Μεταγραφές καλοκαιριού 2020

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020

Δημοσίευση από Equalizer »

renegade έγραψε:Πριν 6-7 χρόνια ο ΠΑΟΚ ήταν κανά δυο γύρους πίσω από τον γάβρο,όπου εντέλει κατάφερε σιγά σιγά να τον φτάσει και να κάνει και μια προσπέραση... και όλα αυτά κάνοντας τα όλα λάθος.
Που να κάναμε και τίποτα σωστό δηλαδή
Σωστά, απλά για να γίνει αυτό ο Ιβάν κυριολεκτικά έκαψε περίπου 75 εκατομμυρια ευρώ.

Γιατί υπόλοιπα 30-40 που έχει βάλει όντως έπιασαν τόπο σε διάφορους τομείς της ομάδας, ακαδημίες, προπονητικό, κάποιοι καλοί παίκτες κλπ

Αυτό που λέει ο Άθενς είναι το πιο σωστό.

Δε καταλαβαίνω γιατί δυσκολεύονται τόσο να εκφραστούν. Λες και τους ζήτησε κανείς να παρουσιάσουν υπογεγραμμένα συμβόλαια και στοιχεία.

Ένα γενικό πλάνο θελουμε
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

δε νομιζω οτι φταιει καμια επικοινωνια της ΠΑΕ οταν μας λεει πραγματα και δεν θελουμε να τ ακουσουμε.

δεν χτυπησαμε φλεβα χρυσου με το γιουροπα, απλα μειωθηκε το μεγεθος της ζημιας. η ζημια ομως, παρελθοντικη και μελλοντικη, δεν εχει μηδενιστει. ειναι ακομη εκει. και θα φυγει ειτε με πωλησεις, ειτε με play-off/ομιλους τσουλου. η ΠΑΕ επιλεγει την ομοιογενεια και εμπιστοσυνη στο τωρινο ροστερ για να πετυχει το κλεισιμο της τρυπας με αγωνιστικους ορους και οχι με σκοτωμενες πωλησεις. θα μπορουσε να επενδυσει για να αυξησει το ρισκο θα πει καποιος. κι εγω θα πω οτι ναι, θα μπορουσε, αλλα σε τοσο περιορισμενο χρονικο διαστημα μονο με σιγουρες (αρα και πολυ ακριβες) λυσεις μειωνεις το ρισκο της επιλογης ποδοσφαιριστη. χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν παιρνεις το ρισκο του να μην πετυχεις με αγωνιστικο τροπο το κλεισιμο της τρυπας - και να κανεις χειροτερα τα πραγματα. και οχι, δεν μπορουσαμε να τους εχουμε απο τον Μαιο. τι να κανουμε. ειμαστε μεσα, πολυ μεσα, πως το λενε; ακομη ειμαστε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jibbie την Παρ 28 Αύγ 2020, 21:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

sourmenetes έγραψε:
invincible έγραψε:
sourmenetes έγραψε: Όταν γράφεις ένα κάρο μνμ οφτοπικ δε χρειάζεται πλέον να γίνεται προειδοποίηση.

Γινανε την προηγούμενη βδομάδα 3 βαριές προειδοποιησεις!

Προφανώς κάποιοι νομίζουν ότι εδώ είναι το καφενείο της γειτονιάς τους.

Είναι ντροπή του φορουμ που σβήνει τα εντελώς άσχετα ποστ και δεν είναι ντροπή δική σας που μας γράφετε στα τέτοια σας;;

Απαράδεκτος είσαι εσύ που μας προσβάλλεις!!

Μάθε να λειτουργείς όσο γίνεται με τους κανόνες του φόρουμ.
Δε σβήνονται μόνο σε εσένα ποστ!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Α εσύ και εγώ λεω ποιος άλλος ... πουλάκι μου... νόμιζα είναι άλλος ... ε εσύ σε ξέρω εντάξει... έχει λαήσενς το ντελιτ... οι άλλοι μαλώνουν βρίζονται δεν σβήνεις τίποτα κανένας παίρνουμε κιόλας ποκκορν τρώμε όλα εντάξει... ο άλλος γράφει έρχεται Ιμπίσεβιτς κτλ. ολα καλά... ο άλλος φανταστικές ενδεκάδες όλα καλά...και εγώ απάντησα με χιουμορ για Σταφ ένα που έχει σχέση με μεταγραφές με έσβησες κόκκινη κάρτα μου έδωσες ... όχι δεν είσαι δίκαιος... δεν λέω ότι σβήνεις μόνο εμένα αλλά είσαι ο Κομμινης των moderator! μπορεί να σβήσεις τα πταίσματα που κάνει ένας μία φορά... αλλά αν ένας '''δικός σου'''' κάνει ακρότητες εδώ μέσα εσύ είσαι απών. Αστο δεν πείθεις... Ειχα πληροφορίες για μεταγραφές αλλά επειδή μου φέρθηκες για πολλοστή φορά άδικα δεν συμμετέχω θα το μάθετε όταν ανακοινωθεί. Είσαι άδικος σε πολλά παιδιά εδώ μέσα αλλά έμαθα είσαι καλό παιδί απλά είσαι μπερδεμένος άλλα διαβάζεις άλλα σβήνεις αλλά κάνεις τα στραβά μάτια .... ;)
Ναι είμαι μπερδεμένος...

Όταν ξεμπερδέψω θα είμαι πιο δικαιος

Πες σε αυτούς που στα είπανε να μη σουλατσαρουν όλη μέρα εδώ μέσα..

Δεν είναι για το επίπεδο τους...
Είναι ανώτεροι αυτοί!!

Το ποιος είμαι το αποδεικνύω 11+ χρόνια.

Έχεις mail

Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Το μεταγραφικό παζάρι για κάθε φυσιολογική ομάδα είναι ένα επικοινωνιακό παιχνίδι που χρησιμοποιείται για να συντηρείται το ενδιαφέρον των οπαδών σε νεκρές αγωνιστικά περιόδους. Σε εμάς για κάποιο λόγο μοιάζει να ενδιαφέρει πιο πολύ να συντηρηθεί κάποιου είδους κόντρα με τα μίντια παίζοντας κρυφτούλι.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Athens έγραψε:Εσωστρέφεια λέγεται αυτό και κάποιοι αποθεώνουν που δεν βγαίνουν ονόματα ενώ άλλοι εκνευρίζονται..
Εγώ θα ήθελα μια συνέντευξη τύπου που να μας εξηγήσουν το πλάνο στην ΠΑΕ χωρίς ονόματα χωρίς τίποτα...πρέπει να μας πουν τους στόχους για την ομάδα για να μην τρέφουμε αυταπάτες
Τιποτέ να μην πουν θα κριθουν άπο τις πράξεις τους....

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
mbison

Δημοσίευση από mbison »

ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Πάμε για τον Ρανι Κεντιρα της Αουγκσμπουργκ..?
Έπρεπε να γράψεις όνομα που με αναγραμματισμο να βγαζει Σταφυλλιδης. Πχ Stadyfill
ΠΟΡΚΥ-5
Official Paokmania's Papatzis

Δημοσίευση από ΠΟΡΚΥ-5 »

Ελπίζω ο Ιβάν να νομίζει ότι η μεταγραφική περίοδος λήγει όπως κάθε χρόνο στις 31 Αυγούστου και όπως συνήθιζε τα προηγούμενα χρόνια, να τις κάνει μαζεμένες τότε!
Γιατί αν του σφύριξε κάποιος ότι λήγει στις 5 του Οκτώβρη, τότε ζήσε Μάη μου...!!!
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Demir έγραψε:o λυρα παντως σημερα εκανε προπονηση με την ομαδα...
Μακάρι να μας βγει, γιατί δεν βλέπω να παίρνουμε εκεί αλλον αν δεν φύγει (τον φύγουν) ο Ματος
maceio

Δημοσίευση από maceio »

Sick Bastard έγραψε:
Bono. έγραψε: Και τώρα αρχίζουν τα δύσκολα...
Στο κέντρο υπάρχει ποσότητα θεωρητικά αλλά όχι ουσιαστικά και επιπλέον λείπει η ποιότητα.
Δεύτερη συνεχόμενη χρονιά έχουμε θέμα λόγω τραυματισμών, κακών επιλογών και πειραματισμών.
Σβαμπ, Καντουρί, Εσίτι, Νινούα και Αουγκούστο θεωρητικά είναι αρκετοί, αν βάλω και Μίσιτς υπεραρκετοί.
Ομως με Μίσιτς αμφιβάλλω αν ξέρει κανείς από μας τι ακριβώς γίνεται, τον Αουγκούστο τον βλέπω να είναι απολύτως έτοιμος κοντά στα Χριστούγεννα, ο Νινούα στοίχημα, ο Καντουρί όλο φευγάτος είναι αλλά στο τέλος τον βλέπω πρόεδρο των παλαιμάχων μας, ο Σβαμπ θα δείξει και ο συμπαθής Εσίτι να απορείς πως βγάζει το παντεσπάνι του απ' το ποδόσφαιρο. Ισως φανεί χρήσιμος αν κληρωθούμε Γάνδη και μας δώσει καμιά χρήσιμη inside info. Μέχρι εκεί. Κανείς τους δεν είναι ο παίκτης ορχήστρα, θέλουμε παίκτη εκεί αλλά όταν έχεις 5 ήδη ή και 6, τι να πάρεις??
Για να μην βάλω και τον Τσιγγάρα....

Τον Εσίτι θα τον έκανα δώρο, όπως και όπου μπορούσα. Τον θεωρώ με διαφορά την πιό αποτυχημένη μας μεταγραφή και οικονομικά ακόμα πιό ασύμφορη απ τον Βέρνμπλουμ.
Μία χαφάρα, απ αυτές που στοιχειώνουν επί χρόνια τα όνειρα μας, μην πω και δύο, κρίνονται απαραίτητες.

Εξτρέμ θέλουμε? Παίζουμε με εξτρέμ ή όχι?
Εγώ λέω θέλουμε γιατί δεν μπορεί το 343 να είναι το μοναδικό μας σύστημα. Για την ώρα έχουμε Ζαμπά (που κανείς δεν ξέρει πότε και αν θα ξαναγίνει ο πολλά υποσχόμενος παίκτης που ήταν όταν ήρθε) και Λημνιό που μου θυμίζει έντονα Σαλπιγγίδη αλλά στα τελειώματα του.
Οπότε και σε συνδυασμό με τους υπόλοιπους μεσοεπιθετικούς και καθαρούς φορ,
Θα πουλούσα όσο όσο Λημνιό, Μπίσεσβαρ (ηχηρή προχθές η μη συμμετοχή του έστω και ως αλλαγή, θεωρώ πως οδεύει σε εξορθολογιστική αποχώρηση) και Σβιντέρσκι που δεν τον πιστεύω καθόλου.
Τον Ακπόμ θα τον έδενα εδώ με αλυσίδες....
Και θα έπαιρνα φορ που να έχει επαφή με το τέρμα, έστω και μεγάλο ηλικιακά,
2 εξτρέμ (έναν καλό και έναν υποσχόμενο) και 1 μεσοεπιθετικό.

Μετά βέβαια ξύπνησα και συνειδητοποίησα, ότι δεν θα εκπλαγώ και καθόλου αν μείνουμε ως έχουμε.
Εκτός από Σβίντε, συμφωνώ σε όλα τα άλλα με απόλυτη προτεραιότητα
ΤΟΝ ΧΑΦ.
απο το στομα μου το πηρες για σβι και χαφ
Άβαταρ μέλους
episimos73

Δημοσίευση από episimos73 »

eorptol1 έγραψε:
Athens έγραψε:Εσωστρέφεια λέγεται αυτό και κάποιοι αποθεώνουν που δεν βγαίνουν ονόματα ενώ άλλοι εκνευρίζονται..
Εγώ θα ήθελα μια συνέντευξη τύπου που να μας εξηγήσουν το πλάνο στην ΠΑΕ χωρίς ονόματα χωρίς τίποτα...πρέπει να μας πουν τους στόχους για την ομάδα για να μην τρέφουμε αυταπάτες

Ποια ομάδα το κάνει αυτό στην Ελλάδα ρε παιδιά; Και ποιο το όφελος δηλαδή;
Αν, ας πούμε, πει η διοίκηση ότι πάμε χαλαρά τα επόμενα δύο χρόνια με τους μικρούς και ό,τι βγει θα ησυχάσει ο κόσμος και θα στηρίξει πραγματικά;

Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Καποτε κατι μας ελεγαν. Μιλουσαν για πλανο τριετιας πχ. Και το καταφεραν την σευτερη φορα. Τωρα απλα δεν ξερουμε τι πλανο θελουν να ακολουθησουν. Πχ μπορει να μας λεγανε οτι παμε για εξυπηρετης του φφπ και δεν θα παμε σε υψηλα συμβολαια και μεταγραφες και θα στηριχθουμε στα παιδια των ακαδημιων με σκοπο σε 3 χρονια να εχουμε μια ομαδα που δεν θα χανει πουθενα. Φετος ας πουμε με αυτα που βλεπω ο στοχος ειναι η αναδιοργανωση η γενικη της ομαδας. Αρα δεν παμε για πρωταθλημα και δεν ανοιγομαστε. Αν μας κατσει κανα κυπελο καλοδεχουμενο θα ειναι. Τωρα αν τυχον μπουμε ομιλους τσλ τοτε ισως τα σμπρωξουμε σε 2-3 παικτουρες και τοτε θα κτυπαμε και πρωταθλημα.

Τελος μονο σε μια περιπτωση θα εκνευριστω: αν δεν μπουμε ομιλους τσλ και μετα παρουμε καμια παικτουρα και τα χωσουμε κιολας. Τοτε ναι θα με πιασουν τα νευρα μου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Totem_pk την Παρ 28 Αύγ 2020, 22:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

rainmaker έγραψε:
renegade έγραψε:Πριν 6-7 χρόνια ο ΠΑΟΚ ήταν κανά δυο γύρους πίσω από τον γάβρο,όπου εντέλει κατάφερε σιγά σιγά να τον φτάσει και να κάνει και μια προσπέραση... και όλα αυτά κάνοντας τα όλα λάθος.
Που να κάναμε και τίποτα σωστό δηλαδή
Σωστά, απλά για να γίνει αυτό ο Ιβάν κυριολεκτικά έκαψε περίπου 75 εκατομμυρια ευρώ.

Γιατί υπόλοιπα 30-40 που έχει βάλει όντως έπιασαν τόπο σε διάφορους τομείς της ομάδας, ακαδημίες, προπονητικό, κάποιοι καλοί παίκτες κλπ

Αυτό που λέει ο Άθενς είναι το πιο σωστό.

Δε καταλαβαίνω γιατί δυσκολεύονται τόσο να εκφραστούν. Λες και τους ζήτησε κανείς να παρουσιάσουν υπογεγραμμένα συμβόλαια και στοιχεία.

Ένα γενικό πλάνο θελουμε
Διαφωνώ.
Έχουμε την εντύπωση ότι θα πρέπει κ το τελευταίο ευρώ να πιάσει τόπο, κάτι τέτοιο είναι αδύνατο στο ποδόσφαιρο.
Και ειδικά σε μία ομάδα πού για πρώτη φορά στην ιστορία της πάει να κάνει κάτι τέτοιο... Τα οποια λάθη είναι φυσιολογικά.
Δεν γίνεται να φτάσεις και να προσπεράσεις τον τα τελευταία 20 χρόνια μόνιμο πρωταθλητή χωρίς να κάψεις εκατομμύρια. Για την Ελλάδα μιλάμε όχι για την Αγγλία.
Αυτά τα εκατομμύρια που λες ότι έκαψε ο Σαββίδης δεν είναι τίποτα άλλο από δύο χρονιές του γαύρου στο champions league.

Όσο για τις μεταγραφές η ανάγκη μας και η εξάρτηση μας με τον ΠΑΟΚ μας κάνει πολλές φορές παράλογους.
Δεν καταλαβαίνω την ανάγκη που έχει κάποιος για να γνωρίζει τον οποιο μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας και το οποιο πλάνο της.
καταλαβαίνω την ανάγκη του οπαδού για νέα πρόσωπα και την ελπίδα την οποία αυτά τα πρόσωπα φέρνουν στις τάξεις των οπαδών... Αλλά έως εκεί.
Δηλαδή τι θα αλλάξει αν αύριο η ΠΑΕ δώσει ένα non paper στους δημοσιογράφους με δύο ονόματα?
Και εγώ έχω πει πολλά για την επικοινωνιακή πολιτική της ομάδας (την ποια?),αλλά αυτό είναι κάτι το οποίο πιστεύω μας ξεπερνάει
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

eorptol1 έγραψε:

Ρε φίλε χωρίς καμία μομφή. Εσύ δεν θες να σου επικοινωνήσουν τίποτα και να κρίνεις από τις πράξεις. Δεκτό. Κάποιος άλλος θέλει να ξέρει πως θα κινηθούμε. Ε αυτός ο κάποιος λοιπόν μπαίνει στο τοπικ μεταγραφών να διαβάσει κάτι μπας και χαρεί λίγο. Εσύ γιατί μπαίνεις; Αφού δεν σε ενδιαφέρει και δεν θες να ακούς μεταγραφικά. Επαναλαμβάνω δεν είναι μομφη
joss

Δημοσίευση από joss »

https://www.transfermarkt.com/antonio-b ... eler/32522 δεξι μπακ
https://www.transfermarkt.com/romulo/pr ... ler/121756 box to box
λύσεις εφικτές με εμπειρία, χωρις να ξηλωθείς.
Αυτον με 1000 https://www.transfermarkt.com/pedro-aqu ... ler/273638 ή αυτόν
https://www.transfermarkt.com/idriz-voc ... ler/342098
αλλά ξηλωνεσαι,αν και πιστεύω πως είναι και η μονη θεση που αξίζει εφοσον πουλήσεις να ξηλωθείς.
https://www.transfermarkt.com/ariel-nah ... eler/68562 με βρωμικο αριστερο μια πιθανοτατα καλύτερη εκδοχη του Πριγιο.
Γενικά ( ακομη ) υπάρχουν πολλές επιλογές για όλα τα βαλάντια
θα ηθελα κι αυτον, τον θελει κι ο Αρνεσεν
https://www.transfermarkt.com/jonathan- ... eler/31067
Άβαταρ μέλους
zoran

Δημοσίευση από zoran »

jibbie έγραψε:δε νομιζω οτι φταιει καμια επικοινωνια της ΠΑΕ οταν μας λεει πραγματα και δεν θελουμε να τ ακουσουμε.

δεν χτυπησαμε φλεβα χρυσου με το γιουροπα, απλα μειωθηκε το μεγεθος της ζημιας. η ζημια ομως, παρελθοντικη και μελλοντικη, δεν εχει μηδενιστει. ειναι ακομη εκει. και θα φυγει ειτε με πωλησεις, ειτε με play-off/ομιλους τσουλου. η ΠΑΕ επιλεγει την ομοιογενεια και εμπιστοσυνη στο τωρινο ροστερ για να πετυχει το κλεισιμο της τρυπας με αγωνιστικους ορους και οχι με σκοτωμενες πωλησεις. θα μπορουσε να επενδυσει για να αυξησει το ρισκο θα πει καποιος. κι εγω θα πω οτι ναι, θα μπορουσε, αλλα σε τοσο περιορισμενο χρονικο διαστημα μονο με σιγουρες (αρα και πολυ ακριβες) λυσεις μειωνεις το ρισκο της επιλογης ποδοσφαιριστη. χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν παιρνεις το ρισκο του να μην πετυχεις με αγωνιστικο τροπο το κλεισιμο της τρυπας - και να κανεις χειροτερα τα πραγματα. και οχι, δεν μπορουσαμε να τους εχουμε απο τον Μαιο. τι να κανουμε. ειμαστε μεσα, πολυ μεσα, πως το λενε; ακομη ειμαστε.
Παραθέτω για να σου πόσο συμφωνώ μαζί σου και για να το ξαναδούμε..

Ειμαστε ακόμη μέσα και ξεκινα μια χρονια που δεν ξερουμε ποτε και πως θα τελειώσει.
Τελικός κυπέλλου δεν εγινε ακόμη, μαθαμε ποιος πήρε τις ευρωπαικες κουπες 15Αύγουστο.
Όσο για τα αδεια γηπεδα , ουτε στη φαντασια μας.

Κατάλληλη χρονια για τα πιτσιρικια που απ ότι φαίνεται μόνο στην ηλικια είναι πιτσιρίκια.
Κατα τα αλλα στοχευμενα 1-2 μεταγραφες ακόμη.
Και χωρις καμια ενημέρωση. Ουτε sdna.
Απ το οπεν στο βραδινό δελτίο ειδήσεων να το μαθουμε
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”