ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
-
Dimg4
Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
Διαβαζα τωρα οτι γυρναει ο Ζαμπα για ελεξουν το γονατο του. Τελικα καμια φορα τοτεμ καλυτερα να μασας παρα να μιλας. Του σερνω του παιδιου πραματα και εχει ενα χρονο τραυματιας. Κριμα. Κριμα ρε γαμωτο.
Ζαμπα, Μισιτς ουαγκε. Τρεις που πραγματικα μας λειπουν. Τι γκαντεμια.
Ζαμπα, Μισιτς ουαγκε. Τρεις που πραγματικα μας λειπουν. Τι γκαντεμια.
Ω, συγγνώμη σας μπέρδεψα
Ναι Olivera λέγεται ο άνθρωπος. Έμεινε το κουσούρι από τον Πορτιέρη
Ναι Olivera λέγεται ο άνθρωπος. Έμεινε το κουσούρι από τον Πορτιέρη
απλα δεν προλαβε να διαβασει τις τελευταιες σελιδες για να μαθει οτι εκλεισε στην Ελτσεbersekeros έγραψε:Λαθραναγνώστης PAOKmania o παραπάνω ''κύριος'';laska4 έγραψε:ο μιχος που εβγαλε για γιαννουλη και ηταν σιγουρος οτι θα φυγει λεει αυτο
''Ο αντικαταστάτης του Γιαννούλη στον ΠΑΟΚ δεν μπορεί να είναι ο Σταφυλίδης. Αφενός ο έμπειρος δεν παίζει λόγω τραυματισμού εδώ και αρκετούς μήνες και αφετέρου υπάρχει θέμα στο εσωτερικό του Δικεφάλου με τον ατζέντη του, Πολ Κουτσολιάκο. Ακούγεται και το όνομα του Φεράρι του Βόλου ΝΠΣ, αλλά υπάρχει και ένα όνομα-έκπληξη που εξετάζεται. Πρόκειται για Λατινοαμερικανό μπακ που αγωνίζεται στην Ευρώπη''
Ωραίος κ ο Σίλβα, ο άλλος των Βιόλα πρέπει να έχει ισπανικό διαβατηριο.
By the way, Lucas Piazon(Τσέλσι) κατέληξε Μπράγκα μετά από χρόνια δανεισμων ανά τας ευρωπας. Θα μας ενδιέφερε;
By the way, Lucas Piazon(Τσέλσι) κατέληξε Μπράγκα μετά από χρόνια δανεισμων ανά τας ευρωπας. Θα μας ενδιέφερε;
- stravostomis
Ο αντικαταστάτης θα έπρεπε (και πρέπει, θα δούμε αύριο) να είχε κλείσει εισιτήρια για Θεσσαλονίκη, τη στιγμή που ο Γιαννούλης αποχαιρετούσε τους συμπαίκτες τους. Πολύ μεγαλύτερη σημασία έχει αυτό, παρά το ποιος θα έρθει.
τι ειστε εσεις ρε.... σας παιρνουν φεραρι και γκρινιαζετε...
ε ρε Lada που σας χρειαζεται...
ε ρε Lada που σας χρειαζεται...
- ΑποστόληςΑ
Δεν θα προλάβαινε γιατί θα έπρεπε να πάει με το καράβι. Φερράρι σε αεροπλάνο δε νομίζω να βάζουν.
Να κάνει τα κουμάντα της η SEG να βρει ομάδα στον Μπίσε και να μας φέρει για αριστερό μπακ τον Ολλανδό τον Μαλακία.
Να κάνει τα κουμάντα της η SEG να βρει ομάδα στον Μπίσε και να μας φέρει για αριστερό μπακ τον Ολλανδό τον Μαλακία.
seaman έγραψε:Δεν θα προλάβαινε γιατί θα έπρεπε να πάει με το καράβι. Φερράρι σε αεροπλάνο δε νομίζω να βάζουν.
Και όμως φίλε,γυρίζοντας από Μιλάνο,τον Νοέμβρη του 2019,είδα με τα μάτια μου να φορτώνουν τρεις,δύο κόκκινες και μια μαύρη σε αεροπλάνο αραβικών αερογραμμών.
- stravostomis
Αν έρθει και ο Αρέζο μετά, εμψυχώνει το μότο της διοίκησης: "Μου Αρέζο η Μαλακία"seaman έγραψε:Δεν θα προλάβαινε γιατί θα έπρεπε να πάει με το καράβι. Φερράρι σε αεροπλάνο δε νομίζω να βάζουν.
- Mitsospaoki4
- Moderator
stravostomis έγραψε:Ο αντικαταστάτης θα έπρεπε (και πρέπει, θα δούμε αύριο) να είχε κλείσει εισιτήρια για Θεσσαλονίκη, τη στιγμή που ο Γιαννούλης αποχαιρετούσε τους συμπαίκτες τους. Πολύ μεγαλύτερη σημασία έχει αυτό, παρά το ποιος θα έρθει.
- ΑποστόληςΑ
Μπαίνει σε C-130seaman έγραψε:Δεν θα προλάβαινε γιατί θα έπρεπε να πάει με το καράβι. Φερράρι σε αεροπλάνο δε νομίζω να βάζουν.