Γιώργος Δώνης

Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Re: Γιώργος Δώνης

Δημοσίευση από nikolasf »

Δεν ειρωνέυομαι εκφράζω την άποψή μου κοσμίως... Γιατί με προσβάλης αποκαλώντας με είρωνα;;;;;
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

nikolasf έγραψε:Δεν ειρωνέυομαι εκφράζω την άποψή μου κοσμίως... Γιατί με προσβάλης αποκαλώντας με είρωνα;;;;;
καλα αστο..
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Ρε σεις μερικοί αφήστε μας στον πόνο μας ...

Πρέπει να καταλάβετε ότι πονάμε πραγματικά βλέποντας αυτόν τον τραγικό ως προπονητή στον πάγκο ... να μας κοροϊδεύει στα ίσια και να μην κουνιέτε φίλο ...

μην μας τρελένετε λοιπόν και αφήστε μας να γράφουμε την μαμημένη την άποψή μας ...

για αυτόν που έδιωξε τον Πάμπλο και ο ΠΑΟΚ δεν έχει ένα χαφ της προκοπής να κρατήσει την μπάλα και να προωθήσει το παιχνίδι της ομάδας ...

αφήστες μας ρε σεις στον πόνο μας να με κάνει γιογιό ο Τσόλης ο τρύπιος μέσα στην Τούμπα ... και να έχω έναν να παλεύει στην άμυνα και έναν στην επίθεση ...

να μην έχω έναν παίχτη να ξέρει τι του γίνεται και που θα πάει ...

άντε ρε κρατήστε την άποψή εσείς και αφήστε μας στον πόνο μας με τον αστείο που διαμαρτύρεται για παπαριές στον διαιτητή και συγχρόνως 5 φορές μπροστά στα μάτια τους οι παίχτες αφήνανε τους αντιπάλους να βάλουν την μπάλα δύο μέτρα μπροστά στα στημένα ...

ακόμα και οι διαμαρτυρίες αδερφίστικες είναι για αυτό και οι διαιτητές σημασία δεν του δίνουν ...

κουράστηκα με τον χατζηαβάτη ... πες τε του Μπαρμπα γιώργου να εμφανιστεί ...

δεν τον αντέχω άλλο πραγματικά !
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

30 ατομα περιμεναν τον δωνη και τον βριζανε! :lol: :lol: :lol: :lol: .ο ΠΑΟΚ προσπαθει να κερδισει τους στοχους του κ οι αλλοι μετα απο νικη(οπως ηρθε αλλα νικη) βιζουνε τον προπονητη!τι να πω.. :evil:
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Ένταση κατά την αποχώρηση Δώνη

17 Απρ 2013 23:01, Από PAOK24

Μικρή μερίδα οπαδών του ΠΑΟΚ αποδοκίμασε τον Γιώργο Δώνη κατά την αποχώρησή του από την Τούμπα.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ αποχώρησε με συνοδεία από το γήπεδο. Στο χώρο του πάρκινγκ βρέθηκαν περίπου τριάντα οπαδοί οι οποίοι εξέφρασαν με αποδοκιμασίες τη δυσαρέσκειά τους για τη φυγή του Πάμπλο Γκαρσία. Ο Δώνης επιχείρησε να απαντήσει και ένταση διήρκεσε λίγα λεπτά, μέχρι ο προπονητής να αποχωρήσει με το αυτοκίνητό του.
Εντάξει ο τύπος τα έχει χαμένα....κρίμα...δυσαρεστήθηκε που τον έκραξαν επειδή παρουσίασε ένα σύνολο που μπορούσε να δεχτεί 3-4 γκόλ από το χωριό, μέσα σε γεμάτη Τούμπα και με ρόστερ 5 κλάσεις ανώτερο...

Αξιολύπητος και θρασύς μέχρι εκεί που δεν πάει...
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

gergeo4 έγραψε:
Photis έγραψε:
gergeo4 έγραψε:κερδισαμε ,παρα το κακο 2ο ημ ,εναν εξαιρετικο μεσοεπιθετικα και καποιοι ξαναμανα βριζουν κ λιδορουν τον δωνη..πολυ χαιρομαι οτι κερδιζουμε κ καποιοι δεν χαιρονται οσο εγω που ειμαι πρωτα ΠΑΟΚΑΡΑ!
Κανένας δε βρίζει...οι αλήθειες δεν είναι βρισιές. Αν τον βρίσει κανείς θα την κάνει. Χαρακτηρισμοί τύπου άσχετος, λίγος κλπ...δεν μετράνε. Είναι στην καθημερινότητα και είναι και πολύ επιεικείς αν σκεφτείς ότι ο συγκεκριμένος παίζει με τη νοημοσύνη μας εδώ και 1 χρόνο.
:pano:
δηλαδη αν πω σε σενα ή καποιον αλλον προσωπικα ολα αυτα θα ειμαι οκ δηλαδη?
Εγώ σε κοροίδεύω 1 χρόνο???? ;)
:pano:
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

Για μια ακόμη φορά, ο Γιώργος Δώνης αποδοκιμάστηκε στην Τούμπα, τόσο πριν την έναρξη του αγώνα, όσο και μετά το τέλος του. Με συνοδεία security εφυγε από το γήπεδο...

Κατά την παρουσίαση των ομάδων, ακούστηκαν και πάλι αποδοκιμασίες όταν αναγγέλθηκε το όνομά του από τα μεγάφωνα, ενώ κατά την αποχώρησή του από το γήπεδο, ήρθε πάλι αντιμέτωπος με οπαδούς.

Καθώς πήγαινε στο αυτοκίνητό του, στο πάρκινγκ του γηπέδου, τον περίμεναν και πάλι περίπου 40-50 οπαδοί, οι οποίοι τον πήγαν "καροτσάκι" μέχρι το αυτοκίνητό του. Αυτή τη φορά δεν συνέβη κάποιο "παρατράγουδο", καθώς υπήρχε η πρόνοια να τον συνοδεύσουν άνδρες της security στο πάρκινγκ. Ο ίδιος προσπάθησε κάποια στιγμή να απαντήσει, όταν κάποιοι οπαδοί τον έβρισαν, αλλά με την επέμβαση των ψυχραιμότερων, το επεισόδιο δεν είχε συνέχεια.

Είναι προφανές ότι η "πληγή" που άνοιξε με την φυγή του Γκαρσία δεν θα κλείσει εύκολα και είναι χαρακτηριστικό ότι και σήμερα, η Θύρα 4 επιχείρησε να φωνάξει εν χορώ σύνθημα για τον Ουρουγουανό. Στο "ΠΑΟΚ, θρησκεία, τρομοκρατία..." το σύνθημα που ακούστηκε σχεδόν απ΄ όλη τη Θύρα 4 σταμάτησε, καθώς εκείνη τη στιγμή σκόραρε ο Σαλπιγγίδης!

αλλοι ειναι θρασυς κ αξιολυπητοι!

α! φιλε βαζε σωστα κειμενα οχι παλια!
paokassss

Δημοσίευση από paokassss »

tad έγραψε:Ρε σεις μερικοί αφήστε μας στον πόνο μας ...

Πρέπει να καταλάβετε ότι πονάμε πραγματικά βλέποντας αυτόν τον τραγικό ως προπονητή στον πάγκο ... να μας κοροϊδεύει στα ίσια και να μην κουνιέτε φίλο ...

μην μας τρελένετε λοιπόν και αφήστε μας να γράφουμε την μαμημένη την άποψή μας ...

για αυτόν που έδιωξε τον Πάμπλο και ο ΠΑΟΚ δεν έχει ένα χαφ της προκοπής να κρατήσει την μπάλα και να προωθήσει το παιχνίδι της ομάδας ...

αφήστες μας ρε σεις στον πόνο μας να με κάνει γιογιό ο Τσόλης ο τρύπιος μέσα στην Τούμπα ... και να έχω έναν να παλεύει στην άμυνα και έναν στην επίθεση ...

να μην έχω έναν παίχτη να ξέρει τι του γίνεται και που θα πάει ...

άντε ρε κρατήστε την άποψή εσείς και αφήστε μας στον πόνο μας με τον αστείο που διαμαρτύρεται για παπαριές στον διαιτητή και συγχρόνως 5 φορές μπροστά στα μάτια τους οι παίχτες αφήνανε τους αντιπάλους να βάλουν την μπάλα δύο μέτρα μπροστά στα στημένα ...

ακόμα και οι διαμαρτυρίες αδερφίστικες είναι για αυτό και οι διαιτητές σημασία δεν του δίνουν ...

κουράστηκα με τον χατζηαβάτη ... πες τε του Μπαρμπα γιώργου να εμφανιστεί ...

δεν τον αντέχω άλλο πραγματικά !
πες τα χρυσοστομε
gergeo4 έγραψε:30 ατομα περιμεναν τον δωνη και τον βριζανε! :lol: :lol: :lol: :lol: .ο ΠΑΟΚ προσπαθει να κερδισει τους στοχους του κ οι αλλοι μετα απο νικη(οπως ηρθε αλλα νικη) βιζουνε τον προπονητη!τι να πω.. :evil:
το λες και μονος σου ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να πετύχει τους στόχους του
τον βριζουμε μπας και φυγει πριν χαθουν ολοι.. οι στόχοι , εμεις αντέχουμε ακόμα :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

σε κοροιδευει?απο που κ ως που φιλε?επειδη δεν βαζει 5 γκολ σε καθε ματς?
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Καρχαρια ποιος αγιος γιορταζε σημερα? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
PAPA TSIBIKOS

Δημοσίευση από PAPA TSIBIKOS »

gergeo4 έγραψε:κερδισαμε ,παρα το κακο 2ο ημ ,εναν εξαιρετικο μεσοεπιθετικα και καποιοι ξαναμανα βριζουν κ λιδορουν τον δωνη..πολυ χαιρομαι οτι κερδιζουμε κ καποιοι δεν χαιρονται οσο εγω που ειμαι πρωτα ΠΑΟΚΑΡΑ!
Από την Σταυρούπολη είπαμε ότι είσαι??? Ο Κόλκας και ο Δώνης τι κάνουν??? Είναι καλά??? :idea:
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Ασε δεν υπάρχει λογική!!!!!
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

gergeo4 , δεν σε όρισε κανένας κριτή των πάντων εδώ μέσα..από ποδόσφαιρο έχεις ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ, μην το συνεχίζεις, άστο...

ΥΓ. Ωραία εικόνα το σημερινό μ@@λο που είδαμε...ειδικά οι γιόμες στον κοντό ανάμεσα στον σανκαρέ όλα τα λέφτα..
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

PAPA TSIBIKOS έγραψε:
Από την Σταυρούπολη είπαμε ότι είσαι??? Ο Κόλκας και ο Δώνης τι κάνουν??? Είναι καλά??? :idea:

πωπω απαντηση!οχι φιλε απο εκτος θεσσαλονικης ειμαι..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”