν συμπληρώσω τις 10 δημοσιεύσεις, όμως είναι απαραίτητο
όταν μιλάμε για αριθμούς να έχουμε και τα απαραίτητα στοιχεία. Σου είναι εύκολο συνοπαδέ buffalobill4 να μας κοινοποιήσεις την πηγή που ισχυρίζεται αυτά τα ποσά;
https://www.ethnos.gr/athlitismos/47866 ... bolaio?amp

https://www.sdna.gr/podosfairo/superlea ... ereira?amp

https://www.sdna.gr/podosfairo/653562_o ... eyropi?amp

https://www.paok24.com/blog/kolkas/1354 ... s-tou-paok
To τελευταίο δημοσίευμα του κ.Κόλκα, όντως αναφέρει οτι το συνολικό κόστος του κ.Φερέιρα αγγίζει τα 6 εκατομύρρια ευρώ! Με βάση αυτό το δημοσίευμα, του οποίου την εγκυρότητα δεν είμαι σε θέση να διασταυρώσω
(είναι το μόνο που αναφέρει το συγκεκριμένο ποσό), θεωρώ οτι η διοίκηση της ομάδας υπέπεσε σε τραγικό σφάλμα, υποθηκεύοντας σε έναν προπονητή το βραχυπρόθεσμο μέλλον του ποδοσφαιρκού τμήματος.
Αν επαναλαμβάνω αληθεύουν οι αριθμοί του δημοσιεύματος, όλοι οι οποίοι εμπλέκονται σε αυτήν την μεταγραφή
θα πρέπει να παραιτηθούν πάραυτα.
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Να παραιτηθεί ο καρπουζάς από το Εστορίλ λοιπόν...από την εθνική Πορτογαλίας!
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ έγραψε:
buffalobill4 έγραψε:
ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ έγραψε: Είναι πολύ πιθανόν να γίνω κουραστικός, πριν συμπληρώσω τις 10 δημοσιεύσεις, όμως είναι απαραίτητο
όταν μιλάμε για αριθμούς να έχουμε και τα απαραίτητα στοιχεία. Σου είναι εύκολο συνοπαδέ buffalobill4 να μας κοινοποιήσεις την πηγή που ισχυρίζεται αυτά τα ποσά;
https://www.ethnos.gr/athlitismos/47866 ... bolaio?amp

https://www.sdna.gr/podosfairo/superlea ... ereira?amp

https://www.sdna.gr/podosfairo/653562_o ... eyropi?amp

https://www.paok24.com/blog/kolkas/1354 ... s-tou-paok
To τελευταίο δημοσίευμα του κ.Κόλκα, όντως αναφέρει οτι το συνολικό κόστος του κ.Φερέιρα αγγίζει τα 6 εκατομύρρια ευρώ! Με βάση αυτό το δημοσίευμα, του οποίου την εγκυρότητα δεν είμαι σε θέση να διασταυρώσω
(είναι το μόνο που αναφέρει το συγκεκριμένο ποσό), θεωρώ οτι η διοίκηση της ομάδας υπέπεσε σε τραγικό σφάλμα, υποθηκεύοντας σε έναν προπονητή το βραχυπρόθεσμο μέλλον του ποδοσφαιρκού τμήματος.
Αν επαναλαμβάνω αληθεύουν οι αριθμοί του δημοσιεύματος, όλοι οι οποίοι εμπλέκονται σε αυτήν την μεταγραφή
θα πρέπει να παραιτηθούν πάραυτα.
Ωραια τα λες...
Χωρις παρεξηγηση!
Αλλα στην χωρα που ζουμε κανεις δεν παραιτειται ποτε απο ευθιξια!
Ειναι πολλα τα λεφτα!
Να ναι καλα το σαββιδαιικο δημόσιο!
Αν δεν παρει αποφαση η οικογένεια να πιασει την σκουπα και να τους ξεσκονισει ολους, δεν θα αλλάξει κατι...

Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

bersekeros έγραψε:Να παραιτηθεί ο καρπουζάς από το Εστορίλ λοιπόν...από την εθνική Πορτογαλίας!
Ναι γτ ο καρπουζας τους εβαλε να δωσουν 2μιση μυρια για αγορα και 2 το χρονο για συμβολαιο!
Σε ποιον θα το πουμε και δεν θα κλαψει, οτι δωσαμε 2 μυρια μισθο για προπονητη οταν ο πιο ακριβοπληρωμενος στην ελλαδα εβερ ζητημα να πηρε 1 μαχι με το τιμ!
Αλλα αυτα ειναι τα λαθη για τα οποια φωναζουμε τοσο καιρο...
Δεν υπαρχει καμια αναλογικοτητα στο κλαμπ!
Με μπατζετ συνολο 30 μυρια δεν δινεις 2 σε προπονητη!
Με τεραστια κενα στην ομαδα δεν δινεις απο τα συνολικα διαθεσιμα 10-11 τα 7 για 2 παιχτες και μαλιστα οχι εγνωσμενης αξιας!

Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Αυτός που φταίει στην τελική είναι αυτός που έφαγε τον παπά του καρπουζά από το Εστορίλ...

αλλά αυτός δεν γίνεται να παραιτηθεί...όπως προτρέπει ο συμφορουμίτης παραπάνω ...

μόνο να βάλει μυαλό!!!
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

rainmaker έγραψε:Καλά εσένα μπορεί να μη σε νοιάζει αλλά δεν πάει έτσι το πράγμα

Είναι θέμα δικαιωμάτων του εργαζόμενου.

Αλλά αυτά είναι πράματα του σατανά, τα έφερε η κακιά αριστερά ε.

Χαβαλε κάνω μην αρχίσουμε πάλι
Να ξέρεις είσαι λάθος και ο λόγος κατα τη γνώμη μου είναι ο εξής.
Δεν υπάρχει στην ουσία απόλυση. Οταν κάποιος λέει πως για να λυθεί κοινη συναινέση το συμβόλαιο μου θέλω 4 εκατομμυρια δηλαδή όσα προβλέπονταν να πάρω δουλεύοντας τότε πληρονωντας όλο το ποσό ο προπονητής δεν μπορεί να προπονήσει άλλη ομάδα γοατό στην ουσία έχει συμβόλαιο εν ισχυ. Σου θυμίζω την περίπτωση Δωνη που όταν δούλευε σε αλλη ομάδα ο ΠΑΟΚ του κατέβαλε την διαφορά των συμβολαίων και όχι όλο το ποσό.
Ελπίζω όλη η συζήτηση που κάνουμε να είναι άχρηστη να έχουν ήδη συμφωνήσει να κάνουμε υπομονή έως το καλοκαίρι, να βρεθεί καμία ΤΣΣΚΑ Μόσχας που τάχα θα ψάχνει προπονητή και να πάει στην ευχή του θεού.
Άβαταρ μέλους
Argaliad

Δημοσίευση από Argaliad »

Πάντως μεγαλος μάγκας ο Φερέιρα μακάρι να μπορούσαμε να εχουμε τέτοιες αποτυχίες όλοι μας επαγγελματικά με μερικά μύρια στην τσέπη στην αρχή της επαγγελματικής καριέρας μας

Sent from my Mi A3 using Tapatalk
renegade

Δημοσίευση από renegade »

buffalobill4 έγραψε:Μην πας μακριά. Ο Νίκος είπε πως τον Ίνγκασον και τον Ακπομ τους έφερε ο αδερφός του.

Δεν είναι άσπρο μαύρο. Δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλοί παίκτες το θέμα είναι ότι έτσι δεν υπάρχει ξεκάθαρο πλάνο.
Το φέρνω έναν παίκτη αναφέρεται συνήθως στις διαδικασίες που απαιτούνται για την μεταγραφή του παίκτη.
Πριν από αυτό όμως κάποιοι άνθρωποι έχουν αξιολογήσει τον παίκτη και τα χαρακτηριστικά του
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”