Ανέκδοτα
Re: Ανέκδοτα
Δηλαδή RoMaN, τότε και το "βαθύ" κόκκινο καλώδιο μήπως λέγεται..........................................ιώδιο??? 
- ΑποστόληςΑ
Κάνε και μια δέηση το Π.Π.Σ.Κ. στην Παναγία, μεγάλη η Χάρη Της, να σου αυξήσει...................................
-
-
-
-
-
-
-
-
........................................................................................................το sense of humor!!!
Υ.Γ. @ Sn0ufel4...

-
-
-
-
-
-
-
-
........................................................................................................το sense of humor!!!
Υ.Γ. @ Sn0ufel4...
- kataramenos5
Πες του να δωσει κατι και του Ρομαν.Κατι ΖΕΣΤΟ κατα προτιμηση.ΑποστόληςΑ έγραψε:Θα πω στον γιατρό να μου αυξήσει τη δόση...
- ΑποστόληςΑ
Τα...............................λαιμά του έχει ο RoMaN;;; Περαστικά αδερφέ!!!kataramenos5 έγραψε:Πες του να δωσει κατι και του Ρομαν.Κατι ΖΕΣΤΟ κατα προτιμηση.ΑποστόληςΑ έγραψε:Θα πω στον γιατρό να μου αυξήσει τη δόση...
- Εθνική εκεί; Θα μπορούσα να ξέρω πόσο χρωστάω στην κάρτα μου;
- Μισό λεπτό...
- Α ωραία, ευχαριστώ.
- Μισό λεπτό...
- Α ωραία, ευχαριστώ.
- kataramenos5
Μπα, ανιατη κατασταση.Η επιστημη εχει σηκωσει χερια και ποδια ψηλα.ΑποστόληςΑ έγραψε:Εσύ δεν χρειάζεσαι τίποτα;
-
Μπαρκαρούτσος
-
Μπαρκαρούτσος
80χρονος παντρεύτηκε 20χρονη. Σε ένα χρόνο πάνε στο νοσοκομείο για τα γεννητούρια
Βγαίνει η νοσοκόμα να συγχαρεί τον πατέρα: "Είσαι καταπληκτικός. Πώς τα καταφέρνεις στην ηλικία σου;" "Έχω κρατήσει τον παλιό κινητήρα σε λειτουργία"
Την επόμενη χρονιά πάλι γεννητούρια. Η ίδια νοσοκόμα ξανά στον πατέρα "Είναι πραγματικά εκπληκτικό. Πώς τα καταφέρνεις;" Εκείνος πάλι τα ίδια: "Έχω κρατήσει τον παλιό κινητήρα σε λειτουργία". Τρίτη χρονιά, ίδιο έργο "Μα τι άντρας είσαι εσύ?" "Έχω κρατήσει τον παλιό κινητήρα σε λειτουργία".
"Ε, λοιπόν, θα έπρεπε να είχες αλλάξει τα λάδια, αυτή τη φορά το παιδί βγήκε μαύρο"

"Ε, λοιπόν, θα έπρεπε να είχες αλλάξει τα λάδια, αυτή τη φορά το παιδί βγήκε μαύρο"