Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016
Ξεσηκώσατε όλο το transfermarkt αλλά όλα αυτά αποδείκτηκαν όνειρα χειμερινής νυχτός για άλλη μια φορά.
Από την άλλη δεν φεραμε καραβιές από Ρωσία μεριά όπως κάθε χρόνο., πάλι καλά.
Από την άλλη δεν φεραμε καραβιές από Ρωσία μεριά όπως κάθε χρόνο., πάλι καλά.
- john4serres
υπαρχουν και ελευθεροι
Chavez
Luna
Radovic
Babovic
Kranjcar
Izmailov
Baptista
Ronaldinho
Chavez
Luna
Radovic
Babovic
Kranjcar
Izmailov
Baptista
Ronaldinho

joshua έγραψε:Ενταξει αν δεν αποκτηθει παικτης και μεινουμε στην αντικατασταση Ολσεν και Κοστα απη Βελλιδη και Χατζησαια θα μιλαμε για αποδυναμωση αντι για ενδυναμωση της ομαδας και για εξοικονομηση χρηματων αντι για να ξοδεψουμε κατι για τα αυτονοητα.Προσωπηκα για μενα η χρονια τελειωνει σημερα,τα κενα στο ροστερ ειναι τετοια που δεν επιτρεπουν την επιτευξη πλεον κανενος στοχου.Καληνυχτα κυριε Σαββιδη.
καλα ρε τζος τι γκρινια ειναι αυτη μιρλιαρη αφου να ουμε θα σε πουν εμεινε ο τουντορας και εφαγαν φαπες τα αρδ θελεις και μεταγραφες ... εγω ειμαι πολυ ευτυχισμενος γιατι εμεινε ο ιγκορ και δε θα δω ποτε το μεγαλυτερο παιχτη της ομαδας μου να παιζει στη θεση του εστω 1 90λεπτο 1 γμημενο ματς ... επισης ειμαι ευτυχισμενος που 2 δσ βρηκαν οτι για τις θλασεις φταινε ολα εκτος απ το προπονητικο τιμ ... επισης στηριζω το πλανο ... επισης χαιρομαι που την πατησε ο πετρωτος ... τι αλλο θες ρε και μιρλιαζεις χαλας το κλιμα στον κοσμο και οδηγεις τους ακριβοπληρωμενους σε κακες αποφασεις
εγω θα σε μπαναριζα για κανα χρονο με τετοια μιρλα ακου αποδυναμωση ... ρε γιναμε στρονγκ ρε εμεινε ο τουντορ ρε ξυπνα
τωρα σε κανα διβδομαδο βεβαια ολα αυτα θα ειναι αλλιως αλλα δε γμει σημερα ειναι ετσι αφου ξερεις

καλα για ποσο χαζο τον εχεις το ρωσσο να φερει αυτους να γινουν αλλαγη του πελκα η να παιζουν αμυντικα χαφ ... δεν ειναι τοσο βλακας ξερει τι κανειjohn4serres έγραψε:υπαρχουν και ελευθεροι
Chavez
Luna
Radovic
Babovic
Kranjcar
Izmailov
Baptista
Ronaldinho
Πότε λήγει η προθεσμία για ελεύθερους κλπ κλπ ?
Σόρρυ αν ξαναέγινε η ερώτηση , αλλά δεν πήρε κάτι το μάτι μου.
Σόρρυ αν ξαναέγινε η ερώτηση , αλλά δεν πήρε κάτι το μάτι μου.
Γινεται χαμός στην Ρωσία, όλες σχεδόν οι ομάδες πουλάνε παίκτες δεξια κι αριστερά κι εμείς δεν θα φάμε.
- The_Stalker
- WestBlock4
Καιρος ειναι να δειτε και καποιοι οτι οι μεταγραφες ανακοινωνονται απο τη ΠΑΕ.. γιατι καποιοι εδω φωναζανε για μεταγραφες μπακασετα και κουλιμπαλι κ τους ειχαν κ σιγουρους...Σας ειχα πει οτι δεν υπαρχει θεμα.. Καλο θα ειναι να μη διαβαζεται κατι paolnextgeneration kati πετρωτους και αλλα αρδ... απλα δειτε το paokfc οταν βγαλει επισημη ανακοινωση
Δεν ξέρω πως σκεφτεται ο Ρώσος αλλά υποψιάζομαι ότι θα ξεφορτωθεί Αρνεσεν το καλοκαίρι και ο Τούντορ μένει μέχρι να φύγει και αυτή τη χρονιά μάλλον την έχει ξεγράψει.
Ναι μεν στήριξη με δηλώσεις, αλλά οι δηλώσεις δεν μένουν.
Αν γίνει κάποια καλή πώληση το καλοκαίρι από το υπάρχον ρόστερ ίσως παρουμε παίκτη.
Ο Αρνεσεν δεν φαίνεται να κυνηγά κάτι, αν υπήρχε κατι θα είχε διαρεύσει, έστω σαν "κινητικότητα" όπως στην αρχή των μεταγραφών.
Ναι μεν στήριξη με δηλώσεις, αλλά οι δηλώσεις δεν μένουν.
Αν γίνει κάποια καλή πώληση το καλοκαίρι από το υπάρχον ρόστερ ίσως παρουμε παίκτη.
Ο Αρνεσεν δεν φαίνεται να κυνηγά κάτι, αν υπήρχε κατι θα είχε διαρεύσει, έστω σαν "κινητικότητα" όπως στην αρχή των μεταγραφών.
Άλλη μια χρονιά χαμένη...Κάθε πέρσι και καλύτερα θα λέμε σε λίγο..Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω το γεγονός πως δεν παίρνουμε παίκτη την στιγμή που είναι στα pits ο Ζάιρο και ο Ροντρίγκεζ...Ελπίζω να υπάρχει η δυνατότητα να κλειστεί τουλάχιστον ο Τσάβες..
- Grouchopoulos
Συγγνώμη, αλλά ούτε εγώ θα ξόδευα λεφτά για σοβαρό παίκτη βλέποντας πως αντιμετωπίζει ο Τούντορ τον Μπερμπάτοφ.
Η ομάδα έχει ρόστερ αρκετά καλό για να βγει δεύτερη. Απλά ο Τούντορ είναι ανίκανος να πάρει το καλύτερο από τους παίκτες (για την ακρίβεια τους χειροτερεύει) και αυτό είναι θέμα προπονητή και όχι μόνο των παικτών. Στην τελική αν βάση απόδοσης αξίζει ο Τούντορ την ευκαιρία μέχρι το τέλος της σεζόν, γιατί να μην την αξίζουν ο Σκόνδρας ή ο Σάμπο?
Θεωρώ καλό ότι ξεφορτωθήκαμε τον Κόστα. Ακόμα κι αν δεν είναι ο Χατζηισαίας καλύτερος, είναι σίγουρα ο Μαλεζάς...
Η ομάδα έχει ρόστερ αρκετά καλό για να βγει δεύτερη. Απλά ο Τούντορ είναι ανίκανος να πάρει το καλύτερο από τους παίκτες (για την ακρίβεια τους χειροτερεύει) και αυτό είναι θέμα προπονητή και όχι μόνο των παικτών. Στην τελική αν βάση απόδοσης αξίζει ο Τούντορ την ευκαιρία μέχρι το τέλος της σεζόν, γιατί να μην την αξίζουν ο Σκόνδρας ή ο Σάμπο?
Θεωρώ καλό ότι ξεφορτωθήκαμε τον Κόστα. Ακόμα κι αν δεν είναι ο Χατζηισαίας καλύτερος, είναι σίγουρα ο Μαλεζάς...
γιατί να έχει διαρρεύσει έστω σαν κινητικότητα??? απο ποιόν??? δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό. το ο,τι δηλαδή βγάζουν σενάρια κατά το δοκούν τα αρδ με το μυαλό τους ο,τι και καλά και τάχα μου και δήθεν ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον χ, ψ , που δεν έρχεται και μετά ρίχνουν ευθύνες γιατί και καλά χάλασε η κατά φαντασίαν τους μεταγραφή....
δηλαδή πετυχαίνει ο πόλκας συνεργάτη του Φρανκ στο αεροδρόμιο και τον ρωτά ¨εκσκιουζμι αρ ΠΑΟΚ ισ γκονα ντου τρανσερφσ??? " και πρέπει ο άλλος να του απαντήσει κιόλας....?????
υ.γ. και αντε πες και οτι έτυχε και ο άλλος δεν βιαζόταν, τον λυπήθηκε κιόλας και του απάντησε... ο πολκας και ο κάθε αρδ θα καταλάβει τι του είπε να το αποδώσει στα ελληνικά???????????//??????????????????????????????
δεν νομίζω.
δηλαδή πετυχαίνει ο πόλκας συνεργάτη του Φρανκ στο αεροδρόμιο και τον ρωτά ¨εκσκιουζμι αρ ΠΑΟΚ ισ γκονα ντου τρανσερφσ??? " και πρέπει ο άλλος να του απαντήσει κιόλας....?????
υ.γ. και αντε πες και οτι έτυχε και ο άλλος δεν βιαζόταν, τον λυπήθηκε κιόλας και του απάντησε... ο πολκας και ο κάθε αρδ θα καταλάβει τι του είπε να το αποδώσει στα ελληνικά???????????//??????????????????????????????
δεν νομίζω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος panta την Δευ 01 Φεβ 2016, 19:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
O Πολκας το πολυ πολυ να συχναζει σε καμια Αριστοτελους η σε κανενα μαιντανομαγαζο..Που γραφει στο φσμπ οτι γυρναει και δηθεν κανει και ρεπορταζ..