Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018
Νταξει ολοι εχουμε τις αποψεις μας...Για μενα ηταν και παραηταν... Αλλος θα πει ηταν σκληρος αλλα οχι αντιαθλητικος κτλ..Και ο Ματος χωνει ασχημα εχει δικιο ο Ελβετος... Ο ορισμος του παικτη που εχωνε κλωτσιες στα κρυφα και μετα σηκωνε τα ματακια στον διατητη δεν εκανα τιποτα ηταν ο Παολο Σοουζα στον βαζελο... Νταξει δεν μιλαμε για Κολτσιδες, Ανατολακιδες και λοιπους τσογλανους...μιλαμε για αυτους που το εκαναν πιο επαγγελματικα... Φερε μου παικταραδες-βρωμικους στον ΠΑΟΚ να γινω σαν την Leeds των 00's με Boywyer, Woodgate, Smith, Hart, Kewell να δακρυσω απο ευτυχια...Dimg4 έγραψε:Δεν ηταν βρωμικος ο Γκαρσια?
Ντροπή και μόνο να λέτε τον Γκαρσία βρώμικο.
Εντελώς εκτός πραγματικότητας.
Παίζει να είναι και στους 5 πιο καθαρούς εβερ.
Όταν ήθελε να χτυπήσει αντίπαλο τον χτυπούσε στα ίσια.
Κρυφές κλωτσιές δεν είδαμε ποτέ
Θέατρο δεν είδαμε ποτέ
Αγκώνες δήθεν τυχαία δεν είδαμε ποτέ.
Αμυντικό χαφ ήταν, ΠΡΟΦΑΝΩΣ έπαιζε σκληρά.
Μη μπερδεύετε το σκληρό με το βρώμικο παιχνίδι έχει τεράστια αποσταση
Εντελώς εκτός πραγματικότητας.
Παίζει να είναι και στους 5 πιο καθαρούς εβερ.
Όταν ήθελε να χτυπήσει αντίπαλο τον χτυπούσε στα ίσια.
Κρυφές κλωτσιές δεν είδαμε ποτέ
Θέατρο δεν είδαμε ποτέ
Αγκώνες δήθεν τυχαία δεν είδαμε ποτέ.
Αμυντικό χαφ ήταν, ΠΡΟΦΑΝΩΣ έπαιζε σκληρά.
Μη μπερδεύετε το σκληρό με το βρώμικο παιχνίδι έχει τεράστια αποσταση
Με τέτοιους που ζητάς, αδερφέ crow1581, ειδικά για τον Π.Α.Ο.Κ., το πιθανότερο είναι ότι θα δακρύζεις, αλλά για την τρίτη θέση που θα παίρνουμε, κάθε χρόνο...Όπως άλλωστε κι εγώ και όλοι μας, έχω την εντύπωση...
Υ.Γ. Όσο κι αν χάρηκα την γροθιά στον Ντιόγκο, άσχετα αν την κατέκρινα, ούτε εκείνη καν θεωρώ βρωμιά...
Κάποιοι μπορείτε να έχετε διαφορετική άποψη, χασκογελώντας με μεγάλη ευαρέσκεια, αλλά κρινόμαστε όλοι... :ugeek:
Υ.Γ. Όσο κι αν χάρηκα την γροθιά στον Ντιόγκο, άσχετα αν την κατέκρινα, ούτε εκείνη καν θεωρώ βρωμιά...
Κάποιοι μπορείτε να έχετε διαφορετική άποψη, χασκογελώντας με μεγάλη ευαρέσκεια, αλλά κρινόμαστε όλοι... :ugeek:
on topic...
Διάβασα άρθρο του τσορμπα , στο ίδιο πνεύμα με του κόλκα χτες.
Χαίρομαι ιδιαίτερα που περιγράφουν τη συνέχεια της περσινής ομάδας.
Το ρόστερ μας είναι πολύ γεμάτο και προσωπικά δεν έχω κανένα άγχος , ακόμα και να μη γίνει μεταγραφή.
Ας είναι γεροί αυτοί που έχουμε και η ομάδα θα είναι πολύ καλά.
Το ρόστερ μας είναι πολύ γεμάτο και προσωπικά δεν έχω κανένα άγχος , ακόμα και να μη γίνει μεταγραφή.
Συμφωνουμε. Ας ειναι παικταρας και ας ειναι και του κατηχητικου...Δεν πιστευω οτι θα ερθει βεβαια...φιλολογικη συζητηση...Ας ερθει το χαφ ο Σουηδος και θα μαι more than happy...Οπως λεει και ο φιλος πιο πανω το ροστερ ειναι γεματο...μια 2 προσθηκες και θα πιουμε και απο την πηγη...goran 64 έγραψε:Με τέτοιους που ζητάς, αδερφέ crow1581, ειδικά για τον Π.Α.Ο.Κ., το πιθανότερο είναι ότι θα δακρύζεις, αλλά για την τρίτη θέση που θα παίρνουμε, κάθε χρόνο...Όπως άλλωστε κι εγώ και όλοι μας, έχω την εντύπωση...![]()
Υ.Γ. Όσο κι αν χάρηκα την γροθιά στον Ντιόγκο, άσχετα αν την κατέκρινα, ούτε εκείνη καν θεωρώ βρωμιά...![]()
Δεν τους ξέρω αυτούς τους παίκτες. Ξέρω ότι θέλω στην ομάδα καθαρούς παίκτες. Οι βρωμιές είναι για τους άλλους, που έχουν και μεγάλη εμπειρία σε αυτές. Αυτό που έκανε πέρσι ο μπεργκ στον Κρέσπο δεν δικαιολογείται από κανένα επαγγελματισμό, όπως κάποιοι προσπαθήσατε να περάσετε. Ίσα ίσα, είναι τέρμα αντιεπαγγελματικό. Ο συγκεκριμένος είναι πολύ μικρός παίκτης. Μεγάλο κάθαρμα και μικρός παίκτης. Και οι μικροί παίκτες δεν ταιριάζουν στις μεγάλες ομάδες. Μακριά από τον ΠΑΟΚ
Αδερφε μου, με αγαπη, δεν συμφωνω. Οι τελευταιες 2 σειρες του ποστ σου ανετα εμπαιναν στο topic για τον Λουτσεσκου πριν ανακοινωθει στην ομαδα μας. Τωρα τι λεμε? Ολοι κρινονται απο τα αποτελεσματα. Δεν πανε να ειναι κωλοχαρακτηρες αν ματωσουν για την φανελα και παιξουν μπαλα μου κανουν...Δυστυχως με εξαιρεση λιγες περιπτωσεις (Αθλετικ Μπιλμπαο, κτλ) ο ρομαντισμος στο ποδοσφαιρο πεθανε. Αποτελεσματα..Αυτο μετραει..Και αυτος ο κρυοκωλος ο Σουηδος τα παστελωνει πολυ ευκολα...mrpink έγραψε:Δεν τους ξέρω αυτούς τους παίκτες. Ξέρω ότι θέλω στην ομάδα καθαρούς παίκτες. Οι βρωμιές είναι για τους άλλους, που έχουν και μεγάλη εμπειρία σε αυτές. Αυτό που έκανε πέρσι ο μπεργκ στον Κρέσπο δεν δικαιολογείται από κανένα επαγγελματισμό, όπως κάποιοι προσπαθήσατε να περάσετε. Ίσα ίσα, είναι τέρμα αντιεπαγγελματικό. Ο συγκεκριμένος είναι πολύ μικρός παίκτης. Μεγάλο κάθαρμα και μικρός παίκτης. Και οι μικροί παίκτες δεν ταιριάζουν στις μεγάλες ομάδες. Μακριά από τον ΠΑΟΚ
Ενα καλο νεο απο τν βασιλεια συμφωνησε με σαουθαπτον ο ελιονουσι και την κανει.
- sourmenetes
- Moderator
Σσωωωραιος...giapas έγραψε:on topic...
Θελει 2 σωστες μεταγραφες για ν απογειωθει.
Και θα γινουν
sourme μιας και είσαι μοντ ξες και κάτι παραπάνω όντως θα γίνουν και είμαστε κοντά δεν ειρωνεύομαι με το κοντά όντως ισχύει.sourmenetes έγραψε:Σσωωωραιος...giapas έγραψε:on topic...
Θελει 2 σωστες μεταγραφες για ν απογειωθει.
Και θα γινουν
-
mbison
Φοβερο νεο. Νομιζω ηταν ο καλυτερος τους παικτηςTheCursed έγραψε:Ενα καλο νεο απο τν βασιλεια συμφωνησε με σαουθαπτον ο ελιονουσι και την κανει.
ναι ηταν ο καλυτερος τους.mbison έγραψε:Φοβερο νεο. Νομιζω ηταν ο καλυτερος τους παικτηςTheCursed έγραψε:Ενα καλο νεο απο τν βασιλεια συμφωνησε με σαουθαπτον ο ελιονουσι και την κανει.
34 εμφανισεις 12 γκολ και δεν ξερω ποσες ασιστ.. 8,5 μυρια€ χρηματηστηριακη αξια...τι θα προλαβουν να φερουν μεχρι το ματς ειναι το θεμα,,,TheCursed έγραψε:ναι ηταν ο καλυτερος τους.mbison έγραψε:Φοβερο νεο. Νομιζω ηταν ο καλυτερος τους παικτηςTheCursed έγραψε:Ενα καλο νεο απο τν βασιλεια συμφωνησε με σαουθαπτον ο ελιονουσι και την κανει.