Μεταγραφές Χειμώνα 2018
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018
To sport24 (Τζιομπάνογλου) γράφει ότι η πρόταση για τον Χατσερίδη είναι για αγορά και προσφέρονται και χρήματα. Αδυνατώ να το πιστέψω  

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seaman την Κυρ 20 Ιαν 2019, 14:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Και χαιρομαι για αυτό. Του αξίζει πρωτάθλημα με την ομάδα!boogeyman77 έγραψε:Ο Μαλεζάς δεν υπάρχει αγωνιστικά.Για άλλους λόγους παραμένει στο ροστερ.
Εχει ονομα και απο οτι φαινεται και καλο μανατζερ να ναι καλα το παιδιseaman έγραψε:To sport24 (Τζιομπάνογλου) γράφει ότι η πρόταση για τον Χατσερίδη είναι για αγορά και προσφέρονται και χρήματα. Αδυνατώ να το πιστέψω
- 
				boogeyman77
- Επικοινωνία:
Έχεις φαγωθεί με αυτήν την μετριότητα τον Πασαλιδη.Μάνατζερ του είσαι η συγγενής του;Για πιο λόγο να χρυσοπληρώνουμε το παράρτημα του γκέι για έναν παίκτη που δεν δείχνει να είναι καλύτερος πχ του Μιχογεβιτς που έχουμε δανεικό;Και γιατί πχ να μην προωθήσουμε τον Μιχαηλίδη ή τον Διαμαντή από την Κ19 η αν είναι ν'αγοράσουμε κάποιον να μην πάρουμε πχ τον Μιχαι που ταιριάζει πιο πολύ στα θέλω του προπονητή στη θέση του στόπερ;Ιδανικός τέταρτος στόπερ θα ήταν ο Χατζιησαιας όμως δύσκολα θα συμβιβαστεί με μικρό χρόνο συμμετοχής.D4rKShaDow έγραψε:
Αν ανανεώσει και ο Varela, 4άδα Varela/Crespo/Sverrir Ingi Ingason(μακάρι να 'ρθει) κ Χ"ψηλέας(αν θέλει να μείνει για θέση Έλληνα) αν όχι πώληση και ας πάρουμε τον Πασαλίδη είναι και Μακεδόνας για 3ο4ος.
@boogeyman77 ναι φίλε είναι γιοςμου   

Πχ λέω φίλε μου αφού είπε και ο Γιωργάκης θα μαζέψουμε ότι καλό έχει η supreligda από μικρούς.
Να σε πω κιόλας ούτε εμένα με ενθουσιάζει απλά τον αναφέρω γιατί κυκλοφορεί πολύ στα ράδια του ΠΑΟΚ φυσικά.
Προτιμώ και εγώ τον Mihojevic για 4ο εννοείται η X"ψηλεα.
Από τον Αστέρα μόνο τον Κυριακόπουλο θα ήθελα και αυτό για backup Γιαννούλη κανέναν άλλον.

Πχ λέω φίλε μου αφού είπε και ο Γιωργάκης θα μαζέψουμε ότι καλό έχει η supreligda από μικρούς.
Να σε πω κιόλας ούτε εμένα με ενθουσιάζει απλά τον αναφέρω γιατί κυκλοφορεί πολύ στα ράδια του ΠΑΟΚ φυσικά.
Προτιμώ και εγώ τον Mihojevic για 4ο εννοείται η X"ψηλεα.
Από τον Αστέρα μόνο τον Κυριακόπουλο θα ήθελα και αυτό για backup Γιαννούλη κανέναν άλλον.
					Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Darkm4n την Κυρ 20 Ιαν 2019, 14:34, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.

seaman έγραψε:To sport24 (Τζιομπάνογλου) γράφει ότι η πρόταση για τον Χατσερίδη είναι για αγορά και προσφέρονται και χρήματα. Αδυνατώ να το πιστέψω
Και εμείς κάνουμε τους δύσκολους ή ο παίχτης κλωτσάει; αλλιώς αδυνατώ να πιστέψω ότι δεν έχει τελειώσει η υπόθεση.
Μου φαίνεται σχεδόν αδύνατο να δίνει κάποιος χρήματα για παραγκωνισμενο παίχτη με τόσο μεγάλο συμβόλαιο.
- 
				boogeyman77
- Επικοινωνία:
Και εγώ χαίρομαι γι'αυτό φίλε μου.Δεν ήταν μπηχτή.Περσι άλλωστε στην αγωνιστική κατάκτησή του νταμπλ είχε ουσιαστική συμβολή όποτε χρειάστηκε.Απλως το ανέφερα στον άλλο φίλο που τον θεωρεί 3-4 στόπερ. Μακάρι να είχε και ο Κλάους μυαλό και να ήταν στο ροστερ έστω και με τον ρόλο του Στέλιου.pgetsos έγραψε:Και χαιρομαι για αυτό. Του αξίζει πρωτάθλημα με την ομάδα!boogeyman77 έγραψε:Ο Μαλεζάς δεν υπάρχει αγωνιστικά.Για άλλους λόγους παραμένει στο ροστερ.
seaman έγραψε:To sport24 (Τζιομπάνογλου) γράφει ότι η πρόταση για τον Χατσερίδη είναι για αγορά και προσφέρονται και χρήματα. Αδυνατώ να το πιστέψω
 Εγώ πάλι αδυνατώ να πιστέψω πως υπάρχει πρόταση όχι για αγορά κιόλας αν και λέει το inpaok για Shakhtar
  Εγώ πάλι αδυνατώ να πιστέψω πως υπάρχει πρόταση όχι για αγορά κιόλας αν και λέει το inpaok για Shakhtar
					Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Darkm4n την Κυρ 20 Ιαν 2019, 14:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

εδω ο τουντορ εφυγε κακην κακως απτον ΠΑΟΚ και σε ενα χρονο ηταν στην γαλατα(οπου ξαναεφυγε με τον ιδιο τροπο). Μανατζερ να χεις και διαβαινεseaman έγραψε:To sport24 (Τζιομπάνογλου) γράφει ότι η πρόταση για τον Χατσερίδη είναι για αγορά και προσφέρονται και χρήματα. Αδυνατώ να το πιστέψω
pgetsos έγραψε:Και χαιρομαι για αυτό. Του αξίζει πρωτάθλημα με την ομάδα!boogeyman77 έγραψε:Ο Μαλεζάς δεν υπάρχει αγωνιστικά.Για άλλους λόγους παραμένει στο ροστερ.
 +1 από εμένα!
 +1 από εμένα!Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018
Βασικά ο Μαλε θα έπαιζε βασικός σε όλες τις ομάδες της σουπα-Λιγδας πλην γαυροχαρτινων . για να μην πω κι αυτούς δλδ..., εδώ έπαιζε βασικός ο Λαμπρόπουλος ξέρω-γω.pgetsos έγραψε:Και χαιρομαι για αυτό. Του αξίζει πρωτάθλημα με την ομάδα!boogeyman77 έγραψε:Ο Μαλεζάς δεν υπάρχει αγωνιστικά.Για άλλους λόγους παραμένει στο ροστερ.
Τα ίδια κι ο Κιτσιου στην θεση του...

Καλησπέρα!!!
Με χαφ τι γίνεται, κινείται τίποτα;;
Macho macho είσαι εδώ;

Με χαφ τι γίνεται, κινείται τίποτα;;
Macho macho είσαι εδώ;
Ένα ευχαριστώ για την ανάλυση που μας κάνεις, περιμένω με αγωνία.JohnDag έγραψε:Καλημέρα παλικάρια!
Εντός της ημέρας θα ανεβάσω λεπτομερή ανάλυση του Inganson και συγκριτική ανάλυση σε σχέση με Βαρέλα και Κρέσπο.
Συντονιστείτε!!!
Επίσης ευχαριστώ και τον Μάτσο για τις πληροφορίες που μας δίνει. Με το καλό να έρθει το ΠΑΟΚτσακι.
Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
εδώ υπάρχει ομάδα που δίνει χρήματα για τον καντουρί...obanebane έγραψε:seaman έγραψε:To sport24 (Τζιομπάνογλου) γράφει ότι η πρόταση για τον Χατσερίδη είναι για αγορά και προσφέρονται και χρήματα. Αδυνατώ να το πιστέψω
Και εμείς κάνουμε τους δύσκολους ή ο παίχτης κλωτσάει; αλλιώς αδυνατώ να πιστέψω ότι δεν έχει τελειώσει η υπόθεση.
Μου φαίνεται σχεδόν αδύνατο να δίνει κάποιος χρήματα για παραγκωνισμενο παίχτη με τόσο μεγάλο συμβόλαιο.
φοβερό σκάουτινγκ πρέπει να χουν
Dag θα ήταν πολύ χρήσιμο να ανέβαζες στο σωστό όμως τοπικ τι κάνει ο Λημνιος κ τι ο ζαμπα μέχρι τώραDimpatra έγραψε:Ένα ευχαριστώ για την ανάλυση που μας κάνεις, περιμένω με αγωνία.JohnDag έγραψε:Καλημέρα παλικάρια!
Εντός της ημέρας θα ανεβάσω λεπτομερή ανάλυση του Inganson και συγκριτική ανάλυση σε σχέση με Βαρέλα και Κρέσπο.
Συντονιστείτε!!!
Επίσης ευχαριστώ και τον Μάτσο για τις πληροφορίες που μας δίνει. Με το καλό να έρθει το ΠΑΟΚτσακι.
Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk