Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι
- john4serres
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι
Ωραια πες οτι παμε για καθαρο 4-2-3-1 με δημιουργικούς μέσους.
Κάνιας και Κάτσε ΔΕΝ στέκουν.
Σάχοφ, υπο προυποθέσεις. Δεν μου αρεσει τοσο σε 4-2-3-1.
Αρα μένει ο Μαουρίσιο και ίσως ο Ελ Καντουρί.
Κάνιας και Κάτσε ΔΕΝ στέκουν.
Σάχοφ, υπο προυποθέσεις. Δεν μου αρεσει τοσο σε 4-2-3-1.
Αρα μένει ο Μαουρίσιο και ίσως ο Ελ Καντουρί.
joshua έγραψε:Αστο thanos το φορ το ξεχναμε ανοιξαμε αλλες δουλειες βλεπεις...Το γεγονος παντως πως ο Σερετης,βαζελοδημοσιογραφος που εκτιμω δεν τρεφει ιδιαιτερη εκτιμηση για τον Κουρμπελη με αγχωσε λιγο.Ας μεινουμε μακρια...
exeis sxetiko ar8ro josh?
- thanos-xanthi
αμα λεει ο Πετρωτος οτι παμε για Κουρμπελη, ολα καλα
ανακουφιση...
σημαινει αλλος ο στοχος
σιγα μη κανουμε μαγκα τον αφραγκουζο κιολας
να τον εχουμε στο περιμενε ως το παρα πεντε, να του λενε θα σου σκασουμε 1.5 μυριο να καλυψεις τρυπες
και τελευταια στιγμη πες σηκωθηκε στραβα η Γκοντσαρεβα, ακυρο...παρε καμια ψιλη απο το φιλαρακι σου τον φαταουλ
ανακουφιση...
σημαινει αλλος ο στοχος
να τον εχουμε στο περιμενε ως το παρα πεντε, να του λενε θα σου σκασουμε 1.5 μυριο να καλυψεις τρυπες
και τελευταια στιγμη πες σηκωθηκε στραβα η Γκοντσαρεβα, ακυρο...παρε καμια ψιλη απο το φιλαρακι σου τον φαταουλ
Είναι πολύ έυκολο να κλείσεις τον Μαντσον αν θέλεις...Δίνεις 500.000-700.000 και δανεικό τον Κάτσε..Έτσί και εσύ είσαι ικανοποιημένος και ο Ατρόμητος...Απλά είναι τα πράγματα...
- White Ranger
Λέω εγώ αν έρθει ο Madson με κανά 500χιλ και ο Hacheridi θέση ξένου "Γιοκ" ποιος σκατά θα πάρει βαλίτσα;
Λέτε για να λέτε μόνο.
Ο Κουρμπέλης με 1χαρτί αν θέλουν αν όχι να παν να γ@μ-ουν και δανεικούς Μύστα/Κάτσε/Κων-νιδη(ελεύθερο) μια χαρά είναι για έτοιμο παίχτη.
Εμένα το ερώτημά μου είναι άλλο δεν βλέπω για επιθετικό και προβλέπω με τον Κουλούρη θα πάμε backup και περνάνε οι μέρες.
Καλός σε κανένα ματς ο Κουλούρης με Πλατανιά και Κέρκυρα όχι για τα ερχόμενα που μας έρχονται..
Λέτε για να λέτε μόνο.
Ο Κουρμπέλης με 1χαρτί αν θέλουν αν όχι να παν να γ@μ-ουν και δανεικούς Μύστα/Κάτσε/Κων-νιδη(ελεύθερο) μια χαρά είναι για έτοιμο παίχτη.
Εμένα το ερώτημά μου είναι άλλο δεν βλέπω για επιθετικό και προβλέπω με τον Κουλούρη θα πάμε backup και περνάνε οι μέρες.
Καλός σε κανένα ματς ο Κουλούρης με Πλατανιά και Κέρκυρα όχι για τα ερχόμενα που μας έρχονται..
Ο Κακτας συμφωνα με τα νουμερα που είδα είναι οντως καλή περίπτωση.BigBaby έγραψε:Στην Ξανθη ο Λουτσεσκου χρησιμοποιουσε μονο 8αρια....δεν ειχε σχεδον ποτε καθαρο κοφτη.
Χθες δηλωσε οτι δεν θελω εναν κεντρικο αμυντικο μπροστα απο τους κεντρικους αμυντικους.
Οταν εχεις την μπαλα στο 75% του παιχνιδιου δεν νομιζω να μας νοιαζει να εχουμε παικτη να
κοβει αλλα παικτη να δημιουργει απεναντι σε κλειστες αμυνες.
Ο Κακτας που ακουγεται εντονα ειναι ενας πολυθεσιτης στο κεντρο...με απιστευτη τεχνικη
και πολυ καλες πασες...σαν χαφ γραφει γκολ και ασιστ σε καθε του χρονια.
Ο Τσιμιροτ καλος χρυσος αλλα δεν εδινε πολλα στην ομαδα σε ασιστ γκολ...που στο συγχρονο
ποδοσφαιρο ειναι και δουλεια του χαφ να απειλει την αντιπαλη εστια.
Για να πουληθει ο Τσιμιροτ πιστευω οτι εδωσε το οκ και ο Λουτσεσκου οποτε κατι θα εχει στο
νου του....μονο τυχαιες δεν ειναι οι δηλωσεις του.
Βεβαια είναι κροατης και φοβαμαι μην μας βγει Λεοβατς...
Ο Τσιμι ειχε προταση 2.5 μυριων και πουληθηκε σε αυτα τα λεφτα. Για τον Κουρμπελη, για την ωρα, το νουμερο αυτο υπαρχει μονο στα ονειρα του αλαφουσκου. Οποτε με τη λογικη σου, ο Κουρμπελης για την ωρα ειναι πολυ πολυ κατωτερος του Τσιμι.xrisitsapa έγραψε:Έχω μία θεωρία. Η αξία του καθενός φαίνεται από την ΕΠΟΜΕΝΗ του δουλειά ή τις προτάσεις που έχει.
Με αυτή τη λογική, δεν θεωρώ τον Κουρμπελη κατώτερο του Τσιμι, μάλλον στα ίδια κινούνται.
Για Μαντσον δεν ξέρω, αλλά συνήθως οι παίκτες από ατρόμητο δεν μας βγαίνουν
Ρε παιδια.. ηταν αοσμος ο Τσιμι και ο Κουρμπελης ειναι ....ευοσμος; Να τον στειλουμε στον Αστερα αν ειναι...
- White Ranger
Ο Πετρωτός έχει να πιάσει μεταγραφή από όταν έπαιζε ο Feutchine.thanos-xanthi έγραψε:αμα λεει ο Πετρωτος οτι παμε για Κουρμπελη, ολα καλα
ανακουφιση...
σημαινει αλλος ο στοχος
Απλά γράφει ότι διαβάζει τα ίδια και τα ίδια που λένε άλλοι αρδ.
- aspromaura ioannina
Η προοπτικη να παρουμε Κουρμπελη φανταζει πολυ καλη. Δε θυμαμαι ποια ηταν η τελευταια φορα που αγορασαμε Ελληνα παιχτη σε καλη ηλικια ο οποιος να μπορει να παιξει βασικος με το καλημερα. Θα δωσει αερα ανανεωσης στην ομαδα και νεο ενδιαφερον για εμας τους οπαδους.
Κατανοώντας πλήρως την υπερβολή σου αδερφέ, ομολογουμένως κι εμένα χθες ο Μάνσον μου μοιαζε (και σωματικά και παιχτικά) περισσότερο σαν μποξέρ, παρά σαν χαφ, ειδικά μάλιστα τέτοιο που "ονειρεύεται" ο Ρουμάνος μας...Demir έγραψε:Ποιος ματσον ρε παιδιά.. έλεος .. καλύτερα Κόρμπο ..
Αν μετά απ τις χθεσινές δηλώσεις του λοιπόν τον δω αυτόν στον Π.Α.Ο.Κ., ε τότε θα βγει πέρα για πέρα άκυρος!!!!
- White Ranger
Τα πράγματα είναι απλά για να λέμε κλείσαμε τις 'τρύπες' τι χρειαζόμαστε για Πρωτάθλημα.
(αφού πήραμε και 2,5χαριά από Cimirot Standard Liège)άρα+1παίχτη προσθήκη.
1) Kchacheridi
2) Keșerü
3) Caktaš καλός και τεχνίτης+ελεύθερος
4) Κουρμπέλη είναι και Έλληνας 'καλύπτει και θέσεις 4κ6"υπο-προυποθέσεις με λίγα φράγκα+δανεικούς Kace/Κων-νιδης/Μυστακίδης"
Δεν θέλει και σκέψη πολύ 25 του μήνα φτάσαμε...
(αφού πήραμε και 2,5χαριά από Cimirot Standard Liège)άρα+1παίχτη προσθήκη.
1) Kchacheridi
2) Keșerü
3) Caktaš καλός και τεχνίτης+ελεύθερος
4) Κουρμπέλη είναι και Έλληνας 'καλύπτει και θέσεις 4κ6"υπο-προυποθέσεις με λίγα φράγκα+δανεικούς Kace/Κων-νιδης/Μυστακίδης"
Δεν θέλει και σκέψη πολύ 25 του μήνα φτάσαμε...
Η προοπτική όμως του να συνεχίσουμε ένα ατελέσφορο αλισβερίσι με τον Άφραγκο ούζο είναι πολύ επιζήμια...aspromaura ioannina έγραψε:Η προοπτικη να παρουμε Κουρμπελη φανταζει πολυ καλη. Δε θυμαμαι ποια ηταν η τελευταια φορα που αγορασαμε Ελληνα παιχτη σε καλη ηλικια ο οποιος να μπορει να παιξει βασικος με το καλημερα. Θα δωσει αερα ανανεωσης στην ομαδα και νεο ενδιαφερον για εμας τους οπαδους.

Έφαγα και γω μια κρυαδα το πρωί με τα νέα της πώλησης, αλλά με ήρεμο μυαλό αργότερα σκέφτηκα πως ίσως θα κανουμε ντεμαραζ αγορών και προσθηκων γενικά τις επόμενες μέρες οπότε πήγαμε αναγκαστικά και στην πώληση Τσιμι (λόγω ffp) . Είναι μια εκδοχή δικη μου, που ελπίζω να ισχύει και να μην ξενερωσουμε ομαδικώς!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paoki19 την Πέμ 25 Ιαν 2018, 16:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.