Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
mbison

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016

Δημοσίευση από mbison »

Επισης καποιοι καλοι Ιρανοι κανουν καριερα στη Γερμανια
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Παλαιοτερα γινονταν αυτο, με Νταεί, Καρίμι κλπ.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Πιστεύω ότι με τον Μεχντί Ταρέμι θα χτυπήσουμε φλέβα χρυσού. Όταν ένας παίκτης φεύγει από κάποου και πέφτει κλάμα, δεν είναι τυχαίος. Βασικά έχει πάρα πολύ μεγάλη εξέλιξη και ειδικά την τελευταία χρονιά όπου έγινε διεθνής και βασικός. Έκανε 8 παιχίδια και έβαλε 5 γκολ. Όλοι ξέρουμε πόσο δύσκολα είναι τα γκολ με εθνικές ομάδες, αλλά και το επίπεδο είναι ανεβασμένο. Σωματικά είναι πολύ ώριμος, έχει και ιδανικό ύψος. Βλέπω καλό σουτ και από απόσταση, ενώ μοιράζει και ασίστ. Μακάρι να έρθει. Στην τελική ελεύθερος είναι και αν δεν βγει, φεύγει δανεικός.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Sera4 έγραψε:ρε παλικαρια δηλαδη να αφησω τον φακουντο για να παρω τον ιρανο??χιλιες φορες να μεινω ως εχω αν ειναι...καλους παιχτες γεματος ειμαι...οι πινελιες ποιοτητας μου λειπουν...αν τωρα καποιοι την βλεπουν την ποιοτητα στον ιρανο τι να πω...

το οτι εχει πολλους ακολουθους δεν το σχολιαζω για μπαλα μιλαμε...ακολουθους εχουν και εκεινες οι αρμενισσες στην αμερικη που κανουν θραυση....

ποσο αξιζει τελικα μια κουπα??ποσο αξιζει μια συμμετοχη στους ομιλους??ας περιμενουμε να μαθουμε λοιπον :ugeek:
Τον φακουντο τον έχεις δει από τότε που έφυγε;
Ήταν καλύτερος;

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
Mr.Charlie

Δημοσίευση από Mr.Charlie »

Μια που θα παιξουμε με Porto φιλικο ας κανει καμια κινηση η ΠΑΕ να παρει αυτην τoν παικταρα εστω κ σαν δανεικο.Δανεικο στη Sao Paulo τον εδωσε για ενα εξαμηνο γιατι οχι σε εμας που παιζουμε κ προκριματικα CL?Εχω την εντυπωση οτι τον ειχε προτεινει καποιος εδω στο forum αλλα δεν θυμαμαι ποιος.

http://www.transfermarkt.co.uk/maicon/p ... eler/84695

[youtube]XYFSBtl1xwI[/youtube]

[youtube]B9CS4mbjW7Y[/youtube]
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

Γραφειοκρατικά που ανάφερε κάποιος νομίζω δεν θα αργήσει να πατήσει Ελλάδα ο Ιρανός, διευκολύνει και η πολιτική ανοιχτών συνόρων.

Να σεβαστούμε και λίγο τον τίτλο του τοπικ και να ποσταρουμε αυτούς θέλουμε στο αντίστοιχο;;; Φέτος το παρακαναμε, τουλάχιστον 1/4 των ποστ είναι για τελείως αλλού...
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

Kourdos έγραψε:Γραφειοκρατικά που ανάφερε κάποιος νομίζω δεν θα αργήσει να πατήσει Ελλάδα ο Ιρανός, διευκολύνει και η πολιτική ανοιχτών συνόρων.

Να σεβαστούμε και λίγο τον τίτλο του τοπικ και να ποσταρουμε αυτούς θέλουμε στο αντίστοιχο;;; Φέτος το παρακαναμε, τουλάχιστον 1/4 των ποστ είναι για τελείως αλλού...

τι να κανουμε ρε κουρδε αφου εκοψες εσυ τις αναλυσεις να ψαχνουμε τις μεταγραφες

δες τι γινεται με ΠΑΟΚ ιραν
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

χαχαχα το sdna αναρωτιεται αν υπεγραψε σε μας ή στον gay... Για τον Περση μιλαμε παντα...
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

Το σίγουρο είναι πως αν έρθει σε εμάς θα είναι ένα στοίχημα αμφιβόλου απόδοσης και μία φτηνή επιλογή του Ιβάν που δεν δίνει χρήματα.
Αν πάει στον γκέυ θα είναι ένα έξυπνο άνοιγμα σε μία νέα αγορά από όπου παίρνει ό,τι καλύτερα έχει. Α, και θα μας τον έχουν κλέψει μέσα από τα χέρια.

Καλά το πάω;
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Ετοιμος για ΑΡΔ!
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

Δε θέλει κόπο τελικά. :lol:
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Να τον εχουμε μισο-μισο με τον γκέι; Πρωτα εκει, κι ν ειναι καλος τον Δεκεμβρη εδω...ετσι θα παρει κι ο Ιβαν παικτη του γκεΐ που θελει διακαώς.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

pilotos έγραψε:
Sera4 έγραψε:ρε παλικαρια δηλαδη να αφησω τον φακουντο για να παρω τον ιρανο??χιλιες φορες να μεινω ως εχω αν ειναι...καλους παιχτες γεματος ειμαι...οι πινελιες ποιοτητας μου λειπουν...αν τωρα καποιοι την βλεπουν την ποιοτητα στον ιρανο τι να πω...

το οτι εχει πολλους ακολουθους δεν το σχολιαζω για μπαλα μιλαμε...ακολουθους εχουν και εκεινες οι αρμενισσες στην αμερικη που κανουν θραυση....

ποσο αξιζει τελικα μια κουπα??ποσο αξιζει μια συμμετοχη στους ομιλους??ας περιμενουμε να μαθουμε λοιπον :ugeek:
Τον φακουντο τον έχεις δει από τότε που έφυγε;
Ήταν καλύτερος;

SM-G935F
γιατι ρε πιλοτε μου τι εγινε στον ενα χρονο που εφυγε παλαιμαχος??
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Δεν τον έχω δει, για αυτό ρώτησα, μήπως γνωρίζεις, αν είναι σε καλή κατάσταση

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Την κατάσταση του Φακούντο θα την ξέρει κάποιος που παρακολουθεί την Ρασίνγκ.
Από κει και πέρα, πιστεύω ότι είναι περίπτωση Λούκας: με μισή καρδιά θα έρθει και το μυαλό του θα είναι στην Ρασίνγκ. Αν καταφέρει να τα βρει με τον Ίβιτς, έχει καλώς. Αν όχι, τζάμπα θέση στο ρόστερ θα μας τρώει.
Θα φανεί στην προετοιμασία.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”