Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
Δεν θέλουν και κανέναν Λέοβατς πακέτο εκεί στο ΤσουΛού που θα παίξουν;
- Petros1988
Αθλητικό Ραδιοφωνο της Αθήνας αναφέρει μόλις τώρα οτι μετα τις ανακοινώσεις των μεταγραφων Μαουρίτσιο Βιεηρηνία ο ΠΑΟΚ θα κάνει την υστατη προσπαθεια για τον Ζαμπράνο!Σχεδον τελειωμένο δίνουν τον δανεισμό του ΕΝΡΙΚΕ!
Ελεος με τους δανεισμους, πως δωσαμε τοσους παικτες χωρις να παρουμε ευρω; Τραγικο απλα
Εστω και στην υστατη στιγμη φαινεται να γινονται καλες μεταγραφες. Αυριο το βραδι θα ξερουμε σιγουρα. Τα τραγελαφικα με τον προπονητη φετος θα μας στοιχειονουν για ολη την σεζον φαινεται
πολυ εξυπνη κινηση το δανεικος χωρις οψιον ,αφενος εχεις εναν παικτη σου στην μεγαλυτερη διοργανωση αφετερου η τον πουλας πανω απο τρια αν παει καλα η τον κρατας του χρονου
Για ποιο λόγο θεωρείτε όλοι δεδομένο ότι δε θα αγοράσουμε τον ΜΑΚ το καλοκαίρι και θα επιστρέψει στην Ζενίτ;
Το είπαμε παίδες, για να δίνουν δανεικό χωρίς οψιόν τον Ενρίκε σημαίνει ότι έρχεται ο Βιερίνια. Δεν νομίζω να είναι τόσο ηλίθιοι να δώσουν τον Βραζιλιάνο εάν δεν έρθει άλλος ακραίος.
Μόνο κέρδος από τετοιο δανεισμο, λόγω του ερχεται ο Βιερίνια όμως.donpablo έγραψε:πολυ εξυπνη κινηση το δανεικος χωρις οψιον ,αφενος εχεις εναν παικτη σου στην μεγαλυτερη διοργανωση αφετερου η τον πουλας πανω απο τρια αν παει καλα η τον κρατας του χρονου
Ο Ενρίκε θα παρει παραστασεις απο το τσου λου, βασικός σε ομάδα κι οχι αλλαγη οπως στη Ρεν και στον ΠΑΟΚ και θα επιστρεψει σε εμας. Αν δεν ξεχωρισει εκει, που πραγματικα ως ομαδα συνολο ειναι παρα πολυ καλη, ε θα πρεπει να προβληματιστει κι ο ιδιος
γιατι αν δεν κανει εμφανισεις επιπεδου 2015-2016 για να τον αγορασουμε και αν ο Ενρικε κανει τρομερη σεζον στην Καραμπαχ,τοτε δυσκολα να τον εχουμε γενικα στο ροστερ.klainmein έγραψε:Για ποιο λόγο θεωρείτε όλοι δεδομένο ότι δε θα αγοράσουμε τον ΜΑΚ το καλοκαίρι και θα επιστρέψει στην Ζενίτ;
- thanos-xanthi
αν βγαλει ματια ο Ενρικε στο τσαμπιονς λιγκ, τοτε απλα τον μοσχοπουλας οπου θες
στο κατω κατω, δε πιστευω και ο ιδιος να ονειρευεται καριερα στο Αζερμπαιτζαν
απλα θα βγει σε καλη βιτρινα..και ευχομαστε να βγαλει και ματια
συμβολαιο 3ετες ειχε? δε θυμαμαι καν..
Εννοειται οτι ειναι καψουρα και παιχτουρα και ολοι τον θελουμε σαν τρελοι, αλλα πλεον ο κυριοτερος λογος που θελω να κλεισει ο Βιερινια ειναι να σταματησουν επιτελους τα αρθρα "ερχεται..", "ειναι κοντα...", "στριβει απ τη γωνια...", "να τος πετιεται ο Βιερινια".
ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ λαιμαι
ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ λαιμαι
- nikos_algio
Για 3.5 χρονια υπεγραψε τον γεναρηthanos-xanthi έγραψε:αν βγαλει ματια ο Ενρικε στο τσαμπιονς λιγκ, τοτε απλα τον μοσχοπουλας οπου θες
29,5 ώρες ακόμα μέχρι την λήξη της μεταγραφικής περιόδου...Ή σύμφωνα με μια λαϊκή ρήση και με το συμπάθιο...
"Τρεχάτε ποδαράκια μου να μην σας χ@σει ο κ@λος μου"...
Τικ τακ τικ τακ τικ τακ ... :ugeek:
"Τρεχάτε ποδαράκια μου να μην σας χ@σει ο κ@λος μου"...

Τικ τακ τικ τακ τικ τακ ... :ugeek: