Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
aquila

Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Δημοσίευση από aquila »

Δε νομιζω παντως οτι ειναι θεμα υπεκφύγων αλλα θεμα "πες εσυ πρώτος οχι να πεις εσυ πρώτος" εκατερωθεν
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

2017 θα φτάσει και ακόμη δεν θα έχω μάθει ποιος έδωσε εντολή στον Κώστα και τι ακριβώς ρόλο βαρούσε αφού δεν αναφερόταν σε εργοδοσία και εντολές άνωθεν.

Βέβαια το οτι πρώτα υπήρξε υπόνοια άνωθεν παρέμβασης και έπειτα δική μου απάντηση περνάει στα ψιλά για μερικούς.Καλή καρδιά.
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Εγω γνωρίζω αλλα δεν μιλαω. :ugeek:
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

aquila έγραψε:Δε νομιζω παντως οτι ειναι θεμα υπεκφύγων αλλα θεμα "πες εσυ πρώτος οχι να πεις εσυ πρώτος" εκατερωθεν

- πες εσυ

- οχι πες εσυ

- οχι πες εσυ

- καλα πέφτω εγώ
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

επειδή το θέμα κουράζει.

πρώτον, κανένας δεν είπε ότι δεν μπορούν να γίνονται πολιτικές (αλλά καλύτερα όχι κομματικές ;) ) συζητήσεις, μπορεί κάλιστα να γίνει και κάποιο τόπικ στο στύλ πολιτική και αθλητισμός (αν δεν υπάρχει ήδη). αλλά κάθε πράμα στο σωστό του το τόπικ.

δεύτερον, δεν υπάρχει καμία πιθανότητα κανένας απο εμάς να ανακαλέσει κάτι για το οποίο ακόμα δεν έχει λάβει απάντηση παρα μόνο ακατάσχετη φλυαρία μέσω πληκτρολογίου. Δεν γίνεται οποιοσδήποτε να γράφει ότι του καπνίσει και μετά να μην έχει έστω το θάρρος να εξηγήσει έστω το τι εννοεί και ειδικά μετά απο τόσες παρατηρήσεις του συνόλου σχεδόν των μοντερεϊτορ.

τρίτον, το παραπάνω μπορεί να ληφθεί και ως τελική παρατήρηση.
Perestroika_G4

Δημοσίευση από Perestroika_G4 »

Odi έγραψε:2017 θα φτάσει και ακόμη δεν θα έχω μάθει ποιος έδωσε εντολή στον Κώστα και τι ακριβώς ρόλο βαρούσε αφού δεν αναφερόταν σε εργοδοσία και εντολές άνωθεν.

Βέβαια το οτι πρώτα υπήρξε υπόνοια άνωθεν παρέμβασης και έπειτα δική μου απάντηση περνάει στα ψιλά για μερικούς.Καλή καρδιά.

Για την εργοδοσία τα έιπαμε και είναι προφανές ότι δεν αναφερόταν στους μοντς, στο σαιτ η σε οτιδήποτε σχετικό και το ξεκαθάρισε και ο ίδιος μη κάνεις πως δε καταλαβάινεις.

Για εντολές όντως το σχόλιο του έιναι μεμπτό και περιμένω και γω να μας το ξεκαθαρίσει.

Και τέλος, το ότι είσαι μοντ δε σημαίνει ότι μπορείς να είσαι μες στην ειρωνία και ετοιμος να αρπαχτείς με οτιδήποτε.
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Θα ναι σαν να εχει δοθει ανωθεν εντολη αλλα δε θα ναι
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Perestroika_G4 έγραψε:
Εγω καταλαβαίνω ότι έχει προσβήθεί κι αυτός, όχι ότι υπεκφέυγει.

Πως μπορώ να κάνω παράθεση πολλαπλά σχόλια από διαφορετικές σελίδες και τόπικ?

Απο μενα προσβληθηκε και δε μου απανταει; Γιατι δεν ειναι λογικη το "μου μιλησε ασχημα ο γιωργος δε σου μιλαω εσενα κωστα"

copy paste
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Rizla έγραψε:Εγω γνωρίζω αλλα δεν μιλαω. :ugeek:

Να μας πεις να περασουμε να παρουμε το μισθο μας :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
mrpink

Δημοσίευση από mrpink »

Στις 500 σελιδες ξανανοιγει το τοπικ του 14?
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

aquila έγραψε:Δε νομιζω παντως οτι ειναι θεμα υπεκφύγων αλλα θεμα "πες εσυ πρώτος οχι να πεις εσυ πρώτος" εκατερωθεν

https://youtu.be/lSpNhAX7DNY?t=55
http://i2.kym-cdn.com/entries/icons/ori ... urmeme.jpg
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Kostas_Peraia4 έγραψε:Δημητρη ασε τους υπολοιπους mods.Βλεπεις οτι τοση ωρα κραταω αποστασεις.

Οφειλεις ομως σε μενα μια ξεκαθαρη απαντηση.Θα σε παρακαλεσω να μου πεις απο ποιον πηρα την εντολη να εξαφανισω το post σου.Αν δεν απαντησεις προσβαλεις αμεσα εμενα και την προσωπικοτητα μου.Νομιζω πως εχουμε μια καλη σχεση εμεις οι δυο,οποτε θα περιμενω να αφιερωσεις 2 λεπτα απο τον χρονο σου για να μου απαντησεις αμεσα,ντομπρα και παντελονατα,ωστε να λυθει το θεμα μια και καλη

Αψογος.

Guitarman έγραψε:

- πες εσυ

- οχι πες εσυ

- οχι πες εσυ

- καλα πέφτω εγώ

:lol: :lol:
Marianov6

Δημοσίευση από Marianov6 »

Othin έγραψε:Ξέρω ότι θα το μετανιώσω, αλλά δεν αντέχω να μην ρωτήσω: Τι είναι για σένα ρε αδερφέ η πολιτική και γιατί δεν έχει σχέση με κανέναν τρόπο με τον ΠΑΟΚ?

σορρυ αδερφε, τωρα το ειδα

Δεν ειπα ποτε οτι δεν εχει σχεση, ειπα οτι δεν θελω να μπλεκω την πολιτικη με τον ΠΑΟΚ, γιατι αν δεις το ποστ του Δημητρη, πανω σε αυτο απανταω. Και για να απαντησω (αν και το εκανα ηδη) στον περεστροικα και σε σενα, ο ΠΑΟΚ δεν ειναι ενα πολιτικο σωματειο αλλα ενα αθλητικο σωματειο με ριζες προφυγικες ('η ενα προσφυγικο σωματειο αν το θελεις). Οι ανθρωποι αυτοι που δημιουργησαν το σωματειο, αναγκαστηκαν να ξεριζωθουν και να γινουν προσφυγες εξαιτιας πολιτικων αποφασεων μεταξυ δυο χωρων (τριτων δηλαδη, οχι δικων τους αποφασεων 'η πολιτικων πεποιθησεων). Δεν βλεπω ειτε απο τις ριζες του συλλογου ειτε στο παρων τι καλο εχει κανει η πολιτικη για τον ΠΑΟΚ και ειναι δικαιωμα μου να μην την θελω να μπλεκεται στα ποδια μας. Και μιλαω για εμας τους οπαδους κυριως γιατι σε διοικητικο επιπεδο προφανως και ειναι απαραιτητο αλλα δεν ανηκω εκει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Marianov6 την Τρί 23 Αύγ 2016, 23:50, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Perestroika_G4

Δημοσίευση από Perestroika_G4 »

όσο για τη σύνδεση ΠΑΟΚ και πολιτικής, φαντάζομαι είχαμε και μεις εδώ και δεκαετίες Γουλανδρή, Κοσκωτά, Βαρδινογιάννη, Κόκκαλη, Μαρινάκη, Μελισσανίδη κτλ κτλ κτλ κτλ για να με ρωτάτε.

Επίσης, επί χούντας σε τελικό κυπέλλου όταν είπαμε ότι δε βγαίνουμε στο 2ο ημίχρονο λόγω αδικιών, δεν απέιλησε κανείς Παττακός ότι θα στείλει την ομάδα Μακρόνησο αμα δε τελειώσουμε το ματς κανονικά (Μαρτυρία Κούδα).

Και άπειρα άλλα που πραγματικα βαριέμαι να αναφέρω, διαβάστε την ιστορία της ομάδας ρε παιδιά και mariano μη κάνεις τον εύθικτο γιατί άλλος μπορεί να προσβάλεται πολύ παραπάνω απο σένα όταν λες ότι ΠΑΟΚ και πολιτική δεν έχουν σχέση.
Άβαταρ μέλους
Δημητρης17

Δημοσίευση από Δημητρης17 »

Προς Μοντερειτορς:

Επειδη μιλατε για υπεκφυγες.
Επειδη ζητησατε παντελονατη απαντηση λες και φοραω φουστανια.
Επειδη ο υπνος μου μαλλον παει περιπατο.
Επειδη ξερω πως να στεκομαι με το κεφαλι ψηλα, ακομη και σε απροσωπους χωρους οπως το διαδυκτυο.
Επειδη ασχολουμαι σοβαρα με οτι καταπιαστω, επειδη δεν μπορω τις μισες δουλιες, ετσι και με το φορουμ.

Για τους παραπανω λογους στο επομενο ποσταρισμα μου που θα γινει στα επομενα λιγα λεπτα, θα δωσω την απαντηση που ζητατε, δεν εχω καμμια απαιτηση για γραπτη συγνωμη απο τον μοντερειτορ Οντι, λαβετε ομως την απαντηση μου σαν παραιτηση μου απο το φορουμ για λογους ιδεολογικοπολιτικης αξιοπρεπειας.

Χαρηκα για την συντομη γνωριμια μας, θα παρακολουθω οσο μπορω, αλλα δεν εχω πλεον την θεληση για ενεργη συμμετοχη.

Ευχαριστω οσους εδειξαν να καταλαβαινουν το προβλημα μου, μαλλον καλα τα εχουν στο μυαλο τους τα πραγματα.

Κανενα κακο συναισθημα για τους υπολοιπους.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”