Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018

Δημοσίευση από Tolaros »

Όπως είναι ο ΠΑΟΚ το μόνο που θα έπρεπε να μας απασχολεί είναι το πρωτάθλημα. Ούτε οι ηλικίες, ούτε οι επενδύσεις, ούτε ο Μπεργκ. Πρωτάθλημα με κάθε κόστος, πρωτάθλημα έστω και πυροτέχνημα, έστω και αρπαχτή, έστω και με 11άδα δανεικών βετεράνων που το επόμενο καλοκαίρι σταματάνε. Πρωτάθλημα Dallas Mavericks.

Τα "δε θέλω να πάρουμε ένα και μετά να ξαναχτίζουμε από την αρχή αλλά να βάλουμε βάσεις για πολλά" μας έχουν φάει. Είναι παααάρα πολλά τα χρόνια και το κυριότερο πααααάρα πολλά τα λεφτά που έχουν πέσει για να το χάσουμε.
Άβαταρ μέλους
Sekeris

Δημοσίευση από Sekeris »

Με πουκι τι γίνεται? Έπεσε σε χιονοθυελλα?
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

john4serres έγραψε:Βρε φέρτε Κουρμπέλη!
Έλληνας, νέος και καλός εργάτης μέσα στο χορτάρι.

Μακρια απο παιχτες που δεν θελουν να παιξουν στον ΠΑΟΚ,αυτο δε δηλωσε;
Και μην με προκαλειτε αλλο με τον Μπεργκ,οσοι το κανετε,γιατι αμα ανοιξω το στομα μου θα γινουμε μαλια κουβαρια εδω μεσα,
Ακου Μπεργκ και ξερογλυφεστε κιολας.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Sick Bastard έγραψε:Βασικά, μόνο εσύ φαίνεται να σκάλωσες με τις ηλικίες :mrgreen:
Χαχα ρε έχει τόσες μέρες που συζητιέται!!??
Άβαταρ μέλους
Chuck Norris

Δημοσίευση από Chuck Norris »

john4serres έγραψε:Βρε φέρτε Κουρμπέλη!
Έλληνας, νέος και καλός εργάτης μέσα στο χορτάρι.
Με έπεισες ... ΦΕΡΤΕ ΤΟΝ!
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

crow1581 έγραψε:
goran 64 έγραψε:Ο Jaba είναι αριστεροπόδαρος...

Υ.Γ. ΜΑΚΡΙΑ Η ΞΑΝΘΙΑ ΣΟΥΗΔΕΖΑ ΤΡΑΒΕΛΩ ΑΠΟ ΤΟΝ Π.Α.Ο.Κ.!!!!!!!!!!!!!
Φαντάζομαι πώς θα την κοιτάζουν, αν (ατυχώς) έρθει, ειδικά οι Κρέσπο και Σάκχοφ...
Επίσης δεν εγγυώμαι με τίποτα, ότι απ το "τούνελ υποδοχής" θα βγει δίχως κατάγματα...
Αναμεσα στον σερβο και τον Σουηδο παιρνω τον Σουηδο με κλειστα ματια...Το μεγαλο + του Σεβου ειναι οτι ειναι μικρος με περιθωρια βελτιωσης αλλα κακα τα ψεματα ο αλλος ειναι αλλη κλαση...
Είναι τόσο βρώμικος παίχτης αδερφέ, που αποκλείεται να πιάσει στον Π.Α.Ο.Κ., ειδικά με όσα έχουν γίνει πρόπερσι!
Άβαταρ μέλους
crow1581

Δημοσίευση από crow1581 »

goran 64 έγραψε:
crow1581 έγραψε:
goran 64 έγραψε:Ο Jaba είναι αριστεροπόδαρος...

Υ.Γ. ΜΑΚΡΙΑ Η ΞΑΝΘΙΑ ΣΟΥΗΔΕΖΑ ΤΡΑΒΕΛΩ ΑΠΟ ΤΟΝ Π.Α.Ο.Κ.!!!!!!!!!!!!!
Φαντάζομαι πώς θα την κοιτάζουν, αν (ατυχώς) έρθει, ειδικά οι Κρέσπο και Σάκχοφ...
Επίσης δεν εγγυώμαι με τίποτα, ότι απ το "τούνελ υποδοχής" θα βγει δίχως κατάγματα...
Αναμεσα στον σερβο και τον Σουηδο παιρνω τον Σουηδο με κλειστα ματια...Το μεγαλο + του Σεβου ειναι οτι ειναι μικρος με περιθωρια βελτιωσης αλλα κακα τα ψεματα ο αλλος ειναι αλλη κλαση...
Είναι τόσο βρώμικος παίχτης αδερφέ, που αποκλείεται να πιάσει στον Π.Α.Ο.Κ., ειδικά με όσα έχουν γίνει πρόπερσι!
Ναι βρωμικος ειναι... απο την αλλη ποτε δεν ελλειψαν οι βρωμικοι παικτες την ομαδα μας. :lol: Παικτικα παντα μιλαω το εχει το γκολ και με τετοια χαφ πισω να τροφοδοτουνε θα εκανε παπαδες... Το συναισθημα παει περιπατο αν ειναι να παρω παικταρα που θα με βοηθησει να σηκωσω το πρωταθλημα που δικαιουμαι...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

joshua έγραψε:Εγω παντως αν πρεπει να υποθεσω κατι ειναι πως και παλι υπαρχει συγχηση αρμοδιοτητων.Σε αλλο τοπικ ασκειται κριτικη στον Μιχελ.Εγω θα πω πως δεν μπορω να ασκησω κριτικη στον Σλοβακο καθως δεν πιστευω οτι εχει την βασικη ευθυνη για τον σχεδιασμο και ισως για αυτο παραμενει στην θεση.Δεν νομιζω να πιστευει κανεις οτι ειχε καποια αναμοιξη στις μεταγραφες Ζαμπα,Χατσεριδη,πιστευω ομως οτι αυτος εκλεισε τον Πουκι και αλλος τον φρεναρει
Άβαταρ μέλους
goran 64

Crow1581, για πες τον τελευταίο βρώμικο παίχτη που είχαμε στον Π.Α.Ο.Κ., για δω αν μιλάμε την ίδια γλώσσα... :?
Γιατί φαίνεται να μην την μιλάμε ή τουλάχιστον να μην καταλαβαινόμαστε, αφού για παικτική αξία δεν ανέφερα καν!
Επίσης η άποψη μας για τα συναισθήματα είναι εκ διαμέτρου αντίθετη, αφού εμένα με νοιάζει η γαλήνη της ομάδας!
Αν μπορείς να το καταλάβεις, με τα παραπάνω posts που έγραψα...
Άβαταρ μέλους
crow1581

Δημοσίευση από crow1581 »

goran 64 έγραψε:Crow1581, για πες τον τελευταίο βρώμικο παίχτη που είχαμε στον Π.Α.Ο.Κ., για δω αν μιλάμε την ίδια γλώσσα... :?
Γιατί φαίνεται να μην την μιλάμε ή τουλάχιστον να μην καταλαβαινόμαστε, αφού για παικτική αξία δεν ανέφερα καν!
O Garcia φυσικα. Οταν εννοω βρωμικος εννοω να χωνει κλωτσιες εκει που δεν βλεπει ο αλλος, να τραμπουκιζει κτλ. Ο Berg το κανει πολυ με αγκωνες και λεκτικα (ακομα και ρατσιστικα οπως εχει αποδειχτει στο παρελθον)...Φυσικα και μου αρεσουν οι βρωμικοι παικτες και γιαυτο πχ η αγαπημενη μου εθνικη ειναι η Ουρουγουαη που εχει μαστερ στο θεμα..
Άβαταρ μέλους
goran 64

ΟΚ...Τελικά μιλάμε εντελώς διαφορετική γλώσσα, αλλά κανένα πρόβλημα...Όπως το βλέπει ο καθένας... :ugeek:
Προσωπικά, έστω την ύπαρξη των Γκαρσία-Μπεργκ στην ίδια πρόταση, με θέμα την "βρωμιά" την θεωρώ ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ!
Άβαταρ μέλους
mrpink

Δημοσίευση από mrpink »

Ο Γκαρσία ήταν βρώμικος επειδή έτσι έλεγαν τα αθηνέζικα μμε ή για κάποιον άλλο λόγο;
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

crow1581 έγραψε:
goran 64 έγραψε:Crow1581, για πες τον τελευταίο βρώμικο παίχτη που είχαμε στον Π.Α.Ο.Κ., για δω αν μιλάμε την ίδια γλώσσα... :?
O Garcia φυσικα. Οταν εννοω βρωμικος εννοω να χωνει κλωτσιες εκει που δεν βλεπει ο αλλος, να τραμπουκιζει κτλ. Ο Berg το κανει πολυ με αγκωνες και λεκτικα (ακομα και ρατσιστικα οπως εχει αποδειχτει στο παρελθον)...Φυσικα και μου αρεσουν οι βρωμικοι παικτες και γιαυτο πχ η αγαπημενη μου εθνικη ειναι η Ουρουγουαη που εχει μαστερ στο θεμα..
Ο Γκαρσία δεν ήταν βρώμικος παλικαρε
Σκληρός ναι
Ευθύς ναι

Ο Ματος προσομοιάζει το Μπεργκ

Εγώ είμαι υπέρ του να έρθει
Παικταράς με εμπειρία
Με τη σωματοδομη που έχει, αλλά 3 χρόνια καλή μπάλα τα έχει
Και ναι είναι νικητής
Τέτοιους θέλουμε
Απ τα καλά παιδιά έχουμε αρκετά
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Εεεε όχι βρώμικος ο Γκαρσία :o
Χαρακτηριστικό παράδειγμα βρόμικου παίκτη είναι ο Σουάρες.

Σε εμάς ήταν ο Τζαβέλλας,ο ινσουαραλδε
Και ο Μάτος είναι αρκετά βρομικος
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”