Φανέλα ΠΑΟΚ
Re: Φανέλα ΠΑΟΚ
Κι εμένα μου άρεσε πολύ η ασπρόμαυρη φέτος, από τις καλύτερες που είχαμε διαχρονικά νομίζω.
Μου θυμίζει κάτι πολύ ωραίες που είχε η Newcastle μεταξύ 2007-2010.
Μου θυμίζει κάτι πολύ ωραίες που είχε η Newcastle μεταξύ 2007-2010.
- Μπαρκαρούτσος
tolis01 έγραψε:Μετά την καταπληκτική προπέρσινη All black δύσκολο να πιάσεις τέτοιο επίπεδο ξανά.
Ωραία η ριγέ.
Την πορτοκαλί τη βλέπω για κανα παιχνίδι με ΟΦΗ όπως είπε κάποιος ή μέσα σε καμιά χιονοθύελλα
Χιονοθύελλα!!

Το τραγικό είναι ότι στην Ελλάδα μπορεί και να το δούμε αυτό...
Τερματοφύλακας με κόκκινα και πράσινα;; Α ρε αγνές εποχές... Πριν 20 χρόνια θα είχαμε κατάληψη στα γραφεία της μΠΑΕ και σήμερα θα είχαμε κατακραυγή στα social.
- Shivaspace
- john4serres
Η μαύρη βγάζει απίστευτα vibes για βράδια Πέμπτης.
Για πολλές νίκες και προκρίσεις. Λέω εγώ, ακούει η διοίκηση;
Για πολλές νίκες και προκρίσεις. Λέω εγώ, ακούει η διοίκηση;
- john4serres
- Mitsospaoki4
- Moderator
-
- ΑποστόληςΑ
Αντιγράψαμε τη φανέλα του 1994 να θυμηθούμε ένδοξες εποχές Λούχοβι, Αντώνα, Ζουμπούλη κλπ ή μου φαίνεται;;;
Πολύ καλή και αυτή!

Πολύ καλή και αυτή!

Η ριγέ τέλεια (οποιαδήποτε ριγέ θα μ αρεζε περισσότερο σε σχέση με τις φανέλες από το footlocker)
Την μαύρη πρέπει να την συνηθίσω ήθελα μια τέτοια από περυσι που έβλεπα την Τρίπολη . Δεν ξέρω αν μ ταιριάζει για ΠΑΟΚ αλλά νομίζω θα μ αρέσει. Η πορτοκαλί ούτε με νοιάζει . Η άσπρη δεν ξέρω θέλω χρόνο ….
Όσο για την επιλογή των μοντέλων . Βιειρινια ζιβκο εννοείται. Κρεσπο να το δεχτω αρχηγός ωραίο μαλλί περίεργο πάντως που δεν βάλαμε εκεί τα βαριά μας χαρτια για τις πωλήσεις . Καγκαβα όχι ; Σημαίνει κάτι αυτό; Τζολης όχι; Το μεγαλύτερο γκελ σε μικρές ηλικίες… παράξενα πράγματα!
Την μαύρη πρέπει να την συνηθίσω ήθελα μια τέτοια από περυσι που έβλεπα την Τρίπολη . Δεν ξέρω αν μ ταιριάζει για ΠΑΟΚ αλλά νομίζω θα μ αρέσει. Η πορτοκαλί ούτε με νοιάζει . Η άσπρη δεν ξέρω θέλω χρόνο ….
Όσο για την επιλογή των μοντέλων . Βιειρινια ζιβκο εννοείται. Κρεσπο να το δεχτω αρχηγός ωραίο μαλλί περίεργο πάντως που δεν βάλαμε εκεί τα βαριά μας χαρτια για τις πωλήσεις . Καγκαβα όχι ; Σημαίνει κάτι αυτό; Τζολης όχι; Το μεγαλύτερο γκελ σε μικρές ηλικίες… παράξενα πράγματα!
Οτι βλέπουμε κ πισω απο την επιλογή των μοντέλων;;;; ΜΜΜ δεν έβαλαν μαυρο, ρατσιστές στην παε.DamoN έγραψε:Η ριγέ τέλεια (οποιαδήποτε ριγέ θα μ αρεζε περισσότερο σε σχέση με τις φανέλες από το footlocker)