Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
-
Suleymanoglu
Re: Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
Πράγματι. Έχω πάει 5-6 φορές όταν σπούδαζε εκεί ο κουμπάρος μου. Πολύ όμορφη πόλη. Και πάντα περνούσα καλά.Guitarman έγραψε:Καλημέρα
Ξάνθη λατρεία. Γιορτές παλιάς πόλης θες? Καρναβάλι θες? Φαι θες? Γλυκά θές?
Είστε ωραίοι Μικε. Καλά να περάσετε!
Καλά να περάσετε.
- ΑποστόληςΑ
Έκανα 12 μήνες σαν δόκιμος, την περίοδο 1987 - 88. Είχαμε φτιάξει μια ωραία παρέα δοκίμων, τρώγαμε για μεσημέρι στην στρατιωτική λέσχη και μετά πηγαίναμε για καφέ στο σπίτι κάποιου από εμάς. Οι δύο από του 4 κολλητούς είμασταν ΠΑΟΚια.
Τρώγαμε σεκέρ - μπαρέ στο ζαχαροπλαστείο: "Η ΩΡΑΙΑ ΕΛΛΑΣ" των αδελφών Τζεμίλ.
Ήταν η εποχή που ερχόντουσαν οι πρώτες δόκιμες υπαξιωματικοί (γυναίκες), που ήταν επανάσταση τότε για τον στρατό. Κάποιες από αυτές τις συναντούσαμε το βράδυ έξω και πηγαίναμε σε μπαράκια. Θα έλεγα ότι εύκολα μπορούσες να φτιάξεις κατάσταση...
Τρώγαμε σεκέρ - μπαρέ στο ζαχαροπλαστείο: "Η ΩΡΑΙΑ ΕΛΛΑΣ" των αδελφών Τζεμίλ.
Ήταν η εποχή που ερχόντουσαν οι πρώτες δόκιμες υπαξιωματικοί (γυναίκες), που ήταν επανάσταση τότε για τον στρατό. Κάποιες από αυτές τις συναντούσαμε το βράδυ έξω και πηγαίναμε σε μπαράκια. Θα έλεγα ότι εύκολα μπορούσες να φτιάξεις κατάσταση...
Μία φορά που είχα πάει με τη γυναίκα μου, πετύχαμε αυτό το ζαχαροπλαστείο με το που άνοιγε μετά τις διακοπές και έφτιαχνε τα γλυκά. Από τις μυρωδιές ένιωθα σαν το σκύλο με τα λουκάνικα. Must το σεκέρ, το οποίο έβαζα μέσα σε κρέμα.
Καλησπέρα Π.Α.Ο.Κ.τσάκια!!!!
Καλό Π/Σ/Κ σε όλους μας...
Καφέ ήπια αλλού σήμερα και το αλκοόλ είναι κομμένο για κάνα μήνα απ τον γιατρό...αυστηρά μάλιστα!!!!
Γεράματα...
Καλό Π/Σ/Κ σε όλους μας...
Καφέ ήπια αλλού σήμερα και το αλκοόλ είναι κομμένο για κάνα μήνα απ τον γιατρό...αυστηρά μάλιστα!!!!
Γεράματα...
Τί είναι αυτό;kataramenos5 έγραψε:Καλησπερα ,καλο μηνα.(γιατι δε πιανουν ποτε αυτες οι ευχες?)
Μιας και ειμαστε στον καφενε εχει δοκιμασει κανας γκουρμεδιαρης αυτον τον Κοπι Λουακ(τα σκ.. της γατας)?
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Καλά ρε τρεις ώρες έχει να πατήσει άνθρωπος στον καφενε. Ακόμα και ο καφετζης την έκανε!
- kataramenos5
http://eu-kopiluwak.gr/?page_id=2Ale έγραψε:Τί είναι αυτό;kataramenos5 έγραψε:Καλησπερα ,καλο μηνα.(γιατι δε πιανουν ποτε αυτες οι ευχες?)
Μιας και ειμαστε στον καφενε εχει δοκιμασει κανας γκουρμεδιαρης αυτον τον Κοπι Λουακ(τα σκ.. της γατας)?
Καλα ρε δεν εχεις δει το Bucket list?Το επινε ο Νικολσον χωρις να ξερει την προελευση.
http://www.imdb.com/title/tt0825232/
- buffalobill4
ουτε καν το ειδα. τουλαχιστον δεν ειμαι ο μονος, ουτε ο κατ που ειναι κ θαμωνας
Ωραια ρε μαν, χαιρομαι (κ ζηλευω)
Σωπα ρε, πηγατε τοσοι, νομιζα με αμορε θα σκασεις. Καμπινγκ ή δωματια?
Αστυπαλαια μηπως πετυχατε μια παρεα αθηναιων με μελλοντικα, μαντολινο κ φλαουτο, που επαιζαν Beirut, εντεχνα και διαφορα παραδοσιακα ελληνικα?
Επομενη φορα που θα κατεβεις, να κανονισουμε να βρεθουμε
- buffalobill4
οχι ρε σκασαμε αντροπαρεα (πηρυνας). η ευρυτερη ηταν αναμικτη.
παιξαμε δωματια και αστυπαλαια και αμοργο. καποιοι βεβαια τιμησανε και το καμπινγκ στην αμοργο στα καταπολα. γενικα φτηνια στα δωματια. 20ευρο ταβανι. και στα δυο νησια.
για την παρεα που λες δεν πηρε κατι το ματι-αφτι μου. και τα κυνηγαω κατι τετοια.
βασικα οι διακοπες ηταν φαση ξεσαλωματος. καθε μερα φουλ αλκολικια. βρεθηκαμε κολλητοι που εχουμε σπασει ολοι σε διαφορες πολεις της ελλαδας και εγω εξωτερικο και καταλαβαινεις τι εγινε.
παιξαμε δωματια και αστυπαλαια και αμοργο. καποιοι βεβαια τιμησανε και το καμπινγκ στην αμοργο στα καταπολα. γενικα φτηνια στα δωματια. 20ευρο ταβανι. και στα δυο νησια.
για την παρεα που λες δεν πηρε κατι το ματι-αφτι μου. και τα κυνηγαω κατι τετοια.
βασικα οι διακοπες ηταν φαση ξεσαλωματος. καθε μερα φουλ αλκολικια. βρεθηκαμε κολλητοι που εχουμε σπασει ολοι σε διαφορες πολεις της ελλαδας και εγω εξωτερικο και καταλαβαινεις τι εγινε.
- buffalobill4
- kataramenos5
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 5#p1180992
Ναι ρε παλικαρε σορυ δε το δα.Μπορει να φταιγε η Φολοη για αυτο.Ελα ρε, φιλος με το Μερκουρη?Κρασαρες γενικα ο τυπος ,αγαπημενη η Φολοη αλλα φετος δε ξερω δε μου κατσε καλα.Γενικα κατι εχω παθει ουτε τα ροζε δε φχαριστηθηκα φετος,ισως....ξεχειλισα*
Περιμενω τα πρωτα κρυα να αρχισουν τα ξινομαυρα.
40 -45 ε?οχι ιδιαιτερα φτηνα .Παλια η διαφορα ηταν μερα με τη νυχτα εδω.
*υπαρχει αυτο ρε Αλε?Να μπουκωσεις?
Ναι ρε παλικαρε σορυ δε το δα.Μπορει να φταιγε η Φολοη για αυτο.Ελα ρε, φιλος με το Μερκουρη?Κρασαρες γενικα ο τυπος ,αγαπημενη η Φολοη αλλα φετος δε ξερω δε μου κατσε καλα.Γενικα κατι εχω παθει ουτε τα ροζε δε φχαριστηθηκα φετος,ισως....ξεχειλισα*
40 -45 ε?οχι ιδιαιτερα φτηνα .Παλια η διαφορα ηταν μερα με τη νυχτα εδω.
*υπαρχει αυτο ρε Αλε?Να μπουκωσεις?
- buffalobill4
φοβερος ο κτημας μερκουρης εχε υποψιν σου
και φοβεροι ανθρωποι και κρασαρες
και φοβεροι ανθρωποι και κρασαρες