Răzvan Lucescu
Re: Răzvan Lucescu
2.000.000 δωσαμε για εναν εξαιρετικα ταλαντουχο εξτρεμ με ολα αυτα τα στοιχεια αλλα ξεχασαμε ποσους ξενους εχουμε.Πρεπει να παρει διαβατηριο ο Χαρσεριδη.Δεν ειναι δυνατον να χαθει ο Ζαμπα.
Ο Ζαμπα δεν παυει να ειναι επενδυση και ελπιδοφορος. Εγω αναφερομαι σε Βιερινιοειδες. Δηλαδη εναν εμπειρο ετοιμο παιχταρα εξτρεμ σαν τον Λουκας που επαιρνε ματς μονος του
Τοσο ο Βιερινια οσο και ο Λουκας δεν ειχαν τιποτα περισσοτερο στην καριερα τους απο τον Ζαμπα.Οπως εμπιστευτηκαμε τοτε τον Βιερινια και μεγαλωσε σε εμας ετσι πρεπει να εμπιστευτουμε και τον Βραζιλιανο.
ΝΑ περιμενουμε δηλαδη να μεγαλωσει και ωριμασει σε χρονια που θελουμε πρωταθλημα.
Πιστευεις οτι κυκλοφορουν πολλοι παικτες εκει εξω με τα στοιχεια του αλλα φτασμενοι και συγχρονως προσιτοι για τον ΠΑΟΚ?
Ε δε νομιζω πως σε ολοκληρο πλανητη και με ενα πολυ σοβαρο μπατζετ δε μπορουμε να φερουμε ενα παιχταρα ετοιμο εξτρεμ. Δε μιλαω φυσικα για επιπεδο πρεμιερ αλλα για ενα επιπεδο πανω απο ελλαδα.
Ρε συ χαρτάκια σταματά να γράφεις σε όλα τα τοπικ για το στημένο πρωτάθλημα,οκ το εμπεδώσουμε.
Τα στατιστικά τού Λουτσέσκου από το SDNA και συγνώμη αν έχει ήδη γραφεί:
50 επίσημα παιχνίδια: 37 νίκες, 6 ισοπαλίες, 5 ήττες / 102-30 τέρματα.
Σημείωση δική μου: 37+6+5=48 τα δύο που λείπουν φαντάζομαι να είναι με τους δύο γάβρους που δεν έκατσαν να παίξουν. Αν καθόταν θα ήταν 39-6-5
50 επίσημα παιχνίδια: 37 νίκες, 6 ισοπαλίες, 5 ήττες / 102-30 τέρματα.
Σημείωση δική μου: 37+6+5=48 τα δύο που λείπουν φαντάζομαι να είναι με τους δύο γάβρους που δεν έκατσαν να παίξουν. Αν καθόταν θα ήταν 39-6-5
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Rexaris την Δευ 03 Σεπ 2018, 18:59, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.