michalisthermi1 έγραψε:Κουράσε το θέμα με τον πρόεδρο. Τα ίδια και τα ίδια κάθε μέρα. Αφήστε τον ήσυχο. Ρε σεις θυμάστε πως λεγόταν το παιδί που έλεγα τις προάλλες, δεν μπορεί να μην τον θυμάται κανείς, νομίζω αναλυτής μας είχε πει ό,τι ήταν ή ηθελε να γινει... οταν σπουδαζε ητανε ενεργος εδώ ... τα τελευταια χρόνια είναι χαμένος
Προς Admin: Πώς θα κάνω επαναφορά κωδικού στο παλιό μου λογαριασμό, έφτιαξα αυτόν για προσωπινό με temp αλλά δεν θέλω να χάσω τον παλιό μου. Θα πρέπει να φτάσω 100 σχόλια για ανάρτηση απευθείας. Δοκιμάζω κάθε μέρα επαναφορά, όμως δεν έρχεται email. Θα διορθωθεί το πρόβλημα; ή να φτιαξω εναν νέο κανονικό. Απαντηστε μου για να ξέρω.
Καλημέρα,
Γειά σου Μιχάλη, το παιδί στο οποίο αναφέρεσαι, έχει φύγει στο εξωτερικό εδώ και 3-4 χρόνια, είναι 100% σίγουρο. Δεν θυμάμαι ούτε εγώ πως τον έλεγαν, αλλά ξέρω ποιόν λές, ένας ξερόλλας ήταν. Νομίζω είτε Αμερική, είτε Αυστραλία. Αν θυμάμαι καλά έκανε πρακτική στην Attika του (θεούλη) Βγενόπουλου. Δεν νομίζω να έγινε καν αναλυτής. Δεν ξέρω γιατί, αλλά ποτέ δεν τον συμπάθησα.
Απο περιέργεια, ποιός ρουφιάν..., - Ωχ, συγνώμη, λάθος. Ποιός δημοσιογράφος ρωτούσε;
------
Επειδή είχα να μπώ πολύ καιρό εδώ, βλέπω οι περισσότεροι δεν αλλάξατε. Θα σας συμβούλευα, αντί να ασχολείστε με τον ηγέτη της ομάδας μας, να πάτε κανένα περίπατο στο Βουνό. Αυτήν την περίοδο, είναι πανέμορφα απο την Πηγή Μακροκοπάνας (που είναι κοντά στη Πετροκερασιά), προς στο Λιβάδι, στο λοφάκι δίπλα στο παλιό ανεμόμυλο, εκεί που έχει ένα παγκάκι, με τρομερή θέα.
ΥΓ. Γέρο, γέρασες μυαλό δεν έβαλες
Καλή Συνέχεια,
Π********