Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014
μεταγραφή και πολύ καλή είναι η απόκτηση του αιγινιακού.
Κυρίως πίεσης του στύλ δανεικούς εσείς, ε θα αγοράσουμε 3-4 ομάδες εμείς. λεφτά υπάρχουν.
Επόμενο βήμα να γίνει τούμπανο προπονητικό.
Επίσης θεωρώ οτί πρέπει κάθε χρόνο να πουλάμε και να κάνουμε και κονέ με μάνατζερ απο πρωταθλήματα που χώνουν φράγκα. BrandName!!!!!
Κυρίως πίεσης του στύλ δανεικούς εσείς, ε θα αγοράσουμε 3-4 ομάδες εμείς. λεφτά υπάρχουν.
Επόμενο βήμα να γίνει τούμπανο προπονητικό.
Επίσης θεωρώ οτί πρέπει κάθε χρόνο να πουλάμε και να κάνουμε και κονέ με μάνατζερ απο πρωταθλήματα που χώνουν φράγκα. BrandName!!!!!
- GiorgosAtha
Αν έπαιρνε ο Γάβρος τον Mak...sourmenetes έγραψε:Και βέβαια η προπαγάνδα σημερα πάει σύννεφο για τον φορτουνη...
τώρα είναι ο διεθνής..
Άμα ερχόταν σε εμάς δε θα ήταν διεθνής όπως και πολλά αλλά..παιχτη ιδιας κλάσης μπορείς να βρεις εύκολα και δε θεωρώ πως δεν έχουμε μεριμνήσει..
Θα έπαιρνε το 23χρονο νέο ταλέντο της Σλοβακίας με συμμετοχές και συνεχόμενες χρονιές στην Bundesliga, εκμεταλευόμενος τον υποβιβασμό της ομάδας του που ήθελε να τον κρατήσει αλλά δεν μπορούσε!!!
Ενώ εμείς θα ξεμέναμε με τον 23χρονο νέο Κουτσιανικούλη που ούτε στην Β' Γερμανίας δεν μπόρεσε να καθιερωθεί και τον διώχνει κακήν κακός η ομάδα του. Χώρια το ότι έχει να παίξει στην Εθνική από το '12!!!
Μη ξεχάσω... τον Mak ο γάβρος τον έκλεισε με αστραπιαίες κινήσεις γιατί τελικά αυτός ήταν ο πρώτος στόχος, ενώ για τον Φουρτουνάκο έπαψε να ενδιαφέρετε επειδή "σιγά τον παίχτη που θα παρακαλάμε κιόλας" και αναγκαστικά -ο παίχτης- ξέπεσε στον ΠΑΟΚ που τον πήρε, όχι γιατί είναι καλός, αλλά για να τον παρουσιάσει σαν επιτυχία που τον έκλεψε από τον Γαβρο της καρδιάς μας.
Τώρα που έγινε το αντίθετο... απλά διαβάστε τα "αντικειμενικά" ΜΜΕ...
- efthimis_paok
Βασικά βγάλαμε για φορτουνη οτι δεν ενδιαφερόμαστε, κ στα καπάκια βγήκε οτι κλείνει στον γαυρο. Θυμηθήτε όμως, πριν ένα μήνα που ειχε γινει το αντίθετο. Έβγαλαν τα γαβροσαιτ οτι αποσύρουν το ενδιαφέρον για φορτουνη και στα καπάκια απαντάει σημερα αύριο μεθαύριο ο φορουνης. Α ρε κουτσολιακο, μεγάλη γάτα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος efthimis_paok την Δευ 21 Ιούλ 2014, 09:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΑποστόληςΑ
Δεν μας ενδιαφέρει τι λένε οι ΑΡΔ, που πιθανόν να πληρώνονται για λένε διάφορα. Ως ώριμοι και υγιείς φίλαθλοι (που δεν είμαστε) περιμένουμε να δούμε τους παίκτες στο χορτάρι, πριν τους κρίνουμε.
- efthimis_paok
Ελεύθεροι ντουγκλαο κ μπαρμποσα. Αν ίσχυε το παλιό φλερτ με μπαρμποσα τωρα ειναι η ευκαιρία. Μπορει να κλείσει και για τη θεση του φορτουνη κ γιαυτο κάναμε πίσω... λεω εγω.
Όσο για ντουγκλαο, δεν ξερω. Ένα ματς που ειχα δει πέρυσι ηταν στα χαμένα.
Όσο για ντουγκλαο, δεν ξερω. Ένα ματς που ειχα δει πέρυσι ηταν στα χαμένα.
-
panpangr77
Λοιπόν ο Φορτουνης πήγε στον Ολυμπιακο γιατί λογίζεται παικτής απο τις ακαδημίες του και τον χρειαζεται για το CL για να συμπληρώνει 18αδα . Για να μην ξαναγίνει ρεζίλη , να παίζει το πιο ιστορικο παιχνιδι του και να βάζει αναγκαστικά τον Βεργο. Λοιπον αν τον πληρωσε και καμια 400.000 το χρονο και κανα 300.000 την ομάδα του μάλλον επιτυχία του ΠΑΟΚ είναι που πήγε στον γαυρο.
-
panpangr77
Καμια επιδειξη ισχύος τον χρειαζεται για να κλεινει 18αδα στο CL,επειδη ειναι παίκτης απο την ακαδημία του.charlie_pace έγραψε:Η κίνηση του οσφπ για φορτουνη είναι νομιζω επίδειξη δύναμης και ισχύος, και όχι ουσιαστική. Δεν νομίζω ότι τον χρειαζόταν, ή ότι θα παίξει. Εκτός αν του βγει τόσο καλός, του δωθεί μια ευκαιρία και αρπάξει τον παπά από τα @@.
Αλλα σαν κίνηση, για μένα , είναι επίδειξη ισχύος. Θα σου πάρω τον παίχτη που θεωρείς κλεισμένο.. Θα πει ο άλλος κλαιν, ο φορτουνης είναι, δεν είναι ο μέσι.. Πιο πολύ θα πονούσε αν έπαιρνε Νατχο, λινο ή κάποιον άλλον (εκτός από τζιολη και Σπύρο) αυτό του έκατσε, αυτό έκανε...
- Μπαρκαρούτσος
Στον ποδοσφαιρικό χάρτη υπάρχουν εκατοντάδες Φορτούνηδες. Νεαροί, εξελίξιμοι, με ανάγκη να παίξουν ποδόσφαιρο (οκ, για τον Φορτούνη δεν θα το ορκιζόμουν).sourmenetes έγραψε:Και βέβαια η προπαγάνδα σημερα πάει σύννεφο για τον φορτουνη...
τώρα είναι ο διεθνής..
Άμα ερχόταν σε εμάς δε θα ήταν διεθνής όπως και πολλά αλλά..παιχτη ιδιας κλάσης μπορείς να βρεις εύκολα και δε θεωρώ πως δεν έχουμε μεριμνήσει..
Αφρικανοί, Ευρωπαίοι, (Λατινο)αμερικανοί. Εκεί είναι η μαγκιά, να κάνεις τέτοιες bargain μεταγραφές, να δώσεις 300.000 για τον αθλητή και να τον κάνεις σε δύο χρόνια να αξίζει 3.000.000, κάτι που στο ποδόσφαιρο δεν είναι τόσο δύσκολο πλέον.
Αλλά γι'αυτό, θέλει να έχεις μάτια παντού και όχι μόνο στη πατρίδα σου. Θέλει αυτά που είπε ο palok μερικές σελίδες πίσω.
Αν και είπα δε θα ξαναγράψω δεν άντεξα
. Οι κινήσεις που κάνει τώρα ο ΠΑΟΚ δεν είναι άσχημες. Rats Γκολασα Μακ και Pereira φαίνονται πολύ καλοί παίχτες. Οι τρεις είναι και σε πολύ καλή ηλικία και το σημαντικότερο θα είναι παίχτες του ΠΑΟΚ. Η αλήθεια είναι όμως ότι το επίπεδο τον συγκεκριμένων μεταγραφών δεν είναι αυτό που θα περιμέναμε στη τρίτη χρονια του Σαββίδη. Είναι μεταγραφές που θα έπρεπε να γίνουν στη πρώτη χρονια ώστε τώρα να αποτελούν τον κορμό της ομάδας και σε συνδυασμό με αύξηση του budget να ανεβούμε επίπεδο. Εμείς το πήραμε λίγο ανάποδα. Η οποια ένσταση, γκρίνια, μίρλα όπως θέλετε πείτε το πηγάζει και από αυτό.
Ο Φορτουνης είναι ένας παίχτης που η καριέρα του είναι σε κομβικό σημείο. Η θα επανέλθει η θα γίνει Νίνης no2. Στο σημείο που είναι τώρα, ο Φορτουνης είχε ανάγκη τον ΠΑΟΚ και όχι ο ΠΑΟΚ τον Φορτουνη. Το ότι ο ΠΑΟΚ τράβηξε τόσο πολύ το θέμα του αντί να του δώσει ένα τελεσίγραφο και να το τελειώσουμε εμείς είτε θετικά είτε αρνητικά δείχνει ποσο ερασιτεχνικά λειτουργεί η διοίκηση στο θέμα μεταγραφών εδώ και τρία χρονια και για πιο λόγο οι περισσότεροι από μας δε τους έχουμε καμία απόλυτος εμπιστοσύνη.
Ο Φορτουνης είναι ένας παίχτης που η καριέρα του είναι σε κομβικό σημείο. Η θα επανέλθει η θα γίνει Νίνης no2. Στο σημείο που είναι τώρα, ο Φορτουνης είχε ανάγκη τον ΠΑΟΚ και όχι ο ΠΑΟΚ τον Φορτουνη. Το ότι ο ΠΑΟΚ τράβηξε τόσο πολύ το θέμα του αντί να του δώσει ένα τελεσίγραφο και να το τελειώσουμε εμείς είτε θετικά είτε αρνητικά δείχνει ποσο ερασιτεχνικά λειτουργεί η διοίκηση στο θέμα μεταγραφών εδώ και τρία χρονια και για πιο λόγο οι περισσότεροι από μας δε τους έχουμε καμία απόλυτος εμπιστοσύνη.
-
panajo1974
Προς τους Mods:
Μετά από 450 σελίδες μίρλα και γκρίνια και πέσιμο σε όλους και μεταξύ μας, κόβετε τα δικά μου posts; Τα δικά μου posts; Για ποιο λόγο παρακαλώ; Μήπως εξυπηρετείτε κι εσείς κανένα συμφέρον; Σας πείραξαν τον Ζησάκο; Μην με τρελαίνετε πρωινιάτικα...
Μετά από 450 σελίδες μίρλα και γκρίνια και πέσιμο σε όλους και μεταξύ μας, κόβετε τα δικά μου posts; Τα δικά μου posts; Για ποιο λόγο παρακαλώ; Μήπως εξυπηρετείτε κι εσείς κανένα συμφέρον; Σας πείραξαν τον Ζησάκο; Μην με τρελαίνετε πρωινιάτικα...
Ο φορτουνης λεει ήθελε Τσου λου γιαυτο παει στον γαβρο ο ίδιος το ειπε και μάλλον μας περναει για μαλακες αφού ήθελες εξ αρχής Τσου λου ρε παπάρα τι συζητουσες τόσο καιρό με τον ΠΑΟΚ ; Για τον καιρό ; Λάθος μας που το αφήσαμε να σέρνεται αλλα παμε για αλλα ,απλα λέω με τα ΜΥΑΛΑ που εχει και κυρίως το περιβάλλον για τον πατέρα του λενε κυρίως ,θα καταστραφεί αλλα φυσικα ειναι το μονο που δεν μας νοιάζει ......
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol την Δευ 21 Ιούλ 2014, 10:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Ekatnetworkltd
"Τιμητική η πρόταση του ΠΑΟΚ, αλλά..."
Συνεντεύξεις 21 Ιουλ. 2014 10:06 - Από
Ο Κώστας Φορτούνης υποστηρίζει πώς ο βασικός λόγος που επέλεξε Ολυμπιακό αντί ΠΑΟΚ είναι η συμμετοχή των "ερυθρολεύκων" στο Τσάμπιονς Λιγκ
Δεν είναι τα χρήματα ο βασικός λόγος για τον οποίο επέλεξε τον Ολυμπιακό αντί του ΠΑΟΚ ο Κώστας Φορτούνης. Αυτό υποστηρίζει ο ίδιος με συνέντευξή του στην εφημερίδα "Arena Press", τονίζοντας ακόμη πώς είχε ενημερωθεί ο Ζήσης Βρύζας για την τελική απόφασή του από τον ατζέντη του το βράδυ του Σαββάτου
Αναλυτικά, όσα δήλωσε:
- Ισχύει ότι ο Ολυμπιακός σου έδωσε πολύ περισσότερα χρήματα;
«Ακούω πάρα πολλά και θέλω να ξεκαθαρίσω την κατάσταση. Δεν είναι αλήθεια ότι επέλεξα τον Ολυμπιακό, επειδή ήταν οικονομικό το κίνητρο. Σκέφτηκα πολύ καιρό πριν πάρω την απόφαση μου, γιατί ήταν και η πρόταση του ΠΑΟΚ πολύ ενδιαφέρουσα για μένα. Αυτό που μέτρησε καθοριστικά στην απόφασή μου ήταν η συμμετοχή του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ. Το όνειρο μου ήταν πάντα να παίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ και μέσω του Ολυμπιακού θα το πραγματοποιήσω. Είχα στα χέρια μου τρεις προτάσεις, από τον Ολυμπιακό, τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό και έπρεπε να διαλέξω. Δεν ήταν εύκολη απόφαση, γι’ αυτό και καθυστέρησα να την πάρω»
- Με τον ΠΑΟΚ τι έγινε;
«Γίνονταν συζητήσεις του μάνατζέρ μου με τον κ. Βρύζα, αλλά διάλεξα τον Ολυμπιακό για τους λόγους που προανέφερα. Συζήτησα με τον μάνατζέρ μου, καταλήξαμε στην τελική επιλογή το Σάββατο το βράδυ και ενημερώσαμε τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ άμεσα για την απόφασή μου. Ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη ομάδα, όπως και ο ΠΑΟΚ. Το ότι δεν ήρθα τελικά στον ΠΑΟΚ δεν σημαίνει ότι δεν εκτιμώ αυτή την ομάδα. Το έχω ξαναπεί, ότι ο ΠΑΟΚ έχει μεγάλη δυναμική και ήταν τιμητική για μένα η πρότασή του».
- Μίλησες τηλεφωνικά με κάποιον από τον Ολυμπιακό το τελευταίο χρονικό διάστημα;
«Ναι, ο Ολυμπιακός έδειξε πολύ έντονο ενδιαφέρον για μένα και με βοήθησε, μετά τις τελευταίες συζητήσεις που είχα με τους ανθρώπους του, να καταλήξω στην απόφασή μου. Μίλησαν τηλεφωνικά μαζί μου ο κ. Βρέντζος και ο κ. Μίτσελ και κατάλαβα ότι υπολογίζουν πολύ σε μένα»
-Από τον ΠΑΟΚ είχες με κάποιον τηλεφωνική συνομιλία;
«Από τον ΠΑΟΚ δεν είχα μιλήσει με κανέναν τηλεφωνικά. Ο μάνατζέρ μου μιλούσε με τον κ. Βρύζα, τον οποίο ενημέρωσε το βράδυ του Σαββάτου για την απόφαση μας. Το ήξερε λοιπόν, ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ. Ευχαριστώ τον ΠΑΟΚ για την πρότασή του».
http://olapaok.gr/podosfairo/Synentefxs ... 35706.html
Την άλλη φορά βρύζα δώσε 10 μέρες διορία και όχι όποτε συμφέρει τον ποδοσφαιριστή!
Φορτούνη σου εύχομαι καλή αποτυχία σε σένα και στην ομάδα σου παντού!
Συνεντεύξεις 21 Ιουλ. 2014 10:06 - Από
Ο Κώστας Φορτούνης υποστηρίζει πώς ο βασικός λόγος που επέλεξε Ολυμπιακό αντί ΠΑΟΚ είναι η συμμετοχή των "ερυθρολεύκων" στο Τσάμπιονς Λιγκ
Δεν είναι τα χρήματα ο βασικός λόγος για τον οποίο επέλεξε τον Ολυμπιακό αντί του ΠΑΟΚ ο Κώστας Φορτούνης. Αυτό υποστηρίζει ο ίδιος με συνέντευξή του στην εφημερίδα "Arena Press", τονίζοντας ακόμη πώς είχε ενημερωθεί ο Ζήσης Βρύζας για την τελική απόφασή του από τον ατζέντη του το βράδυ του Σαββάτου
Αναλυτικά, όσα δήλωσε:
- Ισχύει ότι ο Ολυμπιακός σου έδωσε πολύ περισσότερα χρήματα;
«Ακούω πάρα πολλά και θέλω να ξεκαθαρίσω την κατάσταση. Δεν είναι αλήθεια ότι επέλεξα τον Ολυμπιακό, επειδή ήταν οικονομικό το κίνητρο. Σκέφτηκα πολύ καιρό πριν πάρω την απόφαση μου, γιατί ήταν και η πρόταση του ΠΑΟΚ πολύ ενδιαφέρουσα για μένα. Αυτό που μέτρησε καθοριστικά στην απόφασή μου ήταν η συμμετοχή του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ. Το όνειρο μου ήταν πάντα να παίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ και μέσω του Ολυμπιακού θα το πραγματοποιήσω. Είχα στα χέρια μου τρεις προτάσεις, από τον Ολυμπιακό, τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό και έπρεπε να διαλέξω. Δεν ήταν εύκολη απόφαση, γι’ αυτό και καθυστέρησα να την πάρω»
- Με τον ΠΑΟΚ τι έγινε;
«Γίνονταν συζητήσεις του μάνατζέρ μου με τον κ. Βρύζα, αλλά διάλεξα τον Ολυμπιακό για τους λόγους που προανέφερα. Συζήτησα με τον μάνατζέρ μου, καταλήξαμε στην τελική επιλογή το Σάββατο το βράδυ και ενημερώσαμε τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ άμεσα για την απόφασή μου. Ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη ομάδα, όπως και ο ΠΑΟΚ. Το ότι δεν ήρθα τελικά στον ΠΑΟΚ δεν σημαίνει ότι δεν εκτιμώ αυτή την ομάδα. Το έχω ξαναπεί, ότι ο ΠΑΟΚ έχει μεγάλη δυναμική και ήταν τιμητική για μένα η πρότασή του».
- Μίλησες τηλεφωνικά με κάποιον από τον Ολυμπιακό το τελευταίο χρονικό διάστημα;
«Ναι, ο Ολυμπιακός έδειξε πολύ έντονο ενδιαφέρον για μένα και με βοήθησε, μετά τις τελευταίες συζητήσεις που είχα με τους ανθρώπους του, να καταλήξω στην απόφασή μου. Μίλησαν τηλεφωνικά μαζί μου ο κ. Βρέντζος και ο κ. Μίτσελ και κατάλαβα ότι υπολογίζουν πολύ σε μένα»
-Από τον ΠΑΟΚ είχες με κάποιον τηλεφωνική συνομιλία;
«Από τον ΠΑΟΚ δεν είχα μιλήσει με κανέναν τηλεφωνικά. Ο μάνατζέρ μου μιλούσε με τον κ. Βρύζα, τον οποίο ενημέρωσε το βράδυ του Σαββάτου για την απόφαση μας. Το ήξερε λοιπόν, ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ. Ευχαριστώ τον ΠΑΟΚ για την πρότασή του».
http://olapaok.gr/podosfairo/Synentefxs ... 35706.html
Την άλλη φορά βρύζα δώσε 10 μέρες διορία και όχι όποτε συμφέρει τον ποδοσφαιριστή!
Φορτούνη σου εύχομαι καλή αποτυχία σε σένα και στην ομάδα σου παντού!
Μάλλον δεν έχει καταλάβει ότι θα βρεθεί κάπου δανεικός. Στο μεταξύ από τη στιγμή που έκλεισε στο γάβρο έχασε και ένα χρόνο. Σε εμάς ήταν 22, τώρα είναι 21.
- Μπαρκαρούτσος
eorptol έγραψε:Μπήκε στο ξέπλυμα:)
Μην συνεχίσουμε το Φορτούνηςgate, ήμαρτον...
Εντάξει, να συμπληρώσουμε 100 σελίδες για να έρθει ποδοσφαιριστής, αλλά όχι με τον Φορτούνη. Ας βρούμε κάτι άλλο.