τον Πίττα απ'την ΑΕΚ δε τον πήραμε; ή μετά έπαιξε στην ΑΕΚ;Dinos_Liverpool έγραψε:Δημήτρης και όχι Βαγγέλης, έτσι;
Πρώτη αγωνιστική με Πανιώνιο στο Καυταντζόγλειο, πρέπει να είχε σκοράρει ή τουλάχιστον να ήταν πολύ καλός, γιατί θυμάμαι πολύ καλά το σύνθημα που φωνάζαμε:
- Τι θα φάτε σήμερα;
- Πίττα... Πίττα μ @ρχίδια!
Τελικά, αν και προηγηθήκαμε, χάσαμε 1-2 και κινδυνεύσαμε να πέσουμε κιόλας! Ήταν η χρονιά μετά το πρωτάθλημα.
Όντως, ο Πίττας πέρασε και δεν ακούμπησε από τον ΠΑΟΚ. Τον ζητούσαν ο γαύρος και η Λόκερεν, αλλά τον πήραμε εμείς.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II
αν κατι ακομα με χαλαει φετος ειναι που δεν εγιναν μετγαραφες με αγγελο προπονητη.οχι για κανεναν αλλο λογο αλλα γιατι γουσταρω απο βιτσιο την καταρριψη μυθων.ετσι για να δω τον αναστασιαδη με βεντετες και με φουλ ροστερ.να δω τι θα γινοταν.να το βουλωσουν ορισμενοι γραφικοι ξερολες αρδ και φιλοσοφοι της κερκιδας και του καφενειου η να επιβεβαιωθει η φημη και να καταπιει τον αγγελο η ιδια η ιστορια.
απο εκει και περα πιστευω πως ο ΠΑΟΚ θα ειναι πιο ομαδα απο τις τελευταιες χρονιες και θα εχει τις κλασσικες παθογενειες που αντιμετωπιζουν οι ανεκαθεν μετρια ποιοτικες ομαδες του αναστασιαδη.δηλαδη ικανες να ρημαξουν πχ το γαυρο με 5 γκολ και την επομενη να φανε απο τη βεροια 6.νομιζω οτι ειναι ο χαρακτηριστικοτερος προπονητης ψυχολογιας που εχω ζησει.και αυτο εν μερει οφειλεται στο οτι ποτε δεν ειχε στα χερια του ενα ορθολογικο και πολυ ικανο ροστερ.οποτε χρησιμοποιουσε παντα το ταλεντο του στη βασκανια πριν απο κρισιμα παιχνιδια.
τακτικα ειναι μια χαρα κανονικος προπονητης παντως.ουτε μαγος αλλα ουτε και τσαρλατανος.επισης θεωρω οτι απο ενα μετριο ροστερ ειναι ο καταλληλος για να παρουσιασει περισσοτερα απο οσα αναμενονται και επισης δεν το θυμαμαι ποτε να κρυβεται πισω απο τη μετριοτητα του υλικου.
τα mind games του προκαλουν εγκεφαλικο απο τη μονοτονια.αυτα τα παιδια, η παναγια, ο μαιος κλπ
υγ.και ον και οφ τοπικ.
απο εκει και περα πιστευω πως ο ΠΑΟΚ θα ειναι πιο ομαδα απο τις τελευταιες χρονιες και θα εχει τις κλασσικες παθογενειες που αντιμετωπιζουν οι ανεκαθεν μετρια ποιοτικες ομαδες του αναστασιαδη.δηλαδη ικανες να ρημαξουν πχ το γαυρο με 5 γκολ και την επομενη να φανε απο τη βεροια 6.νομιζω οτι ειναι ο χαρακτηριστικοτερος προπονητης ψυχολογιας που εχω ζησει.και αυτο εν μερει οφειλεται στο οτι ποτε δεν ειχε στα χερια του ενα ορθολογικο και πολυ ικανο ροστερ.οποτε χρησιμοποιουσε παντα το ταλεντο του στη βασκανια πριν απο κρισιμα παιχνιδια.
τακτικα ειναι μια χαρα κανονικος προπονητης παντως.ουτε μαγος αλλα ουτε και τσαρλατανος.επισης θεωρω οτι απο ενα μετριο ροστερ ειναι ο καταλληλος για να παρουσιασει περισσοτερα απο οσα αναμενονται και επισης δεν το θυμαμαι ποτε να κρυβεται πισω απο τη μετριοτητα του υλικου.
τα mind games του προκαλουν εγκεφαλικο απο τη μονοτονια.αυτα τα παιδια, η παναγια, ο μαιος κλπ
υγ.και ον και οφ τοπικ.
- Ekatnetworkltd
τι εννοεις δεν ειχε ποτε ορθολογικο υλικο; στον ΠΑΟΚ εννοεις; γιατι στο βαζελο..ειχε, κι εφυγε ως αποτυχημενος. ισως βεβαια το προβλημα να ηταν οτι ειχε ορθολογικο υλικο και δεν μπορουσε να αρκεστει στο να δωσει κινητρο με απλη επικληση στο συναισθημα.
- sourmenetes
- Moderator
Εγώ θυμάμαι ένα ματς να κερδίζει 3-1 την Γιουβέντους και να κάνει και fair play πάντως.
prist64 έγραψε: @ Χολγκερ Τριμχολντ
Ο Πιττας πρεπει να ηταν τριαδα με τον Πισσα και τον Τογια στην Κορινθο
και κανανε παπαδες.Οταν ηρθε σε μας ειχαμε ΣΚΑΡΤΑΔΟ.Δεν ηταν και πολυ της αμυνης
ο ενας δεν ηταν και ο αλλος δεν κανανε χωριο. Πολυ ωραιο 10ρι παντως.
Τα καλυτερα μου εχει πει ο πατερας μου για τον Πιττα, και με τους τρεις που ανεφερες εκανε παρεα τοτε, εχω και φωτογραφιες τους.
Το 64 φανταζομαι οτι ειναι το ετος γεννησης σου για να εχεις ζησει αυτους τους ποδοσφαιριστες;
Οι δικες μου θυμησες ειναι απο το τελος 80 και μετα.
Στην αεκ πηγε μετα απο μας τα Χριστουγεννα.Τον Ιανουαριο η Φεβρουαριο παιξαμε στη φιλαδελφεια.Χωρικός έγραψε:τον Πίττα απ'την ΑΕΚ δε τον πήραμε; ή μετά έπαιξε στην ΑΕΚ;Dinos_Liverpool έγραψε:Δημήτρης και όχι Βαγγέλης, έτσι;
Πρώτη αγωνιστική με Πανιώνιο στο Καυταντζόγλειο, πρέπει να είχε σκοράρει ή τουλάχιστον να ήταν πολύ καλός, γιατί θυμάμαι πολύ καλά το σύνθημα που φωνάζαμε:
- Τι θα φάτε σήμερα;
- Πίττα... Πίττα μ @ρχίδια!
Τελικά, αν και προηγηθήκαμε, χάσαμε 1-2 και κινδυνεύσαμε να πέσουμε κιόλας! Ήταν η χρονιά μετά το πρωτάθλημα.
Όντως, ο Πίττας πέρασε και δεν ακούμπησε από τον ΠΑΟΚ. Τον ζητούσαν ο γαύρος και η Λόκερεν, αλλά τον πήραμε εμείς.
Ο διαιτητης δινει ΕΜΜΕΣΟ λιγο εξω απο την περιοχη μας.Σουταρει απευθειας ο Πιττας και το κολαει στο Γ.
Το κορακι εγραψε στο φυλλο αγωνος...η μπαλα ακουμπησε στο τειχος και την βρηκε και ο
Γκιτσιουδης.
@ Dimitrissssss
Mηπως εχεις φωτο απο τα Σπορ απο εκεινο το ματς?Ειχε μια που ημασταν γυμνοι και φαινομουν πολυ καθαρα.
Την ειχα αλλα καηκε μαζι με το αρχειο που κρατουσα.
jibbie
ο αναστασιαδης δεν μπορεσε να δουλεψει στη ζελα γιατι το κυνηγι του απο το μενιο το σακελλαροπουλο αρχισε πριν τον αυγουστο.εχω κακη μνημη αλλα το κραξιμο και τον υποτιμητικο του τροπο ακομα το θυμαμαι.βλεπεις ηταν και εποχες πασοκαρας τοτε και δεν ταιριαζε στο πρεστιζ τους ενας μουντρουχος καλογερος.τετοια ηταν τα επιχειρηματα.
οπου λεω ορθολογικο ροστερ καντο ορθολογικες συνθηκες.το ροστερ της ζελας τοτε ηταν ορθολογικο αν και υπεραριθμο απο οτι βλεπω τωρα αλλα οι συνθηκες οχι ευνοικες γι αυτον.αντιστοιχο ξηλωμα ξηγηθηκε ο μενιος και στο σαντος (συνεπικουρουμενος και απο τον θαυμαστη του τακτισιαν τεν-κατε , καρπετ).
παντως εκεινη η βαζελα ειχε βγει δευτερη και στους 16 του τσουλου.κακη πορεια δεν τη λες αναλογιζομενος και τον κοκκαλη στα ντουζενια του.
ο αναστασιαδης δεν μπορεσε να δουλεψει στη ζελα γιατι το κυνηγι του απο το μενιο το σακελλαροπουλο αρχισε πριν τον αυγουστο.εχω κακη μνημη αλλα το κραξιμο και τον υποτιμητικο του τροπο ακομα το θυμαμαι.βλεπεις ηταν και εποχες πασοκαρας τοτε και δεν ταιριαζε στο πρεστιζ τους ενας μουντρουχος καλογερος.τετοια ηταν τα επιχειρηματα.
οπου λεω ορθολογικο ροστερ καντο ορθολογικες συνθηκες.το ροστερ της ζελας τοτε ηταν ορθολογικο αν και υπεραριθμο απο οτι βλεπω τωρα αλλα οι συνθηκες οχι ευνοικες γι αυτον.αντιστοιχο ξηλωμα ξηγηθηκε ο μενιος και στο σαντος (συνεπικουρουμενος και απο τον θαυμαστη του τακτισιαν τεν-κατε , καρπετ).
παντως εκεινη η βαζελα ειχε βγει δευτερη και στους 16 του τσουλου.κακη πορεια δεν τη λες αναλογιζομενος και τον κοκκαλη στα ντουζενια του.
Καλα καταλαβες για το 64.Καποιοι ζησαμε καλες εποχες.Τοτε ειχαμε 1 η2 ξενους παικτεςobanebane έγραψε:prist64 έγραψε: @ Χολγκερ Τριμχολντ
Ο Πιττας πρεπει να ηταν τριαδα με τον Πισσα και τον Τογια στην Κορινθο
και κανανε παπαδες.Οταν ηρθε σε μας ειχαμε ΣΚΑΡΤΑΔΟ.Δεν ηταν και πολυ της αμυνης
ο ενας δεν ηταν και ο αλλος δεν κανανε χωριο. Πολυ ωραιο 10ρι παντως.
Τα καλυτερα μου εχει πει ο πατερας μου για τον Πιττα, και με τους τρεις που ανεφερες εκανε παρεα τοτε, εχω και φωτογραφιες τους.
Το 64 φανταζομαι οτι ειναι το ετος γεννησης σου για να εχεις ζησει αυτους τους ποδοσφαιριστες;
Οι δικες μου θυμησες ειναι απο το τελος 80 και μετα.
δεν υπηρχαν κοινοτικοι,και υπηρχε το καθεστως της 8ετιας που με ισοποση πρισφορα γινοταν 12ετια.
Δεν μπορουσε κανεις να κανει παιδομαζωμα και να τους δινει δανεικους,τοτε οντως καρφωνες
το δελτιο στον τοιχο.
Σιγουρα ο πατερας σου θα σου μιλησε και για τον ΣΤΕΦΑ,τον μεγαλυτερο τερματοφυλακα
που περασε απο την ΕΛΛΑΔΑ.
Ας οψεται το 3-5 με την Παναχαικη(τι ομαδαρα ειχε τοτε).Καποιοι δεν επαιξαν για να
κερδισουμε και την πληρωσε αυτος,που μαζι με τον ΚΑΙΣΑΡΑ ηταν οι κορυφαιοι εκεινη τη μερα.
- khaledfreepaok
Στο 3-5 ησουν μονο 9 χρόνων, τι να θυμάσαι? Ολα μεσα πήγαιναν χασαμε και τον μεγαλυτερο στοπερ Παυλο Παπαδόπουλο σεκεινο τον αγώνα.
- Dinos_Liverpool