ωχ σίριαλ μέχρι τις 31/08 πάλι θα έχουμε ..ΑποστόληςΑ έγραψε:ινπαοκ
Σε παιχνίδι υπομονής, ελιγμών και τακτικής έχει εξελιχθεί η υπόθεση του Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο, κάτι για το οποίο ο ΠΑΟΚ ήταν προετοιμασμένος και ίσως λειτουργήσει υπέρ του στο φινάλε.
Η πλευρά του Ιταλού μεσοεπιθετικού συνεχίζει να βρίσκεται σε στάδιο διαπραγματεύσεων με την Αλ Χιλάλ προκειμένου να λυθεί το βαρύ κι ασήκωτο συμβόλαιό του που προβλέπει απολαβές αξίας 6.000.000 ευρώ για τη σεζόν 2021-22 (το συμβόλαιο λήγει στις 31 Δεκεμβρίου 2021).
Μάλιστα, τις τελευταίες ώρες μεταφέρεται από τη Σουηδική Αραβία μια κρίση στις σχέσεις της ομάδας με τον παίκτη που έχει να κάνει με τη μη καταβολή χρημάτων από την προηγούμενη χρονιά. Αυτό αναφέρει ο δημοσιογράφος Σαούντ Αλ Σαραμί τονίζοντας ότι η διαμάχη κατέληξε σε επίσημη καταγγελία του Ιταλού εναντίον της ομάδας του, κάτι που μπορεί να μεταφραστεί και ως κίνηση πίεσης προς τον αραβικό σύλλογο.
Οι κυπελλούχοι Ελλάδας από την πλευρά τους τηρούν στάση αναμονής προκειμένου να ξεπεραστεί ο σκόπελος της Αλ Χιλάλ. Η πλευρά του Δικεφάλου έχει έρθει σε μια καταρχήν συμφωνία με τον Τζιοβίνκο, ο οποίος φέρεται να μην επιθυμεί να επιστρέψει στην Ιταλία, τουλάχιστον στις ομάδες που μέχρι τώρα του έχουν κάνει κρούση.
Όλα τα σενάρια πάντως είναι ανοιχτά για μια μεταγραφή που -έτσι κι αλλιώς- είχε πολλές και δύσκολες παραμέτρους.
Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
Doom,συμφωνώ σε όλα όσα γράφεις,τα έχω γράψει και εγώ μέσες άκρες.
Όπως φαίνεται όμως (η μανατζερικη του στέγη είναι κάτι που μας δείχνει κάποια πράγματα) το παιδί θέλει να φύγει άμεσα από την ομάδα.
Το θέμα μας όμως είναι ο ΠΑΟΚ και ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει να υποκύψει σε κανέναν μανατζερικο εκβιασμό,που σημαίνει ότι επιβάλλεται να πάρει το ποσό που έχει κοστολογήσει τον παίχτη.
Αν αυτό δεν γίνει,πρέπει ο παίχτης να παραμείνει στην ομάδα.
Ο ΠΑΟΚ πρέπει να καθορίσει όλες τις εξελίξεις.
Όπως φαίνεται όμως (η μανατζερικη του στέγη είναι κάτι που μας δείχνει κάποια πράγματα) το παιδί θέλει να φύγει άμεσα από την ομάδα.
Το θέμα μας όμως είναι ο ΠΑΟΚ και ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει να υποκύψει σε κανέναν μανατζερικο εκβιασμό,που σημαίνει ότι επιβάλλεται να πάρει το ποσό που έχει κοστολογήσει τον παίχτη.
Αν αυτό δεν γίνει,πρέπει ο παίχτης να παραμείνει στην ομάδα.
Ο ΠΑΟΚ πρέπει να καθορίσει όλες τις εξελίξεις.
- black_star_ninja
Παντως γράφουν και για ντορτμουντ στο τουιτερ. Ίσως ανακινήθηκαν οι φήμες λόγω Νοριτς.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Omg! Τι να τους κάνουμε τόσους;;;;;sourmenetes έγραψε:Δε θεωρώ ότι θα πάμε σε άνω των 30 εξτρεμ.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αφου ειπαμε οτι παμε με το Αγγλικο μοντελο του προπονητη-μανατζερ, αρα Λουτσεσκου. Καλα για κορδελες και τετοια δε νομιζω να το λεει κανεις για το Τζολη, αυτο ειναι συνηθως φραση για μετριους ή θεωρουμενους μετριους παικτες και συγκεκριμμενες προσφορες που θεωρητικα ξεπερνουν την αξια τους. Τωρα ποιους 4 θα φερουν.. αυτο ειναι το προβλημα οντως, ελπιζω να ερθουν παικτες σαν τον Κουρτιτς, τον Ολιβειρα, το Ζιβκοβιτς και να προσφερουν αντιστοιχα.Ο Τεηλορ ειναι κακο παραδειγμα γιατι ηταν χαμηλου κοστους μεταγραφη, αν και πιστευω θα μας βγει. Εγω λεω να μοιρασεις το ποσο των 16 πχ εκατομμυριων και να φερεις 4 παιχτες αξιας 2,5εκατομυριων ο καθενας και με τα συμβολαια πληρωμενα. Απο την αλλη πλευρα συμφωνουμε ,οπως καταλαβαινω απο το πνευμα σου, πως κατωτερης αξιας παιχτης μπορει να προσφερει περισσοτερα απο εναν ξενερωμενο λογω μη μεταγραφης παιχταρα.Doomlord4 έγραψε:Σε αυτούς τους 4 αν θα εχεις εστω 2 που θα κάνουν αυτά που εκανε ο γιαννούλης και ο τζολης ναι
Ποιος είναι ο τ.δ που έχουμε,που να είναι τόσο μαγκας για να τους βρει;
Κι αν πάρουμε 4 taylor;
Γι αυτό δεν μπορώ να καταλαβω τις φράσεις,κορδέλα και αεροδρόμιο
Αν θελουν να φύγουν θα φυγουν
Αλλα εμένα μου δημιουργεί αβεβαιότητα με τις τώρα συνθήκες,όχι ενθουσιασμό
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Stathis71 την Τετ 28 Ιούλ 2021, 12:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το προβλημα δεν ειναι οτι πουλας. Το ενα προβλημα(το μικρο) ειναι ποσο πουλας. Ο Γιαννουλης πχ πουληθηκε καλα, ο Πελκας χαριστηκε. Αν τον πουλησεις 15 θα βρεις παικτη στη θεση του ισως και καλυτερο (αυτη την στιγμη) και θα εχεις και κερδος. Οπως θα βρεις και για τον Γιαννουλη. Οπως θα βρεις και για τον Πελκα αν ερθει ο ΤζιοβινκοDoomlord4 έγραψε:Ναι οκ κατανοητο για το editnavigator11 έγραψε:Ναι, το άλλαξα για να μην παρερμηνευτεί. Στο ερώτημά σου για τον αντικαταστάτη του Γιαννούλη η απάντηση δεν μπορεί παρά να είναι η προφανής. Όχι, δεν είναι φαντάζομαι κανένας μας ικανοποιημένος. Άλλη όμως η εγγενής αδυναμία αντανακλαστικών της παε να αντικαθιστά πολύ καλούς παίχτες, τους οποίους πωλεί, κι άλλο το αν πρέπει να γίνονται (και) επωφελείς πωλήσεις, όταν παρουσιάζεται μια ευκαιρία.Doomlord4 έγραψε:Περυσι στην πωληση γιαννουλη
Α,για την φράση ακριβώς λες
Αυτο έγραψε ο navi πριν την επεξεργασία
Το αλλαξε,οκ,μπορει να μην το εννουσε έτσι
Όμως πες μου αν οποιοσδήποτε που θα ειναι ικανοποιημένος με τις πωλήσεις των καλύτερων παικτών μας,αν αυτό θα μας κουτσουρεψει τις ελπιδες για τροπαια,θα έχει δικαίωμα να γκρινιαζει, αντι για υπομονη και στήριξη
Στη σουπερλιγδα λοιπον ολα καλα αν πουλας στη σωστη τιμη.
Το προβλημα το μεγαλο το οποιο δημιουργηθηκε λογω κακης νοοτροπιας και δεν λυνεται ειναι οτι αν τον πουλησεις στην Ευρωπη θα πας με ροστερ 20 παικτων αντι για 21. Και του χρονου αν δεν ανανεωσουν Πασχαλακης Τσιγγαρας και ερθει καμμια προταση και για τον Μηχαηλιδη θα πας με ροστερ 17 παικτων και στον πρωτο τραυματισμο η τιμωρια που δεν θα συμπληρωνεις ουτε 16αδα κλαψτα χαραλαμπε
Η διαφορά με την περίπτωση Γιαννούλη είναι ότι ο Δημήτρης ήταν βασικός και αναντικατάστατος πριν πωληθεί, ενώ ο Χρήστος εδώ και κανένα 6μηνο έρχεται από τον πάγκο και αυτό δεν φαίνεται να αλλάζει με τον Λουτσέσκου που προτιμάει τον.. Καντουρί για τη θέση. Θα πάρουμε περισσότερα και θα μας λείψει λιγότερο.
seaman έγραψε:Tη Wasserman την εμπλέξαμε στην πώληση Τζόλη, με αποκλειστικό συμβόλαιο με τον Πιτσιρικά μέχρι και το τέλος της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδουμ, για να μας φέρει πρόταση από τη "φιλενάδα" και πολύ γνωστή μας Νόριτς? Τζάμπα καίει η λάμπα μου φαίνεται
Δηλαδή λες ότι ο ΠΑΟΚ έσπρωξε τον Τζολη σε αυτή την μανατζερικη στέγη για να του φέρει πολλές προτάσεις;
Σου αρέσει πάντως seaman,να ρίχνεις νερό στον μύλο της συνωμοσίας.
Έχεις ένα ποστ την ημέρα τέτοιου τύπου.
Ελπίζω να μη με παρεξηγήσεις, απλά σε διαβάζω με πολύ προσοχή και το έχω παρατηρήσει, ειδικά τον τελευταίο καιρό.
- FreeWatcher
Φτάνει ρε παιδιά με την καραμελα με τον τ.δ. !!! Έλεος!!!!
Θα μου πεις ολη μερα αυτο πιπιλιζουν τα ραδια! Τους επιασε ο καημος κ ψαχνουν λογο να μας τρυπανε!!!
Δηλαδή να καταλαβω εαν ειχαμε ακόμα τον Ρεμπε θα πουλουσαμε Τζολη ακριβοτερα ή φθηνότερα αποτι τωρα???? Εγω λεω με βαση τα ντιλ του πιο λιγα... Ή μηπως θελετε πισω τον μεγαλο Μπρανκο για να στρωσει την παε κ να μας σωσει οικονομικα/αγωνιστικα???
Και για πειτε μου ποιος τ.δ. κατα τη γνωμη σας εφερε φραγκα στην παε?
Θα απαντησω μονος μου ως δημοκρατης που ειμαι. Μονο ο Αρνεσεν.
Το χρημα το φερνουν οι ακαδημιες σου (Γιαννουλης-Τζολης) και το τμημα σκαουτινγκ ως τωρα. Α κ τον Πριγιο ο ιβιτς τον εφερε κ τον μοσχοπουλησες!
Μια χαρα τρεχει το παρον μοντελο κ οι μεταγραφες, γιατι τοση μιρλα?
Θα μου πεις ολη μερα αυτο πιπιλιζουν τα ραδια! Τους επιασε ο καημος κ ψαχνουν λογο να μας τρυπανε!!!
Δηλαδή να καταλαβω εαν ειχαμε ακόμα τον Ρεμπε θα πουλουσαμε Τζολη ακριβοτερα ή φθηνότερα αποτι τωρα???? Εγω λεω με βαση τα ντιλ του πιο λιγα... Ή μηπως θελετε πισω τον μεγαλο Μπρανκο για να στρωσει την παε κ να μας σωσει οικονομικα/αγωνιστικα???
Και για πειτε μου ποιος τ.δ. κατα τη γνωμη σας εφερε φραγκα στην παε?
Θα απαντησω μονος μου ως δημοκρατης που ειμαι. Μονο ο Αρνεσεν.
Το χρημα το φερνουν οι ακαδημιες σου (Γιαννουλης-Τζολης) και το τμημα σκαουτινγκ ως τωρα. Α κ τον Πριγιο ο ιβιτς τον εφερε κ τον μοσχοπουλησες!
Μια χαρα τρεχει το παρον μοντελο κ οι μεταγραφες, γιατι τοση μιρλα?
- bersekeros
Show me the Money, δεν ελεγε ο Τομ Κρουζ στο Χάρι Μαγκουάιρ;black_star_ninja έγραψε:Παντως γράφουν και για ντορτμουντ στο τουιτερ. Ίσως ανακινήθηκαν οι φήμες λόγω Νοριτς.
Πολλά τα ανοιχτά μέτωπα.
Για Αουγκούστο, Ουάρντα, Τζόλη, το δεκάρι, το εξτρέμ, το μπακ, τ(α) εξτρέμ, το/α χαφ.
Ανανεώσεις Ίνγκασον / Αντρίγια.
Άμα έρθει και καμία θελκτική πρόταση για Σβι, έδεσε το γλυκό.
Ευτυχώς που Εσίτι και Μπίσεσβαρ είναι σταθερές.
ΔΕΝ ακούγεται τίποτα γι'αυτούς.
Στάθη....κι ομως,ο γιαννουλης υπερκορδελοποιήθηκε
Και ξαναρωτάω εγώ
Αν γινόταν η επιθυμία κάποιων να πουληθεί πριν τα περσινά ευρωπαικα με 5,
ποσο κερδισμένη ή χαμένη θα ήταν η ομάδα
Παρά την επιθυμία του παίκτη η ΠΑΕ τον κράτησε 6 μήνες παραπάνω
Κέρδισε 3 εκ παραπάνω απ τον παίκτη,10 εκ από την ευρώπη (που ήταν βασικός λόγος στις προκρίσεις)
3 βαθμούς παραπάνω στο ευρωρανκινγκ
και 3 παιχνίδια για πάντα στη μνήμη μας (Μπεσίκτας,psv,benfica)
Ο προσωρινός αντικαταστάτης του,οχι μονο ήρθε καποιες εβδομάδες πιο μετά,εκανε και εναν μήνα να προσαρμοστει
Αν ειμασταν ισοβαθμοι με τον γάβρο,με αυτην την αντικατάσταση θα παιρναμε 8 εκ
Αλλα προς τα που θα έγερνε μετά το πρωτάθλημα;
Και ξαναρωτάω εγώ
Αν γινόταν η επιθυμία κάποιων να πουληθεί πριν τα περσινά ευρωπαικα με 5,
ποσο κερδισμένη ή χαμένη θα ήταν η ομάδα
Παρά την επιθυμία του παίκτη η ΠΑΕ τον κράτησε 6 μήνες παραπάνω
Κέρδισε 3 εκ παραπάνω απ τον παίκτη,10 εκ από την ευρώπη (που ήταν βασικός λόγος στις προκρίσεις)
3 βαθμούς παραπάνω στο ευρωρανκινγκ
και 3 παιχνίδια για πάντα στη μνήμη μας (Μπεσίκτας,psv,benfica)
Ο προσωρινός αντικαταστάτης του,οχι μονο ήρθε καποιες εβδομάδες πιο μετά,εκανε και εναν μήνα να προσαρμοστει
Αν ειμασταν ισοβαθμοι με τον γάβρο,με αυτην την αντικατάσταση θα παιρναμε 8 εκ
Αλλα προς τα που θα έγερνε μετά το πρωτάθλημα;
Γκουερίνο,δηλαδή είμαστε οργανωτικά τόσο μαγκες που θα πάρουμε καλύτερους με λιγότερα;
(Πιο μάγκες από αυτους που θέλουν τον Τζόλη,ενώ θα μπορουσαν να πάρουν αυτον που θα βρουμε(;) εμεις;)
(Πιο μάγκες από αυτους που θέλουν τον Τζόλη,ενώ θα μπορουσαν να πάρουν αυτον που θα βρουμε(;) εμεις;)
- Mitsospaoki4
- Moderator
Οι Ιταλοί τώρα λένε ότι ο Τζιοβινικο είπε το ναι!
Παιχνίδια τακτικής είναι αυτά που ακούγονται, υπομονή θέλει
Εξάλλου ΠΑΟΚ είσαι, αν κάθε καλοκαίρι δεν έχεις και από ένα μεταγραφικό σίριαλ, δεν γίνεται
Παιχνίδια τακτικής είναι αυτά που ακούγονται, υπομονή θέλει
Εξάλλου ΠΑΟΚ είσαι, αν κάθε καλοκαίρι δεν έχεις και από ένα μεταγραφικό σίριαλ, δεν γίνεται
- pirate_salonica
Ώπα ρε συ αυτός είναι της Μάντσεστερbersekeros έγραψε: Show me the Money, δεν ελεγε ο Τομ Κρουζ στο Χάρι Μαγκουάιρ;
(ΤΖΕΡΙ Μαγκουάιρ, για όσους πιθανώς δεν ξέρουν)
Όσο για Τζιοβίνκο... δεν πιστεύω τίποτα μέχρι να υπάρξει διαρροή από κάποια από τις δύο ομάδες. Το τι γράφουν οι μεν και οι δε είναι ΑΡΔιες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pirate_salonica την Τετ 28 Ιούλ 2021, 12:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.