Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧV

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
χξς'

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧV

Δημοσίευση από χξς' »

Aye4 έγραψε:Σύμφωνα με πληροφορίες το τίμημα της πώλησης της ΑΕΚ ανέρχεται στα 90 με 100 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ο Δημήτρης Μελισσανίδης κρατά στην ιδιοκτησία του την OPAP Arena, την οποία θα ενοικιάζει για έξι εκατομμύρια ευρώ ετησίως!
Σορρυ επειδη δεν κατεχω απο νεα ελληνικη πολιτικη κ επιχειρην…. ωντας αυτοεξοριστος επι Σημιτου του μεγα
κ Καραμανλεως του χονδρου….
ειναι δυνατο περιουσια συλλογων , με επιδοτησεις κ κοντρα ευρωπαικα πακετα κ περιφερειες κοκ,
να περνα σε χερια ιδιωτη? Η σε ενα φυσικο προσωπο ?
Μηπως η διαχειρηση τοθ γηπεδου διαμεσου καποιας επιχειρησης του νιαου?
Πολυ χοντραδα κ μου ακουγεται να υπαρχει ενας ιδιοκτητης …

Απλη απορια δε πολυκαιγομαστε κιολας…
Άβαταρ μέλους
hawklord

Δημοσίευση από hawklord »

Η αίσθηση που έχω είναι πως πέρα από τα γεράματα κάτι τρέχει με την υγεία του τίγρη. Εδώ και ένα χρόνο μου βγάζει πτωμαινη η εικόνα του. Και το ότι όλα έγιναν σε ένα Σαββατοκύριακο μου λέει πως πρέπει να προσέχουμε τους τρεις αποδυναμωμένος γάβρους.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ο Ατρόμητος πήρε Van Weert, μετά τον Ισπανό εξτρέμ Carlitos και τον διεθνή Μολδαβό τερματοφύλακα Alexei Koselev (ύψους 2,00 μέτρων).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑποστόληςΑ την Δευ 10 Ιουν 2024, 22:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ 1924 ΚΑΕ
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑΣ & ΑΤΤΑΛΕΙΑΣ
ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΤΚ 143 41
ΑΦΜ 8005######- ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ
ΑΡ. ΓΕΜΗ 12######## ΑΡ. ΜΗΤΡ. ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ 29####
ΤΗΛ. 214@@@@##
Αυτή η εταιρία ιδιοκτησίας Τίγλη έφτιαξε την ΟΠΑΠΑΡΙΝΑ σε οικόπεδο της ερασιτεχνικής Κούλας.Θα ανήκει στην ερασιτεχνική μετά από 49 χρόνια.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Καλά, μην γελιέστε! Δεν θα καταρρεύσει η ΑΕΧ.
papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

hawklord έγραψε:Η αίσθηση που έχω είναι πως πέρα από τα γεράματα κάτι τρέχει με την υγεία του τίγρη. Εδώ και ένα χρόνο μου βγάζει πτωμαινη η εικόνα του. Και το ότι όλα έγιναν σε ένα Σαββατοκύριακο μου λέει πως πρέπει να προσέχουμε τους τρεις αποδυναμωμένος γάβρους.
Ναι ισχύει (τα περί υγείας) αλλά έχει σχέση και με άλλους παράγοντες, πιο πολιτικούς.
Άβαταρ μέλους
Jairo

Δημοσίευση από Jairo »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Ο Ατρόμητος πήρε Van Weert, μετά τον Ισπανό εξτρέμ Carlitos και τον διεθνή Μολδαβό τερματοφύλακα Alexei Koselev (ύψους 2,00 μέτρων).
βλέπω να χτυπάει 4αδα με Πάμπλο.
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Καλά, μην γελιέστε! Δεν θα καταρρεύσει η ΑΕΧ.
αν σε ενα βραδυ φυγει ο ιβαν κ μπει καποιος σαν τον ηλιοπουλο στη θεση του δεν πιστευω οτι ευκολα θα ελεγες/λεγαμε το ιδιο. το οτι μαλλον ισχυει αυτη η σιγουρια σου/μας ειναι γιατι ειναι βρωμικο αυτο το κρατος
επισης αν μας επαιρνε καποιος με αυτο το βιογραφικο παντου θα επαιζε η ενοχη του στην υποθεση της πειρατειας. εδω απλα δευτερα

Υ.Γ. Τελικα ο ιβαν δεν ηταν να φυγει?
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

μάλλον τον έχει χρυσώσει αυτόν τον ηλιόπουλο ο Αποστόλης :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

Αληθεύει ότι ο χοντρος είναι κουμπάρος του Ηλιόπουλου;
Επίσης μου έκανε εντύπωση που η είδηση για την πώληση της ΑΕΚ βγήκε πρώτη απο το παραπολιτικά του Κουρτάκη, που είναι o στενός συνεργάτης του χοντρού.

Επίσης τώρα θημήθηκα και ένα άρθρο που είχα διαβάσα με τα λεγόμενα του Μελισσανίδη που πάνω στην δυσαρέσκεια του με την επιλογή του Σαββίδη είπε "μην απορήσετε εαν τα βρω με τον Μαρινάκη"

Πόσο το δίνει ο ΟΠΑΠ ο Ηλιόπουλος να είναι φυτευτός του χοντρού;
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Η Αεκ και πολλοί οπαδοί τους, που έχω γνωρίσει (οχι όλοι) προτιμούν να το παίρνει ο γαυρος παρά εμείς, γιατί φοβούνται μην τους ξεπεράσουμε σε λαο κυρίως, μιας που πουθενα δεν είναι κυρίαρχοι ως λαός. Εμείς έχουμε ξεκάθαρη πλειοψηφία στη Β Ελλάδα και στη Γερμανία. Οι χάρτινοι παντού στη φάπα είναι ως λαός. Βγάζουν ένα κομπλεξ που θυμίζει Άρη. Μην παρεξηγηθώ δε λέω όλοι, παντού υπάρχουν μια χαρά παιδιά να κάνουμε και παρέα και καλαμπουρι.
papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

Πάντως αυτό που έκανε ο τίγρης πρέπει να διδάσκεται σε όλα τα οικονομικά πανεπιστήμια του πλανήτη.

Πήρε τσάμπα μια κατεστραμμένη επιχείρηση (αεχ) με χρέη και πρόστιμα άνω των 100εκ.
Την εξυγίανε χωρίς να ξοδέψει ούτε 1 ευρώ (την έριξε γ' εθνική με τη βοήθεια των οργανωμένων της που υποτίθεται ότι την λατρεύουν).
Την ανέβασε τρένο α' εθνική με την ανοχή των ανταγωνιστών της.
Της έχτισε γήπεδο αξίας 80εκ. χωρίς να βάλει ο ίδιος, ως ιδιοκτήτης, από την τσέπη του ούτε σεντ (20εκ. από το ΕΣΠΑ, 20εκ. από την περιφέρεια, 20εκ. των μικροεπενδυτών - μικρομετόχων και 20εκ. από το ΤσουΛου που έκλεψε από τον ΠΑΟΚ).
Η εταιρεία η οποία έχτισε το γήπεδο κι έχει την εμπορική εκμετάλλευση του για 49 χρόνια, έχει συμπτωματικά ως μεγαλομέτοχο τον γιό του.
Και τέλος αυτήν την εταιρεία στην οποία δεν έβαλε ουτε σεντ αλλά μάλλον έβγαλε κάποια εκατομμύρια, κατάφερε να την πουλήσει, όπως ανακοινώθηκε σήμερα, για 90-100εκ. ευρώ.
Αν αυτό δεν είναι οικονομικό θαύμα τότε ποιο είναι...?
apple64

Δημοσίευση από apple64 »

papwolf έγραψε:Πάντως αυτό που έκανε ο τίγρης πρέπει να διδάσκεται σε όλα τα οικονομικά πανεπιστήμια του πλανήτη.

Πήρε τσάμπα μια κατεστραμμένη επιχείρηση (αεχ) με χρέη και πρόστιμα άνω των 100εκ.
Την εξυγίανε χωρίς να ξοδέψει ούτε 1 ευρώ (την έριξε γ' εθνική με τη βοήθεια των οργανωμένων της που υποτίθεται ότι την λατρεύουν).
Την ανέβασε τρένο α' εθνική με την ανοχή των ανταγωνιστών της.
Της έχτισε γήπεδο αξίας 80εκ. χωρίς να βάλει ο ίδιος, ως ιδιοκτήτης, από την τσέπη του ούτε σεντ (20εκ. από το ΕΣΠΑ, 20εκ. από την περιφέρεια, 20εκ. των μικροεπενδυτών - μικρομετόχων και 20εκ. από το ΤσουΛου που έκλεψε από τον ΠΑΟΚ).
Η εταιρεία η οποία έχτισε το γήπεδο κι έχει την εμπορική εκμετάλλευση του για 49 χρόνια, έχει συμπτωματικά ως μεγαλομέτοχο τον γιό του.
Και τέλος αυτήν την εταιρεία στην οποία δεν έβαλε ουτε σεντ αλλά μάλλον έβγαλε κάποια εκατομμύρια, κατάφερε να την πουλήσει, όπως ανακοινώθηκε σήμερα, για 90-100εκ. ευρώ.
Αν αυτό δεν είναι οικονομικό θαύμα τότε ποιο είναι...?
Νομίζω πως το μόνο που έχασε είναι το στοίχημα που έπαιξε για τον φετινό πρωταθλητή. Όση και να ήταν η χασούρα όμως θα την ξεχάσει με επιπλέον 90μύρια στην τσέπη.
papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

Ε,...ναι, 90 εκ. φτάνουν για παρηγοριά.
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Και κάπου εδώ το γήπεδο από asset όπως νομίζαμε γίνεται liability για την Κούλα. Αντί να παίζει στο ΟΑΚΑ με 200.000 θα σκάει 6 μύρια στον τίγλη. Η μαγική μου σφαίρα δείχνει επιστροφή στο ΟΑΚΑ μετά από μία δύο κακές χρονιές ( όπως η ΑΕΛ του Κούγια άφησε την AEL arena για να πάει στο Αλκαζάρ).
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”