Ιβάν Σαββίδης V

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Psaras

Re: Ιβάν Σαββίδης V

Δημοσίευση από Psaras »

iasoiako έγραψε:
Psaras έγραψε:Φαντάσου να βρίσκεις τις παντόφλες σου ζεστές και να διαδιδεις φήμες ότι ο γείτονας είναι κερατάς.
Εσυ εισαι o προστατης του gpap και θιχτηκες
Ναι, μου πληρωσε κάτι χρωστούμενα του Σαββίδη από μια δουλειά και του είμαι υπόχρεος.

Τέλος και από μένα.
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Δημοσίευση από iasoiako »

Αποψη μου και δεν εκανα κατι κακο.

Αλλα προβληματιστηκαν ολοι και το συζητησαν και αυτο εχει σημασια.

Και στην τελικη αν δεν λεγοταν κανεις δεν θα ηξερε για το σαπιο.
kayde

Δημοσίευση από kayde »

kataramenos5 έγραψε:
kayde έγραψε:ΠΑΟΚαρες μου,ληξτε το,μια μαλακια απ'οτι φαινεται ηταν.Να προσεχει μονο να μη σπιλωνει ατομα εντος του ΠΑΟΚ και ιδιως παικτες.
Μ'αυτα που γραφεις -ξερω οτι διαβαζεις- ξεσηκωνεις κοσμο εναντιον παικτων της ομαδας,μπαγλαμα.
Και το θεμα ειναι οτι παιρνει η μπαλα και ολους τους υπολοιπους συνδεσμιτες ή μη που τρεχουν,μαμω τα φεισμπουκ σας
Για πες ρε Χρηστο τι λενε οι υπολοιποι γιατι θα τρελαθούμε.

Στηριζει ο κοσμος ρε κατ.Δεν ειναι ολοι ουγκανοι βλαμενοι,οπως παει να περασει ακομα και απο δικους μας.
Στεναχωρια υπαρχει φυσικα -παντα θες το καλυτερο,το παραπανω- αλλα δεν υπαρχει μηδενισμος,στο μεγαλυτερο κομματι τουλαχιστον.Και αυτο φαινεται ΚΑΙ φετος στη κερκιδα,που ισως ειναι η καλυτερη των τελευταιων χρονων,οχι κυριως σαν μαζικοτητα,αλλα σαν παλμος και στηριξη στην ομαδα.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Μπήκα σήμερα λόγω δουλειάς, διάβασα το θέμα που διαδραματίζεται και πάω να τρελαθώ, να χάσω τον ύπνο μου.
Τί κάνετε ρε και αναπαράγετε όσα διασπείρει ένα ενεργούμενο, που δεν ξέρω αν θέλει να το παίξει ΠΑΟΚάρχης ή αν είναι ένα από τα payroll του εξαλειφθέντος είδους στην πόλη μας. Γμστ τον, αγνοήστε τον, η περιφρόνηση, το φτύσιμο όπου τον βρείτε και ο εξοστρακισμός του από το γήπεδο είναι αυτό που του αξίζει, Αν έχει μαγαζί να μην πατήσει φίλος της ομάδας το πόδι του και πείτε το σε όλους που βρίσκεται αυτό. Ούτε σκουπίδια δεν μπορώ να αποκαλέσω κάτι τέτοιους, τα σκουπίδια είναι χρήσιμα για την ανακύκλωση, κάτι τέτοιοι τύποι ούτε γι' αυτό.
Είδαμε τι γ@μω-πόλεμο τρώει ο Πρόεδρος και μαζί η ομάδα εδώ και τρία χρόνια, προ ολίγου διάβαζα για το άγχος των κυβερνητών του πιο ηλιθίου λαού στον κόσμο για το ποιος θα πάρει το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης και τα σενάρια για το αν και πότε θα τα πουλήσει όλα ο Σαββίδης. Διαβάστε τα δοκίμια του π@@στο-εβραίου του Χαράρι, δεξιού χεριού και διαμορφωτή γνώμης του Κλάους Σβαμπ της "μεγάλης επανεκκίνησης". Θα δείτε το τι θέλουν να μας κάνουν και πως θέλουν να μας ελέγχουν. Να κρατήσουμε σαν λαός που οι πατεράδες μας χώρισαν την Ελλάδα στα δύο επί χούντας για να μην φύγει η σημαία του ΠΑΟΚ στον μπειραιά, την υπερηφάνεια μας και να φτύσουμε τους εφιάλτες και τους νενέκους.
Αλλά τι να πω, όταν τελείωσε η υπόθεση της δήθεν πολθιδιοκτησίας-κυριαρχικής επιρροής, αντί οι ινστρούχτορες της ομάδας μας που εμφανίζονται μια φορά στους 3 μήνες αλλά ξέρουν κάθε πρώτη του μηνός να εισπράττουν, να σύρουν και να διασύρουν στα δικαστήρια όσους έβγαλαν από τους υπονόμους την ιστορία αυτή, από τον δημοσιογράφο του one-Noor1 πρώην γκόμενο της Αλεξίας Μπακογιάννη που είχε το "αποκαλυπτικό ρεπορτάζ", μέχρι τον γελοίο που παριστά τον υπουργό, έπαιζαν κωμωδίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Καληνύχτα σας και αν πάμε έτσι χωρίς αντίδραση...Καληνύχτα ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Για ποιον Ντικ λέτε ρε παιδιά εδώ και τόσες σελίδες, το ζαβό των Κουτρας; Ας μας πει πρώτα αν σταμάτησε να κρύβεται από τα κυνηγητα που έφαγε.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Είναι από αυτούς τους και καλά μπασμένους και ψαγμένους που ξέρουν τα μέσα και τα έξω; Δεν τονε ξέρω αλλά ξέρω αυτήν την πάστα.

Dont feed the trolls!!!
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

rainmaker έγραψε:Η απόλυτη σκατιλα.

Αλλά όταν ΤΣΙΡΙΖΩ τόσο καιρό να μην είναι ορισμένοι τόσο πρόθυμοι να βυθιστούμε όλοι μαζί στην καταστροφολογια, μου λέτε για ελευθερία έκφρασης

Λες και δεν τα έχουμε ξαναδεί

Πάρτε τα τώρα και καλή χώνεψη.

Εσείς το δημιουργήσατε; ξεκάθαρα όχι.

Βάλατε όμως ευθαρσώς ένα λιθαράκι στο υπόστρωμα της αηδιας, πάνω στο οποίο πατάνε και χτίζουν όλοι αυτοί; Ξεκάθαρα ναι.

Κι όποιος ισχυρίζεται το αντίθετο απλά λέει ψεμματα
Έτσι ακριβώς είναι.

Το λέω εδώ και μέρες, πολύ λογικό επακόλουθο είναι. Απολύτως λογικό.

Οι ίδιοι που τώρα λένε ότι κάποιος πετάει λάσπη λένε τα ίδια εδώ και βδομάδες περί λευκής πετσέτας, απουσίας, κανουλες και όλα τα υπόλοιπα, και τώρα κουνάνε το δάχτυλο.

Εμένα προσωπικά μου μοιάζει το ξαναλέω πολύ λογικό επακόλουθο, και χειρότερα θα ακούσουμε από δω και πέρα.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Ξέρασα από τα μάτια με τα όσα διάβασα στις προηγούμενες σελίδες. Δε ξέρω που αποσκοπεί αυτή η λασπολογία. Ή μάλλον ξέρω.

Δε ξέρω αυτό που θα γράψω παρακάτω ξεφεύγει από τα όρια του τόπικ αυτού, να με συγχωρείτε.
Ο Πούτιν κήρυξε μερική επιστράτευση στη Ρωσία. Και επειδή είναι λεπτό ζήτημα απλώς το αναφέρω και τέλος.
Άβαταρ μέλους
don PAOK

Δημοσίευση από don PAOK »

Εχει αλλοιωθει η προσωπικοτητα του ΠΑΟΚτση τα τελευταια χρονια
Ισως γι αυτο.. ευθυνεται.. λιγο ο Ιβαν και η οικογενεια του
Πληρωσαν τα χρεη, εφεραν πρωταθλημα(τα) και κυπελλα
Απογειωσαν την Ακαδημια και βλεπουμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να βγαινουν νεοι ποδοσφαιριστες υψηλου επιπεδου
Εφεραν ενα σωρο παικτες, προπονητες, τ/δ και ό,τι αλλο
Μια χρονια αποκλειστηκαμε απο την Ευρωπη και τελευταια των μεταγραφων ειχαν φερει 3 παικτες.. για να γλυκαθει ο κακομοιρος ο ΠΑΟΚτσης..
Στηριζουν εμπρακτα οσα αλλα τμηματα χρειαζονται βοηθεια οπως το μπασκετ

Αλλα οι μιζεροι αγνωμονες οπαδοι καθως και οι παοκαρχες που ειναι πιο ΠΑΟΚ απο εμας τους υπολοιπους πετανε λασπη και δημιουργουν θεματα στον οργανισμο γιατι η κοτα με τα χρυσα αυγα σταματησε να ταϊζει τον καθε πεινασμενο. Κοπηκε το μεροκαματο και κοπηκε η αγαπη για τον ΠΑΟΚ?
Περισυ στον αγωνα με τον σκωληξ καποιοι παοκαρες μπηκαν μεσα και τιμωρηθηκε η ομαδα.. και ο Ιβαν βγηκε την αλλη μερα και χαρισε ποσα λεφτα στην ΑΜΚ της ΚΑΕ (ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΑΜΚ ΤΗΣ ΚΑΕ. διαφημιση μπαρκαρουτσος)
Αυτη ειναι νοοτροπια ΠΑΟΚ για μενα. Και δειγμα της αγαπης του για τον ΠΑΟΚ.

Καλομαθε ο ΠΑΟΚτσης και κραζει να ριξουν εκατομμυρια φραγκα για να αγορασουμε παικταραδες..αφου τα εχετε.
Και αν δε μας κανουν διωξτους με αποζημιωση και φερε αλλους.. αφου τα εχετε.
Που πριν λιγα χρονια δεν ειχαμε μαντηλι να κλαψουμε και παιζαμε με αμαεφουλε, πια, και ποσους αλλους κλαψομοιριδες.
Υπαρχουν και δυσκολες χρονιες, λογικο ειναι και ορθα γινεται κριτικη. Αλλα πολυ τοξικοτητα ρε παιδια. Καθε τρεις και λιγο το φορουμ γινεται ανυποφορο απο την καταστροφολογια και τη μιζερια.. Να μου πεις μεσα στο καλοκαιρι τα ειχαμε καθε μερα τα ιδια και τα ιδια.

Τα βαλαμε με τον Ιβαν και τον Μποτο τωρα.. Με τον Λουτσε τα ειχαμε ηδη.. 2οι χωρις ηττα ακομα στο πρωταθλημα. Με ολους εναντιον μας.. τεσπα. για να κλεισω

Σκεφτητε το παρελθον και κοιταξτε το μελλον (οποιος μπορει) που προσπαθουν να χτισουν για ολο τον οργανισμο ΠΑΟΚ. Οποιος μπορει ας κανει λιγη υπομονη και ας στηριξει την ομαδα
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Μου ερχόταν κατά περιόδους κάτι screenshots από έναν παρόμοιο τύπο, πολύ γνωστό στα οπαδικά, με την ίδια ρητορική.

Μη δίνετε σημασία, σαφώς δεν έχει νόημα να αναλυθεί η στάση τους αλλά είναι επιτακτική ανάγκη να απομονωθούν οι γραφικοί.

Ίσως και υποχρεωτικά.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

don PAOK έγραψε:Εχει αλλοιωθει η προσωπικοτητα του ΠΑΟΚτση τα τελευταια χρονια
Απογειωσαν την Ακαδημια και βλεπουμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να βγαινουν νεοι ποδοσφαιριστες υψηλου επιπεδου
Μια χρονια αποκλειστηκαμε απο την Ευρωπη και τελευταια των μεταγραφων ειχαν φερει 3 παικτες.. για να γλυκαθει ο κακομοιρος ο ΠΑΟΚτσης..

Αλλα οι μιζεροι αγνωμονες οπαδοι καθως και οι παοκαρχες που ειναι πιο ΠΑΟΚ απο εμας τους υπολοιπους πετανε λασπη και δημιουργουν θεματα στον οργανισμο γιατι η κοτα με τα χρυσα αυγα σταματησε να ταϊζει τον καθε πεινασμενο. Κοπηκε το μεροκαματο και κοπηκε η αγαπη για τον ΠΑΟΚ?
Περισυ στον αγωνα με τον σκωληξ καποιοι παοκαρες μπηκαν μεσα και τιμωρηθηκε η ομαδα.. και ο Ιβαν βγηκε την αλλη μερα και χαρισε ποσα λεφτα στην ΑΜΚ της ΚΑΕ (ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΑΜΚ ΤΗΣ ΚΑΕ. διαφημιση μπαρκαρουτσος)

Καλομαθε ο ΠΑΟΚτσης και κραζει να ριξουν εκατομμυρια φραγκα για να αγορασουμε παικταραδες..αφου τα εχετε.
Που πριν λιγα χρονια δεν ειχαμε μαντηλι να κλαψουμε και παιζαμε με αμαεφουλε, πια, και ποσους αλλους κλαψομοιριδες.
Υπαρχουν και δυσκολες χρονιες, λογικο ειναι και ορθα γινεται κριτικη. Αλλα πολυ τοξικοτητα ρε παιδια. Καθε τρεις και λιγο το φορουμ γινεται ανυποφορο απο την καταστροφολογια και τη μιζερια.. Να μου πεις μεσα στο καλοκαιρι τα ειχαμε καθε μερα τα ιδια και τα ιδια.

Τα βαλαμε με τον Ιβαν και τον Μποτο τωρα.. Με τον Λουτσε τα ειχαμε ηδη.. 2οι χωρις ηττα ακομα στο πρωταθλημα. Με ολους εναντιον μας.. τεσπα. για να κλεισω

Σκεφτητε το παρελθον και κοιταξτε το μελλον (οποιος μπορει) που προσπαθουν να χτισουν για ολο τον οργανισμο ΠΑΟΚ. Οποιος μπορει ας κανει λιγη υπομονη και ας στηριξει την ομαδα
Προσυπογράφω
Black_Hawk_Down

Δημοσίευση από Black_Hawk_Down »

michalisthermi1 έγραψε:Κουράσε το θέμα με τον πρόεδρο. Τα ίδια και τα ίδια κάθε μέρα. Αφήστε τον ήσυχο. Ρε σεις θυμάστε πως λεγόταν το παιδί που έλεγα τις προάλλες, δεν μπορεί να μην τον θυμάται κανείς, νομίζω αναλυτής μας είχε πει ό,τι ήταν ή ηθελε να γινει... οταν σπουδαζε ητανε ενεργος εδώ ... τα τελευταια χρόνια είναι χαμένος

Προς Admin: Πώς θα κάνω επαναφορά κωδικού στο παλιό μου λογαριασμό, έφτιαξα αυτόν για προσωπινό με temp αλλά δεν θέλω να χάσω τον παλιό μου. Θα πρέπει να φτάσω 100 σχόλια για ανάρτηση απευθείας. Δοκιμάζω κάθε μέρα επαναφορά, όμως δεν έρχεται email. Θα διορθωθεί το πρόβλημα; ή να φτιαξω εναν νέο κανονικό. Απαντηστε μου για να ξέρω.
Καλημέρα,

Γειά σου Μιχάλη, το παιδί στο οποίο αναφέρεσαι, έχει φύγει στο εξωτερικό εδώ και 3-4 χρόνια, είναι 100% σίγουρο. Δεν θυμάμαι ούτε εγώ πως τον έλεγαν, αλλά ξέρω ποιόν λές, ένας ξερόλλας ήταν. Νομίζω είτε Αμερική, είτε Αυστραλία. Αν θυμάμαι καλά έκανε πρακτική στην Attika του (θεούλη) Βγενόπουλου. Δεν νομίζω να έγινε καν αναλυτής. Δεν ξέρω γιατί, αλλά ποτέ δεν τον συμπάθησα.
Απο περιέργεια, ποιός ρουφιάν..., - Ωχ, συγνώμη, λάθος. Ποιός δημοσιογράφος ρωτούσε;

------

Επειδή είχα να μπώ πολύ καιρό εδώ, βλέπω οι περισσότεροι δεν αλλάξατε. Θα σας συμβούλευα, αντί να ασχολείστε με τον ηγέτη της ομάδας μας, να πάτε κανένα περίπατο στο Βουνό. Αυτήν την περίοδο, είναι πανέμορφα απο την Πηγή Μακροκοπάνας (που είναι κοντά στη Πετροκερασιά), προς στο Λιβάδι, στο λοφάκι δίπλα στο παλιό ανεμόμυλο, εκεί που έχει ένα παγκάκι, με τρομερή θέα.

ΥΓ. Γέρο, γέρασες μυαλό δεν έβαλες ;) :lol:

Καλή Συνέχεια,

Π********
Άβαταρ μέλους
nikvasil

Δημοσίευση από nikvasil »

Σωστός!
:nairepaok:
BlackFriday

Δημοσίευση από BlackFriday »

Τα είπες ολα!!
famagusta72

Δημοσίευση από famagusta72 »

Η πρώτη φορά που γράφτηκε ότι φεύγει ο Σαββίδης πρέπει να ήτανε 11 Αυγούστου του 2012. Στην Ελλάδα είχε έρθει στις 10 Αυγούστου μία ημέρα πριν νομίζω :-)
Πέρασαν πολλά χρόνια από τότε οπότε μπορεί να κάνω και λάθος. Από τότε δεν έχει περάσει εβδομάδα που να μην φεύγει. Για το άλλο απλά έχασαν της προσβάσεις οι ΠΑΟΚάρχες και ψάχνουν έμμεσο τρόπο για να χωθούν πάλι παρασύροντας πιτσιρίκια. Για φτύσιμο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”