Vladan Ivic

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας

Θα θέλατε να παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας?

ΝΑΙ
129
72%
ΟΧΙ
49
28%

Σύνολο ψήφων: 178

Daddy G

Re: Vladan Ivic

Δημοσίευση από Daddy G »

Μέγα λάθος αν φύγει ο Ίβιτς. Φτου κι απ' την αρχή για άλλη μια φορά.
Ο Λουτσέσκου μεγάλο όνομα αλλά και 71 ετών. Δεν ξέρω...
Ντεζαβού μου κάνει η φάση.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

giapas έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:Αυτό είναι αλήθεια.
πάρε το τζος να πιούμε ένα καφεδάκι αυτές τις μέρες , να σχεδιάσουμε τη νέα χρονιά και να αποφασίσουμε τι θα κάνουμε με το προπονητή τη νέα σεζον :D
ΩΡΑΙΑ ΙΔΕΑ! Αρκεί να βρω λίγο χρόνο γιατί τα περισσότερα απογεύματα (καθημερινές) τα ξοδεύω σε δραστηριότητες της κόρης μου. Ίσως κάποιο ΣΚ.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

giapas γενικα συμφωνω με τα περισσοτερα γραφομενα σου,σε αυτα που συμφωνω απολυτα το γραφω κιολας.
Θελω να σε ρωτησω το εξης και αν θελεις απαντας.
Εχω την αισθηση οτι τον Σαββιδη τον εχεις στο μυαλο σου πολυ πιο κατω απο τον μεσο ΠΑΟΚτση,ισως να μην πιστευεις και τοσο τις αγνες του προθεσεις για την ομαδα και οτι γενικοτερα δεν ειναι αυτος που πιστευει η πλειοψηφια των συνοπαδων μας,κανω λαθος;
Δε θελω να σε φερω σε δυσκολη θεση,σου ξαναλεω αν θελεις απαντας.
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

λοιπν ειμαι τελειως αρνητικος να ρθει αυτος ο λαουτσεσκου,κυριως γιατι θυμιζει εντονα περιπτωση στεφενς και δεν εχει ιδεα απο ελληνικο πρωταθλημα

καλυτερα ιβιτς
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Φαντάσου να πειστεί να έρθει με λίγα λεφτά, πχ με 1,5 χαρτί + bonus κι εμείς να του πούμε όχι!
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Ας χαλαρώσουμε. Δεν ήρθε και η καταστροφή αν φύγει ο Ίβιτς. Από τη στιγμή που μένει ο ίδιος ΤΔ και φέρει προπονητή που εμπιστεύεται, η ομάδα θα συνεχίσει από εδώ. Δε χρειαζόμαστε 15 μεταγραφές, γιατί έχουμε τον ίδιο ΤΔ. Από ότι φάνηκε επί εποχής Ιβάν, αυτός κάνει τις μεταγραφές και ο προπονητής απλά συμφωνεί.

Προσωπικά πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ από το 2012 που ανέλαβε ο Ιβάν, έπρεπε να πάρει προπονητή σαν τον Σάντος, Μπόλονι, Ντούσαν (στα καλά του), που έχουν κονέ στην αγορά, ώστε να φερουν παικταράδες. Να σου φέρει 4-5 ο ΤΔ, αλλά να σου φέρει και 2-3 παικταράδες ο προπονητής σου, παίκτες που τον εμπιστεύονται και θα κάνουν τη διαφορά στη Σούπερλιγκ (Μποκανί πχ επί Μπόλονι). Το έχουμε αυτό ανάγκη, γιατί υστερούμε ως κλαμπ και σε κονέ και σε τεχνογνωσία. Έχουμε ανάγκη να μάθουμε, να ωριμάσουμε. Όχι να πουλήσουμε μυαλό. Έπειτα ένας διάσημος προπονητής είναι πόλος έλξης για πολλούς ποδοσφαιριστές. Θεωρώ σημαντικό ένας προπονητής να μπορεί να εξελίσσει τους νέους παίκτες, όπως έκανε ο Μπόλονι με Σταφυλλίδη, αλλά και απογείωσε το Βιεϊρίνια στο καλύτερό του εξάμηνο στον ΠΑΟΚ.

Τον Ίβιτς πάντως τον αγαπάμε τον τρελό Παρτιζάνο. Τέτοιο παθος για τον ΠΑΟΚ ως παίκτης, λίγοι δείξανε. Κατάφερε και ως rookie προπονητής πολύ περισσότερα από ότι κανείς θα περίμενε. Έφερε με την ομάδα του έναν τίτλο!
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Παλαιολόγος έγραψε:λοιπν ειμαι τελειως αρνητικος να ρθει αυτος ο λαουτσεσκου,κυριως γιατι θυμιζει εντονα περιπτωση στεφενς και δεν εχει ιδεα απο ελληνικο πρωταθλημα

καλυτερα ιβιτς

Ξερει ο γιος του ομως,αλλωστε βαλκανιος ειναι δε χρειαζεται να ξερει πολλα.
Εμενα το μονο που με προβληματιζει ειναι η μεγαλη ηλικια του,τι ορεξη για δουλεια να εχει;
Οσο για την αποτυχια του στη Ζενιτ μπορει να ειναι τυχαια αλλα μπορει να εχει να κανει με αυτα που αναφερω.
Προπονηταρας μεν,με ρισκο δε.
Άβαταρ μέλους
Kevin

Δημοσίευση από Kevin »

Αρχίσανε οι καμοροτσορμπατζοπετρωτοκολκες να λένε πόσο κακός είναι ο Ίβιτς, και να φύγει γιατί μας κατέστρεψε κλπ. Αλλά όταν έπαιζε μπαλάρα πριν 2-3 μήνες καλά ήταν. Ο άλλος έλεγε στο ράδιο ότι ο κακός Ίβιτς δεν έβαζε τον Κλάους να παίζει φέτος... :shock: Έλεος... Όχι άλλο κάρβουνο... Αν είναι να έρθει προπονητής καλύτερου επιπέδου καλώς, αν είναι να έρθει κανένας Λουτσέσκου της... Ξάνθης τι καταλάβαμε... Μην δούμε πάλι κανένα Τζαβέλα και Τζιόλη πίσω... :?
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Σχετικά με το παραπάνω ποστ να πω ένα αρνητικό για την κατά τα άλλα πετυχημένη πορεία του Ίβιτς στον ΠΑΟΚ:
Δε βελτίωσε τους νέους παίκτες:
Χαρίσης από πολυτιμότερος των προηγούμενων πλέι οφ έγινε κομπάρσος.
Πέλκας στάσιμος
Τσίμιροτ επίσης. Δεν το περίμενα αυτό, παρά τη γεμάτη σεζόν.

Να θυμίσω ότι αντίστοιχα ο Μπάγιεβιτς μετά από 1 χρόνο που ανέλαβε, παρέλαβε έναν μέτριο Καφέ (ο αντίστοιχος ηλικιακά Τσίμιροτ), και τον έκανε να πετάει. Ένας παγκίτη παντελή Κωσταντινίδη, σε πρωταγωνιστή και ένα κάρο άλλους παίκτες (Οκκάς). Ξανάνιωσαν οι Γ.Χ & Μπορμπόκης..
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:σοβαρα τώρα;;

οι απειλές στοχεύουν και πιάνουν στις κότες,αν έχεις αρχίδια δε μασάς Χριστό!

αν κάποιος τολμήσει να διανοηθεί να πειράξει τα παιδιά μου θα τον ξεκοιλιάσω και θα τον πετάξω ζωντανό γεύμα στα ευγενικά σκυλάκια μου!
Αν σου πειράξουν το παιδί, τι σημασία έχει μετά; Να τα βράσω και τα αρχίδια και όλα μετά
ΑποστόληςΑ έγραψε:Έχεις βαρύ βιογραφικό;
Έχω εγώ. Σκαλιστό σε πέτρα
Άβαταρ μέλους
axristeas

Δημοσίευση από axristeas »

Παροτι ειμαι υπερ στο να μεινει ο Βλανταν,αν ο ιδιος εχει θεσει τον εαυτο του εκτος ομαδας οπως λεγεται,μετραει μερες.
Αν φυγει ο πατηρ Λουτσεσκου ειναι καλη επιλογη γιατι συνεργαζοταν και με τον Λουμπος,οπως επισης καλη επιλογη ειναι και ο Μιλογεβιτς του πανιωνιου που ειναι καρμπον αντι-βλανταν
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Garcia Salpigidis
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Φαντάσου να πειστεί να έρθει με λίγα λεφτά, πχ με 1,5 χαρτί + bonus κι εμείς να του πούμε όχι!
και με χιλια ευρω τον μηνα πρεπει να απορριφθει η περιπτωση του

ειναι πανω απο 70 χρονων,αλλα δεν εχει να κανει με την ηλικια,αυτη μπορει να ειναι και αβανταζ γιατι εχεις εμπειρια
το θεμα ειναι οτι μιλαμε για εναν ανθρωπο παμπλουτο,με δεκαετιες στην προπονητικη,επομενως ειναι ζητημα κινητρων
παραλληλα δεν γνωριζει ουτε τον ΠΑΟΚ,ουτε το ελληνικο πρωταθλημα και μεις θελουμε φετος πρωταθλημα,οτιδηποτε αλλο θα ειναι αποτυχια

συνεπως ειναι περιπτωση μεγαλου ρισκου,
οπως ειπα αναστασιου,ουζουνιδης ειναι εξαιρετικες περιπτωσεις παιζουν μια μπαλα που θελουμε να δουμε και με το μπατζετ του σαββιδη που μπορει να φερει 4 παιχταραδες θα κανουν πολυ ωραια πραγματα,συν τοις αλλοις καταλαβαινουν και που ερχονται και τις απαιτησεις,ειναι πεινασμενοι,εχουν κινητρα και ξερουν το ελληνικο πρωταθλημα.ειναι εξαιρετικες περιπτωσεις,αλλη δεν μου ερχεται στο νου.
συνεπως αφου εχουν συμβολαιο τοτε ιβιτς,με μια συζητηση για να καταλαβουμε οτι καταλαβε το προβλημα.
δηλαδη ενταξει αρκετα με παιχτες ουαρντα και μπισε,χρησιμοι και αυτοι,απαραιτητοι με την ομαδα,αλλα θελουμε να δουμε μοτερακια να σκανε τον αντιπαλο,ενας ουαρντα θα ειναι το κερασακι
Demir

Δημοσίευση από Demir »

για κανα λουτσεσκου γιο ειμαστε και ευχαριστω να λεμε...προκοπη ποτε.... μια ζωη τα ιδια...μονο καταλαθως θα καταφερουμε κατι,...
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Ναι, τεράστιος προπονητής ο ρουμάνος. Μεγαλύτερο ρίσκο κι από τυχόν παραμονή Ίβιτς και κατά τη δική μου άποψη. Φυσικά, δεν εξαντλούνται οι επιλογές στον Βλάνταν. Αλίμονο. Αλλά, αν δεν έχει όντως καταρρεύσει από ο,τι μεσολάβησε, γνώμη μου, πρέπει να περιβληθεί με εμπιστοσύνη. Αν πάλι μιλάμε για μια μη αναστρέψιμη κατάσταση - δεν αποκλείω, βέβαια, κι ο πραγματικός λόγος που μπορεί να θέλει να φύγει να είναι λόγω επαγγελματικής αυτοσυντήρησης, γνωρίζοντας το τι εστι μπανανία και βλέποντας πόσο έχει εκτραχυνθεί ήδη η κατάσταση - ας συνεχίσει όπου αλλού μπορεί να βρει ποδοσφαιρικά ένα σοβαρό θεσμικό περιβάλλον να κάνει τη δουλειά του. Δε θα το θεωρήσω παράλογο.

Τώρα περί συγκρίσεων Ίβιτς με ολίγιστη εμπειρία με μπαγεβιτς ξέρω εγώ, σαν κάπως να μην κολλάει ιδιαίτερα. Έτσι θαρρώ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”