9.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Re: 9. Δημήτριος Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Steenage έγραψε:μεγαλος παιχτης ... φετος 20 γκολακια τα εχει για πλακα ( ειδικα αν μπουμε και ομιλους στο γιουροπα )
και καμια δεκαρια ασσιστ ( ηδη εβγαλε 2 )

ΥΓ και τα μπεναλντι ο σαλπι οπως και δηποτε ...
Αύγ 05, 2010

Aχ, πού σαι, νιότη, πού δειχνες, πως θα γινόμουν άλλος

(αναδρομή στο παρελθόν μετά απ τις προτροπές χρηστών.)
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Re: 9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Ναι ,τελικά έγινε εξτρέμ.:mrgreen:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

η λυση ειναι μια μειωση 400 000.....ο κλαους λογικα θα φυγει....δεν παιρνουμε φορ...αλλα παιρνουμε 2 εξτρεμ...και φορ συμπληρωνουν οι γιαννου νιμανι και σακης...
Άβαταρ μέλους
city_boy

Δημοσίευση από city_boy »

gika έγραψε:Εγώ έναν κοντό θέλω που να κάνει κουδούνια τον Λίνο μέσα σε ένα εχθρικό (σε λογικά πλαίσια) προς αυτόν πλαίσια. Επίσης θέλω αυτός ο κάποιος, να είναι γρήγορος, να σκοράρει, να βγάζει ασίστ, να παίζει ως πρώτο φορ, ως δεύτερο φορ, ως εξτρέμ, να είναι έλληνας και να παίζει στην εθνική μας. Επίσης τον θέλω και ως ελεύθερο και χωρίς να θέλει πολλά λεφτά για να έρθει στην ΠΑΟΚάρα...

Λογικά κάτι τέτοιο θα ήταν άπιαστο όνειρο. Τώρα όμως?????
ΠΑΜΕ ΛΙΓΟ!!!
ΜΕΣΑ ΕΠΕΣΕΣ ΜΙΛΑΜΕ!!!
Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

Re: Δημήτριος Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από Emprostisghsoitrelamenoi »

Steenage έγραψε: Ιουν 17, 2010
Ανεβαινουμε πολλα επιπεδα με τον καλυτερο ελληνα παιχτη με ΔΙΑΦΟΡΑ Σαλπι ...
Μπορει να παιξει σεντερ φορ και να παστελωσει τουλαχιστον 15 γκολακια αλλα και εξτρεμια ( ταχυτατος , μπουκαδορος , μαρκαρει , ασσιστμαν , αντοχες , ψυχη κτλ ) και να βγαλει 7-8 γκολακια και καμια δεκαρα ασσιστ
Photis έγραψε: Ιουν 17, 2010
Ο Σαλπιγγίδης είναι μια από τις μεγαλύτερες μεταγραφές στην ιστορία του ΠΑΟΚ όπως είπε και ένας φίλος πιο πριν και ο λόγος είναι καθαρά πως το παίρνεις σε ηλικία που είναι στο πικ της καριέρας του και όχι στα τελειώματα όπως ο Γκαρσία(προς θεού δεν αμφισβητώ τις ικανότητες του ως ποδοσφαιριστή),ή του Γ.Χ. για παράδειγμα.Παικτικά θα μας βοηθήσει περισσότερο από τον Γκαρσία να το θυμάστε..

:pano:
Τα βάζω όχι για να μειώσω κρίσεις (μιας κι εγώ πάνω κάτω εκεί κυμαινόμουν κι ας μην ειχα λογαριασμό στο forum) αλλά για να δείτε πόσο μεγάλη απογοήτευση έχει προκαλέσει αυτός ο παίκτης για τους περισσότερους.
Όχι απλά κατώτερος του αναμενομένου επιπέδου ,αλλά κατώτερος του ανεκτού (πλέον).

Καλά τα υποστηρικτικά (χιλιάδες) ποστ προς το σωστό της επιλογή της διοίκησης να τον επανεντάξει είναι τα πλέον γραφικά. Δεν αξίζει όχι να τα παραθέσεις ,αλλά ουτε καν να τα διαβάσεις, στις πρώτες σελίδες. Σαν απανωτές μαχαιριές στην συνείδησή σου τα αισθάνεσαι . :x
Άβαταρ μέλους
bob

Δημοσίευση από bob »

τώρα πλέον που πιάσατε το παρελθόν και αναζητάτε ποστ διάφορων τύπων εκείνος ο μοντ που μπάναρε όποιον είχε διαφορετική άποψη για αυτό το θέμα γιατί δεν μας λέει τώρα την γνώμη του???
για τον κοντό τι να πούμε μέχρι πριν που ήταν ο ζαγόρ παρακαλούσα να μείνει για να καταλάβουν την μλκια τους που χώρισαν τον κόσμο στη μέση για έναν επαγγελματία και τελευταίο βάζω το χρηματικό...αυτός δεν πρόκειται να ανακάμψει με τίποτα,όταν το σέντερ φορ που τον βαφτίσατε το καλύτερο σημείο στο παιχνίδι είναι το τάκλιν δεν μπορώ να μιλήσω ποδοσφαιρικά γιατί ήδη έχω ξεχάσει και αυτά που ξέρω!
Άβαταρ μέλους
Psychopol

Δημοσίευση από Psychopol »

Δυστυχώς μας διεύψευσε όλους ο Σάλπι,δείχνει ανήμπορος πια,σκιά του εαυτού του,με μισή καρδιά το λέω αλλά πιστεύω ότι το καλύτερο για εμάς και για τον ίδιο είναι να φύγει το καλοκαίρι
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Άρχισα trend βλέπω. 8-)
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Σιγά μην αλλάξω γνώμη για τον Σάλπι μέσα από 2 παιχνίδια που όλη η ομάδα ήταν για κλάματα ...
Άβαταρ μέλους
vangelis183

9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από vangelis183 »

Emprostisghsoitrelamenoi έγραψε:
Steenage έγραψε: Ιουν 17, 2010
Ανεβαινουμε πολλα επιπεδα με τον καλυτερο ελληνα παιχτη με ΔΙΑΦΟΡΑ Σαλπι ...
Μπορει να παιξει σεντερ φορ και να παστελωσει τουλαχιστον 15 γκολακια αλλα και εξτρεμια ( ταχυτατος , μπουκαδορος , μαρκαρει , ασσιστμαν , αντοχες , ψυχη κτλ ) και να βγαλει 7-8 γκολακια και καμια δεκαρα ασσιστ
Photis έγραψε: Ιουν 17, 2010
Ο Σαλπιγγίδης είναι μια από τις μεγαλύτερες μεταγραφές στην ιστορία του ΠΑΟΚ όπως είπε και ένας φίλος πιο πριν και ο λόγος είναι καθαρά πως το παίρνεις σε ηλικία που είναι στο πικ της καριέρας του και όχι στα τελειώματα όπως ο Γκαρσία(προς θεού δεν αμφισβητώ τις ικανότητες του ως ποδοσφαιριστή),ή του Γ.Χ. για παράδειγμα.Παικτικά θα μας βοηθήσει περισσότερο από τον Γκαρσία να το θυμάστε..

:pano:
Τα βάζω όχι για να μειώσω κρίσεις (μιας κι εγώ πάνω κάτω εκεί κυμαινόμουν κι ας μην ειχα λογαριασμό στο forum) αλλά για να δείτε πόσο μεγάλη απογοήτευση έχει προκαλέσει αυτός ο παίκτης για τους περισσότερους.
Όχι απλά κατώτερος του αναμενομένου επιπέδου ,αλλά κατώτερος του ανεκτού (πλέον).

Καλά τα υποστηρικτικά (χιλιάδες) ποστ προς το σωστό της επιλογή της διοίκησης να τον επανεντάξει είναι τα πλέον γραφικά. Δεν αξίζει όχι να τα παραθέσεις ,αλλά ουτε καν να τα διαβάσεις, στις πρώτες σελίδες. Σαν απανωτές μαχαιριές στην συνείδησή σου τα αισθάνεσαι . :x
το σχόλιο του Steenage μου θύμισε Αλεφα στα καλύτερα του :-) :pano:

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Κι εγώ τον πίστεψα πολύ. Είχα γράψει μάλιστα πως με τον Σαλπι ανεβαίνουμε ένα ολόκληρο επίπεδο ως ομάδα. Μόλις είχε τελειώσε η σεζόν που γυρεύαμε φορ - σκόρερ, να αξιοποιεί την υπεροχή του ντουέτου Βλάνταν - Βιερι.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

DC έγραψε:Σιγά μην αλλάξω γνώμη για τον Σάλπι μέσα από 2 παιχνίδια που όλη η ομάδα ήταν για κλάματα ...
...Και να μείνεις στην πλάνη σου για πάντα. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Είπαμε καλός γενικά αλλα μέχρι 300-400 όχι παραπάνω
Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

Δημοσίευση από Emprostisghsoitrelamenoi »

300-400 μαζί με την εφορία όμως.
Ότι προσφέρει ο Σνάουτσερ προσφέρει κι αυτός.
Με μόνη διαφορά τα 4-5 γκολ,την συμμετοχή στην εθνική και τον διχασμό.
Για τα γκολ ας τα πάρει με bonus επίτευξης.Με το a priori χαϊρι δεν είδαμε.
Ειδάλλως ,υπάρχουν γύρω στα 15.000 σωματεία ανά την υφήλιο.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

τελικα εισται ολοι για ψυχιατρο
σας ακουω τοσο καιρο και προσπαθω να καταλαβω τι προσπαθηται να αποδιξετε οι μεν στους δε
ο σαλπι ειναι ενας καλος παικτης που αυτην την στιγμη παιζει στον ΠΑΟΚ
αλλες φορες ειναι καλος αλλες μετριος αλλες κακος οπως γινετε με ολους τους παικτες παντου
εγω δεν ξεχνω οτι δεν μπορει να περασει ευκολα εναν τερματοφυλακα δεν ξεχνω οτι αλλες φορες δεν μπορει να κανει καλο κοντρολ......αλλα.....
δεν ξεχνω το γκολ μεσα στην κροατια το γκολ με τον γαυρο το γκολ μεσα στην τοτεναμ και πολλα αλλα
και βαζοντας ολα αυτα στην ζυγαρια βλεπω οτι ο σαλπι ειναι ενας παικτης που εχει βοηθησει παρα πολυ την ομαδα που αγαπαω τον ΠΑΟΚ θεσαλονικης και εχει ακομη να δωσει παρα πολλα
εσεις τωρα τι λετε και για ποιο πραγμα διαφωνητε δεν μπορω να σας παρακολουθισω
για αυτο λοιπον στον ....ψυχιατρο
τωρα τι ειχε κανει ...τοτε ... γιατι το εκανε .....
στον ψυχιατρο γιατι η παρελθοντολογια το μονο που κανει ειναι να κραταει καποιον κολημενο στο παρελθον και τιποτα παραπανω

κατι σαν τα σκουλικια δηλ. που νομιζουν οτι ειναι οι αυτοκρατορες του μπασκετ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”